homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-102

#1920 2008-12-23 08:03:22

vogue
Membru
Inregistrat: 2008-12-21

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

va multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru ca ma primiti la voi hjarta
Eu plec de Craciun (adica maine) si la munte nu voi avea net. Ne auzim dupa sarbatori!
Va doresc un mos darnic care sa va aduca in dar multa sanatate, multa iubire (pentru ca e nevoie ca sa vina bebele) si cu mult visatul testuletz cu doua liniutze!!!  face_tree  chouse  gravida
Sa petreceti cu toata inima si sa nu uitati sa va cuibariti cu iubitii vostri in patuc din cand in cand  patfierbinte

Va poop cu drag  hjarta

#1921 2008-12-23 08:53:04

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Buna dimineata fetele,
Nu am facut nimic la medic, s-a produs o incurcatura.....m-au programat luni pe 29 Dec.....m-am enervat la culme, mi-au zis luni dar era lunea urmatoare...normal ca eu am inteles ca luni acum.
Asa ca mai astept putin. In rest toate bune.
Concediu placut celor care pleaca si mult, mult succes la  bebic

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1922 2008-12-23 09:25:39

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

'Neatza dragelor. Va multumesc mult pt cuvintzelele voastre.
Ce bine este cand poti vbi cu cineva care te intelege prin ce treci...ma refer la asteptarea cu nerabdare a celor 2 liniutze.. smile

Imi pare rau Juli..de ce nu incerci la Marie Stopes? Eu nu am fost niciod dar intentionam sa ma duc, acum ceva vreme. Sau am un nr de la un cabinet particular; Serban Mariana se numeste dra. Costa cam 200 ron control + eco transvaginala; daca vrei nr-ul sa-mi spui.
mai este un pic si vine Mosu'....cine stie...poate poate. Daca nu oricum este concediu si trebuie sa profitam din plin de relaxareeeee si prestareeeee. smile
La mine pana acum niciun simptom..  sad Ma tot imbarbatez si-mi spun ca trebuie sa fiu bucuroasa ca sunt sanatoasa (mai putin la capshor.. lol.

Va pup dulce.
Celor care inca nu au intrat in conce, o zi cat se poate de usoara, iar celor care au intrat deja...profitati din plin de atmosfera premergatoare Craciunului.

PS. La mine e ultima zi de lucru pe anul asta. URAAA

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1923 2008-12-23 09:49:14

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

buna fetelor.
va multumesc mult pentru urari. si la mine azi e ultima zi de lucru si plec la munte (diseara).
vreau sa va intreb si pe voi ceva...durerile de sani cum ar trebui sa fie? pe mine ma dor in profunzime si foarte difuz...si nu ma tine mult durerea...e mai mult in zona glandelor mamare...nu am mai avut pana acum dureri de felul asta si de aia va intreb
puss

#1924 2008-12-23 09:52:49

AnkSan
Full member

'Neatza Maryland.
Pe mine ma dureau mai mult la atingere si erau tari.
Dar "durerea" poate sa fie diferita, de la persoana la persoana...

Pai e de bine Maryland...inseamna ca esti pe urmele Juliei.. smile

Publicitate

loading...

#1925 2008-12-23 09:57:06

maryland
Sr. member

big_smile off ce tare mi-as dori
la atingere ma dor mai mult areolele...si in profunzime ma dor si daca ii ating si daca nu...
s-au mai marit dar nu sunt tari neaparat...ei se mai maresc si inainte de manstra...nush ce sa zic

#1926 2008-12-23 10:12:27

AnkSan
Full member

Eu zic ca e de bine.. smile
Iti tin pumnii.. smile
La menstra, cu cate zile inainte te dureau?
Pe mine de ex nu ma dor.

#1927 2008-12-23 10:15:30

maryland
Sr. member

pai nu ma dor niciodata...tocmai asta e chestia...ca e ceva nou pentru mine big_smile

#1928 2008-12-23 10:21:30

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
la mine tot simptome de cm inca.
durere de burtica si presiune in sani.
cred ca maine/poimaine ma procopsesc cu musafirii, din pacate.
eh, mai e timp si dupa sarbatori.
:k?ra:  kram  face_tree  santa
sa va aduca Moshul tot ce va doriti, si sa na auzim cu vesti bune cat mai curand. patfierbinte

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1929 2008-12-23 10:35:48

maryland
Sr. member

lasa ca poate nu mai vine si sunt simptome de sarcina  wink
eu luna trecuta cand am avut dureri de menstra a venit asa ca daca tie nu ti-a venit inca...cine stie...poate e cu noroc  big_smile

#1930 2008-12-23 10:46:08

AnkSan
Full member

Eu zic ca e la amandoua cu noroc .. smile Sa (va) dea Domnu'!rugaciune
Yupiiiii.majoreta

#1931 2008-12-23 10:52:01

maryland
Sr. member

sa speram anksan...ca tare frumos ar fi...oricum va anunt eu cand ma intorc din concediu...ca panaa tunci aflu  smile
puss  signof10

#1932 2008-12-23 10:53:55

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Accumaria, Vogue, Mary vacanta placuta si sa va distrati de minune fetelor  puss . Mary daca pe tine pana acum nu te dureau sanii, inseamna ca e de bine daca te dor asa dintr-o data, nu? Sa dea Domnul sa fie bebe. Pe mine ma dor mai mereu cand sunt la cm, in special sfarcurile.

Carra, imi pare rau ca ai simptome premenstruale, sper sa fie ultima data si din ianuarie sa ne dai vestea buna.

E bien ca am intrat in concediu, haideti sa ne odihnim, sa ne relaxam si poate apar si bebei. Si eu am fost stresata cu serviciul, ca si voi si abia asteptam sa vina acest concediu si mai ales sarbatorile.

Eu sper din tot sufletul sa ni se implineasca dorintele la toate si de luna viitoare sa o urmam pe Juli

Juli, imi pare rau ca trebuie sa mai astepti o saptamana, chiar ma gandeam la tine si asteptam sa ne spui ce ti-a spus medicul. Asta este, mai incearca sa te programezi si la alte cabinete, poate ai noroc si te primiesc pana luni.

Va pup pe toate fetelor    puss

#1933 2008-12-23 11:08:54

maryland
Sr. member

pai si eu ma gandesc ca poate poate, dar nu vreau sa imi fac iar sperante...oricum e o durere ciudata...de asta va intrebam pe voi cum va doare...ca daca pe mine nu ma dor niciodata nu stiu ce ar trebui sa simt...si sfarcurile ma deranjeaza...sunt sensibile la atingere si usor congestionate si mai tot timpul de cateva zile incoace... durerile din interior nu sunt permanente si sunt scurte ca si durata dar destul de puternice...si dor asa ca o lovitura...nua m noduli sau alte probleme...

multumesc inca o data pentru urari... face_tree sunt foarte fericita ca intru in concediu si va doresc si eu un Craciun imbelsugat si un an nou cat se poate de bun si plin de bebei  puss

#1934 2008-12-23 11:10:48

tina28
Full member

neata fetele.

eu vreau sa va spun ca ori am luat-o razna ori am luat-o razna : pt ca sotul e tot mai nerabdator sa-i dau o veste buna big_smile mi-am luat un test de sarcina si dimineata l-am facut. in primele 5min a iesit foaaaaaaaaarte clar o liniuta sad dar dupa alte 10min s-a mai aratat una foaaaaaaaaarte slab conturata. pot sa sper? incurajati-ma va rog  rugaciune

concediu placut tuturor si muuuuuuulta odihna

#1935 2008-12-23 11:16:57

maryland
Sr. member

pai eu stiu ca rez se citeste in intervalul 3-5 min sau cum scrie pe ambalaj (depinde de test)...sunt unele care au o a doua linie de uscare (ex testul barza). ce test ai facut?

#1936 2008-12-23 11:17:34

AnkSan
Full member

Buna Tina, sa dea Domnu'.. smile
dar pe test ce scria: in cat timp trebuia sa vizualizezi raspunsul? Sau mai bine zis in ce limita de timp?la mine a doua liniuta a aparut in primele 5 min.
Depinde si de test; eu am facut Clear Blue.

Eu iti doresc sa fie cu ochisori.. smile

#1937 2008-12-23 11:19:19

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mary...sper ca durerile astea ale tale sa aduca o veste buna. Daca nu ai mai avut asa dureri pana acum, inseaman ca speram sa fie un bebe. Doamne ajuta sa fie    rugaciune

Tina, testele de sarcina sunt concludente in primele 5 minute. Stiu ca dupa poate aparea si a doua liniuta. Dar poate la tine cahiar trebuia sa apara. Ai facut testul cu prima urina de dimineata?

#1938 2008-12-23 11:21:16

tina28
Full member

testul a fost barza si a fost la prima urina. imi doresc atat de mult un pui de om .......
macar de nu mi-as face iar sperante degeaba mad

Ultima oara a fost editat de tina28 (2008-12-23 11:22:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.