homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-77

#1445 2008-12-16 17:10:35

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

priveste partea plina a paharului... "chiar daca mai scapa cate o ovulatie din cand in cand"  inseamna ca ai sanse sa faci bebe  majoreta  majoreta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1446 2008-12-16 18:42:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

speranta nu mi-o pierd, dar trista nu pot sa nu fiu. stiu ca o sa-mi fie infinit mai greu sa obtin o sarcina decat unei femei "normale" dar macar stiu ca exista sanse.
Va pup!

#1447 2008-12-16 18:51:31

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

ne bucuram ca esti alaturi de noi, intr-o zi o sa ne dai si tu vestea cea mare  bebe .... speranta este asa ca nu e totul pierdut  goodluck

Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-12-16 18:51:58)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1448 2008-12-16 21:27:09

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

gargarita a scris:

ma plangeam pe aici acum ceva timp ca s-a vazut la echografie ca am ovarele polichistice.
din pacate, in urma analizelor s-a confirmat ca am sindromul ovarelor polichistice.
asta inseamna lipsa ovulatiei (ca sa o citez pe dr. " chiar daca mai scapa cate o ovulatie din cand in cand").
In ianuarie o sa ma duc la dr. gineco recomndata de dr. endocrino si apoi voi vedea ce urmeaza sa se intample.
Cel mai probabil, 3 luni ( preferabil 6) anticonceptionale si apoi stimulare ovariana cu monitorizare.
Sunt trista  sad

Va citesc mereu chiar daca postez rar si ma umplu de speranta si emotie cand se apropie perioada testarii la vreuna din voi! Va tin pumnii fetelor!  puss

multumim, si noi iti tinem pumnii tie, imi pare rau, dar nu trebuie sa dezarmezi, asta e , intr-o zi ne vei putea da si tu noua vestea asta....
te pupam si noi! fii tare smile

9 ani de copilarie ....

#1449 2008-12-16 22:16:37

piglet
New member
Inregistrat: 2008-09-15

gargarita stiu pe cineva care a fost in situatia ta si dupa 5 luni de anticonceptionale si stimulari acum e insarcinata smile

Publicitate

loading...

#1450 2008-12-17 00:35:15

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ce m-as face fara voi ?  puss

#1451 2008-12-17 08:14:28

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

buna fetelor
totusi speranta moare ultima !!!!!
ieri am fost la niste prieteni care ma rog ea vroia nespus de mult un bb el nu prea
minunea s-a intamplat    majoreta
tin sa mentionez ca ea are varsta de 40, ani nici un bb pana acum, avort niciodata, anticonceptionale am inteles ca a luat pentru fata timp de vreo 2 ani, anul trecut in decembrie le-a intrerupt
povestind cu ea imi spunea ca nici nu stie cand si cum s-a intamplat
printre altele mai zicea ca o singura data in viata ei a fost la ginecolog ptr un consult, acum in vara, deoarece incepuse ciclul sa-i vina anapoda (ea crezand ca intra la menopauza) unde dr. a speriat-o ca nu stie ce vede acolo, a trimis-o sa-si faca niste analize de sange la care nu s-a mai dus. nu a dat importanata la nimic ea a continuat sa-si vada de viata ei 
si uite este in 6 saptamani    gravida
si culmea ca s-a dus din nou la acelasi dr. cu testul de sarcina in mana si i l-a aratat      lol
am tinut neaparat sa va povestesc treaba asta
mie mi-a dat mult curaj si speranta
deci se poate fetelor
totul este sa lasi sa decurga totul de la sine sa nu te mai gandesti la treaba asta   si   rugaciune

#1452 2008-12-17 09:18:30

fleurette
Hero member

asa e asim, ai dreptate...ne da mult curaj pov ta kram ...tu ce faci? astepti CM?

#1453 2008-12-17 11:00:26

LAVCRIS
New member
Inregistrat: 2008-12-16

buna fetele...nu stiu daca postez unde trebuie, dar m-am zapacit intre atatea subacategorii..problema mea este de ceva timp ba cred ca sunt insarcinata, ba nu cred....sunt confuza si pana ajung la medic cred ca o iau razna...sunt sub tratament cu duphaston, elevit, aspenter, vit a+d2 pregvit zinc de 4 luni (mai putin ultimele 2)..desi menstra venea la 28-29 zile , luna asta a venit la 31 si a curs doar 1-2 zile si atunci inchis la culoare cu pete maronii...Apoi pana la 5 zile am avut numai pete maronii, atunci cand stergeam cu hartie igienica...Sanii ma dor si sunt tensionati de cel putin 1 sapt, poate 2, cu toate ca nu e inainte de menstra..sunt abia in a a10-a zi a ciclului...ce ma induce in eroare cel mai tare e faptul ca 3 teste de sarcina sunt negative..nu stiu ce sa cred...aa, si am niste dureri de burta, cam ca in perioada dinaintea menstrei..va rog , cine a mai patit asa, luminati-ma....Diagnosticul dat de dr a fost inital de amenoree secundara ptr ca imi venea la 2-3 luni si apoi de sterilitate primara..totusi, nu am nici o analiza facuta...

..pour que tu m'aimes encore.... hjarta

#1454 2008-12-17 11:10:15

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

buna,
testele de sarcina le-ai facut la minim 3 saptamani de la ultimul contact cu risc?

#1455 2008-12-17 11:20:28

LAVCRIS
New member

hmmmm...ultimul azi a fost facut...cred ca sunt in jur de 2-3 saptamani..ma simt tare dezamagita, nu stiu ce sa mai cred..ovulatia e prea devreme sa apara si deci nu ma doare burta de la asta pentru azi e a 10-a zi de ciclu, dar durerile sunt de vreo 3-4 zile..iar in sani simt unoeri intepaturi si ma dor tare la atingere..pana acum vreo cateva zile ma dureau f tare sfarcurile, nu suportam sa le ating..acum nu ma mai dor, dar sanii mi-i simt tare tensionati ...offff, tare sper sa se insele testele astea si sa fie cu ochisori...ar fi cel mai frumos cadou de craciun, cel mai dorit!!!!!

#1456 2008-12-17 11:30:04

passenger
Addicted member

Nu stiu ce sa spun, poate vor intra si alte persoane sa iti raspunda. Dar tu zici ca esti in ziua 10? De luna trecuta cred ca s-ar fi vazut la teste daca era vorba de sarcina. Din ce am citit, sanii pot sa doara si de la duphaston, iar ciclul poate fi dereglat de la tratamentul asta, in sensul ca poate sa aiba alta culoare si consistenta

#1457 2008-12-17 11:38:06

LAVCRIS
New member

offff...da, nu stiu nici eu ce sa zic...poate  e de la duphaston, dar totusi primele luni nu am avut nici un fel de pb....as vrea sa fiu realista si sa nu mai visez cu ochii deschisi, dar parca tot mai am acolo, undeva, o speranta ca poate e ceva micutz-micutz care nu vrea sa se arate inca...asta e, vineri am programare la medic...deja mi-e frica de inca un raspuns negativ si alte tone de pastile...

#1458 2008-12-17 11:42:57

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Lavcris...sunt cam in aceeasi situatie ca si tine: cm neregulat, o data la 3, 4 luni. Am luat luna trecuta duphaston, la recomandarea medicului si mi-a venit. Mi-a spus ca in ziua 21 a ciclului sa-mi fac anumite analize hormonale pe care le-am facut azi de dimineata. Astept rezultatul saptamana viitoare, dar iti pot spune ca acele dureri de burta si de sani le-am avut si eu si inca le mai am si cred din ce in ce mai mult ca este reactia duphastonului. Eu am mai vb pe aici cu fetele si le-am spus ca de vreo 3 zile am si niste sangerari usoare....nu stiu de la ce pot fi dar cred ca tot de la duphaston. Nu spun ca duphastonul nu este bun, ba dimpotriva, doar ca are aceste efecte suparatoare.
Am vazut ca pe langa duphaston mai iei multe alte pastile....ti le-a prescris in urma unor analize sau cum, ptr ce iei atatea, doar ptr lipsa cm?

#1459 2008-12-17 11:48:19

LAVCRIS
New member

buna...celelate pastile sunt de fapt vitamine pentru a pregati corpul pentru o eventuala sarcina, 2 dintre ele le ia si sotul meu la recomdarea dr deoarece imbunatateste calitatea spermatozoizilor...Dar nu mi s-a facut nici o analiza, doar eco trans..asta fac de fiecare data..va multumesc fetelor ca inceracti sa ma ajutati, conteaza pt mine sa vad ca nu sunt singura...eu iau duphaston 2 pe zi din ziua 16 pana in ziua 25..pana acum nu am avut pb...mi-a venit la 28, cel tarziu la 29 zile..m-am simtit bine cu el...sper sa nu ma dezamgaeasca acum....

#1460 2008-12-17 11:52:28

passenger
Addicted member

bine ai venit, LAVCRIS!  kram

#1461 2008-12-17 11:55:23

fleurette
Hero member

buna lavacris, sper din tot sufletul sa fie o veste buna dincolo de toata asteptarile astea ale tale si toatre problemele... goodluck
mi-am mai facut un test aseara, pt ca nu ma pot abtine  lol ...care normal ca mi-a iesit...negativ...dar ma tin tare ca sa nu fiu dezamagita  alcool
alte vesti cine mai da? ce se mai aude?  gravida

#1462 2008-12-17 11:55:25

LAVCRIS
New member

Bine V-am Gasit Fetelor! Ma Bucur Ca Am Descoperit Forumul Asta, Ma Ajuta Sa Discut Cu Persoane Care Chiar Ma Inteleg!!!

foarte bine Fleurette...nu ar trebuie sa ne dam batute in fata unor betisoare cares e incapataneaza sa arate o singura linie..treaba lor..noi stim ce avem de facut sexinpat va pup fetele si sa fie cu noroc la fiecare dintre noi!

Ultima oara a fost editat de LAVCRIS (2008-12-17 12:19:44)

#1463 2008-12-17 12:12:13

passenger
Addicted member

lavcris, modifica mesajele, e posibil sa te atentioneze vreun moderator. Editeaza primul mesaj si scrie acolo ce ai scris in al doilea, apoi sterge mesajul nr. 2. Una dintre regulile forumului este sa nu postezi 2 mesaje consecutiv la mai putin de 15 min. diferenta. Stiu pentru ca mi-am luat si eu un warn mare   big_smile  .

Acum sa revenim la oile (testele) noastre.. Fleurette, ai facut deja test? Eu inca nu ma gandesc la testare, ca mai am muuult pana sa aflu, abia pe 11 a fost ultimul contact...  sad 
Desiiii, asa as fugi acum la farmacie sa iau unul  rodnar mai ales ca pe 19 e ziua noastra..  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.