homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-135

#2547 2009-01-06 11:56:41

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

hmmmm...mai astepta ca e cam devreme ca sa ai simptome...sau poate e o sarcina mai veche... puss
la control ma duc sambata ca e de grada (noi suntem prieteni vechi de familie...si am tratament preferential  big_smile )

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-06 11:57:35)

#2548 2009-01-06 11:58:12

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

si mie mi se umfla sanii si ma dor de nu mai pot la menstruatie.... adica in apropiere, cu 1 saptaman inainte chiar.... nici nu pot sa-i ating...asa ca nu va fi un semn pt sarcina.... dar cine stie , fiecare ne cunostem corpul si stim cel mai bine semnele....adica eu cred ca ar trebui sa fie o mica schimbare , atunci cand se intampla altceva decat menstruatia.........

9 ani de copilarie ....

#2549 2009-01-06 12:00:53

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

ma bucur ca ai dat de doctorita maryland si ca ti-a si prescris ce sa iei... ce bine ca poti avea acces rapid la control... eu ma gandesc cu groaza ca in caz ca raman nu o sa ma pot duce decat peste minim o luna la orice control... e atat de greu sa gasesti programare... grater

cara, cum sa ai simptome de sarcina la ovulatie... smile nici chiar asa...

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2550 2009-01-06 12:04:21

maryland
Sr. member

da chiar am noroc cu ea...
acum se ducea sotul meu pana acolo sa ia reteta si dupa, la farmacie sa imi ia ovulele... smile
offf...imi fac atatea ganduri...daca Doamne fereste ar fi ceva banuiesc ca aveam dureri sau ceva, nu?

#2551 2009-01-06 12:13:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Hello!  smile
Carra, e prea devreme sa ai simptome. Pana nu se fixeaza ovulul ( la aprox. 2 sapt. dupa ovulatie ), corpul tau nici nu stie de existenta lui. Sanii se mai umfla si la ovulatie. Si eu sunt prin a 14-a zi, dar nu ma doare ovarul, sanii nu ma dor niciodata...doar ca luna trecuta m-au durut pt prima data dupa perioada ovulatiei si pana dupa ce a trecut CM-ul, doar asa, sa ma pacaleasca pe mine, ca bebe nu a fost.  smile
mary, am citit pe cateva site-uri ca scurgeri ca ale tale apar frecvent in sarcina, f multe femei patesc asa fara sa fie vreo problema anume. nidare nu e acum, a fost deja la data la care trebuia sa vina CM-ul. bine ca incepi ovulele, va fi bine, ai sa vezi!  smile la eco. te-a chemat? ca degeaba zicem noi sa stai linistita ca e totul in regula bla bla, stiu ca pana nu vezi cu ochii tai la ecograf bebelul, vei fi agitata.  smile  eu sunt sigura ca e bine, nu te gandi la ce-i mai rau.

pupici pt. toate puss  kram  si servici usor!

Publicitate

loading...

#2552 2009-01-06 12:15:08

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da, asa e. fiecare isi cunoaste organismul.
la mine durerile astea sunt fie de la  bebe , fie de la faptul ca se reobisnuiste organismul fara ac si acuma ovuleaza ca inainte.
o sa vad ce si cum.
oricum, niciodata nu am avut asa simtome la ovulatie.
puss  :k?ra:
ps: merci mult passenger pentru lamurire.
:k?ra:

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-01-06 13:54:41)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2553 2009-01-06 12:50:01

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

buna fetelor,

Sunt si o tanara aspiranta la postul de mamica smile si sunt intr-un impas.Am renuntat la ac in octombrie 2008 , prima menstruatie am avut in decembrie pe la inceputul lunii (cred).Problema este ca atunci nu m-am gandit sa fiu mamica nu am notat cand am avut prima zi , asa perioada stiu dar nu stiu cu exactitate zilele.Singurul indiciu pe care l-am avut este ca mie imi venea cam o data cu o colega de serviciu si cum ea avea data fixa am presupus in final ca menstruatia mea a avut loc la sfarsitul lunii catre inceputul lunii urmatoare.Adica cam pe 2-3 decembrie zic eu.Acum nu stiu ce sa zic..ori s-a reglat ..ori nu s-a reglat menstruatia...mi-am facut 2 teste de sarcina pana acum dar avand in vedere cand am avut menstruatia nu au fost deloc concludente.Io zic sa mai astept inca o saptamana sau doua si atunci sa-mi fac.Voi ce ziceti?
Cand a avut si colega mea ciclu eu am prezentat doar simptomele unui posibile menstruatie si chiar imi asteptam sa-mi vina dar nu s-a intamplat nimic.
Si acuma nu stiu ce sa mai cred...ori sunt in continuare dereglata ori exista sansa sa am bebe.Una din doua.
Mentionez ca inainte de a lua ac aveam ciclul regulat (cu dureri mai mari si dura in timp vreo 5-6 zile)

Cat despre febra asta de aspirant..asa cum am mai zis si la alt post..am inceput deja sa ma interesez de patut , carucior , etc.Nu e vorba ca nu as fi si eu superstitoasa..sa nu-mi fac planuri ..dar trebuie sa ma gandesc un pic la ce costuri ne asteapta.

Din ce citesc observ ca este oarecum dificil sa ai un bebe...mi se pare ca este un adevarat miracol sa reusesti acest lucru si sa duci pana la capat sarcina .Este mai mult decat un miracol este un privilegiu de a da nastere altei fiinte.Cu cat ma gandesc mai mult la asta cu atat imi doresc mai mult.Ne gandeam ca pentru ce mai asteptam..anul asta facem 26 de ani..casa oricum nu o sa avem prea curand..o sa stam in chirie..asta nu inseamna ca reprezinta o piedica.Financiar ne vom descurca bine .Acuma ce vreo si dumnezeu sa fie.smile

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2554 2009-01-06 12:55:12

passenger
Addicted member

Bine-ai venit, cristina! smile Va felicit pentru alegerea facuta si iti urez succes in continuare.
Nu am inteles exact, ai avut UM pe 2-3 dec., ovulatia cam la 2 saptamani dupa si ai facut si 2 teste de sarcina?
Cand ai facut testele?

#2555 2009-01-06 12:59:51

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

hop si eu !
mary nu-ti mai face atatea probleme pls, nu-ti faci bine nici tie nici lui bebe . pana sa vina bebe erai stresata ca nu vine si acum box prelungesti perioada cu nervii in pioneze pt ce ? fii fericita si pt restul ne rugam noi sa fie totul bine big_smile al9leacer rugaciune

#2556 2009-01-06 13:01:06

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

bine ai venit cristina  kram ... iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu  majoreta

si eu ma gandeam ieri seara ca nu stiu cum as reactiona daca as ramane gravida...omul mereu e nemultumit si vrea mai mult...daca asa afla ca sunt gravida m-as bucura, dar nu f tare pt ca la cate am citit pe site-ul asta m-am cam speriat si cred ca as avea emotii pana mi-ar pune dr bb in brate (adica as sta ca pe ghimpi pana la nastere) .. m-as bucura pe deplin abia dupa ce as vrea ca bb e sanatos....asa gandesc acum , poate atunci cand sunt pusa in fata faptului implinit reactionez altfel

am zis ca NU mai vreau sa fac teste de sarcina (sper sa ma pot tine de cuv)...pt ca m-am saturat sa vad numai o liniuta, cea de a2a se incapataneaza sa apara  bang ... daca o sa-mi intarzie CM-ul 2-3 zile va fi clar bb si o sa fac direct programare la dr  majoreta ...ce ganduri marete am, va plac,nu?  rotfl

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2557 2009-01-06 13:05:48

maryland
Sr. member

pass la eco cred ca ma duc sapt viit ca sa ii aud si inimioara...sapt asta ma duc doar la control  smile
da tina stiu ca ai dreptate  puss
oricum spre surprinderea mea luna trecuta am fost de 1000 de ori mai stresata decat luna asta. acum sunt mai mult ingrijorata...problema e ca am citit despre mai multe cazuri in care scurgerile astea au dus la avort spontan si nu as vrea sa fiu in situatia asta...
la mine sunt infime cantitativ....adica mai mici decat o moneda de 50 de bani...

#2558 2009-01-06 13:05:57

passenger
Addicted member

asa, fleurette! bun planul, dar eu nu ma pot tine de el, am CM neregulat si e musai sa fac test cand vad ca-s in ziua 32 si n-a venit.. nici nu imi inchipui altfel   neutral
mary... control adica...? se uita sa...? eu stiu ca dupa ce ai un test pozitiv, nu are ce sa vada decat cu sonda.  neutral

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-06 13:06:56)

#2559 2009-01-06 13:07:28

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Va salut, fete frumoase!  mornincoffee
Spor la bebei frumosi sa veniti sa imi tineti de urat la celelalte topicuri.
Azi implinim 11 saptamani  hjarta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2560 2009-01-06 13:09:05

maryland
Sr. member

control si palpare (ca se simte uterul si la palpare...adica ea il simte) si probabil ca o sa imi dea sa fac analize si poate vitamine...oricum tre sa stau de vb cu ea.

Multe inainte love_t, sa cresteti mari si frumosi!

Ultima oara a fost editat de maryland (2009-01-06 13:10:20)

#2561 2009-01-06 13:12:00

tina28
Full member

parca amfi niste cucuvele fricoase : numaram zile, facem planuri , asteptam cu infrigurare ziua in care ar trebui sa vina cm ...... fetelor, mai mult curaj majoreta goodluck
eu incerc sa raman optimista ( chiar daca sotul ma zapaceste cu zilele fertile, cu date, .. bang ) si vreau sa fiti si voi mai puternice, asa ca fleurette multa rabdare si spor la treaba sexinpat bucurati-va de momentele placute alaturi de parteneri si bebic nu vor intarzia sa apara wink kram

#2562 2009-01-06 13:15:07

passenger
Addicted member

aha. eu am o buba, cred ca o stiti deja, de pe vremea cand dr. "Minune" imi cauta embrio. cu sonda si numai nu-l gasea  lol   a gasit un folicul pe ovar si mi-a dat de inteles ca poate fi acolo  lol  Gizas!
Love_t.... unde umblasi, draguto? Nu te-am mai vazut nici aici, nici la celalalt topic.  kram 
asa, tina, curaj!! ca eu n-am...  sad  sunt o gaina, recunosc, dar nu am ce face! sad

#2563 2009-01-06 13:21:29

tina28
Full member

ba da pass , fii tare majoreta si nici vorba de gaini pe aici, poate doar puicute sexi wink
multe innainte love_t si sa fiti sanatosi birthday

#2564 2009-01-06 13:23:41

passenger
Addicted member

lol  hot sexy mammas

#2565 2009-01-06 13:24:34

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

la mai mare love_t... majoreta ...ne bucuram de oaspeti  trombon

mai ai loc de inca o gaina lg tine pass? ca si eu sunt la fel... visslar ...dar poate daca suntem mai multe o sa ne transformam in puicute curajoase  rotfl

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.