homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-76

#1426 2008-12-16 10:19:02

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Offf..eu in continuare am acea usoara sangerare si ma dor sanii de mor. Nici nu stiu ce sa cred...din ce cauza ar putea fi  :f?rbryllad:

#1427 2008-12-16 11:06:13

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

carra_verona a scris:

si la mine fetele, semnele de secretia respectiva sunt si acuma la 20 zile de la prima zi a ultimului cm.
nici nu stiu ce sa mai zic.
sanii nu ma dor, asa ca banuiesc ca luna asta n-am prea avut noroc.
dar vedem.
rugaciune sa fie bine, daca nu luna asta, atunci luna viitoare.
patfierbinte  face_tree  santa

eu zic sa prestezi poate ovulezi mai tarziu
la mine chiar am urmarit exact intre a 7 si in a  14 zi am vazut secretia aceea parca mai abundenta
din a 15 zi parca robinetul s-a inchis nu s-a mai vazut nimic
eu in 13 zi    sexinpat   da de s-a prins
eu incerc sa ramn de 1 an si inca nimic dar nu mi-am pierdut speranta    rugaciune
vedem noi

#1428 2008-12-16 11:12:04

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Vin si eu cu o intrebare stupida: pot exista 2 ovulatii in acceasi luna? Ma inteapa ovarul si aseara am avut si alte semne cum ca as fi la ovulatie in ziua 22  box Nu am "prestat" si nici nu o mai fac, deja am obosit sa ma tot gandesc la asta. Nici sanii nu ma mai dor deloc. Poate abia aseara am ovulat "pe bune" si saptamana trecuta, in naivitatea mea, credeam ca sunt la ovulatie. kapitulation

asim, este posibil, asa cum orice contact neprotejat in perioada fertila este posibil sa duca la sarcina. Dar nu e obligatoriu. Asa mi-a explicat si mie dr. cand am intrebat-o de ce nu raman, daca nu ma protejez deloc si fac dragoste cand trebuie...??    hmm

rruxxy, ce-o fi cu sangerarea asta a ta? :f?rv?nad:

#1429 2008-12-16 11:18:48

rruxxy
Platinum member

Pass, este posibil ca abia acum sa fi la ovulatie daca zici ca ai avut acel mucus...nici nu stiu ce sa zic, parca si eu am obosit sa ma tot gandesc la asta, imi fac mai mult rau.

Chiar nu stiu ce e cu sangerarea mea, cateodata este rosiatica, cateodata maronie, cateodata rozalie...dar sunt niste pete foarte mici. Offff....oare ce se intampla?

#1430 2008-12-16 11:20:48

passenger
Addicted member

Alte semne cum ca ai fi la ovulatie acum exista? Stiu ca o mica sangerare apare cand se sparg foliculii
Sper sa nu fi scris vreo tampenie...

Publicitate

loading...

#1431 2008-12-16 11:41:00

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

nu stiu frate, pe mine ma mai doare uneori, alteori sunt mai ...horny ... cam asa imi estimez eu ovulatia.
acuma ...sa vedem.
rugaciune

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1432 2008-12-16 11:45:14

rruxxy
Platinum member

Alte semne....nu am acel mucus, dar ma dor sanii destul de rau, in special sfarcurile si sunt mai plini. Altceva nimic....  tillfreds

Dar asta ar fi ziua 20 din cm, cred ca este cam tarziu ptr ovulatie....dar nu poti stii niciodata sigur...si tu ai acele semne tot in perioada asta.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-16 11:47:04)

#1433 2008-12-16 11:47:39

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

passenger a scris:

Vin si eu cu o intrebare stupida: pot exista 2 ovulatii in acceasi luna? Ma inteapa ovarul si aseara am avut si alte semne cum ca as fi la ovulatie in ziua 22  box Nu am "prestat" si nici nu o mai fac, deja am obosit sa ma tot gandesc la asta. Nici sanii nu ma mai dor deloc. Poate abia aseara am ovulat "pe bune" si saptamana trecuta, in naivitatea mea, credeam ca sunt la ovulatie. kapitulation

asim, este posibil, asa cum orice contact neprotejat in perioada fertila este posibil sa duca la sarcina. Dar nu e obligatoriu. Asa mi-a explicat si mie dr. cand am intrebat-o de ce nu raman, daca nu ma protejez deloc si fac dragoste cand trebuie...??    hmm

rruxxy, ce-o fi cu sangerarea asta a ta? :f?rv?nad:

passenger, eu tot am citit de ovulatie, da si poate sa fie ovulatii multiple sa ovulezi de mai multe ori pe luna si nnici sa nu-ti dai seama
eu am mai citit aici pe forum ca multe fete au ramas cand nu se mai asteptau, ca au facut-o chiar imediat dupa ciclu, s-au inainte cu o zi de venirea cm nu au mai urmarit perioada si s-a intamplat minunea
cred ca asa am sa fac si eu
cand am chef si-mi pica bine
restul ce a vrea bunul Dumnezeu si .... rugaciune

#1434 2008-12-16 11:55:40

passenger
Addicted member

Of, fetelor, citesc pe aici si nu-mi vine sa cred cate problemute cu ovulatia asta  punish Se pare ca ne chinuie pe toate

rruxxy, in octombrie am ramas gravida, am avut 2 teste pozitive, dar am avut avort menstrual. In luna respectiva, am avut doar 2 contacte neprotejate in ziua 18 si in ziua 22 ---> o ovulatie anapoda  yikes

Eu cand ovulez cu ovarul drept simt o durere pe care am luat-o drept apendicita. Am mers la spital, unde mi s-a spus ca apendicul nu este inflamat si nu sunt probleme... eram doar la ovulatie. Mai simt si pe partea stanga durere uneori, dar nu asa de puternica. Deci, teoretic, aproximez ovulatia dar numai cand se produce la nivelul ovarului drept.  lol
Am avut aceste dureri acum vreo saptamana... si de asta am zis ca ovulez.. probabil a fost "pacaleala"
nu mai stiu, ma depaseste situatia, nici nu mai imi pasa. Ce-o fi, o fi!

Asim, asta e atitudinea potrivita. Acum sa vedem daca imi iese. neutral

#1435 2008-12-16 11:56:40

carra_verona
Insomniac member

nu stiu frate, pe mine ma mai doare uneori, alteori sunt mai ...horny ... cam asa imi estimez eu ovulatia.
acuma ...sa vedem.
rugaciune

fertility

#1436 2008-12-16 12:20:56

rruxxy
Platinum member

Eu propun sa nu mai stam sa urmarim atat ca mai rau ne facem. Cum ai zis si tu Pass, ce va fi va fi si gata. Eu sper sa ramanem toate gravidute cat mai repede  applause

#1437 2008-12-16 12:58:57

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

sunt de acord cu rruxxy sa nu mai urmarim nici o ovulatie  spermatozoid ....sa trecem la treaba imediat ce trece CM si pana cand vine urmatorul (de preferat sa nu mai vina) sa muncim  sexinpat 1 zi da si 1 nu ....ca asa nu iti dai seama de ovulatie si eu bauiesc ca am avut luni cand am ovulat de 2 ori, asa ca nu ma mai stresez...de aia e bine sa o facem cat mai des ca ovulul traieste numai 24-48 ore  majoreta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1438 2008-12-16 13:45:51

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

fleurette a scris:

sunt de acord cu rruxxy sa nu mai urmarim nici o ovulatie  spermatozoid ....sa trecem la treaba imediat ce trece CM si pana cand vine urmatorul (de preferat sa nu mai vina) sa muncim  sexinpat 1 zi da si 1 nu ....ca asa nu iti dai seama de ovulatie si eu bauiesc ca am avut luni cand am ovulat de 2 ori, asa ca nu ma mai stresez...de aia e bine sa o facem cat mai des ca ovulul traieste numai 24-48 ore  majoreta

eu asa o sa fac, numai sa-mi dea doctorul acordul... sa pot sa reiau sexinpat ca dupa 2 luni, va dati seama, sotul meu sta ca pe ace....nu stiu cat o sa mai reziste....azi , am facut 1luna si 1 saptamana, eu as vrea sa mai stau inca 3 sa vedem , oricum in pricipiu trebuie 6, dar eu as vrea sa mai stau inca 2, ca sa fiu sigura ca e totul complet vindecat.

9 ani de copilarie ....

#1439 2008-12-16 13:48:53

carra_verona
Insomniac member

noi din pacate nu  sexinpat decat o data sau de doua ori pe sapt.
sper sa prindem perioada fertila chiar si asa.
rugaciune  majoreta  face_tree

fertility

#1440 2008-12-16 13:54:55

rruxxy
Platinum member

Off, zicem noi ca nu ne mai gandim, dar dupa un contact sexual sigur ne intrebam "s-o fi prins?" lol lol lol

#1441 2008-12-16 14:17:51

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

cam asa e rruxxy  applause ...  sexinpat=gravida

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1442 2008-12-16 14:22:21

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Ziua 26 a CM.......ce greu trece. Am o usoara jena in parte de jos, mai ales la frig...

Fetele atunci cand am avut mucusul acela transparent si foarte abundent eram in ziua a 10 aproximativ....tot atunci am simtit intepaturi in ovarul drept iar la in partea de jos a abomenului mi se parea ca se zdruncina ceva.....o fi fost sau nu ovulatie, nu stiu, dar prea seamana simptomele.
Acum am auzit si eu de ovulatii multiple, dar nu stiu mai multe. Mucus din acela sa nu cumva sa fie de la raceala sau vreo infectie ceva care trece mai neobservata fara multe simptome. Eu cand am avut candidoza am avut mucus si transparent si albicios mult, am crezut ca-i ovulatie, dar dupa cateva zile a inceput sa ma manance.....era candidoza.... bang

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1443 2008-12-16 16:35:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ma plangeam pe aici acum ceva timp ca s-a vazut la echografie ca am ovarele polichistice.
din pacate, in urma analizelor s-a confirmat ca am sindromul ovarelor polichistice.
asta inseamna lipsa ovulatiei (ca sa o citez pe dr. " chiar daca mai scapa cate o ovulatie din cand in cand").
In ianuarie o sa ma duc la dr. gineco recomndata de dr. endocrino si apoi voi vedea ce urmeaza sa se intample.
Cel mai probabil, 3 luni ( preferabil 6) anticonceptionale si apoi stimulare ovariana cu monitorizare.
Sunt trista  sad

Va citesc mereu chiar daca postez rar si ma umplu de speranta si emotie cand se apropie perioada testarii la vreuna din voi! Va tin pumnii fetelor!  puss

#1444 2008-12-16 17:10:30

rruxxy
Platinum member

Imi pare rau, Gargarita, eu sper ca dupa ce faci tratament sa poti avea un bebe, va fi mai greu da speranta nu moare.....mult curaj si lasa tristeaza si incarca-te cu energie pozitiva.  :k?ra:

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.