homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oferte de joburi-14

#248 2008-07-24 11:56:30

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Oferte de joburi

ce ai gasit????????

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#249 2008-07-24 12:19:13

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

am gasit unde vad dc mi s'au vizualizat sau nu cv'urile big_smilebig_smile
comoara cu aur ink n'am gasit'o lol dar mai caut

#250 2008-07-24 12:21:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

capcaun a scris:

am gasit unde vad dc mi s'au vizualizat sau nu cv'urile big_smilebig_smile
comoara cu aur ink n'am gasit'o lol dar mai caut

rotfl rotfl rotfl ce m-am speriat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#251 2008-07-24 12:39:21

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

si eu vreau un job grater( pff, greu domne, greu ...

and love saves the day...

#252 2008-07-24 14:29:34

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu pe bestjobs am vreo 50 de aplicari. si nimic. ia k intru acu si pe ejobs

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#253 2008-07-25 11:47:00

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

pai mie imi spui? am aplicat ieri toate ziua, la tot ce am prins. acum astept....

and love saves the day...

#254 2008-07-25 14:13:10

lvm
New member
Inregistrat: 2008-07-25

Buna tuturor. Ma bucur ca lumea este in miscare si fiecare vrea ceva mai bun. Eu am aplicat la best jobs,dupa mine sunt foarte seriosi. Eu propun altceva. Daca considerati ca spun bine , imi dati de veste. Pe langa joburile pe care le aveti, aplicati si la una part-time. Sau chiar daca nu aveti inca un job, incepeti cu part-time.Uite de ex, unul care distribuie produse cosmetice, bijuuri, carti, detergenti etc. Toata lumea vrea sa cumpere, dar nu mai are timp. Si atunci venim noi cei cu prima sau a 2-a slujba si le oferim. Au de unde alege. Si apoi timpul este al nostru, avem si o mica portita de a procura pentru noi mai ieftin, putem alege. Foarte bine. A aparut al 2-le job, cu atat mai bine, am o paleta mai larga de persoane cu care iau contact si dezvolt si una si alta. In aceatsa situatie sunt eu. Si credeti-ma , este foarte bine. Am un job stabil, full-time si un part-time cosmetice. Daca cineva imi da dreptate si doreste un job part-time, sunt aici. Atat doresc ,sa vorbeasca serios. Si vb pe mail dupa.

#255 2008-07-30 17:02:38

aleinadme
New member
Inregistrat: 2008-05-28

Eu va sfatuiesc sa nu va mai faceti probleme k nu va cheama nimeni la interviu.  Am aplicat de foarte multe ori pe ejobs si bestjobs si de fiecare data a trebuit sa treak aproximativ 3-4 saptamani poate si mai mult pana am fost chemata la un interviu. S-a intamplat la un moment dat sa fiu chemata la prea multe si sa am cate unul in fiecare zi. Va sfatuiesc sa aveti rabdare. Am trecut si eu prin asta si stiu k nu este usor fara job.

#256 2008-07-31 00:20:33

Beatrice_Diana
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-11

ufff.....daca intram mai devreme pe site aveam un job part time la o banca in buc....in locul meu....800 ron + ore suplimentare platite 100%. daca mai aud ceva va anunt

Freedom is an illusion...All that matters is staying alive...

#257 2008-07-31 15:22:38

maya_78
Full member
Inregistrat: 2008-07-30

eu zic ca nu e o idee rea sa face-ti ceva part time dupa cum zicea cineva aici cum ar fi cosmetice etc se pot castiga chiar bani frumosi si asa ai si timp pentru un job full time
nu sunt reprezentant, nu inca big_smile , am un job full time, lucrez pentru mine mai bine zis dar dc mi s-ar ivi o posibilitate de a face ceva bani in plus de ce nu?
este doar o idee pt fetele care au nevoie de un job, posibilitatile sunt nenumarate asa ca bafta va doresc tuturor kram

“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus

#258 2008-07-31 17:05:36

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

maya, tu te referi la ceva de genul MLM?  mi se pare interesant, dar trebuie sa ai si cunostinte care sa`ti faca vanzare sau pe care sa le inscrii...

#259 2008-07-31 17:07:36

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pe mine m-au sunat zilele tecute de la g'market si azi de la o firma..da nu am inteles care big_smile numa ca le-am zis ca nu sunt in iasi momentan si a zis nenea ca revine luni cu un tel.si astea aplicate pe ejobs, bestjobs...mna..pan la urma suna ei.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#260 2008-07-31 17:11:41

maya_78
Full member

al1na a scris:

maya, tu te referi la ceva de genul MLM?  mi se pare interesant, dar trebuie sa ai si cunostinte care sa`ti faca vanzare sau pe care sa le inscrii...

da la astea ma refer
pai poti sa incepi cu familia, colegii, prietenii dupa poti posta varii anunturi pe net etc.
vreau sa vad daca gasesc un sponsor sa ma inscriu la Hemel,fara  nu se poate
am auzit lucruri bune despre produse de pe situl lor si cu reducere daca esti inscris chiar nu sunt deloc scumpe, asa o sa imi refac si eu stocul de creme big_smile iar daca mai am si o prietena care are nevoie si ii place de ce nu, un ban in plus e binevenit oricand smile

#261 2008-07-31 17:50:32

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

maya_78 a scris:

da la astea ma refer
pai poti sa incepi cu familia, colegii, prietenii dupa poti posta varii anunturi pe net etc.
am auzit lucruri bune despre produse de pe situl lor si cu reducere daca esti inscris chiar nu sunt deloc scumpe, asa o sa imi refac si eu stocul de creme big_smile iar daca mai am si o prietena care are nevoie si ii place de ce nu, un ban in plus e binevenit oricand smile

eu vreau sa ma inscriu la lifecare...au produse bune(testate de mine) si nu`s exagerate la pret

#262 2008-07-31 18:36:46

persifona
Vizitator

Fetele mele, eu tot primesc anunturi pe grupul facultatii.. o sa mai postez aici din ele, poate intereseaza pe cineva. Cel de azi suna cam asa

Daca esti la inceput de drum si doresti sa iti construiesti o cariera
in domeniul bancar, acum ai aceasta ocazie.

Inscrie-te pentru BCR Career Upgrading Day pe <http://www.hipo. ro/bcr>

Despre ce este vorba?

In data de 12 August, BCR, cea mai mare banca din Romania, prin
Directia Operatiuni Retail si Directia Operatiuni Corporate isi
deschide portile pentru candidatii interesati sa afle mai multe
informatii despre oportunitatea de a incepe o cariera in domeniul bancar.

Mai mult decat un simplu eveniment, BCR Career Upgrading Day iti da de
asemenea ocazia sa inveti mai multe despre tine si in ce masura
stapanesti competentele de baza cerute intr-o astfel de cariera.

Concret, daca te afli intre primii 350 de candidati inscrisi la
eveniment vei primi pe mail o invitatie de a-ti evalua abilititatile
folosind o solutie online de testare.
Rezultatele testului le vei primi si tu gratuit pe mail. Ele vor
mentiona punctele tale tari si ariile care mai trebuiesc dezvoltate,
inclusiv metode concrete prin care poti face acest lucru.

Mai multe detalii despre eveniment la <http://www.hipo. ro/bcr>

#263 2008-07-31 21:13:30

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

si eu am aplicat pe bestjobs; si m-au sunat; am respins eu din diverse motive, mai mult din lipsa timpului; o colega mi-a propus un job la un after school; tot e bine ca nu mai alerg la meditatii;

#264 2008-07-31 22:19:24

maya_78
Full member

al1na a scris:

maya_78 a scris:

da la astea ma refer

eu vreau sa ma inscriu la lifecare...au produse bune(testate de mine) si nu`s exagerate la pret

bafta smile
eu am auzit numai lucruri bune de Hemel o sa le testez si eu in curand spar iar ca pret sunt chiar foarte ok

#265 2008-08-01 17:53:17

valentina21
New member
Inregistrat: 2008-06-13

anka daca mai e valabila chestia cu angajarea imi lasi si mie pe aici un msg kand mai intri u.

#266 2008-08-01 18:59:50

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

valentina, daca pt mine era intrebarea, sa stii ca vineri se elibereaza un loc in plaza mall
daca te intereseaza vorbim pe mess, dai un mail cu adresa ta wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.