homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-12

#210 2008-10-23 13:03:06

samy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

fleurette a scris:

scuze, nu mi-am dat seama ca tot eu eram ultima care a scris smile....ce sa-i faci stresul  angel

pai nu e problema ca era un mesaj postat dupa 15 minute cool asa ca nu luai warn
eu am folosit testul barza,mi-a placut mai mult decat surecheck ala cu caseta. oricum toate sunt la fel, functioneaza pe acelasi principiu, doar ca's mai scumpe. eu pe barza am dat 7  lei in iarna, dar erau si mai scumpe  bis

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#211 2008-10-23 13:33:37

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

multumesc mult samy  teiubesc ... sper ca urmat test sa fie cu 2 liniute  majoreta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#212 2008-10-23 13:48:37

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Fete dragi, nu mi-am facut astazi test ca am intarziat la munca, m-am trezit tarziiiuu, nici cafea nu am apucat sa beau.

Nici nu cred ca mai apuc sa fac test, ma doare burta ca in preajma CM-ului, deci cred ca e "pe vine"  wow

Fleurette, ai ramas cam singurica, noi am iesit din cursa luna asta...  lol
totusi sa vad, daca nu vine azi, imi fac si eu testul signof10 speranta moare ultima!

pupici!

#213 2008-10-23 13:56:49

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

eu nu ca incurajez facutul testului in alt moment al zilei, dar personal l-am facut dupa amiaza chiar cu o zi inainte de ziua nepoftitilor. asa cel putin  a fost la mine. evidenat ca dupa au mai urmat 2 teste urmatoarele zile  ;)ca nu-mi venea a crede

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#214 2008-10-23 14:06:05

fleurette
Hero member

passenger eu, in locul tau tot as fi facut testul ....eu l-as face si acum, dar mi-e teama sa nu fie negativ, asa daca nu mi-l fac mai am o speranta pana aspt viit   rugaciune .... incerc sa nu va dezamgesc  rotfl

Publicitate

loading...

#215 2008-10-23 14:18:54

passenger
Addicted member

l-ai facut cu o zi inainte sa vina menstra si s-a pozitivat?
nu trebuie facut doar cu prima urina? hmm

fleurette, am sa il fac si daca e negativ, asta e..  signof10

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-10-23 14:19:53)

#216 2008-10-23 14:34:47

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Pasenger sa ne dai de veste. Fa-ti testul si apoi vedem daca ai iesit sau nu din cursa lol  Eu mai mult ca sigur am iesit....Aaa, si nu trebuie facut neaparat cu prima urina. Cere unul din acelea care se pot face in orice moment al zilei.
Eu am luat ieri surecheck (cel care nu necesita colectare si faci direct pe el), costa vreo 23 RON, barza e la fel dar e mult mai ieftin 8 RON (in schimb iti trebuie un paharel sa colectezi).
Si eu am inceput sa am starile acelea ca de venire a ciclului. Ma dor ovarele, ma inteapa, dar in rest nimic.

Fleurette din cate vad mai ai ceva de asteptat....succes  tummenupp

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#217 2008-10-23 15:02:06

annyr
Full member
Inregistrat: 2007-10-12

fetelor relaxati-va smile
nu va mai ganditi atat, lasati lucrurile sa decurga de la sine
durerea de ovare e normala in prima luna de sarcina, eu am avut niste dureri de nu puteam sa dorm noaptea si nu stiam ca sunt insarcinata...asteptam menstruatia, iar bebe a venit in luna fara nici un calcul si fara nici un stres, chiar nu ma asteptam in luna respectiva
Stiu ca e greu, va inteleg...si eu am ramasa insarcinata dupa 1 an de "munca" tongue
Aveti grija!!!
Succes la toate! Sa fie asa cum va doriti! puss

gravida 31 + al9leacer

#218 2008-10-23 15:06:24

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

annyr a scris:

fetelor relaxati-va smile
nu va mai ganditi atat, lasati lucrurile sa decurga de la sine
durerea de ovare e normala in prima luna de sarcina, eu am avut niste dureri de nu puteam sa dorm noaptea si nu stiam ca sunt insarcinata...asteptam menstruatia, iar bebe a venit in luna fara nici un calcul si fara nici un stres, chiar nu ma asteptam in luna respectiva
Stiu ca e greu, va inteleg...si eu am ramasa insarcinata dupa 1 an de "munca" tongue
Aveti grija!!!
Succes la toate! Sa fie asa cum va doriti! puss

un aaaaannnnn?
simt ca moooor.
eu vreau bb cat mai repede.
nush daca sunt in stare sa astept un an sad cred ca m-ar apuca soooper depresia sa nu se poata mai devreme.
offff
vreau  bebe 
vreau  bebe 
vreau  bebe 
vreau  bebe 
majoreta

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#219 2008-10-23 15:10:39

annyr
Full member
Inregistrat: 2007-10-12

da...un an
Iar toate analizele erau bune atat ale mele cat si ale sotului.
Doctorul nu avea o explicatie...imi zicea sa am rabdare...cand e sa se prinda se prinde.
Am suferit mult...prin martie am avut un avort menstrual...
A fost greu
Dar acum sunt super fericita, am avut rabdare si incredere in Dumnezeu! al9leacer

gravida 31 + al9leacer

#220 2008-10-23 15:15:40

fleurette
Hero member

felicitari annyr ca ai trecut peste probl (avort menstrual) si ai avut curaj sa incerci in continuare  applause ... si eu incerc de 9 luni, se lasa muuuuult asteptati bebei astia ai nostrii   goodluck

#221 2008-10-23 15:17:42

passenger
Addicted member

de un an..? de 9 luni...?  wow 
pai ce visez eu aici, fetelor, la mine e a doua incercare..  rotfl  sa astept deci menstra  rotfl

#222 2008-10-23 15:18:35

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fleurette a scris:

felicitari annyr ca ai trecut peste probl (avort menstrual) si ai avut curaj sa incerci in continuare  applause ... si eu incerc de 9 luni, se lasa muuuuult asteptati bebei astia ai nostrii   goodluck

atunci nu-mi ramine decat sa zic  goodluck   goodluck   goodluck    goodluck  to us all ( si  applause   applause ptr  annyr)
rugaciune sa vina  bebe repede si sa fie frumos si santos.
  popa

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#223 2008-10-23 15:20:02

passenger
Addicted member

sa vina, da' eu il vreau acumbebic  rotfl

#224 2008-10-23 15:21:13

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

goodluck  bafta fetelor la noi a fost din prima.

si chiar imi aduc aminte cand ma intrebau colegele daca eu nu am de gand si le spuneam daca as stii ca nu raman din prima as incepe sa lucrez la un bebe. si in momentul in care am spus hai am si ramas. si bine ca a fost asa ptr ca altfel m-as fi desumflat si as fi renuntat ptr un moment.

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-10-23 15:21:38)

#225 2008-10-23 15:25:54

passenger
Addicted member

noi nu renuntam!
majoreta

#226 2008-10-23 15:31:49

fleurette
Hero member

cocoleta a scris:

si chiar imi aduc aminte cand ma intrebau colegele daca eu nu am de gand si le spuneam daca as stii ca nu raman din prima as incepe sa lucrez la un bebe. si in momentul in care am spus hai am si ramas. si bine ca a fost asa ptr ca altfel m-as fi desumflat si as fi renuntat ptr un moment.

ce norocoasa ai fost  al9leacer ...noi am facut nunta anul asta si cu 3 luni inainte de nunta am zis sa ne apucam, cand am vazut ca trece 1luna...2luni...am dat vina pe stresul de nunta (desi nu am fost deloc stresata, mai rau sunt acum lol ) ... si de atunci ii tot dam bice luna de luna  bis ..sotul meu deja e terminat, il fugaresc in fiecare luna cate 4-5 zile una dupa alta (cand imi fac eu calcul de ovulatie)  majoreta

#227 2008-10-23 15:35:24

passenger
Addicted member

eu mi-am facut calculul dupa ce s-a intamplat, si am constatat ca am cam fost in perioada aceea. nu am calculat dinainte.
de luna urmatoare insa, ma apuc si eu de calcule  signof10

#228 2008-10-23 15:45:37

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

fleurette a scris:

cocoleta a scris:

ce norocoasa ai fost  al9leacer ...noi am facut nunta anul asta si cu 3 luni inainte de nunta am zis sa ne apucam, cand am vazut ca trece 1luna...2luni...am dat vina pe stresul de nunta (desi nu am fost deloc stresata, mai rau sunt acum lol ) ... si de atunci ii tot dam bice luna de luna  bis ..sotul meu deja e terminat, il fugaresc in fiecare luna cate 4-5 zile una dupa alta (cand imi fac eu calcul de ovulatie)  majoreta

cumpara niste teste de ovulatie poate nu se petrece in perioada in care crezi tu eu_ana a ramas cu cateva zile inainte sa ii vina asa ca....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.