homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oferte de joburi-16

#286 2008-08-06 00:36:23

skumpi
Vizitator

Re: Oferte de joburi

Baia Mare...somebody...something >? signof10

#287 2008-08-06 12:31:41

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

claarr invatz si eu autocad si ma angajez rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#288 2008-08-06 12:35:06

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pura curiozitate!

Cunoasteti persoane care lucreaza in fotografia de publicitate? Se castiga bine?

#289 2008-08-06 17:29:42

maya_78
Full member
Inregistrat: 2008-07-30

lvm a scris:

Am revenit. Si pentru ca tot vb de ceva part-time...........crezand ca nu e bine aici pe forum sa spui unde esti.........eu sunt si cu faberlic si cu hemel. Azi am primit un colet de la  prima firma, draguti, am primit si 2 creme cadou. In ceea ce priveste hemel, si produsele lor sunt bune. Desi sunt in sistemul MLM , intre cele 2 exista pe ici pe colo diferente. Daca o sa achizitionati din ambele produse o sa constatati.
Pana atunci, toate bune.

eu am descoperit situl la Hemel intamplator cand cautam pe net ceva cosmetice catd e cat naturale
mi-au placut prezentare de pe situl lor , am inteles si cum ma inscriu dar as vrea inainte mai multe amanunte despre produsele pe care vreau sa le iau pt a a cumula cele 20 de puncte
daca ma poti ajuta cu ceva informatii si eventual cu inscrierea, ma poti inscrie tu, sa fii sponsorul big_smile
multumesc smile

“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus

#290 2008-08-06 17:32:29

maya_78
Full member

pusycat a scris:

oky fetele eu sunt cam noua astazi ma gandeam la un job si imi surade ideea d reprezentant la o firma d cosmetice..poate nu ar trebui sa fac reclama da din cate am gasit si p hemelsi oriflame si altele multe trebuie un sponsor sau cineva care sa ma introduca in sistem...cunosc doar o tipa la oriflame si cand iam zis sa imi faca cunostiintza cu coordonatoarea ei a inceput sa dea din colt in colt si am lasato balta
daca ma poate ajuta cineva cu niste parere cum as putea sa ajung..am doar 19 ani si sunt din petrosani sau promooitii careva daca stiti pls...

dupa cum ai citit este cineva care este deja inscris la Hemel si te poate ajuta cu info mai multe etc..
eu inca nu sunt inscrisa dar dupa ce ma inscriu te ajut cu toata placerea smile

Publicitate

loading...

#291 2008-08-06 20:46:08

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

maya_78 a scris:

dupa cum ai citit este cineva care este deja inscris la Hemel si te poate ajuta cu info mai multe etc..

daca vreti va dau eu detalii big_smile sunt inscrisa de un an

#292 2008-08-06 20:48:04

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

eu sunt inscrisa la faberlic... imi plac produsele lor mai mult decat cele de la avon sau oriflame

#293 2008-08-07 15:49:38

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mna nu stiu cum e pe la tine capcaun da mie pana acum nu mi-a dat nici o plansa mura-n gura numai sa desenez big_smile depinde de sefi sau de ce vrei sa faci mai departe. eu daca ies inginer nu o sa raman numai sa desenez de pe planse...tre sa stiu mai multe. ziceam cam cum e la mine

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#294 2008-08-07 19:36:45

maya_78
Full member

FeliciaM a scris:

maya_78 a scris:

chiar te rog puss
nu vreau sa imi iau produsele fara sa stiu mai multe amanunte
eventual da-mi un mail kram

#295 2008-08-07 20:49:37

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

maya_78 a scris:

FeliciaM a scris:

maya_78 a scris:

chiar te rog puss

mai bine iti spun aici poate mai sunt si alte fete interesate.
Produsele incercate de mine si care m-au multumit sunt: din gama hemel honey collection: sapunul lichid si gelul de dus, din gama hemel skin care: crema de calcaie, crema de maini, crema de fata si uleiul pt ingrijire si masaj. am mai comandat si mini-filtru de apa si am fost multumita de el. produse de machiaj nu am incercat decat creion de buze (l-am primit cadou la o comanda mai mare)
cat despre inscriere: trebuie sa dai o comanda de min 20 de puncte (de exemplu mini-flitrul are 28 de puncte) si sa iei pachetul start(pachet de materiale de lucru care contine cataloage cu instructiuni si cardul de menbru) in valoare de 30de ron.  avantajul este ca daca te inscrii ai reducere 30%. iar daca nu iti plac produsele le returnezi luna viitoare si iti iei banutii inapoi. poti sa te inscrii printr-un sponsor(persoana deja inscrisa) sau sa te inscrii pur si simplu. tu alegi wink
daca mai ai nevoie de alte detalii te ajut cu drag puss

#296 2008-08-09 09:34:07

pusycat
Full member
Inregistrat: 2008-06-22

FeliciaM a scris:

maya_78 a scris:

FeliciaM a scris:

chiar te rog puss

Produsele incercate de mine si care m-au multumit sunt: din gama hemel honey collection: sapunul lichid si gelul de dus, din gama hemel skin care: crema de calcaie, crema de maini, crema de fata si uleiul pt ingrijire si masaj. am mai comandat si mini-filtru de apa si am fost multumita de el. produse de machiaj nu am incercat decat creion de buze (l-am primit cadou la o comanda mai mare)
cat despre inscriere: trebuie sa dai o comanda de min 20 de puncte (de exemplu mini-flitrul are 28 de puncte) si sa iei pachetul start(pachet de materiale de lucru care contine cataloage cu instructiuni si cardul de menbru) in valoare de 30de ron.  avantajul este ca daca te inscrii ai reducere 30%. iar daca nu iti plac produsele le returnezi luna viitoare si iti iei banutii inapoi. poti sa te inscrii printr-un sponsor(persoana deja inscrisa) sau sa te inscrii pur si simplu. tu alegi wink

ms mult..acuma am inteles si eu ce trebuie totusi pt bugetu meu unele produse sunt putin cam scumpe....as vrea ff mult sa ma inscriu la oriflame ca am vzut catalogul on line si mi-au placut cateva chestii f mult, mi-am facut si inscrierea, da nu vine nici o confirmare nimica cred ca  tot asa trebuie sa fii recomandat d un reprezentant..ma poate ajuta careva??pls ast un rasp

''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!

#297 2008-08-09 19:43:38

lvm
New member
Inregistrat: 2008-07-25

maya_78 a scris:

lvm a scris:

Am revenit. Si pentru ca tot vb de ceva part-time...........crezand ca nu e bine aici pe forum sa spui unde esti.........eu sunt si cu faberlic si cu hemel. Azi am primit un colet de la  prima firma, draguti, am primit si 2 creme cadou. In ceea ce priveste hemel, si produsele lor sunt bune. Desi sunt in sistemul MLM , intre cele 2 exista pe ici pe colo diferente. Daca o sa achizitionati din ambele produse o sa constatati.
Pana atunci, toate bune.

eu am descoperit situl la Hemel intamplator cand cautam pe net ceva cosmetice catd e cat naturale
mi-au placut prezentare de pe situl lor , am inteles si cum ma inscriu dar as vrea inainte mai multe amanunte despre produsele pe care vreau sa le iau pt a a cumula cele 20 de puncte
daca ma poti ajuta cu ceva informatii si eventual cu inscrierea, ma poti inscrie tu, sa fii sponsorul big_smile
multumesc smile

Am vazut mai tarziu ce ai scris. Vreau sa spun ca sunt de aproape 2 ani la Hemel. Sunt foarte bune, 100% naturale,ca baza mierea in combinatie cu diferite plante, uleiuri eterice, fara parabeni,  cum spune si pe site, o noutate , se aplica numai pe pielea umeda. Au produse destul de diversificate, placut mirositoare si destul de aparte ca aspect.Eu am folosit crema antirid( superrrrrr), uleiuri de tot felul, sampoanele lor si pudra lichida.  Chestiunea cu ,, imi merge bine"un anumit produs,  tine de fiecare. Daca doresti sa te inscri cum am vazut , eu pot face asta fara probleme. Eu m-am inscris la hemel pentru mine si familia mea, prieteni,. dar daca doresti intradevar, vorbesti serios , iti las pe privat adresa de mail si vorbim.

#298 2008-08-10 15:25:09

maya_78
Full member

FeliciaM a scris:

maya_78 a scris:

FeliciaM a scris:

chiar te rog puss

multumesc frumos pentru detalii dupa cum am scris si in mail sunt putin in pana cu banii dar m-au ajutat tare mult informatiile date de tine asa ca o sa am o idee despre ce comand cand o sa imi revin cu banutii kram

#299 2008-08-10 15:30:14

maya_78
Full member

lvm a scris:

maya_78 a scris:

lvm a scris:

Pana atunci, toate bune.

multumesc smile

Am vazut mai tarziu ce ai scris. Vreau sa spun ca sunt de aproape 2 ani la Hemel. Sunt foarte bune, 100% naturale,ca baza mierea in combinatie cu diferite plante, uleiuri eterice, fara parabeni,  cum spune si pe site, o noutate , se aplica numai pe pielea umeda. Au produse destul de diversificate, placut mirositoare si destul de aparte ca aspect.Eu am folosit crema antirid( superrrrrr), uleiuri de tot felul, sampoanele lor si pudra lichida.  Chestiunea cu ,, imi merge bine"un anumit produs,  tine de fiecare. Daca doresti sa te inscri cum am vazut , eu pot face asta fara probleme. Eu m-am inscris la hemel pentru mine si familia mea, prieteni,. dar daca doresti intradevar, vorbesti serios , iti las pe privat adresa de mail si vorbim.

da, sunt interesata si tot in primul rand pt mine si familie si pentru a beneficia si de reducerile lor
am citit numai lucruri bune despre produsele lor, ca sunt fara parabeni etc asa ca merita zic eu banii si in comparatie cu alte cosmetice chiar nu costa mult raportandu-ne calitate-pret
dupa cum am spus si mai sus am avut ceva cheltuieli neprevazute si nu ma pot inscrie chiar acum dar ma intereseaza produsele smile
multumesc pt ajutor kram

#300 2008-08-10 17:56:28

lvm
New member
Inregistrat: 2008-07-25

maya_78, cand vrei dai un semn de viata.

#301 2008-08-11 21:27:43

vipera
New member
De la: galati
Inregistrat: 2007-01-16

vreun job in galati stiti?

"o iubire care nu este eterna nu este nimic"

#302 2008-08-14 14:54:43

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Anka_Lala a scris:

Anka_Lala a scris:

Fetelor (din bucuresti ) , vreti vreuna sa va bagati la un stand de'al revistei J'adore in Mall Plaza, sa faceti abonamente.....salariu 950 Ron.. am nevoie de o feta
Program 6 ore si in weekend unu 12 ore unu liber

available again!

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#303 2008-08-14 15:48:36

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

Anka_Lala daca mai e valabil as dori sa vb mai multe. MI am tot cautat de munca de cand am terminat shoala si inca nimic....Sunt incantat de faptul ca e la Mall PLaza pt ca facultatea mea e la 3 statii mai incolo big_smile Cerinte speciale ceva? Uite id-ul meu daca vrei sa vorbim : carbonitza.
multumesc, astept puss

and love saves the day...

#304 2008-08-14 17:10:45

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

vreau si eu joob...altul...in ploiesti...sad

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.