Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-99
- daliana
- Hero member
- Inregistrat: 2007-07-02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici
ce inseamna linia chilotului??? deasupra pubisului? sau pe abdomen?
There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete
- rh
- Hero member
- Inregistrat: 2007-01-11
deasupra pubisului. operatia e ascunsa sub chilot
- daliana
- Hero member
la cate zile de gestatie ai facut cezariana?
There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete
- rh
- Hero member
initial eram programata la 38 de sapt. dar am intrat in travaliu la 37 de sapt si 6 zile deci la 38 de sapt fara o zi...
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
daliana a scris:la cate zile de gestatie ai facut cezariana?
la 39 sapt si 2 zile
daliana a scris:ce inseamna linia chilotului??? deasupra pubisului? sau pe abdomen?
e ascunsa ff bine, pot purta cei mai sexy chilotei
Ultima oara a fost editat de samy (2009-01-10 22:29:55)
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- daliana
- Hero member
- samy
- Hero member
cu placere! care mai e starea ta azi?
- daliana
- Hero member
ma deranjeaza durerea inghinala f tare cand stau intinsa in pat si incerc sa ma mut de pe o parte pe alta, piciorul stang il tarai dupa mine, acuma tot citesc pe net despre giulesti si municipal, toate prietenele si cunostintele vor sa imi recomande un medic intr-unul din aceste spitale ca sa nasc prin cezariana. Citind despre aceste spitale ma ingrozesc de conditii.....si de asistentele spagare de acolo. Mi se face paraul maciuca. Ce-i drept la Filantropia lingeai pe jos de curatenie, asistentele/moasele extrem de dragute, politicoase, parca erau prietenele tale si asta inainte sa dai orice bani. Curatenie exemplara acolo, dimineata infirmiera a spalat chiuveta cu dezinfectant in sala de pretravaliu, unde era si sapun si detergent si tot ce trebuie si in 12 ore m-au consultat 2 medici, mi-au facut o eco 2 tinerele de garda, o ora s-au chinuit sa prinda femurul ca statea copilul inghesuit si se misca non stop, foarte dragute si amabile, asistentele mi-au luat tensiunea de 4 ori si mi-au monitorizat bebele de 3 ori. Si doar am dat 5 ron la una din ele pt. ca stiam ca nu o sa nasc si nu am vrut sa risipesc banii aiurea, cand o sa fiu internata sa nasc am grija. Si la medicul de garda am dat 50 ron. Nu am ce reprosa din aceste puncte de vedere, ce am citit mai sus la celelalte spitale mi-au facut parul maciuca. Singurul lucru pe care il reprosez e ca se asteapta sa vina travaliul natural in conditiile in care abia mai merg si copilul e maricel. Am citit pe o gramada de site-uri straine si am vazut ca in afara e la fel, nu ti se induce nasterea decat daca incepi sa te dilati un pic, sau daca esti deja in sapt. 42 si ca nu intotdeauna inducerea duce la nastere... Prin urmare sunt destul de confuza. Ma gandisem de ieri ca daca pana luni nu se intampla ceva sa apelez la prietenele mele sa ma vada un medic de la giulesti sau municipal, dar m-am ingrozit de ce am citit pe forumuri. Am ajuns iar in situatia in care NU STIU CE SA FAC SI CUM SA PROCEDEZ MAI BINE PENTRU COPIL SI PENTRU MINE. Dupa o sarcina fara probleme, de o sapt. traiesc cosmarul vietii mele. Data trecuta am avut o sarcina numai cu probleme, sangerari, spitalizari, palpitatii, etc. si o nastere super. Acuma e invers.
Ultima oara a fost editat de daliana (2009-01-11 09:39:00)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
offf daliana. tinem pumnii. ce-i drept de filantropia am auzit si eu ca ar fi f bine si f f f fcurat. insa, asa cum zici, daca te apuca acasa durerile, panica e enorma. offf.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-01-11 15:49:50)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- daliana
- Hero member
sincer, dupa ce am iesit de acolo si am mers la medlife, mi s-a parut ca filantropia e palat
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Fetele, mi- a fost asa de rau zilele astea, am stari de greata mai mereu care ma impiedica sa mananc. Medicul care m-a vazut azi mi-a recomandat metrocopramid pt stari de voma. A mai luat cineva?
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- samy
- Hero member
eu in locul tau nu as lua.
- ttenzika
- Sr. member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-21
buna burtici si mamici , lamuriti-ma si pe mine ca sunt tare necajita ,desi mediculmi-a spus sa nu imi fac griji , am fost azi la control si bebe avea doar 2.900grame, este micut???? cu cine am mai vb. azi toata lumea a spus ca e micuta pentru varsta asta , iar la ecograf datele erau de 36 saptamani nu 38 cat am eu acum , dupa cum am mai spus medicul a spus ca e ok, chiar daca e micuta,dar.... tot stau si ma gandesc de ce toata lumea spune ca e mica , voi ce parere aveti???? sau mai tineti minte la voi cum a fost????, in plus in afara de asta am niste dureri ca la menstra de ieri seara dfe la ora 21, si astazi la control medicul mi-a spus ca colul este deschis , si am uitat sa il intreb... asta inseamna ca in urmatoarele zile pot naste??? daca colul s-a deschis?????
Daliana tinem pumnii sa fie bine :k?ra: :k?ra:
Ultima oara a fost editat de ttenzika (2009-01-12 15:00:09)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
wooww ttenzika . asa putin a mai ramas???? de cocoleta ce mai stiti fetele? a mai scris pe forum? n-am mai vazut-o de ceva vreme.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- ttenzika
- Sr. member
dap am trecut la amr ,doar ca sunt in ceata cu greutatea lui bebe:((
- rh
- Hero member
daca dr ti-a spus ca e ok, eu nu inteleg de ce iti faci griji. cit despre colul deschis, eu zic ca da, e posibil sa nasti in zilele urmatoare...cum e posibil sa nasti si peste 2 sapt doar....nici o sarcina nu e la fel si nimeni, in afara de Dumnezeu, nu poate sti cu exactitate cind se produce o nastere naturala oricum, bafta multa! s-auzim de bine doar
- ttenzika
- Sr. member
multumesc
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
daliana a scris:ma deranjeaza durerea inghinala f tare cand stau intinsa in pat si incerc sa ma mut de pe o parte pe alta, piciorul stang il tarai dupa mine, acuma tot citesc pe net despre giulesti si municipal, toate prietenele si cunostintele vor sa imi recomande un medic intr-unul din aceste spitale ca sa nasc prin cezariana. Citind despre aceste spitale ma ingrozesc de conditii.....si de asistentele spagare de acolo. Mi se face paraul maciuca. Ce-i drept la Filantropia lingeai pe jos de curatenie, asistentele/moasele extrem de dragute, politicoase, parca erau prietenele tale si asta inainte sa dai orice bani. Curatenie exemplara acolo, dimineata infirmiera a spalat chiuveta cu dezinfectant in sala de pretravaliu, unde era si sapun si detergent si tot ce trebuie si in 12 ore m-au consultat 2 medici, mi-au facut o eco 2 tinerele de garda, o ora s-au chinuit sa prinda femurul ca statea copilul inghesuit si se misca non stop, foarte dragute si amabile, asistentele mi-au luat tensiunea de 4 ori si mi-au monitorizat bebele de 3 ori. Si doar am dat 5 ron la una din ele pt. ca stiam ca nu o sa nasc si nu am vrut sa risipesc banii aiurea, cand o sa fiu internata sa nasc am grija. Si la medicul de garda am dat 50 ron. Nu am ce reprosa din aceste puncte de vedere, ce am citit mai sus la celelalte spitale mi-au facut parul maciuca. Singurul lucru pe care il reprosez e ca se asteapta sa vina travaliul natural in conditiile in care abia mai merg si copilul e maricel. Am citit pe o gramada de site-uri straine si am vazut ca in afara e la fel, nu ti se induce nasterea decat daca incepi sa te dilati un pic, sau daca esti deja in sapt. 42 si ca nu intotdeauna inducerea duce la nastere... Prin urmare sunt destul de confuza. Ma gandisem de ieri ca daca pana luni nu se intampla ceva sa apelez la prietenele mele sa ma vada un medic de la giulesti sau municipal, dar m-am ingrozit de ce am citit pe forumuri. Am ajuns iar in situatia in care NU STIU CE SA FAC SI CUM SA PROCEDEZ MAI BINE PENTRU COPIL SI PENTRU MINE. Dupa o sarcina fara probleme, de o sapt. traiesc cosmarul vietii mele. Data trecuta am avut o sarcina numai cu probleme, sangerari, spitalizari, palpitatii, etc. si o nastere super. Acuma e invers.
daliana, cel mai probabil ai dilatatie dureroasa de simfiza...of, imi pare rau... cu nascutul, ti-am scris si dincolo...incearca sa te gindesti la travaliul post-coital... e rau ca e asa mare fatul, nu din perspectiva nasterii neaparat, ci din cea a riscului de diabet pe care il prevesteste
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- samy
- Hero member
ttenzika a scris:buna burtici si mamici , lamuriti-ma si pe mine ca sunt tare necajita ,desi mediculmi-a spus sa nu imi fac griji , am fost azi la control si bebe avea doar 2.900grame, este micut???? cu cine am mai vb. azi toata lumea a spus ca e micuta pentru varsta asta , iar la ecograf datele erau de 36 saptamani nu 38 cat am eu acum , dupa cum am mai spus medicul a spus ca e ok, chiar daca e micuta,dar.... tot stau si ma gandesc de ce toata lumea spune ca e mica , voi ce parere aveti???? sau mai tineti minte la voi cum a fost????, in plus in afara de asta am niste dureri ca la menstra de ieri seara dfe la ora 21, si astazi la control medicul mi-a spus ca colul este deschis , si am uitat sa il intreb... asta inseamna ca in urmatoarele zile pot naste??? daca colul s-a deschis?????
ttenzika, stai linistita, draga. fetita mea la nastere a avut 2990 g. acum, la 2 luni jumate are 5 kg, deci nu te ingrijora! daca nast i natural, gandeste-te ca e mai usor cu un bebe de 3 kg decat cu unul de 4!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|