homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-99

#1863 2009-01-10 21:24:02

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici

ce inseamna linia chilotului??? deasupra pubisului? sau pe abdomen?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#1864 2009-01-10 21:25:03

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

deasupra pubisului. operatia e ascunsa sub chilot big_smile

#1865 2009-01-10 21:29:43

daliana
Hero member

la cate zile de gestatie ai facut cezariana?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#1866 2009-01-10 21:53:38

rh
Hero member

initial eram programata la 38 de sapt. dar am intrat in travaliu la 37 de sapt si 6 zile  rodnar deci la 38 de sapt fara o zi...

#1867 2009-01-10 22:27:11

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

daliana a scris:

la cate zile de gestatie ai facut cezariana?

la 39 sapt si 2 zile

daliana a scris:

ce inseamna linia chilotului??? deasupra pubisului? sau pe abdomen?

e ascunsa ff bine, tongue  pot purta cei mai sexy chilotei patfierbinte

Ultima oara a fost editat de samy (2009-01-10 22:29:55)

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

Publicitate

loading...

#1868 2009-01-11 08:46:21

daliana
Hero member

multumesc!

#1869 2009-01-11 09:13:13

samy
Hero member

cu placere! care mai e starea ta azi?

#1870 2009-01-11 09:34:02

daliana
Hero member

ma deranjeaza durerea inghinala f tare cand stau intinsa in pat si incerc sa ma mut de pe o parte pe alta, piciorul stang il tarai dupa mine, acuma tot citesc pe net despre giulesti si municipal, toate prietenele si cunostintele vor sa imi recomande un medic intr-unul din aceste spitale ca sa nasc prin cezariana.
Citind despre aceste spitale ma ingrozesc de conditii.....si de asistentele spagare de acolo. Mi se face paraul maciuca.
Ce-i drept la Filantropia lingeai pe jos de curatenie, asistentele/moasele extrem de dragute, politicoase, parca erau prietenele tale si asta inainte sa dai orice bani. Curatenie exemplara acolo, dimineata infirmiera a spalat chiuveta cu dezinfectant in sala de pretravaliu, unde era si sapun si detergent si tot ce trebuie si in 12 ore m-au consultat 2 medici, mi-au facut o eco 2 tinerele de garda, o ora s-au chinuit sa prinda femurul ca statea copilul inghesuit si se misca non stop, foarte dragute si amabile, asistentele mi-au luat tensiunea de 4 ori si mi-au monitorizat bebele de 3 ori. Si doar am dat 5 ron la una din ele pt. ca stiam ca nu o sa nasc si nu am vrut sa risipesc banii aiurea, cand o sa fiu internata sa nasc am grija. Si la medicul de garda am dat 50 ron.
Nu am ce reprosa din aceste puncte de vedere, ce am citit mai sus la celelalte spitale mi-au facut parul maciuca. Singurul lucru pe care il reprosez e ca se asteapta sa vina travaliul natural in conditiile in care abia mai merg  si copilul e maricel.
Am citit pe o gramada de site-uri straine si am vazut ca in afara e la fel, nu ti se induce nasterea decat daca incepi sa te dilati un pic, sau daca esti deja in sapt. 42 si ca nu intotdeauna inducerea duce la nastere...
Prin urmare sunt destul de confuza. Ma gandisem de ieri ca daca pana luni nu se intampla ceva sa apelez la prietenele mele sa ma vada un medic de la giulesti sau municipal, dar m-am ingrozit de ce am citit pe forumuri.
Am ajuns iar in situatia in care NU STIU CE SA FAC SI CUM SA PROCEDEZ MAI BINE PENTRU COPIL SI PENTRU MINE. Dupa o sarcina fara probleme, de o sapt. traiesc cosmarul vietii mele.
Data trecuta am avut o sarcina numai cu probleme, sangerari, spitalizari, palpitatii, etc. si o nastere super. Acuma e invers.

Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-11 09:39:00)

#1871 2009-01-11 15:49:25

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

offf daliana. tinem pumnii.
ce-i drept de filantropia am auzit si eu ca ar fi f bine si f f f fcurat.
insa, asa cum zici, daca te apuca acasa durerile, panica e enorma.
offf.
rugaciune  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-01-11 15:49:50)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1872 2009-01-11 17:03:37

daliana
Hero member

sincer, dupa ce am iesit de acolo si am mers la medlife, mi s-a parut ca filantropia e palat

#1873 2009-01-12 14:32:08

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Fetele, mi- a fost asa de rau zilele astea, am stari de greata mai mereu care ma impiedica sa mananc. Medicul care m-a vazut azi mi-a recomandat metrocopramid pt stari de voma. A mai luat cineva?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1874 2009-01-12 14:53:29

samy
Hero member

eu in locul tau nu as lua.

#1875 2009-01-12 14:58:12

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

buna burtici si mamici smile , lamuriti-ma si pe mine ca sunt tare necajita grater  grater ,desi mediculmi-a spus sa nu imi fac griji smile , am fost azi la control si bebe avea doar 2.900grame, este micut???? cu cine am mai vb. azi toata lumea a spus ca e micuta pentru varsta asta sad , iar la ecograf datele erau de 36 saptamani nu 38 cat am eu acum sad , dupa cum am mai spus medicul a spus ca e ok, chiar daca e micuta,dar.... tot stau si ma gandesc de ce toata lumea spune ca e mica neutral , voi ce parere aveti???? sau mai tineti minte la voi cum a fost????, in plus in afara de asta am niste dureri ca la menstra de ieri seara dfe la ora 21, si astazi la control medicul mi-a spus ca colul este deschis sad , si am uitat sa il intreb... asta inseamna ca in urmatoarele zile pot naste??? daca colul s-a deschis?????

Daliana tinem pumnii sa fie bine :k?ra:  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de ttenzika (2009-01-12 15:00:09)

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

#1876 2009-01-12 15:00:19

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

wooww ttenzika . asa putin a mai ramas????
de cocoleta ce mai stiti fetele?
a mai scris pe forum?
n-am mai vazut-o de ceva vreme.
goodluck

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1877 2009-01-12 15:04:48

ttenzika
Sr. member

dap am trecut la amr big_smile,doar ca sunt in ceata cu greutatea lui bebe:((

#1878 2009-01-12 15:14:02

rh
Hero member

daca dr ti-a spus ca e ok, eu nu inteleg de ce iti faci griji. cit despre colul deschis, eu zic ca da, e posibil sa nasti in zilele urmatoare...cum e posibil sa nasti si peste 2 sapt doar....nici o sarcina nu e la fel si nimeni, in afara de Dumnezeu, nu poate sti cu exactitate cind se produce o nastere naturala smile oricum, bafta multa! s-auzim de bine doar  puss

#1879 2009-01-12 15:16:04

ttenzika
Sr. member

multumesc smile

#1880 2009-01-12 15:35:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

daliana a scris:

ma deranjeaza durerea inghinala f tare cand stau intinsa in pat si incerc sa ma mut de pe o parte pe alta, piciorul stang il tarai dupa mine, acuma tot citesc pe net despre giulesti si municipal, toate prietenele si cunostintele vor sa imi recomande un medic intr-unul din aceste spitale ca sa nasc prin cezariana.
Citind despre aceste spitale ma ingrozesc de conditii.....si de asistentele spagare de acolo. Mi se face paraul maciuca.
Ce-i drept la Filantropia lingeai pe jos de curatenie, asistentele/moasele extrem de dragute, politicoase, parca erau prietenele tale si asta inainte sa dai orice bani. Curatenie exemplara acolo, dimineata infirmiera a spalat chiuveta cu dezinfectant in sala de pretravaliu, unde era si sapun si detergent si tot ce trebuie si in 12 ore m-au consultat 2 medici, mi-au facut o eco 2 tinerele de garda, o ora s-au chinuit sa prinda femurul ca statea copilul inghesuit si se misca non stop, foarte dragute si amabile, asistentele mi-au luat tensiunea de 4 ori si mi-au monitorizat bebele de 3 ori. Si doar am dat 5 ron la una din ele pt. ca stiam ca nu o sa nasc si nu am vrut sa risipesc banii aiurea, cand o sa fiu internata sa nasc am grija. Si la medicul de garda am dat 50 ron.
Nu am ce reprosa din aceste puncte de vedere, ce am citit mai sus la celelalte spitale mi-au facut parul maciuca. Singurul lucru pe care il reprosez e ca se asteapta sa vina travaliul natural in conditiile in care abia mai merg  si copilul e maricel.
Am citit pe o gramada de site-uri straine si am vazut ca in afara e la fel, nu ti se induce nasterea decat daca incepi sa te dilati un pic, sau daca esti deja in sapt. 42 si ca nu intotdeauna inducerea duce la nastere...
Prin urmare sunt destul de confuza. Ma gandisem de ieri ca daca pana luni nu se intampla ceva sa apelez la prietenele mele sa ma vada un medic de la giulesti sau municipal, dar m-am ingrozit de ce am citit pe forumuri.
Am ajuns iar in situatia in care NU STIU CE SA FAC SI CUM SA PROCEDEZ MAI BINE PENTRU COPIL SI PENTRU MINE. Dupa o sarcina fara probleme, de o sapt. traiesc cosmarul vietii mele.
Data trecuta am avut o sarcina numai cu probleme, sangerari, spitalizari, palpitatii, etc. si o nastere super. Acuma e invers.

daliana, cel mai probabil ai dilatatie dureroasa de simfiza...of, imi pare rau...
cu nascutul, ti-am scris si dincolo...incearca sa te gindesti la travaliul post-coital...
e rau ca e asa mare fatul, nu din perspectiva nasterii neaparat, ci din cea a riscului de diabet pe care il prevesteste

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#1881 2009-01-12 16:29:41

samy
Hero member

ttenzika a scris:

buna burtici si mamici smile , lamuriti-ma si pe mine ca sunt tare necajita grater  grater ,desi mediculmi-a spus sa nu imi fac griji smile , am fost azi la control si bebe avea doar 2.900grame, este micut???? cu cine am mai vb. azi toata lumea a spus ca e micuta pentru varsta asta sad , iar la ecograf datele erau de 36 saptamani nu 38 cat am eu acum sad , dupa cum am mai spus medicul a spus ca e ok, chiar daca e micuta,dar.... tot stau si ma gandesc de ce toata lumea spune ca e mica neutral , voi ce parere aveti???? sau mai tineti minte la voi cum a fost????, in plus in afara de asta am niste dureri ca la menstra de ieri seara dfe la ora 21, si astazi la control medicul mi-a spus ca colul este deschis sad , si am uitat sa il intreb... asta inseamna ca in urmatoarele zile pot naste??? daca colul s-a deschis?????

ttenzika, stai linistita, draga. fetita mea la nastere a avut 2990 g. acum, la 2 luni jumate are 5 kg, deci nu te ingrijora! daca nast goodluck i natural, gandeste-te ca e mai usor cu un bebe de 3 kg decat cu unul de 4!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.