homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-101

#1901 2008-12-22 17:03:10

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Merci frumos, Maryland
puss puss
Cand ar trebui sa-ti vina uratii?

Ma voi  rugaciune pt toate ca santa sa ne aduca cele mai frumoase cadouri...cu ochishori. bebic smile

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1902 2008-12-22 17:04:55

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fleurette a scris:

adina sa stii ca am o prietena care a plecat si ea anul trecut in vacata cu iubitul ei la Roma si dupa 9 luni a facut o fetita superba ...si tot in per in care spui tu (luna martie)  lol ...asa ca cine stie  bebic ...poate vrea sa fie conceput pe teren strain...in aer de italia  majoreta

crezi? ce bine ar fi.....sa de-a D-zeu.....

9 ani de copilarie ....

#1903 2008-12-22 17:16:07

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pai daca ar fi sa ma iau dupa ovulatie, ar trebui sa vina pe 28. daca nu pe 30 sau 31...luna trecuta cand am avut avortul a venit la 31 de zile...
in general venea la 28 si vreo 2 luni (sept si oct)a venit la 24-25 de zile (mi-am schmbat locul de munca si fiind multe femei mi s-a dereglat si menstra)  big_smile

#1904 2008-12-22 17:23:49

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Pai mai ai putzintel.. smile
Imi pare rau de avort.. sad , dar in acelasi timp ma bucur ca esti optimista.. smile
Mi-e mi-a venit cm-ul la 35 de zile si nu stiu cum va veni luna asta...sau ma rog cand ar trebui sa-mi vina...  (si mie tot la 28 de zile).

Ma enerveaza pt am revenit la starea pe care o aveam inainte de I sarcina: agitata, nerabdatoare...
Data trecuta s-a intamplat exact dupa concediu, cand venisem fixata pe ideea de a-mi schimba locul de munca...adica imi schimbasem un pic prioritatile.

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1905 2008-12-22 18:04:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Bine ai venit si tu printre noi Anksan, vad ca sunt din ce in ce mai multe aspirante la titlul de mamica, care ni se alatura si asta nu poate decat sa ma bucure smile Imi pare foarte rau ptr sarcina oprita din evolutie, dar totusi este bine ca medicul ti-a spus ca ti s-a refacut uterul destul de bine. Asta este un semn foarte bun. Poate vei ramane repede insarcinata din nou si de data asta bebele sigur va sta in burtica ta timp de 9 luni.

Am mai spus asta fetelor, va inteleg agitatia si nerabdarea, tre si eu prin aceeasi experienta si nu stiu ce sa mai fac sa vad un test pozitiv. Am si eu impresia ca am tot felul de simptome. In ultimul timp am incercat sa nu ma mai gandesc la asta si sa astept rabdatoare. Mi-am indreptat atentia asupra sarbatorilor de iarna care ma binedispun in fiecare an.

Va pup si la cat mai multe teste cu doua liniute kram. Si inca o data bine ai venit printre noi Anksan

Publicitate

loading...

#1906 2008-12-22 19:15:03

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

adinagrig, beta-hcg e o analiza de sange care detecteaza hormonul sarcinii. zici ca a facut analiza, trebuia sa o repete in 48 de ore si daca rezultatul se dubla, sarcina era in evolutie.  ar fi stiut ce se petrece fara sa umble pe la atatia medici, ce-i ciudat e ca niciunul nu a trimis-o sa faca analiza apoi sa o repete la 2 zile si sa compare rezultatele.
sa ne spui ce a facut!
mary, prietena ta nu a avut avort menstrual, ci spontan. la avortul menstrual, ovulul nu apuca sa se nideze si iese afara cu menstra, la cel spontan se dezlipeste de perete 
nu face testul  inca smile  desi stiu ca ti-e greu sa te abtii ... din proprie experienta zic  lol
eu am trecut cu bine de ziua 28, fara cm, dar cu niste dureri ......
poti incerca un test in ziua 28-29. oricum, testul il repeti in 2-3 zile ca sa fii sigura de rezultat.

bine ai venit, anksan!!  smile
Imi pare rau pentru sarcina pierduta.
Iti urez succes la testare, mai ai putin si afli! Tin pumnii stransi!  smile

#1907 2008-12-22 20:10:58

Alynaya
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Buna fetelor
astazi am intalnit pe strada o fericita mamica . Ce credeti ?avea in carucior un baietel si o fetita -gemeni .O frumusete .Si ea mergea tare mandra.
Am avut o senzatie tare placuta .

Va pup
La mine nici o veste de uratii . cand or veni ? am doua saptamani intarziere

#1908 2008-12-22 20:13:42

rruxxy
Platinum member

Aly, daca ai 2 saptamani intarziere de ce nu-ti faci un test?

#1909 2008-12-22 20:28:42

Alynaya
New member

Am facut draga mea si e negativ .
Crezi ca reuseam .Am facut si la 7 zile si tot negativ .Deci nu este bebe .
Oricum nu speram in cazul nostru .Noi nu avem sanse normal ,pt ca nu avem suficienti spermatozoizi . La anul incepem a doua fertilizare in vitro , prima nu a fost reusita .

Sicer am sperat intr-o minune insa ....

#1910 2008-12-22 20:46:35

adinagrig
Insomniac member

Alynaya a scris:

Am facut draga mea si e negativ .
Crezi ca reuseam .Am facut si la 7 zile si tot negativ .Deci nu este bebe .
Oricum nu speram in cazul nostru .Noi nu avem sanse normal ,pt ca nu avem suficienti spermatozoizi . La anul incepem a doua fertilizare in vitro , prima nu a fost reusita .

Sicer am sperat intr-o minune insa ....

imi pare rau sad , foarte nasoala povestea asta cu spermatozoizi, dar cum ati depistat chestia asta, facand sotul tau o spermograma? daca da , unde si cum a facut-o? si cat a costat?

9 ani de copilarie ....

#1911 2008-12-22 20:47:07

rruxxy
Platinum member

Da Alynaya stiu despre probleme tale......dar ma gandeam ca poate s-a intamplat. Sper din tot sufletul ca a doua incercare sa fie cu succes si iti tin pumnii. Sa va ajute Dumnezeu     rugaciune

#1912 2008-12-22 22:06:13

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

felicitari Juli pentru bebel si sa fiti sanatosi.

fleurette mai devreme ai spus ceva de pozitia de "prestat" a celor cu uter retrovers. eu sincer am lasat tot laoparte si mi-am intrebat ginecoloaga si mi-a raspuns totusi (putin mirata probabil de indrazneala mea) ca "behind" e cel mai potrivit si apoi repede o perna sub fundulet  wink

apropo fetelor pe 26 ar trebui sa vina rusii dar eu am niste stari mai ciudate : am niste stari de acklad  aparent fara motiv si am o stare de somnolenta . sa fie ceva  hmm

Ultima oara a fost editat de tina28 (2008-12-22 22:13:46)

#1913 2008-12-22 22:18:12

adinagrig
Insomniac member

bine ai venit printre noi, tina28!
tu de cat timp incerci?
bafta multa in continuare, .....
vad ca se inngroasa ransurile noastre si asta nu e de bine....dar nu ne ramane decat    signof10   pt gravida

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-12-22 22:18:35)

9 ani de copilarie ....

#1914 2008-12-22 22:24:02

Alynaya
New member

Da ni sa recomandat sa incepem cu spermograma cand am mers la medic si i-am spus ca nu am ramas in 2 ani de incercari .
Se face mai peste tot si la spital si la partucular (unde e mai comod ca sa zic asa ). Pe noi ne-a costat 90 ron .

Fetelor mult succes la bebei .

#1915 2008-12-22 22:28:31

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

bine ai venit tina 28  majoreta... multum  pt info...e bine pt ca poz aia e preferata mea  rodnar ..nu vreau sa te dezamagesc tina, dar eu luna de luna inainte de CM am stari de greata si somnolenta...cred ca ne gandim prea mult la bb si uneori ne inducem simptome de gravida  sad
anksan imi pare rau de pierderea sarcinii...poate data viit  o sa fie cu noroc  puss

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1916 2008-12-22 22:42:42

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

multumesc fleurette si adinagrig !
noi de un an incercam sa  "producem" un bebel. sunt in dubii, mi-e si teama sa sper ca va fi ceva pt ca luna aceasta a fost "de serviciu" ovarul drept micropolichistic. tocmai el sa ne faca o surpriza?

mult succes tuturor  sexinpat si hai sa ne tinem dupa Juli big_smile

#1917 2008-12-23 07:33:59

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

buna dimineata !!!
si mie pe 28 ar tb sa vina " musafirii"
dar sa nu  mai vina   rugaciune

cold

#1918 2008-12-23 07:39:36

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Multumim Tina pentru info! Si la mine e pozitia preferata  lol
Mary, drum bun si concediu placut! Sa te intorci cu vesti minunate smile
Azi va fi si la mine ultima zi de lucru pe anul asta...de maine intru si eu in concediu. De-abia astept...pacat ca nu va fi perioada fertila, ca sigur s-ar fi prins ceva... nu am mai fost in concediu de juma' de an si sunt f obosita, cred ca si de-aia nu am avut norocul sa se intample pana acum... Nu stiu si avortul menstrual din octombrie daca nu a fost tot din cauza stresului si a oboselii... nu mai conteaza oricum, ce a fost a fost, ce va fi, va fi bine smile Vom merge in Austria la schi... vom strabate zeci de km de partii si nu ma voi mai stresa macar o saptamana si un pic cu gandul daca va fi bebe sau nu (asa sper eu)... timpul va trece repede si in cel mai placut mod... 11 zile in continuu cu iubitul meu  patfierbinte

Ultima oara a fost editat de accumaria (2008-12-23 07:41:30)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1919 2008-12-23 07:51:47

adinagrig
Insomniac member

Alynaya a scris:

Da ni sa recomandat sa incepem cu spermograma cand am mers la medic si i-am spus ca nu am ramas in 2 ani de incercari .
Se face mai peste tot si la spital si la partucular (unde e mai comod ca sa zic asa ). Pe noi ne-a costat 90 ron .

Fetelor mult succes la bebei .

multumesc alyana

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.