Pentru aspirantele la titlul de Mamica-95
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica
Pai si nu ai facut test, rux? Mc de raspuns
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Pai nu am facut ca m-am gandit ca daca mi-a venit nu am cum sa fiu insarcinata, de fapt inca nu mi-a trecut, mai e putin de tot, e mai mult o sangerare. Trebuia sa fac un test????? :f?rbryllad:
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Salutare fetele, va mutumesc mult Am mai facut 2 teste, acelasi rezultat , liniuta a doau mai pala. M-am tuns si m-am epilat, dar la inghinal nu, deocamdata
Abia astept sa ma duc luni la medic. Acum mananc sorici......
Succes fetele, abia stept sa dati aceeasi veste....
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- Crssy85
- Hero member
- Site
Pai eu am o prietena careia i-a venit ciclu 2 luni si voma intruna si a facut test si i-a iesit pozitiv, deci i-au venit 2 cm-uri peste... am inteles ca dak iti vine mai putin decat de obi, si mai rosiatic, e posibil sa fi ramas; nu vreau sa-ti faci sperante aiurea, spun doar ca e posibil. Acum vezi si tu... dak ai fi ramas, ar fi trebuit sa ti se mareasca sanii, sa ai ceva stari de greatza.... Pofat buna, July, ma bucur f mult pt tine!
- Alynaya
- New member
- Inregistrat: 2008-12-20
Buna ma alatur si eu voua . Sunt clar o aspiranta la titlul de mamica , insa noi avem sanse foarte mici . Acum 8 luni (dupa 2 ani de incercari ) am aflat ca sotul are o spermograma f. proasta si singura noastra sansa este fertilizarea in vitro . Am facut in iunie , si desi am tranferat 2 embrioni , nu am reusit . In ianuarie o luam de la capat .
Insa problema mea de acum este ca nu imi vine menstruatia .mi-a intarziat 13 zile si nici un semn ca ar veni . In ziua 7 am facut un test , bineinteles negativ , nici nu ma gandeam altfel. Analizele le-am facut acum o luna , si de sange si gineco si sunt ok . La doctor nu mai am cand sa merg ,acum de sarbatori ca este in concediu , si nu stiu ce sa fac .In fiecare seara am un mucus alb vascos, nu foarte mult , asa ca la ovulatie. Ce parere aveti ? Multumesc de raspuns.
Va doresc numai teste poztive. Asa imi doresc si eu...
- Crssy85
- Hero member
- Site
Pai sfatul meu este sa mai faci un test... cm este de obicei regulat? Simptome, ceva?
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Nu stiu ce sa zic Crssy, ar fi minunat dar nu vreau sa fiu deazamagita. Cel putin as vrea sa mai astept pana dupa Craciun Si imi voi face un test. Imi doresc din tot sufletul un bebic.
Bine ai venit printre noi Aly, ne bucuram sa ni te alaturi. Imi pare rau ca la tine este mai greu, mai ales ca esti nevoita sa apelezi la altfel de proceduri. Dar, sunt sigura ca pana la urma va fi cu noroc, important este sa nu-ti pierzi speranta. Cei drept, acum, in aceasta perioada este cam greu sa dai de vreun medic. Dar pana acum ti-a mai intarziat cm, il ai regulat? Este dificila fertilizarea in vitro?
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
Crssy85 a scris:Eu am citit f mult despre ranile astea. Cica ele ne cam impiedica sa ramanem gravidutze. Am auzit multe femei spunand "am ramas insarcinata imediat dupa cauterizare" , deci..... succes! Eu am o rana extinsa, destul de urat adica. Noi incercam de 3 luni, si n-am ramas; bine, am luat si pilule 3 ani, fara pauze, poate fi si din cauza asta. Fetele, am si eu o intrebare. La control poate doc sa-si dea seama ca sunt sau nu gravidutza? Ca dak sunt cumva, nu am voie sa fac cauterizare? Eu o sa fac totusi un test inainte... dar oare ginecologul vede la control? Adina, cum e dupa cauterizare? Cum a fost rana ta?
Sincer, dupa cauterizare , e grea refacerea , adica ma refer la faptul ca trebuie sa mergi la pansament, pe mine m-a chemat de 3 ori pe saptamana, si vreo 6 ssapt asa o tii..Pansamnetul nu dureaza mult 5 minute, dar drumurile la spital te omoara, eu ma duceam la 7.30 ca sa ajung si la serv, la 7.10 eram acolo ...uneori ustensile erau calde, abia venisera de la sterilizare....dar asta e , ce nu facem pt un bebe, macar sa vina el, Bafta la toate fetele...........
9 ani de copilarie ....
- Alynaya
- New member
Neregulat l-am avut mereu , dupa ce am renuntat la anticonceptionale ,caci am avut o perioada cand am luat , insa imi venea intre 29-31 de zile . nu am mai avut dereglari . simptome nu am , mai ales ca am inteles ca sanii sunt primii care te dor . dureri mici de mijloc si cam atat .
Multumesc din suflet pt primire . Ce va pot spune este ca nu doresc nimanui sa ajunga in situatia mea. Insa imi iubesc mult sotul si nu concep sa renuntam doar din cauza ca el are probleme. Fertilizarea presupune tratament cu hormoni - se fac cam 3 saptamani injectii de 2 feluri .dureroase si incomode..una dimineata ,una seara .Apoi ti se face anestezie generala si ti se scot ovulele...pt ca produci mai multe in urma tratamentului . Ti se punctioneaza ovarele.Dupa ,pe mine m-a durut burta de nici nu ma puteam ridica din pat .in ziua 3 ti de implanteaza 2 embrioni , si apoi te rogi la doamne doamne sa se prinda. la 2 saptamani faci test BHCG .la mine a fost negativ . probabil nu a fost sa fie acum si va fi la urmatorul . la anul si speram ca vom avea mai multe sanse . Hai ca v-am facut si un mic istoric al fertilizarii . sper ca nu v-am plictisit .
O sa imi fac inca un test . La noi ar fi o minune intr-adevar sa iasa pozitiv !!! Nici nu indraznesc sa pronunt ...pozitiv
Ultima oara a fost editat de Alynaya (2008-12-20 23:02:44)
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
Doamne ce groaznic e din ce spui tu alynaya....cred ca e traumatizanta procedura, dar macar sa merite si sa ramai gravida...sa accepte organismul embrionul...am si eu o intreb indiscreta: cat costa procedura asta? stiu ca e f scumpa
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- Crssy85
- Hero member
- Site
fleurette a scris:Doamne ce groaznic e din ce spui tu alynaya....cred ca e traumatizanta procedura, dar macar sa merite si sa ramai gravida...sa accepte organismul embrionul...am si eu o intreb indiscreta: cat costa procedura asta? stiu ca e f scumpa
Din cate stiu eu, costa cam 2-3 mii de euro; banuiesc ca depinde si unde faci... nu stiam ca implica atat de multe Oricum, fruntea sus, aly! Nu stii niciodata cand apare... poate cand te astepti mai puitn!
- vogue
- Membru
- Inregistrat: 2008-12-21
Buna dimineata viitoare mamici! Va rog primiti-ma si pe mine intre voi Sunt la de dimineata (chiar de la 5 dimineata)... asta ca ma gasesc inainte de venirea uratilor si evident ca nu mai dorm bine de emotii si-mi imaginez ca poate, poate luna asta e cu ochisori. Sa va spun un pic despre mine: am 31 de ani, incercam sa avem bebici de vreo 3 ani si ceva, am facut mullte investigatii medicale (analize de sange, monitorizari, hsg, laparoscopie, instilatii, test postcoital, lame si analize de pe col, spermograme, urocultura), doua inseminari si nimic... In sensul ca totul pare foarte bine si la mine si la sot, insa bebe s-a gandit inca sa nu vina... Momentan am obosit cam tare si am ajuns cu nervii in pioneze dupa toate investigatiile si interventiile care le-am facut in mare parte in ultimul an. Asa ca din septembrie n-am mai fost la medic deloc, iar de doua luni iau (fara indicatia vreunui medic) Branca Ursului (capsule, pentru ca tinctura nu-mi place deloc, deloc la gust), napraznic si Vit E in primele 10 zile ale ciclului si......... asteptam (adica nu doar asteptam, ci si prestam in perioada fertila ). Am o intrebare pentru cine a urmat un astfel de tratament: ati avut in preajma ciclului (inainte cateva zile si in timpul menstruatiei) dureri mari de cap? Iar inainte de venirea uratilor cu o sapt dureri de burta, ca la ciclu, insa de mai mica intesitate? Va multumesc si va doresc o duminica minunata!
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
'Neata fetele :k?ra: Bine ati venit Vogue si Aly. Va doresc mult succes. Vogue, nu stiu ce sa-ti spun nu am luat acele produse. Sa fiu sincera, mie daca nu-mi intarzia ciclul si nu-mi faceam test habar nu aveam de sarcina, efectiv nu am simptome, sanii nu ma dor, nici nu sunt tensionati.
Deci fetele acum sa va dau un profil fizic al unei gravidute de 4 saptamani - 1.67 m, 45.8 kg, talie 62.5 cm, bust 80, sold 81. Le-am scris pe un caiet ca sa stiu de unde am placat si unde voi ajunge :f?rv?nad:
Acum astept confirmarea unui medic sa vad daca totul e ok
Hadeti fetele cine mai da vesti, ca eu am trimis barza mai departe...
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- Alynaya
- New member
Juli felicitari .
Fetelor eu acum m-am trezit si m-am asezat cu ceasca de cafeluta la calculator . Si vad o graviduta . Felicitari din tot sufletul Juli .Mereu ma bucura aceste vesti . Nu ai dureri de san ? Dar mijlocul te doare .Intreb si eu .
Pai sa va raspund .Eu am facut la clinica particulara si m-a costat 3000 de euro procedura si 1500 de euro tratamentul . 4500 . Daca faci la spital , te costa cam 2500 cu totul insa esti tratata ca o paria , exact ca in comunism -esti un nimeni , nu poti procrea . Macar la particulara , te recunosc imediat cu intri in receptie, iti spun pe nume, te trateaza ca pe o regina , pana si injectiile ti le fac usor , de operatie nu mai zic, super...totul este ok . Insa dezamagirea vine la sfarsit , in cazul in care nu reusesti (apropo sansele date de la inceput sunt intre 20-25%) .
Hai ca Juli a deschis a trimis barza. Prindeti-o una din voi . Ce cadou superb le veti face sotilor si voua de Craciun.
- Alynaya
- New member
Vogue si noi am urmat tratament cu Branca . Si da ,cam astea sunt simptomele . Sotul nu a avut simptome , insa pot spune ca s-a imbunatatit spermograma, nu exagerat insa a crescut .
Spor la treaba si sa rezulte doua liniute cat mai repede . Uff ..tare cunoscute mai imi sunt investigatiile astea . Inseamna ca la voi s-ar traduce in infertilitate inexplicabila, daca nu a gasit nimic . Multa bafta in continuare .
- Crssy85
- Hero member
- Site
Vogue, bine ai venit! Cam in aceeasi situatie e si sora mea, dar nu a facut nici un tratament, n-a luat vitamine, deci... nu stiu ce sa-ti zic... decat sa nu-ti pierzi speranta. Vin sarbatorile si, cine stie, poate veti primi un ingeras cadou
Juli, felicitari, dragutzo! Si slabutzo! 48 kg? Te invidiez Sa te vad cum le pastrezi tine-ne la curent. Mai baga niste detalii, de cand incercati, ce varsta ai, ai luat pilule etc., dak nu te superi, da stiu ca nu te superi, ca noi aici ne spunem tot Pup si inca o data felicitari!
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2008-12-21 10:52:31)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|