homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-90

#1692 2008-12-19 13:38:00

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

si eu am avut o jena la ovarul drept ieri, dar cred ca m-a tres curentul  cold ... eu sunt in ziua de 24 si treb sa-mi vina sambata sau dumin...depinde ... dumin cel tarziu  visslar ... sanii inca ma dor ingrozitor de rau, ma uit in fiecare zi la mamelon daca s-a colorat, stiu ca atunci cand ramai gravida se modif culoarea, adica se inchide la culoare... majoreta
saraca de ea (Daniela G) cred ca trece prim mom f grele...mai ales ca si-l dorea (din cate am inteles eu)

Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-12-19 13:49:06)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1693 2008-12-19 13:45:18

LAVCRIS
New member
Inregistrat: 2008-12-16

pass, eu am luat duphaston si muuulte vitamine :elevit, pregvit zinc, vit a+d2 si aspenter...acum iau tratament sa opresc hemoragia aparuta chipurile, de la duphaston..iau clorocalcin cu vit k si ergomet...mi-a mai dat ceva pt dureri...dupa ce opresc sangerarea nu mai iau nimic, trebuie sa merg sa fac histeo...analiza aia de care ziceam sa vada trompele...mi-e o frica..am inteles ca e dureroasa...offfff, bebelul asta al nostru ne da batai de cap ..pup fetele si bafta celor care simt ceva ciudat in ele...sa fie cu ochisori mosul de anul asta!

..pour que tu m'aimes encore.... hjarta

#1694 2008-12-19 14:05:00

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

mary, cred ca uterul incepe sa creasca progresiv dupa ovulatie, pregatindu-se pentru o eventuala sarcina, chiar daca organismul nu stie inca de ea.
fleurette, si eu tot in ziua 24 sunt, dar eu am un cm mai lung, luna trecuta a venit la 30 de zile.. pe mine nu ma doare nimic. nici sanii, nici ovarele  smile desi ieri am avut un fel de spm, am si scris, aveam impresia ca vine in clipa aia
lavcris, ti s-a spus sa vii pentru HSG intr-o anumita zi a cm-ului, sau se face in orice zi? tu ai probleme cu trompele, ti-a spus asta medicul? de cat timp incerci sa concepi? ( scuze daca ai mai scris pe forum, nu am retinut )

LE: uite ce am gasit:

mi s-a spus si mie ca analiza poate desfunda trompele; avand in vedere ca se face in ziua a 12-a, asta inseamna ca in ziua 14+ sansele de a ramane insarcinata sunt sporite. Contactul este permis dupa 48 ore de la analiza. In orice caz, toate aceste informatii este bine sa le cereti inca odata de la medicul radiolog (asta in cazul in care nu ajungeti la medicul curant imediat cu rezultatele).   

este si o parte buna, nu?big_smile

#1695 2008-12-19 14:08:35

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Pass, inseamna ca e de bine, asa ca Lavcis, curaj.

#1696 2008-12-19 14:11:41

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

pass it urez sa nu iti mai vina! si sa ai un cadou frumos de sarbatori big_smile
eu mai am de asteptat inca o sapt ca sa vad daca s-a infaptuit minunea sad
la mine mameloanele au ramas inchise la culoare de luna trecuta asa ca nu ma pot lua dupa asta
stiu ca procedeul de desfundare al trompelor e cam neplacut ca baga nush ce substanta intai ca sa vada ce e cu ele si dupa ca sa le desfunde smile

Ultima oara a fost editat de maryland (2008-12-19 14:12:38)

Publicitate

loading...

#1697 2008-12-19 14:12:09

LAVCRIS
New member

da, este o parte buna..am auzit si eu ca in urma analizei iti cresc sansele se a ramane gravi...pt ca lichidul ala trece prin trompe si unde e un caz fericit, le desfunda chiar lichidul in sine..daca trompele au un grad serios de impermeabilitate nu stiu ce se intampla..probabil se face un tratament pt asta..nu ma pricep , ca nu am studii in domeniu..doar ce am mai auzit si eu si ce e logic...nu mi-a zis medicul ca as avea probleme cu trompele..dar mie la echo trans imi dau toate bune si totusi bebe nu vine..asa ca mi-a dat sa vada daca nu am pb cu trompele...cik ar fi o analiza de rutina...eu incerc serios de vreo 4, intru in 5 luni acum..inainte luam anticonceptionale pt ca aveam ovare micropolichistice si pt ca nu imi venea menstr decat la 2,3 luni..am mai intrerupt anticoncept in speranta sa avem bebe cateva luni, dar in loc sa raman, ma procopseam cu alte cateva luni in care nu imi venea si o luam de la capt cu trat...de-asta am facut trat cu duphaston..ca sa imi vina, fara sa iau anticonceptionale ....luna asta nu iau nimic si sunt curioasa daca o sa imi vina...sau o iau de la capat cu cine stie ce pastile....pupici!!!!!

uitasem, analiza se face in primele 10 zile dupa ce s-a oprit menstruatia

Ultima oara a fost editat de LAVCRIS (2008-12-19 14:13:06)

#1698 2008-12-19 14:17:21

passenger
Addicted member

pai incerci numai de 4-5 luni si totusi ti-au dat sa faci histero?   neutral 
mary,  puss  multam, dar si eu astept pana in preajma Rev-ului si abia atunci fac un test, in cazul in care chiar nu vine cm-ul. e cel mai bine avand in vedere ca nu suport sa vad un test pozitiv ca apoi sa vina menstruatia.

#1699 2008-12-19 14:19:29

rruxxy
Platinum member

Lavcris, noi clar avem aceeasi problema. Si eu am luat duphaston dupa 15 noiembrie pana pe 25. Pe 27 mi-a venit cm (nu imi mai venise din august) si pe 17 decembrie mi-a venit iar, adica la 21 de zile. Si eu am luat anticonceptionale tot ptr a-mi regla cm, dar nu am mai luat din iunie. Acum nu mai iau nici un fel de pastile ci astept rezultatul analizelor si sunt sigura ca dupa ce mi le va citi doctorita imi va da o gramada de pastile...sad. La ecografie nu mi-a zis ca as avea vroe problema cu trompele, sper sa nu am.

#1700 2008-12-19 14:20:45

maryland
Sr. member

te inteleg perfect...aceeasi dezamagire am avut-o si eu grater...sper sa nu se mai repete la nici una dintre noi.

#1701 2008-12-19 14:21:34

passenger
Addicted member

rruxxy, la eco. intravaginal dr. nu poate sa vada trompele si daca sunt sau nu probleme cu ele, de aceea se face hsg-ul asta. dar mi se pare un pic cam grabita treaba, abia dupa un an de incercari nereusite se recomanda investigatii de genul asta
mary, din cauza asta astept mai mult pana la testare, daca o fi din nou  sad   ( doamne fereste! ) macar sa nu stiu si sa o iau ca o menstra intarziata

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-19 14:22:47)

#1702 2008-12-19 14:28:37

rruxxy
Platinum member

Aha, am inteles Pass, sper sa nu am si astfel de probleme.   rugaciune

Faci foarte bine ca nu mai faci teste atat de des. Stiu ca inca mai ai acea durere si ar fi si mai rau daca ai vedea ca se intampla din nou. Doamne ajuta sa fie bine si sa ramai insarcinata.

#1703 2008-12-19 14:32:29

passenger
Addicted member

Pai nici inainte nu faceam teste des, problema e ca le faceam mai repede si nu la 7 zile de intarziere, asa cum trebuie. Cam la 2-3 zile de intarziere faceam un test, apoi dadea navala cm-ul si se ducea totul..
Acum nu mai fac, nici nu ma gandesc la teste asa cum faceam in lunile trecute.  smile "M-am lasat" cum s-ar zice  rotfl

#1704 2008-12-19 14:32:30

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

passenger, dar cum este un avort menstrual? Stii de ce te intreb, pentru ca acum 2 luni am avut o mentruatie oribila, cu hemoragie in primele doua zile si cu eliminare de "membrane" destul de maricele. In general elimin si cheaguri, ehhh, atunci erau un fel de membrane. Luna trecuta am avut doar cheaguri...menstruatie "normala" pentru mine.

gravida 31+

#1705 2008-12-19 14:32:48

LAVCRIS
New member

ruxy, cum a zis si pass, la echo nu se vad trompele...iar mie mi-a dat sa faca HSG probabil pentru ca a vazut ca am facut hemoragie de la duphaston si pentru ca trebuie sa imi schimbe medicatia in asa fel incat sa nu mai am recatii adverse..pentru asta normal ca trebuie sa stie si starea trompelor..eu incerc sa fiu optimista , mai ales ca am intrebat-o pe dr daca chiar crede ca am pb cu trompele si a zis ca nu si ca e o analiza de rutina...

#1706 2008-12-19 14:38:25

passenger
Addicted member

Pai, am facut test cand mi-a intarziat vreo 2 zile, s-a pozitivat, apoi a venit menstruatia dar am avut dureri ceva mai mari ca in lunile trecute. Eu suport destul de bine crampele menstruale, dar cand am avut avort, stiu ca eram la servici si mi se facuse rau de durere, am facut greseala si nu am luat niciun antiinflamator, de obicei la cm nu iau pastile, am suportat asa ca bleaga pentru ca durerile au fost destul de mari.
   Cheagurile de care zici tu nu au legatura cu vreo sarcina, pentru ca la un avort menstrual ovulul este mult prea mic ca sa se observe, acele cheaguri sunt normale

#1707 2008-12-19 14:42:11

rruxxy
Platinum member

Lavcris, daca este o analiza de rutina e ok, mai ales daca doctorita ta ti-a zis ca nu crede ca ai probleme cu trompele. Si pana la urma e bine sa o ai facuta si pe asta, stii ca nu ai probleme cu trompele.

#1708 2008-12-19 14:53:58

floricica82
Full member
Inregistrat: 2008-12-17

multumesc pentru lamuriri passenger.  :k?ra:
eu nu stiu ce sa ma fac cu ovarul drept, din nou a inceput sa ma deranjeze  grater ma gandesc ca daca ar fi fost o raceala iesea ceva la ecografie, sau imi zicea in urma examenului ginecologic. mai am cam 10-11 zile pana la menstruatie, spm nu am inca

gravida 31+

#1709 2008-12-19 15:24:41

maryland
Sr. member

offf....greu e sa faci copii....box
m-am saturat de atatea probleme...vreau sa fim ca acum 100 de ani cand femeile ramaneau usor gravide si nici nu isi puneau problema de sarcini pierdute decat f rar, sau ca nu pot ramane...

#1710 2008-12-19 15:34:43

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

dar acum avem o mare probl:stresul... sad

Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-12-19 15:35:21)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.