homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-16

#286 2008-10-26 19:16:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Doamne ajuta Ralu_White goodluck
eu de aia am zis sa-ti faci test, pt ca stiu ca sunt f rare testele fals pozitive...

#287 2008-10-26 19:20:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ralu mergi la dr...lasa hcg-ul. nu prea ies testele fals-pozitive.

mami de minuni hjarta

#288 2008-10-26 22:22:17

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Ralu mergi la medic, nu vreau sa te sperii, dar am mai citit de un caz asemenator cu test pozitiv si apoi menstruatie iar medicul ii spunea ca ar fi avort menstrual.
Sau poate fi o menstruatie peste sarcina dar ar trebui ca sa fie putin cantitativ.
Asa ca cel mai bine mergi maine la doctor.
Sanatate multa.

Passenger poate mai sunt sanse la tine, multa bafta.
Sotul meu imi zice ca luna asta vrea in fiecare zi, ca sa se prinda  rodnar  patfierbinte
ca nefiind regulat posibil sa ratam. Asa ca luna viitoare vedem cu ce vesti vin....luna asta a fost de 37 zile , destul de mult avand in vedere ca in ultimile 3 luni venise la 29 de zile.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#289 2008-10-26 23:48:32

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca faceti in fiecare zi sansele scad deoarece scade si productia de  spermatozoid  recomandat este o data la doua zile in perioada fertila

mami de minuni hjarta

#290 2008-10-27 00:02:57

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Tocmai mi-am facut un test.. stiu, stiu, ar fi trebuit sa il fac dimineata, dar il aveam cumparat si m-am grabit (iar!) -- e tot negativ  kapitulation 
Nu mai fac niciun test!  lol  Imi ajunge!
Daca nu imi apare CM pana vineri, ma duc la investigatii.  grater
A, am observat acum vreo doua ore niste pete portocalii-rozalii pe chilot. Poate se indura si imi vine, desi menstra mea nu se prezinta asa in faza incipienta. Mi-e tare frica, de ce m-oi fi dereglat luna asta??  grater

Publicitate

loading...

#291 2008-10-27 08:40:54

Irinucss
New member
Inregistrat: 2008-08-28

Buna. Cre ca sunt off-topic dar nu stiu unde sa postez. Am o problemuta: am facut un tratament cu u trogestan 2 luni, din ziua 16 pana in ziua 26. Luna asta (a treia), nu am mai luat si in a 15 -a zi, am avut niste scurgeri maronii, de fapt o scurgere maronie. Este normal? Are legatura cumva cu faptul ca nu am mai luat utrogestanul? RAcita nu sunt....de simtit bine ma simt...la doctor nu-mi mai vine sa ma duc....si ma gandeam ca poate aveti voi idee de ce se intampla....

#292 2008-10-27 09:14:57

Juli
Hero member

Passenger, daca era test din acela care se face in orice moment, nu-s probleme, nu te-ai grabit. Avand in vedere petele tale posibil sa vina menstra, asa a fost si la mine, am zis ca nu e nimic, si sambata dimineata m-am trezit patata rau.
Nu stiu ce naiba a fost si la mine cu intarzierea asta, nu prea imi venea la perioade asa de lungi.

Ana ai dreptate, i-am spus si sotului meu ca nu e indicat asa, dar el e mai nerabdator decat mine lol  Nu am mai vazut barbat care sa-si doreasca cu asa ardoare un bebe big_smile ...dar nici sa stea calare pe mine in fiecare zi ca-s si eu mica.......... rotfl
Acum sa vad cum imi calculez eu perioada fertila luna asta.....va dau de veste....

#293 2008-10-27 09:44:13

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

Danisia a scris:

fleurette a scris:

eu deja m-am resemnat...aseara i-am spus sotului meu ca vb cu voi ca sa nu-l mai zapacesc pe el  majoreta ....era f incantat  visslar
are cineva pisica? afecteaza sarcina? multi spun ca o sa treb sa-mi dau pisica, ca e periculos grater

pisica nu afecteaza sarcina ...ce afecteaza este schimatul nisipului  trebuie sa folosesti manusi si sa ai toate masurile de igiena . in schimb cu pisica in casa si cu un bebe nu e ff placut pt k el o sa fie predispus la nghititul  parului de pisica si asta nu e bine .
Am citit toate paginile de aici ...am ramas profund miscata ....asa emotionant. Va felicit mamicilor

Pai eu schimb in fiecare zi nisipul pisicii  angel , dar am lopetica si punguta sa pun mizeria, ma spal f bine dupa ce le folosesc, stiu ca nu e bine pt bebe ca poate sa inghita parul de pisica, dar pisica mea are parul scurt, nu are par lung, oricum sapt asta imi fac analiza de toxoplasmoza, merge si sotul meu sa-si faca spermograma, iar cand o sa raman gravida ma interesez atunci de psicia si parul ei asupra copilului nou nascut  gravida

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#294 2008-10-27 10:59:09

passenger
Addicted member

Juli a scris:

Passenger, daca era test din acela care se face in orice moment, nu-s probleme, nu te-ai grabit. Avand in vedere petele tale posibil sa vina menstra, asa a fost si la mine, am zis ca nu e nimic, si sambata dimineata m-am trezit patata rau.
Nu stiu ce naiba a fost si la mine cu intarzierea asta, nu prea imi venea la perioade asa de lungi.
..

Il astept.  punish  De aseara nu a mai curs nimic, au fost doar cativa stropi, absorbantul meu e deja unde trebuie, azi-noapte am avut altul pe care dimineata l-am aruncat curat...asta e alb si el..
deocamdata nici urma de menstra. Offf, greu mai e!  :f?rbannad:

Ce rau poate face parul de pisica? S-a demonstrat cumva ca daca il inghite, se infige in plamani?
Eu stiu ca odata inghitit, iese pe partea cealalta.  big_smile

#295 2008-10-27 11:26:57

fleurette
Hero member

ce tare a fost passenger "Eu stiu ca odata inghitit, iese pe partea cealalta"....parul de animal e periculos pt noi (oamenii mari) dar apoi pt bebelusi, dar oricum ar fi eu nu renunt la pisica mea...am ap mare (3 cam) nu e musai sa o dau, pot sa-i restrictionez accesul in cam...dar mai intai sa raman  majoreta ... mi-am facut test sambata, ca nu am rezistat...si normal ca a iesit cu o sg liniuta sad....ma doar doar sanii,in rest nimic ...o sa vedem vineri...e ziua hotaratoare  al9leacer

#296 2008-10-27 12:34:10

Juli
Hero member

Fetelor va urez bafta  bebic
Passenger, poate e o sansa mica acolo. Au trecut 7 zile de intarziere?

#297 2008-10-27 13:23:28

passenger
Addicted member

Juli, e o sansa mica pentru lunile urmatoare, poate, ca pentru asta nu mai exista.  grater 
MI-A VENIT ! cu surle si trambite, adica dureri si intepaturi  mornincoffee  si e abundent, deci un CM in toata splendoarea lui  box
nu inteleg. de ce taman luna asta cand am renuntat la protectie mi-a intarziat ?! de ce n-a venit la 28 de zile, cum ar fi trebuit? daca venea, nu mai speram si nu mai cumparam testele alea chinuitoare   grater
Ma bucur ca a venit, totusi, altfel ar fi trebuit sa umblu pe la doctori.. endocrinologie, gineco..  applause

Fleurette, ai ramas singurica luna asta  gravida  bebe
Tin pumnii sa nu mai vina uratul, ca e de-a dreptul enervant!  box

#298 2008-10-27 13:34:32

Juli
Hero member

Asta e acum, vedem luna viitoare.... puss
Dar tu ai renuntat acum o luna la anticonceptionale sau foloseai alta metoda?
Caci atunci se explica intarzierea care ai avut-o. Dupa antibebe pana isi revine organismul la normal mai trece ceva timp. Daca inainte era neregulat acum va fi la fel.
Eu dupa 5 ani neintrerupti, prima luna a venit exact ca pe pastile, apoi s-a dereglat ca inainte la 29,30, 33, 38 zile.
Dupa Diane am avut intarziere de 38 zile si menstra a fost maronie, si de scurta durata, si nu era sarcina. Deci depinde si de organism.

#299 2008-10-27 13:40:59

passenger
Addicted member

nu am folosit antibebe decat 6 luni, acum un an si jumatate.
nu era atat de dereglat ciclul meu nici inainte sa iau antibebe, si nici dupa ce le-am intrerupt.
luna asta a intarziat din senin. am folosit prezervativ pana acum, doar cele 6 luni au fost cu antibebe, dar a trecut ceva vreme de cand le-am lasat.
de asta zic, CM-ul si-a batut joc de mine, fix luna asta a venit tarziu  rotfl
inca putin si era anovulatoriu, daca nu ma insel..  wow   grater

#300 2008-10-27 13:48:11

fleurette
Hero member

eu am patit exact invers, de cand m-am hot sa raman imi vine mai devreme (24-26), ianainte imi venea la 28 zile...asa ca scap de stres mai reped  majoreta ... eu sper sa-mi intarzie luna asta, pt ca sambata merg la nunta si nu vreau sa stau stresata, de 4 luni dr gineco nu ma mai lasa sa-mi pun tampoane interne  curat2

#301 2008-10-27 13:51:56

Juli
Hero member

La mine cred ca a fost anovulatoriu....37 zile e mult.
Adevarul e ca tie ti-a jucat o festa lol
Acum sa-mi calculez perioada fertila si-oi vedea....
Bafta iti urez si tie  puss

Fleurette de ce nu te mai lasa doc cu tampoane interne?

#302 2008-10-27 13:55:45

passenger
Addicted member

Mi-a jucat festa, mama lui de CM..  punish 
Eu nu mai calculez, pt. ca s-a dereglat si nu mai stiu cum sa fac  lol  ce-o fi o fi !

Fleurette, eu sper sa iti intarzie vreo 9 luni  buga

#303 2008-10-27 14:09:16

Juli
Hero member

Dap, ce-o fi o fi.
Pe mine ma sacaie gandul ca am avut vreo 3 episoade de anexita anul asta (cu inflamarea ovarelor si trompelor), doctora a zis ca poate pune probleme, dar sa incerc intai, si dupa un an de incercari fara succes sa incep sa caut cauzele.

#304 2008-10-27 14:19:49

Juli
Hero member

Pai ma durea abdomenul in partea de jos de nu mai puteam sta in fund si pleca spre picior. Asa am ajuns la medic. Primul episod a fost nasol, s-a lasat cu 2 tipuri de antibiotoce injectabil plus tratul si polidin. Apoi, urmatoarele au fost la controale pt ca aveam mancarimi si scurgeri, aveam candida dar si anexita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.