homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-92

#1730 2008-12-19 17:41:49

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

pai eu stiu ca anexita se vede la eco cu atat mai mult daca sunt inflamate ovarele sau trompele. si eu pe doctorul ala l-am intrebat in mod exceptional daca am anexita si a zis ca nu ca e totul ok, iar chisturile pe care le aveam erau foliculare pt ca ovarele erau in limite normale. nu iau antiinflamatoare ca oricum sunt alergica la mai toate medicamentele de pe piata. tot ce pot sa iau e taylenol pe care il iau din state ca e pe baza de acetaminofen si nu aspirina. singurul lucru pe care il iau e acid folic, una pe zi. eu nu cred ca gripa a avut vreo legatura cu durerile de ovare...din cate stiu tot ce iti poate face e sa iti intarzie manstra...dar cine stie  neutral
sper din suflet sa nu ai probleme si sa fie si la tine si la mine sarcina si dureri de la ea  smile
puss

#1731 2008-12-19 17:53:01

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

mary, as spera si eu la asta, dar nu stiu ce sa zic, am avut ovulatie in toiul febrei si gripei, teoretic. practic, nu stiu daca am ovulat, desi am avut ceva dureri la ovarul drept cu care mi s-a zis pe 2 ca voi ovula, aveam foliculi pe el. nu stiu daca am ovulat pt ca am citit undeva ca ovulatia poate fi intarziata de cativa factori, printre care si gripa cu febra.
sa vedem, mai avem un pic si aflam care-i treaba pe acolo.  wink 
si eu am inceput de curand sa iau acid folic, nu iau zilnic pentru ca mi se intampla des sa uit de el  big_smile  dar mi-a zis dr. ca nu-i problema daca mai uit sa iau. am acifol de 5 mg.
ovarele nu-mi erau inflamate, trompele nu le-a vazut... dar a zis ca e totul in regula. mi-a zis ca am uter frumos  lol  e al 2-lea dr. care zice asta, da' uite ca frumos cum e, nu a putut sa imi tina sarcinile trecute   dumbom
sa vedem ce face Juli! sper sa ne dea o veste buna, ca prea ducem lipsa de teste cu ochisori!
Juli, baftaaaa!!  kram

#1732 2008-12-19 18:00:50

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

da juli bafta multa, tinem punmii stransi, sa fie doua liniute  big_smile
pass, si eu uit sa iau pastila dar cand imi aduc aminte iau si pt zilele in care am uitat  big_smile ca oricum corpul isi ia cat are nevoie. al meu e de 1 mg asa ca pot sa iau mai multe  wink
eu acum plec acasa si nu o sa mai pot intra pe net ca plec din buc, dar ma intorc luni si marti plec iar. va pupic si daca nu mai apucam sa vb va urez de pe acum un Craciun fericit si imbelsugat si un an nou plin de reusite si  bebe
puss  kram

Ultima oara a fost editat de maryland (2008-12-19 18:02:09)

#1733 2008-12-19 18:02:38

passenger
Addicted member

cred ca nici nu trebuie sa recuperezi, mary, pentru ca organismul are nevoie de doar 0.4 mg zilnic smile
mary !!! Craciun fericit si fie ca dorintele pe care ti le pui sa se indeplineasca pana la sfarsitul anului!  al9leacer  Sa ne mai scrii cand reusesti! Te pup!  kram

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-19 18:04:10)

#1734 2008-12-19 18:53:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Sarbatori Fericite, Mary! Sa vina Mosul la tine cu multe cadouri, multa sanatate si impliniri. Te pup.  :k?ra:

Publicitate

loading...

#1735 2008-12-19 23:26:44

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

referitor la sorici: avem un coleg la munca care stie ca suntem multi cu pofte dupa sorici, anul trecut ne-a adus...la fel si anul asta, a dat mail la toti, dar n-au apucat f multi...in 10 min nu mai era nimic...desi a aduc ceva sorici nu 2-3 bucatele...asa ca pofta de sorici am mai potolit-o, pe moment  rodnar ...si eu am mereu pofte, uneori ma speri si ma gandesc cum o sa fiu cand voi fi gravida  wow
juli sa nu mai vina CM, fa-ti un test ...ne gandim la tine  rugaciune
pass chiar daca esti racita nu cred ca afecteaza faptul ca ai ramas ... poate o fi un semn cu durerile astea, nu neaparat raceala  goodluck
carra chiar daca te doare burtica poate e din alta cauza  gravida
eu mai am 2 zile si aflu cum stau luna asta  visslar ... inca am sanii cat China si ma dor, pe o prietena de-a mea nu o dor deloc sanii (nici inainte, nici dupa sau la ovulatie)...nici nu stiu cum e mai bine...sa te doara sau nu?  bang
vb maine, nu mai rezist ... moooor de sooooomn  puss

Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-12-19 23:30:28)

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1736 2008-12-19 23:36:50

rruxxy
Platinum member

Somn usor Fleurette....ce o fi cu Juli? A zis ca dupa ce face testul ne spune     :f?rbryllad:

#1737 2008-12-19 23:43:42

passenger
Addicted member

fleurette, e bine ca te dor  big_smile  cred, nici eu nu am dureri de sani de obicei, luna asta m-au durut pentru prima data. si am   bubite albe pe mamelon, am inteles ca ar fi de la prea mult progesteron  :f?rv?nad:  eu care credeam ca duc lipsa
iar se vorbeste de sorici?  drool
Juli probabil ne va anunta dimineata ce a facut, nu stiu daca a facut deja testul sau il face maine cu prima urina.. Oricum ar fi, sper din suflet sa ne dea vestea buna!  storstark
fleurette, pai daca am ramas de ce sa ma doara piciorul si partea dreapta a abdomenului? cred ca e altceva  neutral  mi-e si frica si nu ma mai gandesc deloc, nu mai bag in seama durerea
ruxy, ce faci scumpa?

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-19 23:47:02)

#1738 2008-12-19 23:46:53

rruxxy
Platinum member

Ce sa fac Pass? Mai citeam si eu diferite mesaje dupa forum. Am intrat cu gandul la Juli, speram sa vad ca a scris ca i-au iasit doua liniute. Cred ca ma bag in pat ca mi s-a facut cam somnic.smile Noapte buna la toate, va pup   puss

#1739 2008-12-19 23:59:38

passenger
Addicted member

Noapte buna, ruxy!  kram

#1740 2008-12-20 08:26:45

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Fetele, am facut testul si cu prima urina. tummenupp
Prima linie de control se vede foarte clar, e roz, iar a doua este mai pala, mai slaba, adica a trebuit sa ma uit cu atentie. :f?rv?nad: Testul e surecheck
Deci cum e pana la urma? Faptul ca mi-au scapat mai multe picaturi de urina, decat scriau ei poate avea influenta?
Si mai am o intrebare urgenta.....azi am programare la epilat si vopsit.....ce sa fac, am voie daca e sarcina?
Offfff, si mi-am adus aminte ca am luat antibiotice atunci  bang ce ma fac?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1741 2008-12-20 08:31:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Juli, daca a doua liniuta s-a vazut in termenul dat de test in care acesta indica corect, eu zic ca e cu ochisori applause
deci, felicitari puss
de vopsit eu zic sa nu te vopsesti. dar epilatul nu cred ca are legatura... cu ceara te faci nu? pt ca mi-a pove intr-o zi cosmeticiana mea de o clienta de-a ei gravida care venea la epilat.

cu antibioticele.... trebuie sa-ti intrebi medicul..

passenger a scris:

ar fi un ghinion sa am anexita acum, cand voi pleca din bucuresti. ma intreb si eu, de ce n-oi fi facut-o in tot timpul asta??  :f?rbannad:

pass, daca tot ai simptome, da fuga la urgente. ca medicul de familie sigur nu-l gasesti in perioada asta.

#1742 2008-12-20 08:40:23

Juli
Hero member

Mersi Camish,
cu ceara de unica folosinta ma fac. Trebuie si la inghinal sa ma epilez, iar vopseaua este loreal, vroiam sa ma fac la coafor. sad
Da, s-a vazut relativ repede a doua liniuita, cu toate ca se observa mai greu.
Si cu antibioticele luate? le-am luat in faza de conceptie cred ca asa a fost, sfarsitul lui nov inceputul lui Dec.

#1743 2008-12-20 09:05:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

de antibiotice nu stiu ce sa-ti zic...
tipa gravida de care imi spunea cosmeticiana mea se facea tot inghinal si ea.
dar nu poti sa-ti suni medicul inainte si sa-l intrebi?
de vopsit, parerile sunt impartite... dar sincer, eu una nu m-as vopsi in sarcina.

#1744 2008-12-20 09:46:15

Juli
Hero member

Pai nu am un medic. Ma duceam la medicover , dar numarul doctorei la care m-am dus nu-l am, ca nu mi l-a dat. Si programari la ea, am sunat si luna asta nu are locuri.....

#1745 2008-12-20 09:55:27

rruxxy
Platinum member

AAAAAAA Juli, Felicitari.    applause Asteptam vesti de la tine aseara. Ce ma bucur, in sfarsit una dintre noi a dat vestea cea mare. Vine bebelinoooo  bebic. Cred ca esti super fericita :k?ra:
Juli, ai zis ca ai vopsea de la L'Oreal, daca e Casting te poti vopsi fara probleme ptr ca nu contine amoniac.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-20 09:57:33)

#1746 2008-12-20 10:05:14

Juli
Hero member

nu e casting e preferance....
Acum pe cuvant ca nu-mi vine sa cred.....parca nu-i adevarat. Oricum cand vine sotul acasa mai cumpar niste teste.....acum nu-mi mai vine nici senzatie de urinare, ca as mai fi facut un test....
Dar nu ma doare nimic, nici sani, putin o senzatie de jena la mijloc cand ies afara.

#1747 2008-12-20 10:13:37

passenger
Addicted member

Juli, esti insarcinataaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In sfarsiiiiit, ne-ai dat vestea !!!!!!!!!!!  majoreta  majoreta  majoreta
Bravo!!  gravida  gravida
A iesit mai pala liniuta pentru ca e mica sarcina, abia ieri trebuia sa vina cm-ul, nu? Ia sa vezi cum devine din ce in ce mai pronuntata zilele urmatoare!  big_smile 
Referitor la antibiotice, sa intrebi medicul zilele astea cand mergi la eco., si de vopseaua fara amoniac la fel, sa il intrebi ce zice. Dar, asta nu mai conteaza acum, important e ca a aparut si a doua liniutaaaaaa!!  big_smile  big_smile

Camysh, astazi nu mai simt durere la ovare, si chiar intr-o ora-doua plec din bucuresti.  sad Ziceam ca daca ma dor si dimineata merg la dr., dar nu mai simt acum nimic.. oare ce sa fac?

Ultima oara a fost editat de passenger (2008-12-20 10:14:47)

#1748 2008-12-20 10:18:09

Juli
Hero member

Multumesc fetele....
Pai nici nu stiu cand sa ma duc si unde caci medicul la care ma duceam la medicover nu mai are locuri luna asta.....
Coafeza o sa aibe o siurpiza caci ma asteapta sa ma vopsesc... lol

alaltaieri trebuia sa-mi vina

Ultima oara a fost editat de Juli (2008-12-20 10:18:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.