homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-136

#2566 2009-01-06 13:26:16

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Multumesc, fetelor.
mary, doctora mi-a spus ca din momentul in care am ramas insarcinata, nu se mai fac controale, normale, pe masa aia... Numai echo transvaginala sau normale.
Eu as cere parerea si altui doctor, mai ales ca sarcina e micuta si daca umbla acolo o poate afecta.

Pass, am umblat sa imi platesc analizele, am fost la un cabinet particular, asa ma bucur ca am terminat... maine ma duc sa imi fac analizele din sange si din urina iar joi sunt programata pt PAPAA-A un test pt a masura translucenta nucala.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2567 2009-01-06 13:26:22

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

sigur ca am loc! te primesc cu bratele deschise! desi nu cred ca efectul va fi cel de care zici... ba din contra  lol  mai avem sa ne speriem si de propria umbra  kapitulation
Harnicuta, love_t.
Asa stiam si eu, ca nu mai trebuie sa umble pe acolo... dar oare sonda aia nu afecteaza?

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-01-06 13:28:16)

#2568 2009-01-06 13:31:04

sunshine16
Banat
Site

Te referi la echo transvaginal?
Am auzit si eu ca ar afecta, dar eu am facut 2 pana acum. depinde de doctor, trebuie sa gasesti un doctor care stie cum sa umble cu chestia aia cat mai delicat.
Cand sarcina e mica, nu se vede la echo abdominal.
Da, harnicuta... abia astept sa ma trezesc maine la 7 de dimineata.... macar sa dau sange repede ca o sa lesin de foame  lol
Bine ca au ceva prajiturele si cafeluta acolo  rotfl

#2569 2009-01-06 13:31:44

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

iti dorim multe saptamani inainte love_t, sanatate multa multa si sa ai grija de tine si de bebe ce creste in burtica ta.
ca tot vorbim de curaj, optimism si de faptul ca trebuie sa fim puternice, increzatoare si sa avem totusi rabdare, de fiecare data dupa ce imi vine menstruatia incerc sa ma mobilizez si culmea...chiar reusesc pe moment. apoi cu fiecare zi ce trece, mai ales perioada intre ovulatie si urmatoarea menstruatie, incep sa-mi pun intrebari, oare este sau nu este, bineinteles ca este ca parca ma doare in stanga mai mult decat ma durea de obicei in dreapta sau sanii sunt un pic mai durerosi decat lunile trecute si pe langa asta mai si visez ca sunt insarcinata si asa dragelor incepe agitatia (interioara recunosc) pentru mine. cand imi vine menstruatia de cele mai multe ori ma apuca depresia, starea de frica ca este ceva in neregula cu mine, dezamagirea si uite asa o tin eu din luna in luna. dar trebuie sa fiu tare si sa incerc sa nu-l sperii pe al meu sot. asa ca "poza" ma tin pe pozitii, dar numai eu stiu ce e in sufletul meu

gravida 31+

#2570 2009-01-06 13:33:23

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pai eu imi dau cu presupusul acum...ca habar nu am ce o sa imi faca ca nu am intrebat-o....mai mult eu am cerut sa ma vada. poate saraca doar vrea sa stam de vb. eu de transvaginala nush ce sa zic...nu am facut pana acum dar ma gandesc ca daca baga acolo sonda aia...

Publicitate

loading...

#2571 2009-01-06 13:36:16

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

maryland a scris:

pai eu imi dau cu presupusul acum...ca habar nu am ce o sa imi faca ca nu am intrebat-o....mai mult eu am cerut sa ma vada. poate saraca doar vrea sa stam de vb. eu de transvaginala nush ce sa zic...nu am facut pana acum dar ma gandesc ca daca baga acolo sonda aia...

eu zic sa mai stai un pic pana la 8-9 at sigur se vede bebe, si poate sa faca eco normala fara transvaginala.Asta e o parere doar faci cum consideri tu.Eu cred ca acum nu iti poate spune decat ca e bebe, ca e ok si ca va veti vedea probabil peste 2-3 sapatamani tongue

#2572 2009-01-06 13:36:39

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

nu are ce sa-ti faca rau eco transvaginal..stiu multe femei gravide care au facut asa...si n-au avut probl  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2573 2009-01-06 13:38:49

sunshine16
Banat
Site

Multumesc mult, Floricica.

kram  Asa eram si eu, si stiu prin ce treci... de fapt cred ca asa suntem toate, ne gandim daca e sau nu e, daca o sa se intample minunea si cand.
Din ce esti mai stresata, din aia sansele scad. Stiu ca e greu sa nu te gandesti si sa lasi totul la voia intamplarii, dar crede-ma ca e mai bine.
Cand esti la ovulatie, fa dragoste cu sotul tau, fara sa te gandesti la bebe, o sa vezi ca o sa vina bebe cand nici nu te astepti.
Am incercat o gramada de teste  de ovulatie, pe baza de saliva, benzi, dar ce nu am incercat... si pana la urma am ramas insarcinata cand am renuntat la toate astea.
Incearca sa stai in pat o jumatate de ora dupa ce faceti dragoste, cu o perna sub fund. sau faceti dragoste noaptea si culca-te dupa ce faceti dragoste.
Sunt sigura ca o sa ai un bebe, doar ca o sa vina cand nu sunteti stresati.
Curaj!  puss

#2574 2009-01-06 13:39:17

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

asa zic si eu  : daca controlul e cat mai delicat nu are ce sa afecteze. cred ca e important totusi sa ai incredere in medic pt a fi mai linistita, daca nu ai incredere in el (ea) cam trist, eu am schimbat un medic tocmai ca nu-mi inspira incredere si s-au dovedit a fi reale temerile mele.

#2575 2009-01-06 13:40:20

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

da, depinde de cum umbla pe acolo cu ea, ma gandesc. pt. ca procedura in sine nu dauneaza. si am observat cum unii medici parca sapa sau amesteca in mamaliga cand umbla cu sonda, aluneca aiurea, apare si durere, iar altii umbla atat de delicat incat nu ma jeneaza deloc.  :f?rbryllad:

floricica,  kram  stim ce spui... sa nu uiti ca pana la urma se va intampla minunea.
eu ma gandesc ca daca n-am ramas pana acum, poate nu a fost momentul. 
kram

#2576 2009-01-06 13:40:34

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

love_t, la multe saptamani sanatoase inainte!

floricica... cred ca toate simtim la fel... eu cel putin sunt exact la fel... de-aia vreau sa incerc de anul asta sa nu ma mai gandesc atat de mult si de intens la bebe... as incerca sa stau cateva luni fara sa mai calculez, fara sa imi mai imaginez nimic si sa presupun de fiecare data ca nu sunt insarcinata. sa vad daca reusesc. e mai important sa ne simtim bine si sa fim vesele decat sa luptam cu atata indarjire pentru bebe. sa profitam cat mai mult de  patfierbinte si sa nu uitam de placerea oferita de  sexinpat  Sper ca v-am binedispus smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2577 2009-01-06 13:46:56

maryland
Sr. member

pai eu ma gandeam sa ma duc pe la 7 sapt dar pot sa mai astept pana pe la 8-9 sapt ca daca e sa fie bine o sa il vad mai bine atunci oricum  smile

#2578 2009-01-06 13:47:14

sunshine16
Banat
Site

Multumesc, Accumaria!
Mary, esti din Bucuresti?
Poate iti spune Pass un doctor bun, sa nu te doara cand iti face  echo  puss

#2579 2009-01-06 13:53:01

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

asa e accumaria, ai perfecta dreptate, dar e tare greu sa facem asa... angel ... si eu vreau sa ma tin departe de toate gandurile legate de bb, de orice fel...ca sunt/nu sunt gravida, sa-mi creez (in cap) tot felul de simptome de gravida...si tot asa...uneori imi iese...cateva zile reusesc, dar am zile in care ma uit la tv si pe strada la mamici cu copii si raman asa uitandu-ma...si visand cu ochii deschisi al9leacer ...imi vine sa ma bat singura de cum am ajuns...eu nu sunt asa si ma oftic cat de mult se poate transforma o femeie atunci cand isi doreste din tot sufletul un  bebe

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2580 2009-01-06 13:58:23

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

exact pass, asa am ajuns si eu.
parca nu mai mai intereseaza nimic decat sa stiu ca vine  bebe
oofff. stiu ca e rea atitudinea, dar am ajuns sa imi doresc f f f f f mult  bebic

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2581 2009-01-06 13:59:36

maryland
Sr. member

da sunt din bucuresti. chiar as vrea un ecograf bun ca nu se stie niciodata. si chiar su un gineco bun ca as vrea sa ma vada mai multi...indiferent ce relatii am eu cu doctorita asta  smile

#2582 2009-01-06 14:09:34

lauraura
Full member
Inregistrat: 2008-11-10

maryland a scris:

da sunt din bucuresti. chiar as vrea un ecograf bun ca nu se stie niciodata. si chiar su un gineco bun ca as vrea sa ma vada mai multi...indiferent ce relatii am eu cu doctorita asta  smile

daca vrei iti recomand dr meu, face eco la fiecare control, il masoara cantareste, nu afecteaza bebele , iti face analizele la spital, de fapt acolo le recolteaza si le trimite la Medlife, este la spital la elias eu am fost super multumita de el.Din cate am vazut eu fetele merg si fac eco la alte clinici si paltesc suplimentar.La el eco+consult se da cam 50ron asta la spital.Dar exista si o prb.la spital se cam sta cev ala rand, el este martea de garda.Dar daca ajungi dimineat poti scapa repede in functie de cum coboara el de pe sala

are si cabinet undeva prin Romana , de fapt pe str Polona

Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-06 14:11:54)

#2583 2009-01-06 14:11:50

tina28
Full member
Inregistrat: 2008-12-21

doamne fetelor , inveseliti-va si lasati gandurile negre alcool daca stam crispate o sa asteptam bebei pana la pastele cailor . hai, cu tupeu innainte in noul an majoreta

#2584 2009-01-06 14:13:24

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

vai fetele ce mult mai scrieti!
am fost si eu la dr.;mi-a dat un antibiotic si niste supozitoare,si flagyl...sper sa-mi treaca usturimea,iar dupa ce-mi trece menstruatia merg la ginecolog pt.secretie si pap.;cand e mai bine sa le fac,imediat dupa ce-mi trece sau cum?nici nu stiu cum se procedeaza ca n-am  facut niciodata...va tb sa anunt,sau sa merg dimineata...?nici nu stiu...oricum vreau sa cer si alte analize,avand in vedere ca am pierdut prima sarcina...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.