homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-133

#2509 2009-01-06 00:06:20

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Fetelor eu va las...ma duc la somnic ca sunt tare obosita!
Va pup si ma bucur ca sunt si eu cu voi! Sunteti minunate! :k?ra:

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#2510 2009-01-06 00:08:23

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

Dar asteptarea sa nu fie prea lunga.. lol wink

Somn usor Reveca. kram  sover  si sa incepi ziua de maine in forta.  majoreta puss

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2009-01-06 00:10:43)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2511 2009-01-06 00:18:23

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Va pup si eu dulce si va urez o seara frumoasa!
Merg la somn  sexinpat   smile
Pupici!
kram

#2512 2009-01-06 00:42:17

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Somnic usor si tie Pass. smile
si vise placute...smile

pupici pufosi. puss

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2513 2009-01-06 07:56:13

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetelor, care mai e treaba....fetelor(cele care astepta bebe) o sa vedeti ca vine el, eu ma incurajez singura,dar trebuie sa vina, mai am si eu un pic si ma apuc de prestat , de abia astept......serviciu  usor celor care lucreaza , iar celor care nu, odihna placuta in continuare....
o sa va pun si eu niste poze de la schi, a fost ffff frumos, dar trebuie inainte sa le descarc......

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#2514 2009-01-06 08:06:50

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

La multi ani dragele mele! Sa dea Dumnezeu sa avem un an 2009 asa cum ni-l dorim cu toatele: cu multa sanatate, iubire si intelegere din partea iubitilor nostri si nu in ultimul rand cu darul cel mai de pret: cate un  bebic pentru fiecare.  rugaciune

Am revenit si eu dupa o absenta destul de indelungata de sarbatori. Din fericire am avut parte de multa zapada, de partii extraordinare si de sase zile pline de schi in Austria. A fost minunat. Ieri a fost prima zi de serviciu, dar am zis ca nu scriu nimic pana nu citesc tot ce ati mai facut voi... se pare ca mi-a luat destul de mult, caci s-au intamplat lucruri minunate pe-aici.

Maryland sincera sa fiu, chiar m-am gandit la tine in vacanta. Pentru ca am intrat cam deodata cu tine pe forum, am simtit asa ca ne leaga cumva ceva, nu stiu sa-ti explic cum. De cand am plecat am simtit ca la tine se va intampla minunea. Si de-abia asteptam sa revin sa vad ce s-a intamplat cu tine. Si uite ca sentimentul meu a fost adevarat. Si m-am bucurat enorm, ca si pentru mine, te rog sa ma crezi. Acum tu sa ai grija de tine si de bebic si totul va fi bine wink  :k?ra:

In rest despre mine ce as putea sa va zic... am inceput anul pe 1 ianuarie cu un frumos si mandru CM big_smile Bine ca macar m-a luat cumva prin surprindere, pentru ca a venit cu vreo 3 zile mai repede decat trebuia si nu am mai apucat sa-mi fac sperante false. Oricum nu prea ma asteptam sa se intample minunea la mine luna aceasta pentru ca nu am putut presta cand a trebuit asa ca am vazut partea pozitiva: am putut sa  drink si sa ma simt bine in Austria fara alte ganduri triste. Si mai ales am putut da sansa mea de luna asta altcuiva (lui Mary  gravida ) Sunt foarte increzatoare ca anul acesta va fi cel norocos pentru mine smile

In mai fac si eu 28 de anisori, deci ma pot inscrie in cursa babaciunilor  rotfl Sper sa nu fie o cursa prea lunga, ca obosesc repede la efort smile

Bun venit fetelor noi si multi pupici tuturor celor care asteapta minunea in continuare  puss

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2515 2009-01-06 09:05:05

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Neata fetelor!  puss  kram . iar sunt la serviciu...
fleurette, sanii ma dor mai mult in zona mameloanelor si cam atat...rar am dureri ami profunde.
accumaria esto o scumpa  puss  kram iti multumesc din suflet pentru gandurile bune si iti doresc si tie ca si toate fetelor sa traiesti cat mai curand ce traiesc eu acum ....e extraordinar  smile

#2516 2009-01-06 09:10:23

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Maryland, durerile sunt de la sarcina in mod sigur, asa erau si la mine, ma durea in jurul mamalonului. Apoi pe masura ce trece timpul incep simptomele mai multe.
Am auzit ca simptomele sunt semn ca se dezvolta bebeul.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2517 2009-01-06 09:17:41

maryland
Sr. member

yeap asa e...aste sunt semne ca e bine bebele  big_smile
acum vreau sa vad ce mai e si cu scurgerea asta...alaltaieri a fost o scurgere (infima cantitativ) roz pal si aseara la fel de putin dar maroniu deschis...nu ma doare burta si nici nu simt cand curge...cu doctorita mea nu am apucat sa vb ca e plecata in mauritius...sper sa nu fie vreo problema...din cate stiu e normal sa ai scurgeri de felul asta dar... smile

#2518 2009-01-06 09:25:09

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Eu pana acum nu am avut scurgeri ci doar secretia mea normala.
Mergi la alt medic pana se intoarce doctora ta. Poti merge la camera de garda a unui spital.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#2519 2009-01-06 09:26:39

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata fetelor...ce devreme v-ati apucat de scris big_smile Bine ati revenit din vacanta fetele care ati fost plecate, ma bucur ca v-ati simtit bine...acum puteti incepe anul in forta sexinpat
Eu azi incep munca sad si nu va spun ce chef am.

#2520 2009-01-06 09:31:44

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

neata fetele, te-am intrebat de dureri la sani  maryland pt ca, nu mai stiu exact cine si imi cer scuze, a zis ca nu a avut deloc dureri la sani...si ma intrebam daca e posibil asa ceva...stiu ca fiecare femeie e dif in felul ei, dar eu stiam ca atunci cand ramai ai sanii cat pepenii si te dor de nu poti sa-i atingi  visslar

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-01-06 09:32:19)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2521 2009-01-06 09:34:50

rruxxy
Platinum member

Fetelor, cele care va simtiti "babute", o sa vedeti voi ca ne-o luati inainte. Maine, poimaine ne spuneti ca sunteti gravidute big_smile

#2522 2009-01-06 09:34:54

maryland
Sr. member

pai eu ziceam ca nu ma dureau inainte. ca sunt fete pe care le dor inainte de menstruatie, dar pe mine nu m-au durut niciodata...si cand au inceput sa ma doara mi s-a parut ciudat  smile

#2523 2009-01-06 09:36:26

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

lol    ..............super asta,, cat pepenii,,  ............de cand imi doresc asa ceva...............
si eu fac anul asta in martie 29 sad ,   deci clar ma inscriu si eu la babaciuni........

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-01-06 09:38:02)

9 ani de copilarie ....

#2524 2009-01-06 09:40:16

Raveca
Hero member

Buna dimineata!
O zi usoara va doresc si cu vesti bune. La mine cred ca s-au instalat simptomele de cm...incep sa simt o usoara jena a sanilor.
Eu sper totusi sa nu vina, ca uitati ce am pt ei: sm  wow   punish  punish  punish  :f?rbannad:

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#2525 2009-01-06 09:51:30

maryland
Sr. member

lasa ca poate nu mai vine...si la mine luna asta au aparut simptomele premenstruale chiar cand ar fi trebuit sa imi vina si eram convinsa ca nu ma sare nici luna asta...dar de fapt erau simptome de sarcina si nicidecum de menstra...asa ca se poate... smile

#2526 2009-01-06 09:55:51

Raveca
Hero member

maryland a scris:

lasa ca poate nu mai vine...si la mine luna asta au aparut simptomele premenstruale chiar cand ar fi trebuit sa imi vina si eram convinsa ca nu ma sare nici luna asta...dar de fapt erau simptome de sarcina si nicidecum de menstra...asa ca se poate... smile

Sa te auda Dumnezeu! smile

#2527 2009-01-06 09:56:35

rruxxy
Platinum member

Si pe mine ma doare usor burta si am sanii umflati....cred ca-mi vine cm. Offf nu vrea bebe sa vina   grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.