homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-93

#1749 2008-12-19 11:36:56

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

cumnata mea a nascut dupa cezariana normal .. si a spus ca nu se compara nasterile intre ele, s-a refacut mai repede si s-a simtit mult mai implinita .. diferenta a fost de 2 ani si au fost fete amandoua. Am sa o intreb daca a fost mare greutatea fetei la nastere .. Deci se poate. Oricum aici sunt profesionisti cand este vorba de nasteri deci o sa se poata. Si eu ma gandesc peste 5 ani deci pana atunci mai este. Daca am sansa sa nasc natural .. de ce nu ?
apropo de sonda ... eu nici nu am stiut ca o am pana nu mi-a spus o asistenta  visslar .. eram amortita de la brau in jos .. nu am simtit absolut nimic. Dar cand am fost prima data la toaleta .. a fost un pipi lung si mult big_smile

Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-12-19 11:38:35)

#1750 2008-12-19 11:53:10

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

doctorii stiu mai bine, de la caz, la caz

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#1751 2008-12-19 12:08:36

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

daliana a scris:

si eu stiu ca dupa cezariana tot cezariana se face ca sa nu existe riscul de a se rupe uterul in la taietura cezarienei.........
pt mine cezariana este o operatie si va ramane ca atare si cred ca o duci toata viata cu tine, eu si acum sunt sensibila uneori la operatia de apendicita....
sunt de acord cu cezariana numai daca se impune si nu la cerere, trebuie sa iasa copilul pe undeva, nu??
cat priveste taietura de perineu, sincer mi s-a parut coaserea mai dureroasa decat nasterea in sine si mai lunga........, dar nu am avut nici-un fel de probleme dupa, viata mea sexuala, din contra, s-a inbunatatit, totul a fost ok, iar abdomenul meu........ vitrina, nu altceva! de ce sa am o taietura pe el daca nu e cazul?
am o prietena care nu suporta linia chilotilor peste operatie........, alta care are dureri la frig, etc, acuma depinde si de organism
si eu am avut un pretravaliu 12 ore cu o sapt inainte si apoi un travaliu de 5 ore, sigur ca e mai simplu sa te culci si sa te scoli cu copil, asta nu inseamna ca AI NASCUT ci ca S-A NASCUT......
e grea oricum nasterea naturala, mi se zbarleste parul cand ma gandesc, tot ce imi da putere e ca stiu ca o sa "scap" in cateva ore, fata de chinul de acum cu 20-30 de contractii pe zi asociate cu taiatul respiratiei si palpitatiei, asa va apuca si pe voi la contractii?
si eu am nascut fata cu o sapt mai devreme decat era programata....... si acum dr spunea ca s-ar putea sa se intample la fel, eu sper, ca nu mai rezist!
cat priveste la baietei e cam grav daca ii scoti la 8 luni, abia atunci ii coboara testicolele, a nascut o prietena la 8 luni si are probleme cu baiatul, trebuie sa il opereze ca nu i-a coborat un testicol.......
fireste ca sorocul iti poate veni oricand, si la 7 luni jumate cum am fost eu nascuta si la 6 luni cum a fost baiatul unei prietene, care s-a nascut la 600 grame si acum e normal, a reusit in ani sa recupereze
alta prietena a nascut gemeni la 6 luni jumate, unul a murit si fata la 900 gr s-a nasuct oarba si asa a ramas...
acest "soroc" nu e termen, e un destin cred eu si depinde numai de cel de sus
termenul ca la carte este de 40 de saptamani
cat priveste sonda, mie mi s-a pus pana sa ma puna pe masa si nu am simtit nimic deranjat, unde nasteam normal si eram in travaliu, clisma nu mi s-a facut ca m-au luat dimineata durerile, dupa ce am fost la toaleta si nu mancasem nimic, clisma facusem cu o sapt inainte la pretravaliul fals

daliana baietelul meu a fost nascut peste ternmen cu 3 zile si tot nu i-a coborat , va trebui sa il operez mi-e groaza, desi dr spune ca e o operatie usoara si ca pot pleca acasa in aceesi zi cu el sad

#1752 2008-12-19 12:10:56

daliana
Hero member

imi pare rau sa aud asta, probabil ca exista si astfel de situatii mai putin placute, sa va ajute dumnezeu sa fie bine pana la urma!

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#1753 2008-12-19 12:22:47

voiculitza
New member
Inregistrat: 2008-02-28

salutare ! sunt si eu o graviduta. am fost ieri la dr si la ecograf dr a vazut k bebe este bine,dezvoltat cum trebuie dar a vazut deasemenea placenta anterioara si k placenta ar fi joasa,exista vreun pericol ceva? dr mi-a zis sa stau linistita , sa nu fac efort,sa nu stau in frig. a mai fost cineva in situatia asta si daca placenta se ridica.

gravida 22 sapt al9leacer

Publicitate

loading...

#1754 2008-12-19 13:24:23

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

bravo voiculitza.
cate saptamini are  bebe ?

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1755 2008-12-19 13:47:52

voiculitza
New member
Inregistrat: 2008-02-28

bebele e maricel se pare ca are 18 sapt

gravida 22 sapt al9leacer

#1756 2008-12-19 14:02:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Sa-ti traiasca, Voiculita.

Daliana, daca e sa nasc prin cezariana, asta nu ma face mai putin femeie decat cele care nasc normal. Bravo lor ca au nascut normal... eu nu vreau sa nasc normal.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1757 2008-12-19 16:07:57

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

lauraura a scris:

........
Exista riscul infectiilor la locul operatiei ori al unor infectii urinare (scazut totusi) de la sonda de urina care se tine cam 24-36 de ore......

mie mi-au tinut sonda vreo 19 ore  tongue altora, intr-adevar si cite 2 zile aproape. depinde de cit de repede vrei sa ii revii zic eu, asta ii cel mai important...

#1758 2008-12-19 16:30:48

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

cine m-o pune sa intru sa citesc, ca am dat iar de cuvantul asta care incepe cu s si se termina cu onda si m-a luat iar o senzatie...  :f?rv?nad:

#1759 2008-12-19 17:34:26

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu as opta tot ptr cezariana, chiar daca se spune ca e bine sa nasti normal. Aaa si ce sa fac...daca trebuie si sonda asta e smile DAr mai am de asteptat, intai trebuie sa raman graviduta .

#1760 2008-12-19 18:00:13

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Eu am sa imping "all the way" cu forta si fara sonda cand va fi, doamne ajuta!! big_smile

#1761 2008-12-19 19:37:18

daliana
Hero member

love_t a scris:

Daliana, daca e sa nasc prin cezariana, asta nu ma face mai putin femeie decat cele care nasc normal. Bravo lor ca au nascut normal... eu nu vreau sa nasc normal.

femei suntem toate, nu despre asta era vorba si nici o nota de curaj neaparat nu e, eu mor cand ma gandesc la nasterea normala, dar daca nu e intors copilul si trebuie sa fac cezariana mor mai mult............eu am optat pt nasterea normala acum 7 ani pt ca am vazut "pe viu" si una si alta si m-am speriat mai rau de cezariana, sincer....
iar acuma stiind cum e nasterea normala, mi-e frica de ceea ce nu stiu si nu vreau sa fiu taiata si jos si pe burta...

#1762 2008-12-19 22:20:29

lauraura
Full member

daliana a scris:

love_t a scris:

femei suntem toate, nu despre asta era vorba si nici o nota de curaj neaparat nu e, eu mor cand ma gandesc la nasterea normala, dar daca nu e intors copilul si trebuie sa fac cezariana mor mai mult............eu am optat pt nasterea normala acum 7 ani pt ca am vazut "pe viu" si una si alta si m-am speriat mai rau de cezariana, sincer....
iar acuma stiind cum e nasterea normala, mi-e frica de ceea ce nu stiu si nu vreau sa fiu taiata si jos si pe burta...

dar acum 7 ani poate nu exista peridurala, daca te dilati repede nu prea simti nimik tongue

#1763 2008-12-20 08:19:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daliana, nu e neaparat vorba de ce ne dorim sau nu...
tu iti doresti sa nasti natural, dar daca Doamne fereste se intampla ceva neprevazut si ai nevoie de cezariana? o faci, ca asta e...

eu de ex, degeaba as vrea sa nasc natural. port ochelari si am sa-i port toata viata. deci sigur voi naste prin ceariana, mai ales ca nu vreau sa port dup-aia funduri de borcane... imi ajung dioptriile de acum..

#1764 2008-12-20 11:45:58

lauraura
Full member

camysh a scris:

daliana, nu e neaparat vorba de ce ne dorim sau nu...
tu iti doresti sa nasti natural, dar daca Doamne fereste se intampla ceva neprevazut si ai nevoie de cezariana? o faci, ca asta e...

eu de ex, degeaba as vrea sa nasc natural. port ochelari si am sa-i port toata viata. deci sigur voi naste prin ceariana, mai ales ca nu vreau sa port dup-aia funduri de borcane... imi ajung dioptriile de acum..

sunt de acord cu tine ,dar sunt multe fete care prefera cezariana , in locul nasterii naturale , le e frica de durere ,dar la durerea de dupa operatie oare nu se gandesc?, exista si cezuri speciale unul ar fi al tau.

#1765 2008-12-20 17:16:25

daliana
Hero member

laura, am facut epidurala acum 7 ani
camysh, am spus foarte clar punctul meu de vedere, care coincide cu al tau, citeste mai sus
dupa mine nu imi doresc sa nasc nici natural si nici prin cezariana...
Cine a omorat barza?????????????????!!!!!!!!

#1766 2008-12-20 19:06:31

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Fetelor sunt gravida in sapt 8 si am niste usturimi ingrozitoare jos la intrare sa zic asa cam de 1 sapt si jumatate.
De asemenea am si o secretie galbuie de cand sunt gravida?
Oare o avea legatura una cu alta?
Voi ce parere aveti?

Multumesc !

#1767 2008-12-21 09:09:53

angels
Full member
De la: fetesti
Inregistrat: 2008-09-05

salut!scuze ca nu am mai intrat am fost foarte ocupata
as dori si eu daca poate cineva sa-mi dea o adresa unde pot calcula greutatea fatului dupa rezultatul de la ecograf(bpd ac fl )
mi-au facut masuratorile  la bpd ac fl dar fara sa-mi zica cam cat cantareste bebe si sunt in 38 saptamani de sarcina si tare as vrea sa aflu...va rog

totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.