homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-10

#172 2008-10-17 11:20:12

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

adinagrig, stresul asta face riduri  tongue si nu e bun la nimik, n-ai ce simptom sa ai decat in apropiere de ziua X care e cu menstra sau cu doua liniute pe un test. iar testul stii f bine ca se face la 7 zile intarziere ca sa fie sigur. ce-i drept mie mi-a iesit pozitiv testul chiar in ziua in care trebuia sa vina. hai lasa si natura sa aiba ceva de spus, relax

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#173 2008-10-17 12:07:40

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Samy are dreptate, daca te strezezi, poti sa prestezi tu si de 2 ori pe zi, ca tot degeaba... pur si simplu nu te mai gandi si fa sex normal, fara sa stai stresata daca o sa ramai, daca nu...
Iti spun asta ca si eu in prima luna am stat asa... stresata si faceam sex aproape in fiecare zi... rezultatul? Numai stres si nimic altceva.....

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#174 2008-10-17 15:03:49

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

eu am fost la dr marti ca sa-mi fac control, mi-a spus ca nu am absolut nimic, sunt ok si mi-a dat trimitere pt sotul meu sa-si faca spermograma....culmea e ca exact in ziua in care am fost la dr aveam ovulatie...va dati seama ca in seara respectiva si inca 2 dupa (ca sa fiu sigura) am prestat la greu patfierbinte  , iar acum asteptam cumintei sf lunii (31.10) cand ar trebui sa-mi vina....noi ne rugam ca sa nu mai vina...va tin la curent cu noutatile  visslar .... inca nu am nici un simptom, oricum e muuuult prea devreme ca sa-mi pot da seama ....oricum imediat dupa ce am avut contact a venit pisica noastra si s-a pus pe burta mea....sa speram ca o fi un semn  rotfl

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#175 2008-10-17 15:48:42

sunshine16
Banat
Site

Si eu am prestat luna asta... luna trecuta am avut menstruatie pe 21 si luna asta sper sa nu mai vina deloc, simptome nu am... decat ca am sanii umflati si ma dor... dar asta sper sa nu fie un semn de menstruatie sad

Tine-ne la curent Fleurette si sa speram ca nu mai vine, tinem pumnii sa ai un bebe mic.

#176 2008-10-17 16:12:07

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ok, fetelor, gata m-am linistit, daca o fii sa fie bine, daca nu asta e, mai incercam..........chiar nu mai vreau nici un plan, vreau sa ma las in voia Domnului.....

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#177 2008-10-17 16:15:15

sunshine16
Banat
Site

E cel mai bine asa... iti spun asta pt ca eu am incercat pe pielea mea   rotfl  si stiu ce inseamna sa stai stresata
Lasa ca vine si bebele, il rog eu pe Doamne Doamne  popa  sa vina la toate fetele care vor bebei  gravida   applause

#178 2008-10-17 16:34:33

fleurette
Hero member

pai treb sa prinda mai repede, pt ca noi vrem 2....asa ca treb sa vina mai intai primul...cei care ma cunosc fac glume si spun ca astept eu cat astept si cand raman poate o sa am gemeni  big_smile ....eu sper, pt binele meu, sa nu fie asa...vreau 2, dar pe rand...unul cate unul  popa

#179 2008-10-17 17:02:05

sunshine16
Banat
Site

rotfl  Si de mine fac misto ca eu am un frate geaman si in plus de asta, bunica mea din partea mamei a avut tot gemeni...  eu nu vreau sa am 2... doamne fereste, nici nu ma gandesc cum o sa arat... ca o balena  mad  Sa vina pe rand, plsssssss Doamne Doamne  signof10

#180 2008-10-19 20:22:42

adinagrig
Insomniac member

fetelor, zice-ti si mie daca cunosteti cazuri : la cat timp dupa cauterizare au ramas insarcinate? Se pare ca nici luna asta nu e nimic, ca deja au inceput semne de menstruatie, respectiv mici dureri de burta, si cum am o rana pe col depistata in mai, am tot facvut tratament, s-a redus destul de mult, dar doctorita luna trecuta mi-a zis ca luna asta dupa menstra sa vin sa fac cauterizarea, asa ca incep sa ma pregatesc, stiu ca refacerea dureaza vreo 2 luni, dar apoi as fi curioasa sa aud ceva pareri.....mersi mult...

9 ani de copilarie ....

#181 2008-10-20 12:21:14

fleurette
Hero member

am avut ovulatie pe 14-15, dar inca nu ma dor sanii...speram sa ma doara....cand imi vine CM ma dor cu 1 sapt inainte, deci ar treb sa inceapa durerile pe 24-25, atunci cand ramai gravida nu incep sa te doara mai devreme sanii?  sad ....cred ca ma gandesc prea mult, ar treb sa stau cumintica, dar mi-e greeeeuuuuu .... va multumesc ca ma suportati si ma intelegeti  teiubesc

#182 2008-10-20 12:32:23

samy
Hero member

clar te gandesti prea mult. de inteles te intelegem, dar, of, atata stres dauneaza grav. si lasa natura sa-si urmeze cursul, nu mai cauta simpome si numara zilele. fleurette, o sa vina si bebe, dar tre' sa nu-l stresezi   wink.
daca nu te superi, cati ani ai?

#183 2008-10-20 12:57:40

fleurette
Hero member

28 ani, numai ca am avut probl in familie (mama mea a murit de cancer,matusa mea la fel si ambele la organe genitale) 3 dr ginecologi diferiti la care am fost si am pov problemele astea mi-au spus ca ar fi f bine pt sanatatea mea sa fac un copil pana in 30 ani (daca nu mai repede chiar) ....si m-a pus pe ganduri fara sa vreau....in plus toti cei din jur (familie, prieteni) ma streseaza si ma intreaba lunar "si ce vesti ai? ai ramas?" ...chiar daca vreau sa ignor ma afecteaza

#184 2008-10-20 13:20:11

samy
Hero member

da, stiu cum e sa te piseze toata lumea cu intrebari de genu' asta. eu mereu le taiam macaroana, si le ziceam la anu' , crede-ma ca s-au adunat cativa anisori. asta era raspunsul meu mereu, care evident deranja, dar who cares?
te inteleg ca te afecteaza, dar incearca sa ai un open-mind. dap, mie mi-e usor ai sa zici, sunt gravida, dar daca citesti povestile pe forum sa vezi ca fiecare a avut cate un moment mai greu, dar cu doamne doamne inainte , fleurette

#185 2008-10-20 13:34:35

fleurette
Hero member

da, stiu ca fiecare are cate o poveste, unele placute, altele nu sad....dar nu ma asteptam sa dureze atat sa faci un copil lol...credeam ca faci dragoste cu barbatul tau in per de fertilitate si dupa pr luna..gata cu bebe   rotfl

#186 2008-10-20 13:45:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nici eu nu ma asteptam sa raman greu...adica nu ma gandisem ca se poate sa dureze mai mult timp, mai ales ca prima sarcina s-a prins dupa un singur contact neprotejat. dar fiecare bebelus vine atunci cand trebuie, clar smile

mami de minuni hjarta

#187 2008-10-20 14:42:30

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

la mine o fost exact invers. un dr din deva, acuma citiva ani buni o tinut neaparat sa imi spuna ca am uterul mic, ca voi ramine ft greu insarcinata si ca voi tine greu sarcina...de ani de zile traiam cu ideea asta, bineitneles ma si protejam intre timp big_smile dar cind am inceput sa ne dorim bebe, chiar am fost stresata la gindul ca ma voi chinui mult timp sa ramin. am ramas din prima luna de incercari, dar am pierdut prima sarcina in sapt 6. am fost extrem se surprinsa ca am ramas asa rapid...dar degeaba oricum......dupa 2 luni m-am simtit pregatita sa incercam din nou. am fost sigura ca ne vom chinui cel putin jumate de an pina se va prinde ceva care sa si ramina si sa creasca acolo  big_smile ...dar, din nou, s-a prins din prima, incredibil pt mine care atitia ani "multumita" acelui doctor "minunat" chiar am fost stresata ca nu voi putea avea copii, decit extrem de greu. bine, am avut pina acum o sarcina extrem de grea, dar incet, incet, mai cu rau, mai cu greutati, ne apropiem de termen  tongue  asadar, fetelor, aveti incredere, bebelusii vor veni cind trebuie, stie Doamne, Doamne cumsi mai ales cind  sa organizeze totul  smile

#188 2008-10-20 21:44:34

adinagrig
Insomniac member

adinagrig a scris:

fetelor, zice-ti si mie daca cunosteti cazuri : la cat timp dupa cauterizare au ramas insarcinate? Se pare ca nici luna asta nu e nimic, ca deja au inceput semne de menstruatie, respectiv mici dureri de burta, si cum am o rana pe col depistata in mai, am tot facvut tratament, s-a redus destul de mult, dar doctorita luna trecuta mi-a zis ca luna asta dupa menstra sa vin sa fac cauterizarea, asa ca incep sa ma pregatesc, stiu ca refacerea dureaza vreo 2 luni, dar apoi as fi curioasa sa aud ceva pareri.....mersi mult...

poate sa-mi raspunda si mie cineva fata de ce am scris mai sus...va multumesc

9 ani de copilarie ....

#189 2008-10-21 09:56:14

fleurette
Hero member

draga adinagrig stiu o colega de munca care s-a cauterizat cu 5 luni inainte sa ramana gravida, doctorul a certat-o pt ca treb sa mai astepte, nu a avut mari probl in timpul sarcinii, dar s-a chinuit ceva nu pot sa zic ca a fost tocmai bine, in plus a nascut normal si a avut probleme, iar per de refacere a durat 2 luni pt ca nu se inchidea operatia...oricum difera de la pers la alta, nu e general valabil, acum nu trebuie sa te sperii ca si tu trebuie sa astepti atat si sa te chinui eu ti-am spus un fapt divers....iti tin pumnii sa ramai cat mai repede gravida si sa nu te chinui nici in timpul sarcinii si nici dupa  kram

#190 2008-10-21 16:37:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

abia astept sa am si eu un test cu ochisori, nu asa, doar o linie  :f?rbannad:

nu ma dor sanii, din pacate...  grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.