homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica-97

#1825 2008-12-21 20:05:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica

Da am luat duphaston si eu m-am gandit ca e posibil sa fie de la el dar nu eram sigura. Eu nu am avut secretia asta maronie pana acum, de aceea intrebam ce poate fi. Daca tu zici ca ai mereu, inseamna ca nu e nimic anormal. kram

#1826 2008-12-21 20:29:56

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai si eu sunt 2 culori in cap fetelor...  roll  negru si saten.... dar ce sa fac? Mi-e frica sa ma vopsesc... pe bune..

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#1827 2008-12-21 21:45:35

Alynaya
New member
Inregistrat: 2008-12-20

Imi cer mi de scuze pt needitarea mesajelor . Nu am vrut , m-a luat valul ca am uitat sa ii scriu si lui Vogue .
Iertare , plecaciuni sad si multumesc pt bun venit .

sunteti super fetelor
eu am dureri mari de burta si mijloc . astazi am facut curatenie exemplara in curte , si sper ca de la efort imi va veni si cm-ul . test negativ ,bineinteles ..am uitat sa precizez .
pupici ai mult noroc la teste cu 2 liniute

#1828 2008-12-21 22:19:17

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

nu-i nimic, multe dintre noi am luat warn la inceput.  smile
de ce vrei sa vina cm-ul? poate iese negativ pentru ca e facut prea devreme. cand trebuia sa vina menstra?

#1829 2008-12-21 22:32:09

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Love, ai cazut din pat? Ca s-a terminat de ceva vreme discutia cu vopsitu' sau nu vad eu bine? big_smile Ia fa bine si mai vb si tu cu barza aia...  stau cu ochii numa' pe geam si o astept ...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Publicitate

loading...

#1830 2008-12-22 00:02:38

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

bine ai veit vogue majoreta ...vad ca sunt multe femei cu probleme...si ca se chinuie sa faca un bebic...mult succes

alynaya multum pt info referitor la costul procedurilor, e bine de stiut....stiam ca e vb de catea mii de euro, dar nu eram sg...acum am aflat si am notat  visslar

zicea cineva de o barza?! unde e? hai sa-i punem capcane...eu am o mata, ma gandeam  sa o pun la panda...poate reusec sa o pacalesc  rotfl

mi-a venit CM-ul..nu in toata splendoarea,dar maine se dezlantuie  bang ...azi cateva picaturi maro, dureri de burta ...ma astept maine la restul  smoke2 ...asa ca anul 2009 ma asteapta cu bb-ul pus de-o parte  al9leacer ... acum sa vedem cine mai intra cu mine de mana in anul urmat ca sa asteptam cumintele  gravida

cine mai anunta o noua burtica?  bebic

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1831 2008-12-22 00:48:49

rruxxy
Platinum member

Eu intru cu tine in 2009, asteptand un bebe, Fleurette. Eu ma inarmez cu rabdare si vreau sa sper ca in 2009 chiar voi ramane insarcinata. Imi doresc muuuuuult un bebe  Acum nu vreau sa ma mai gandesc doar la asta, ci vreau sa ma bucur de sarbatorile de iarna si asta va doresc si voua sa va simtiti bine de sarbatori alaturi de cei dragi smile

Si ma gandesc si eu la o capcana ptr barza asta.....poate in 2009 gasesc ceva cu care s-o prind lol

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-22 00:49:28)

#1832 2008-12-22 07:58:22

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

rruxxy a scris:

Eu intru cu tine in 2009, asteptand un bebe, Fleurette. Eu ma inarmez cu rabdare si vreau sa sper ca in 2009 chiar voi ramane insarcinata. Imi doresc muuuuuult un bebe  Acum nu vreau sa ma mai gandesc doar la asta, ci vreau sa ma bucur de sarbatorile de iarna si asta va doresc si voua sa va simtiti bine de sarbatori alaturi de cei dragi smile

Si ma gandesc si eu la o capcana ptr barza asta.....poate in 2009 gasesc ceva cu care s-o prind lol

si eu ma bag la faza asta cu barza, adica si eu vreau sa-i pun capcane.....
sa ne dea D-zeu la toate  bebic  pe care ni-i dorim......
stiti ca v-am povestit eu de prietena aia a mea, care are sarcina fara embrion, adica la ecografie nu se vedea nimic, va dati seama ca a facut n-spe mii de ecografii in n-spe mii de locuri, si martea trecuta a facut o ecografie Doppler, (parca asa se numeste) si acolo cica s-a vazut ceva , o tentativa de embrion, si i-a zis sa mai astepte pana azi, daca a crescut inseamna ca e ok, daca nu inseamna ca nu e, si clar trebuie chiuretaj.....saraca , mi-e o mila de ea prin ce trece, zice ca nu-i arde de nici o sarbatoare..........

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2008-12-22 07:59:25)

9 ani de copilarie ....

#1833 2008-12-22 08:03:14

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Buna!

Am urmat invitatia primita de la passenger la subiectul "avortul menstrual" si uite asa v-am gasit si imi face o deosebita placere sa ma alatur voua. Sunt si eu aspiranta la fericitul titlul de mamica, cu un avort menstrual la activ, produs acum 3 luni si cu diverse dereglari de cm in urma lui. Luna aceasta presimt ca totul va reintra in normal...in sensul ca am simtit ca am ovulat la 14 zile, deci ma astept sa am din nou cm regulat de 28 de zile cu care am fost obisnuita o viata (cu pilule sau fara) smile La bebic nu prea ma astept luna aceasta, deoarece conjunctura a facut in asa fel incat sa nu mai prestam in zilele fertile, desi luna incepuse f promitator (imediat dupa cm se intampla in fiecare zi, sau la doua zile big_smile) Din pacate cred ca momentul prestarii cu sperante de fecundare a avut loc dupa ovulatie... ma gandeam sa va intreb si pe voi, poate va pricepeti mai bine cand e posibil sa se produca ovulatia: inainte sa apara durerile specifice ei, la inceputul durerilor sau dupa ce incep?... va intreb pentru ca sa stiu daca am vreo sansa... la mine durerile au inceput in cursul zilei de sambata, mai pe dupa-amiaza, iar "actul posibil fecundant" s-a produt duminica pe la pranz... durerile cred ca au fost mai mari duminica, dar de inceput au inceput sambata... credeti ca am vreo speranta luna aceasta sa se intample ceva bun? smile nu vreau sa ma incurajati sau sa imi dati sperante false, ca e mai bine sa se intample fara sa ma astept decat sa ma astept si sa nu se intample... va cer doar parerea sincera.

Maryland, ma bucur ca te-am gasit si pe tine aici, inteleg ca esti in concediu? Abia astept sa te recitesc, ca sa zic asa smile la tine sper sa fie mai norocoasa luna asta decat la mine. Dar m-am gandit oricum, daca e sa fi avut o sansa luna asta, si nu vine la mine, sigur se duce la altcineva si va fi o mamica extrem de fericita. Sper sa ajunga la tine wink M-as bucura tare mult smile Pupici

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#1834 2008-12-22 09:06:16

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Mai fetelor, hadeti cu vesti bune, ca doar de-asta stau pe aici, zic sa va port noroc  big_smile

Fetele cu ovare micropolichistice, si eu am asa ceva. Mi se daduse diane 35, mi s-a spus ca ovarele mele sunt gaurite peste tot si chiar cu stimularea lor, tot ar fi greu sa raman si ca vezi Doamne am probleme de sterilitate, imi spunea o doctora.
Am avut si anexita de vreo 2-3 ori anul asta si alta doctora era un pic circumspecta, dar mi-a zis sa incerc.
Si uite ca s-a intamplat, mai devreme nu a fost pt ca nu prestam noi cand trebuia si doua luni m-a chinuit candidoza.....si am mai avut si alte probleme... sad
Accumaria, mie intai mi-a aparut o secretie abundenta, transparenta care ma enerva la culme, zici ca faceam pe mine si eu credeam ca iar vine candidoza peste mine, apoi la 2 zile m-a intepat un ovar (nu erau dureri ca la menstra) si apoi in partea de jos a abdomenului simteam ca am niste pietre care se misca. De prestat am prestat cand am avut secretie, cand ma durea nu am mai putut face nimic din cauza asta, apoi am inceput antibiotice si nu am mai facut nimic si atunci s-a prins. Cu toate ca dupa nu am stat in pat, m-am spalat chiar si in interior... big_smile

Hai ca m-am luat ciu vorba si acum imi dau seama ca beau cafea.. big_smile trebuie sa ma trezesc.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#1835 2008-12-22 09:30:24

rruxxy
Platinum member

Bine ai venit si tu printre noi Acccumaria, ne bucaram ca ni te-ai alaturat  puss. Cum a zis si Juli, urmareste secretia aceea transparenta si presteaza atunci cand o ai. In legatura cu durerile, acestea difera de la o persoana la alta, unele femei chiar nu au dureri de oavare cand sunt la ovulatie. Sper sa vina si la tine repede    bebic . Si inca o data, bine ai venit printre noi smile

Adina, imi pare asa de rau ptr prietena ta ca trebuie sa treaca prin asa ceva. Poate acel doctor a vazut bina cand a zis ca e ceva mic acolo. Sper din tot sufletul ca intr-adevar sa fie un embrion. Cred ca nu are chef de nicio sarbatoare, imi imaginez ca nu este deloc usor sa treci prin asa ceva. AAAA si pana la urma prindem noi si barza asta wink

Juli esti o fericita. Din cate am vazut ai avut si tu o gramada de probleme, mai ales ca asa ti-au spus si medicii. Si cu toate astea s-a intamplat minunea. De cat timp incercai sa ramai insarcinata? Poate ca ai mai spus asta, dar nu am retinut. Fetelor, deci se poate, Juli este un exemplu in acest sens, asa ca haideti sa ne punem pe treaba sexinpat

Iar am scris kilometric big_smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-22 09:31:43)

#1836 2008-12-22 09:45:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Alynaya a scris:

Imi cer mi de scuze pt needitarea mesajelor . Nu am vrut , m-a luat valul ca am uitat sa ii scriu si lui Vogue .
Iertare , plecaciuni sad si multumesc pt bun venit .

hai ca nu e chiar asa grav smile
doar sa fii putin mai atenta, pt a evita incarcarea forumului wink

#1837 2008-12-22 09:51:25

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

eu am cazut pe ganduri...am vb si cu sotul aseara...un ultimele 3 luni stiu sigur ca am prestat la ovulatie...si cu toate astea nu a prins, deja incep sa-mi pun intreb: daca am ceva si dr nu stie sa-mi spuna? daca sotul meu are ceva cu aia "mici"? offff...abia astept sa treaca sarbat si sa mearga el la dr sa-si faca analiza, macar sa stim ce e de facut  rodnar ... am incep sa urasc zilele cand se apropie CM ...si cel mai mult urasc zilele de CM  bang ...pt ca ma gandesc ca am mai ratat o luna  box ...sper sa am putere sa trec peste starea asta si sa ma pot bucura de sarbatori  face_tree ... desi vroiam sa fac la toata fam o surpriza de Craciun
juli ce mai zici? ai ceva simptome? ce bucurie treb sa fie la voi in casa  al9leacer

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#1838 2008-12-22 10:00:16

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Juli a scris:

'Neata fetele :k?ra:
Bine ati venit Vogue si Aly.
Va doresc mult succes.
Vogue, nu stiu ce sa-ti spun nu am luat acele produse. Sa fiu sincera, mie daca nu-mi intarzia ciclul si nu-mi faceam test habar nu aveam de sarcina, efectiv nu am simptome, sanii nu ma dor, nici nu sunt tensionati.

Deci fetele acum sa va dau un profil fizic al unei gravidute de 4 saptamani  big_smile
- 1.67 m, 45.8 kg, talie 62.5 cm, bust 80, sold 81. lol
Le-am scris pe un caiet ca sa stiu de unde am placat si unde voi ajunge  :f?rv?nad:  big_smile

Acum astept confirmarea unui medic  sa vad daca totul e ok

Hadeti fetele cine mai da vesti, ca eu am trimis barza mai departe... lol

suuuper juliii
slabutza rau fata.
si eu am in jur de 1.67m daaaaar 56-57 kg si inca nici un semn de  bebe
:k?ra:  kram  bis
ai grija de tine si ... multumim pentru trimiterea berzei. cine stie pe unde isi mai face cuib.
face_tree  cold

PS: la mine fetele au cam disparut simptomele de cm. oare mai vine sau nu mai vine luna asta?

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-12-22 10:07:09)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1839 2008-12-22 10:15:27

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

buna fetelor, m-am intors azi ca sa plec iar maine...
felicitatari july si iti urez o sarcina usoara si fara probleme, sa fie sanatos bebita si sa nu o chinuie pe mamica lui  puss
bine te-am regasit accumaria.
pe mine in ultimele cateva zile m-au tot intepat ovarele, uterul si salele...nu rau, asa mai mult sacaitor. sanii sunt un pic mariti si mameloanele mai colorate dar nu dor f rau, adica nu dor mai deloc. nu ma dor ei nici la menstra. menstra nu trebuie sa vina pana la sf saptamanii...eu sper sa nu mai vina dar nu vreau sa imi fac sperante. voi ce ziceti? durerile astea sunt normale la o sarcina sau sunt prevestitoare menstrei?
puss

#1840 2008-12-22 10:20:55

accumaria
Sr. member

Va multumesc pentru primire, sunteti niste dragutze, stiam asta wink  :k?ra: Cred ca ai dreptate juli cu secretia... cred ca atunci trebuie prestat...si nu la dureri... probabil ca la dureri deja e prea tarziu... Imi aduc aminte ca am avut si eu o scurgere abundenta pe joi...si la doua zile, sambata au aparut intepaturile si durerile mai mari ca pietroaiele pe duminica... si eu am prestat abia duminica...cand era deja prea tarziu cred... sad asta e, macar am mai invatat ceva si luna asta... am inceput sa ma cunosc mai bine. Probabil ca sambata a fost ovulatia, cand cu intepaturile... eu nu mai prestasem de marti grater prea multe zile ca sa reziste saracutii  spermatozoid ... daca prestam joi, vineri, era cu totul altceva. Ma bucur tare ca am mai inteles cate ceva si se mai leaga lucrurile cu ovulatia, poate devin experta...desi sper sa nu treaca atata timp incat sa devin experta  dumbom

Iti doresc din tot sufletul o sarcina sanatoasa, fara probleme puss

#1841 2008-12-22 10:36:29

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

maryland si pe mine m-a durut la fel burtica, cu dureri de sale, putin de sani, etc.
am crezut ca sunt premergatoare cm.
acuma ca au mai ramas doar cateva zile pine la cm durerile au disparut sad
nush ce sa zic. eu astept sa vad ce se intampla saptamina asta, daca nimic -nimic, atunci am sa imi fac un test.
poate, poate  face_tree  santa
:k?ra:  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-12-22 10:37:41)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1842 2008-12-22 10:44:32

accumaria
Sr. member

maryland la mine au fost tot felul de dereglari dupa avortul acela menstrual...si am avut si dureri ca la cm dinainte siusoare sangerari maronii cam cu 5 zile inainte sa vina... si mi-a venit... ultima luna mi-a venit cu intarziere de o saptamana (eu cam am ciclul ceas la 28 zile)... deci cel mai bine din experienta, este mai bine sa astepti sa vezi ce sa intampla, decat sa iti faci sperante si sa se naruie totul cand vezi doar o singura liniuta... eu totusi sper la tine sa nu fie nici o dereglare si sa fie cu noroc wink

#1843 2008-12-22 10:50:44

rruxxy
Platinum member

Carra si Mary, va doresc sa nu vina cm, ce bine ar fi, Doamne ajuta   rugaciune

Accumaria, acum ca stii cum sa procedezi, poate se prinde bebele luna viitoare.

Juli, povestete-ne despre starile pe care le ai, cum te simti, ai greturi, ameteli? smile

Fleurette, 3 luni nu este o perioada mare, dar stiu ca atunci cand esti nerabdator ti se pare o vesnicie. Cei drept, nu este rau sa fie facute toate aceste analize ptr a stii sigur ce se intampla. Dar eu cred totusi ca este prea devreme sa va ganditi la asta. Poate se intampla curand.

Mie mi-a trecut cm de 2 zile, acum astept sa paar acea secretie transparenta....imi doresc tare mult sa se prinda bebic

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2008-12-22 10:54:44)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.