|
Nu esti logat.
Pentru aspirantele la titlul de Mamica-77#1445 2008-12-16 17:10:35
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicapriveste partea plina a paharului... "chiar daca mai scapa cate o ovulatie din cand in cand" inseamna ca ai sanse sa faci bebe Offline #1446 2008-12-16 18:42:22
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicasperanta nu mi-o pierd, dar trista nu pot sa nu fiu. stiu ca o sa-mi fie infinit mai greu sa obtin o sarcina decat unei femei "normale" dar macar stiu ca exista sanse. Offline #1447 2008-12-16 18:51:31
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicane bucuram ca esti alaturi de noi, intr-o zi o sa ne dai si tu vestea cea mare .... speranta este asa ca nu e totul pierdut Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-12-16 18:51:58) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1448 2008-12-16 21:27:09
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
multumim, si noi iti tinem pumnii tie, imi pare rau, dar nu trebuie sa dezarmezi, asta e , intr-o zi ne vei putea da si tu noua vestea asta.... 9 ani de copilarie .... Offline #1449 2008-12-16 22:16:37
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicagargarita stiu pe cineva care a fost in situatia ta si dupa 5 luni de anticonceptionale si stimulari acum e insarcinata Offline Publicitateloading...
#1451 2008-12-17 08:14:28
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicabuna fetelor Offline #1452 2008-12-17 09:18:30
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaasa e asim, ai dreptate...ne da mult curaj pov ta ...tu ce faci? astepti CM? mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1453 2008-12-17 11:00:26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicabuna fetele...nu stiu daca postez unde trebuie, dar m-am zapacit intre atatea subacategorii..problema mea este de ceva timp ba cred ca sunt insarcinata, ba nu cred....sunt confuza si pana ajung la medic cred ca o iau razna...sunt sub tratament cu duphaston, elevit, aspenter, vit a+d2 pregvit zinc de 4 luni (mai putin ultimele 2)..desi menstra venea la 28-29 zile , luna asta a venit la 31 si a curs doar 1-2 zile si atunci inchis la culoare cu pete maronii...Apoi pana la 5 zile am avut numai pete maronii, atunci cand stergeam cu hartie igienica...Sanii ma dor si sunt tensionati de cel putin 1 sapt, poate 2, cu toate ca nu e inainte de menstra..sunt abia in a a10-a zi a ciclului...ce ma induce in eroare cel mai tare e faptul ca 3 teste de sarcina sunt negative..nu stiu ce sa cred...aa, si am niste dureri de burta, cam ca in perioada dinaintea menstrei..va rog , cine a mai patit asa, luminati-ma....Diagnosticul dat de dr a fost inital de amenoree secundara ptr ca imi venea la 2-3 luni si apoi de sterilitate primara..totusi, nu am nici o analiza facuta... ..pour que tu m'aimes encore.... Offline #1454 2008-12-17 11:10:15
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicabuna, Offline #1455 2008-12-17 11:20:28
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicahmmmm...ultimul azi a fost facut...cred ca sunt in jur de 2-3 saptamani..ma simt tare dezamagita, nu stiu ce sa mai cred..ovulatia e prea devreme sa apara si deci nu ma doare burta de la asta pentru azi e a 10-a zi de ciclu, dar durerile sunt de vreo 3-4 zile..iar in sani simt unoeri intepaturi si ma dor tare la atingere..pana acum vreo cateva zile ma dureau f tare sfarcurile, nu suportam sa le ating..acum nu ma mai dor, dar sanii mi-i simt tare tensionati ...offff, tare sper sa se insele testele astea si sa fie cu ochisori...ar fi cel mai frumos cadou de craciun, cel mai dorit!!!!! ..pour que tu m'aimes encore.... Offline #1456 2008-12-17 11:30:04
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaNu stiu ce sa spun, poate vor intra si alte persoane sa iti raspunda. Dar tu zici ca esti in ziua 10? De luna trecuta cred ca s-ar fi vazut la teste daca era vorba de sarcina. Din ce am citit, sanii pot sa doara si de la duphaston, iar ciclul poate fi dereglat de la tratamentul asta, in sensul ca poate sa aiba alta culoare si consistenta Offline #1457 2008-12-17 11:38:06
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicaoffff...da, nu stiu nici eu ce sa zic...poate e de la duphaston, dar totusi primele luni nu am avut nici un fel de pb....as vrea sa fiu realista si sa nu mai visez cu ochii deschisi, dar parca tot mai am acolo, undeva, o speranta ca poate e ceva micutz-micutz care nu vrea sa se arate inca...asta e, vineri am programare la medic...deja mi-e frica de inca un raspuns negativ si alte tone de pastile... ..pour que tu m'aimes encore.... Offline #1458 2008-12-17 11:42:57
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaLavcris...sunt cam in aceeasi situatie ca si tine: cm neregulat, o data la 3, 4 luni. Am luat luna trecuta duphaston, la recomandarea medicului si mi-a venit. Mi-a spus ca in ziua 21 a ciclului sa-mi fac anumite analize hormonale pe care le-am facut azi de dimineata. Astept rezultatul saptamana viitoare, dar iti pot spune ca acele dureri de burta si de sani le-am avut si eu si inca le mai am si cred din ce in ce mai mult ca este reactia duphastonului. Eu am mai vb pe aici cu fetele si le-am spus ca de vreo 3 zile am si niste sangerari usoare....nu stiu de la ce pot fi dar cred ca tot de la duphaston. Nu spun ca duphastonul nu este bun, ba dimpotriva, doar ca are aceste efecte suparatoare. Offline #1459 2008-12-17 11:48:19
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicabuna...celelate pastile sunt de fapt vitamine pentru a pregati corpul pentru o eventuala sarcina, 2 dintre ele le ia si sotul meu la recomdarea dr deoarece imbunatateste calitatea spermatozoizilor...Dar nu mi s-a facut nici o analiza, doar eco trans..asta fac de fiecare data..va multumesc fetelor ca inceracti sa ma ajutati, conteaza pt mine sa vad ca nu sunt singura...eu iau duphaston 2 pe zi din ziua 16 pana in ziua 25..pana acum nu am avut pb...mi-a venit la 28, cel tarziu la 29 zile..m-am simtit bine cu el...sper sa nu ma dezamgaeasca acum.... ..pour que tu m'aimes encore.... Offline #1460 2008-12-17 11:52:28#1461 2008-12-17 11:55:23
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicabuna lavacris, sper din tot sufletul sa fie o veste buna dincolo de toata asteptarile astea ale tale si toatre problemele... mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #1462 2008-12-17 11:55:25
Re: Pentru aspirantele la titlul de MamicaBine V-am Gasit Fetelor! Ma Bucur Ca Am Descoperit Forumul Asta, Ma Ajuta Sa Discut Cu Persoane Care Chiar Ma Inteleg!!! Ultima oara a fost editat de LAVCRIS (2008-12-17 12:19:44) ..pour que tu m'aimes encore.... Offline #1463 2008-12-17 12:12:13
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamicalavcris, modifica mesajele, e posibil sa te atentioneze vreun moderator. Editeaza primul mesaj si scrie acolo ce ai scris in al doilea, apoi sterge mesajul nr. 2. Una dintre regulile forumului este sa nu postezi 2 mesaje consecutiv la mai putin de 15 min. diferenta. Stiu pentru ca mi-am luat si eu un warn mare . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|