homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-14

#248 2008-10-24 11:09:15

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Love, sper sa se intample "din greseala" big_smile
Ni-l dorim amandoi, dar deocamdata mi-ar fi foarte greu daca as ramane, pentru ca pana in martie eu o sa fiu cu scoala in Bucuresti si abia apoi ma voi muta cu al meu in Craiova. Si, se poate intampla sa ramai si din prima, si zau ca nu ma vad cu sarcina, greturi si toate cele, prin camin, sa trebuiasca sa ies din camera pe holuri ca sa ma duc la baie si bucatarie. big_smile
Noi speram sa se intample, dar inca nu ne-am apucat oficial de treaba big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#249 2008-10-24 11:24:22

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

am o stare f proasta, mi-e putin greata (dar cred ca incep sa-mi induc fel si fel de stari), abia astept sapt viit, macar sa stiu daca e sau nu e.... rugaciune

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#250 2008-10-24 11:35:59

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pokemon, tu stii mai bine, ce iti doresc eu e sa nu te chinui mult, ca dupa cum vezi, fetele de pe forum sunt stresate in fiecare luna, sa vada daca e bebe, inclusiv eu  rotfl
Fleurette incearca sa nu te mai gandesti, ca iti faci rau singura. Lasa ca vine el si bebele, de cat timp incerci?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#251 2008-10-24 11:41:11

fleurette
Hero member

9 luni  hopsieu

#252 2008-10-24 12:10:21

sunshine16
Banat
Site

Eu cred ca te stresezi prea tare si te gandesti prea mult la bebe, ia nu te mai gandi si nu mai calcula nimic, fa dragoste cu sotul tau, pur si simplu, o sa vina si bebe, o sa vezi  kram   majoreta

Publicitate

loading...

#253 2008-10-24 12:19:26

fleurette
Hero member

asta nu ar fi o probl (sa facem dragoste) noi oricum facem des, nu-i asta probl... rotfl ...o sa vedem  popa

#254 2008-10-24 13:49:06

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

eu de abia astept sa fie macar una de pe aici , din forum insarcinata, ma refer la cele care astepta sa ramana.... fleurette de abia astept sa ne zici sigur, .... eu se pare ca nici luna asta nu am sanse, deja astept sa-mi vina menstra, ma dor toate cele, pe jos... asa ca .... mai avem de asteptat, si oricum dupa menstra luna asta o sa fac cauterizare, asa ca de abia din ianurie cred ca o sa ne apucam din nou de treba....

9 ani de copilarie ....

#255 2008-10-24 14:20:07

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

adinagrig a scris:

eu de abia astept sa fie macar una de pe aici , din forum insarcinata, ma refer la cele care astepta sa ramana.... fleurette de abia astept sa ne zici sigur, .... eu se pare ca nici luna asta nu am sanse, deja astept sa-mi vina menstra, ma dor toate cele, pe jos... asa ca .... mai avem de asteptat, si oricum dupa menstra luna asta o sa fac cauterizare, asa ca de abia din ianurie cred ca o sa ne apucam din nou de treba....

si eu cu tratamentul pentu ureaplasma ....
asa ca o sa mai dureze.
6 zile trebuie sa iau tratament cu antibiotic, inca 10 cu nush ce ovule care se baga u know where .... si uite asa vine Craciunul.
:k?ra:   kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#256 2008-10-24 15:18:56

fleurette
Hero member

adinagrig a scris:

multumesc pt incurajare, toti (fam+prietenii), dar cel mai imp sotul meu, isi doresc o veste buna din parte mea al9leacer ...o sa vedem sapt viit ....tin pumnii pt toate aspirantele la titlul de Mamica  goodluck

#257 2008-10-24 15:32:22

nicoleta_oana
Membru
Inregistrat: 2008-10-23

eu sunt noua printre voi si am intrat pentru ca imi doresc s eu un bebe.eu si sotul muncim deja la proiect din iunie....dar deocamdata nimic....sper sa vina cat mai repede bebe la noi gravida

#258 2008-10-24 15:35:19

carra_verona
Insomniac member

nicoleta_oana a scris:

eu sunt noua printre voi si am intrat pentru ca imi doresc s eu un bebe.eu si sotul muncim deja la proiect din iunie....dar deocamdata nimic....sper sa vina cat mai repede bebe la noi gravida

goodluck  si tie si ... welcome to the 'aspirante' club
:k?ra:  kram

fertility

#259 2008-10-24 15:49:16

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fetele, am un test negativ, facut aseara la 11.  smoke2
mai fac unul cand se implineste o saptamana de la intarziere si speeer sa se pozitiveze.. daca nu, incep sa umblu pe la doctori sa vad de ce nu vine uratul.. nu da semne ca ar veni.  wow  de ce-mi intarzie?!

fleurette, eu am 3 pisici. nici gand sa renunt la ele. m-am documentat si m-am convins ca ele nu reprezinta un pericol, insa igiena precara DA! deci, matze deparazitate, spalate, vaccinate, litiera curatata din 2 in 2 zile ( eventual cu manusi de menaj ) si gata! toxoplasmoza se transmite pe cale fecal-orala, daca nu ma insel, adica trebuie sa ai contact direct cu fecalele pisicii iar apoi sa nu te speli pe maini... ori nu e cazul la noi.
prefer sa curat de doua ori mai mult in casa decat sa renunt la iubitele mele mici.

aaa, am uitat sa va zic, pe langa test negativ, mai am si o raceala urata  mornincoffee  n-a venit cm-ul da' si-a trimis sora viroza.  grater

voi cum sunteti?
kram

#260 2008-10-24 15:50:00

fleurette
Hero member

nicoleta_oana a scris:

bine ai venit, sa speram ca nu va treb sa astepti prea mult sa ti se indeplineasca dorinta  rugaciune

#261 2008-10-24 15:54:32

carra_verona
Insomniac member

passenger a scris:

aaa, am uitat sa va zic, pe langa test negativ, mai am si o raceala urata  mornincoffee  n-a venit cm-ul da' si-a trimis sora viroza.  grater
voi cum sunteti?
kram

okay for now... thanks for asking...
da' nu se stie in viitor.
mai e putin si e weeeekend.
bafta cu raceala, sa iti treaca repede, si sa se pozitiveze testul cand il refaci.
:k?ra:   kram

fertility

#262 2008-10-24 15:56:50

passenger
Addicted member

mersi frumos!
daca nu's  gravida,  pot lua medicamente si scap imediat de ea..  big_smile

#263 2008-10-24 16:10:48

carra_verona
Insomniac member

passenger a scris:

mersi frumos!
daca nu's  gravida,  pot lua medicamente si scap imediat de ea..  big_smile

daaa. asa e.
kram

fertility

#264 2008-10-24 16:23:13

sunshine16
Banat
Site

Passenger, cel mai indicat este sa faci testul dimineata... chiar daca e din ala care il poti face la orice ora..

#265 2008-10-24 16:27:41

passenger
Addicted member

in cateva zile, cand il repet, am sa il fac dimineata.. dar nu mai am rabdare, si acum ma trec tot felul de ganduri horror : de ce mi s-o fi dereglat? daca nu vine? ce ma fac? o fi grav?  :f?rv?nad:
sper sa-mi treaca repede!  smile

#266 2008-10-24 16:31:56

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Fetelor, eu ultima data aveam 6 zile intarziere, si a fost negativ testul,
Dar tot nu a venit, am asteptat toata ziua.....azi sunt 8 zile....ce naiba sa mai astept???
Mi se reglase si mie la 29-30 zile si acum a luat-o razna......????

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.