homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococcus agalactiae-2

#20 2008-06-02 20:48:49

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: streptococcus agalactiae

pai daca nu are nimic ce tratament sa ii dea? din cate am inteles are doar o leucoree dar nu patologica. nu ne poti scrie si noua rezultatul?

mami de minuni hjarta

#21 2008-08-12 16:30:01

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

Am si eu o intrebare....cu vreo 5-6 luni in urma mi-au depistat cu o cultura un streptococcus agalactiae hemolitic de grup B si candida. Am luat tratament, am repetat analiza si a aparut numai streptococul. Doc. mi-a spus sa revin dupa menstruatie sa refacem analiza (caci daca am luat tratamentul nu ar fi motiv sa mai fie acolo....si sa apara tot sensibil la aceiasi substanta pe care am luat-o). Am refacut cultura si de data aceasta a aparut E coli.....si nici urma de streptococ. Tot in aceasta perioada mi-am facut analize de sange si au iesit perfecte, nici macar o valoare ne la locul ei care sa arate vreo infectie pe undeva.
Eu acum nu sunt in tara si nici nu ma intorc mai devreme de craciun, asa ca nu stiu ce sa cred. Ma cam bate gandul ca e o porcarie laboratorul asta...din moment ce fara tratament a disparut streptococul si a aparut e coli, fara nici un alt simptom.
Voi ce parere aveti?

#22 2009-06-01 09:03:52

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Mi-a iesit si mie acest streptococ la analiza de secretie. Diseara am sa primesc si reteta. Sunt curioasa - pentru ca am inteles ca tratamentul e cu antibiotic - daca acest tratament nu distruge si streptococii din intestin care am inteles ca e normal sa se afle acolo...La Papanicolau nu mi-a iesit candida, desi si medicul si asistenta imi zic mereu ca se vede cu ochiul liber dupa secretie...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#23 2009-06-01 09:08:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu zic ca nu are de ce sa distruga ce nu trebuie, asa si infectiile urinare sunt provocate tot de bacteriile din intestin si nu cred ca poti sa le distrugi de tot cu tratamentul, nu-ti face probleme. Nici la ex de secretie nu ti-a iesit candida ?

#24 2009-06-01 09:12:00

Soleil
Addicted member

din ce am vazut eu, nu era candida nici la secretie. insa nu am analiza la mine, a ramas la cabinet pentru reteta si eu doar mi-am aruncat un ochi pe ea.
pap-ul mi-e iesit ca intotdeauna, cu inflamatie si o metaplazie (la modificari celulare benigne) acolo care ma cam ingrijoreaza. Asistenta a zis ca e ok, binenteles ca doctorul nu era acolo ca sa vorbesc cu el, oricum am zis ca o sa-mi caut pe altul.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#25 2009-06-01 09:24:59

heimdall
Diamond member

daca nu a aparut la analize, inseamna ca nu e candida, ceea ce e ok
cu modificarile alea, nu vreau sa te sperii aiurea, dar ai facut vreodata un test hpv ?

#26 2009-06-01 09:35:07

Soleil
Addicted member

hpv? am din asta...insa la tipare (acum 3 ani) nu a iesit o tulpina oncogena...

de ce intrebi?

Thé à la menthe hjarta

#27 2009-06-01 09:36:56

heimdall
Diamond member

pai hpv poate sa cauzeze modificari din astea la nivelul colului, insa daca zici ca nu ai tulpini high-risk e ok
de-asta ziceam ca e mai bine sa faci si o colposcopie, sa te lamuresti daca intr-adevar e ceva sau nu

#28 2009-06-01 09:40:29

Soleil
Addicted member

da, pai ti-am zis ca era prea grabit medicul, numai de colposcopie nu-i ardea lui, ca i-am zis si a zis ca nu e necesar.
astept sa-mi treaca menstra si sa ma mai dumiresc de un alt ginecolog.

Thé à la menthe hjarta

#29 2009-06-01 14:29:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Soleil a scris:

Sunt curioasa - pentru ca am inteles ca tratamentul e cu antibiotic - daca acest tratament nu distruge si streptococii din intestin care am inteles ca e normal sa se afle acolo...

ba ii distruge. eu am facut diaree dupa 2 zile de amoksiklav. neutral
uite aici s-a scris mai mult despre streptococul asta: http://forum.anticonceptionale.ro/t7260 … up-B-.html

#30 2009-06-01 14:45:47

Soleil
Addicted member

Mersi anca. Deci sa ma astept si la chestii de genul asta. neutral Intai astept sa vad ce tratament imi prescrie dr., sunt tare curioasa.

Thé à la menthe hjarta

#31 2009-06-01 14:47:39

heimdall
Diamond member

Pai oricum iei si Biotics odata cu antibioticul, mai ales cum ai tu probleme cu candida, chiar nu e cazul sa-l iei asa simplu.

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-06-01 14:48:05)

#32 2009-06-01 14:49:22

Soleil
Addicted member

In nici un caz nu-l luam asa, heim, chiar ma gandeam la biotics sau nizoral... puss

Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-01 14:55:21)

Thé à la menthe hjarta

#33 2009-06-03 16:03:00

Soleil
Addicted member

a fost sotul meu dupa reteta si...surpriza! cica "nu necesita tratament" streptococul asta neutral. chiar la asa ceva nu ma asteptam de le dr asta.

Thé à la menthe hjarta

#34 2009-06-03 16:26:33

anca90
Platinum member

unii doctori decid sa nu-l trateze pt ca reapare usor.
si mie mi-a spus o doctorita destul de renumita pe aici, ca nu are rost sa-l tratez pana la o sarcina, ca il tratez si ma trezesc cu el la loc. ca streptocoul asta se trateaza doar inainte de nastere, ca sa nu faca meningita copilul. si ca daca il ai o data, o sa il ai mereu neutral eu totusi l-am tratat si aparent nu-l mai am.

#35 2009-06-03 16:47:36

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nici eu nu-l mai am applause
Sper sa nu apara nici la nastere smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#36 2009-06-03 17:00:07

Soleil
Addicted member

inseamna ca se poate trata, chiar daca exista riscul sa reapara. ma gandesc totusi ca n-o fi bine sa ramana acolo atata timp...

Thé à la menthe hjarta

#37 2009-06-03 17:01:33

anca90
Platinum member

asa am zis si noi soleil si l-am tratat. eu zic ca merita sa incerci.

#38 2009-06-04 09:26:55

Soleil
Addicted member

da, intai sa gasesc un doctor care sa vrea sa-mi prescrie un tratament.
Am primit si eu analiza de secretie, scrie asa:
Ex. secretii vaginale(ex. microscopic colorat Gram) - Reactie inflamatorie absenta. Lactobacili prezenti. Foarte rari diplococi gram-pozitivi.

Ex. secretii vaginale (cultura+antibiograma)
examen bacteriologic - Culturi aerobe. Prezent Streptococcus agalactiae in cantitate mare.
Nota: Colonizare vaginala cu Streptococcus agalactiae.

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.