|
Nu esti logat.
Streptococcus agalactiae-2#20 2008-06-02 20:48:49
Re: streptococcus agalactiaepai daca nu are nimic ce tratament sa ii dea? din cate am inteles are doar o leucoree dar nu patologica. nu ne poti scrie si noua rezultatul? mami de minuni Offline #21 2008-08-12 16:30:01
Re: streptococcus agalactiaeAm si eu o intrebare....cu vreo 5-6 luni in urma mi-au depistat cu o cultura un streptococcus agalactiae hemolitic de grup B si candida. Am luat tratament, am repetat analiza si a aparut numai streptococul. Doc. mi-a spus sa revin dupa menstruatie sa refacem analiza (caci daca am luat tratamentul nu ar fi motiv sa mai fie acolo....si sa apara tot sensibil la aceiasi substanta pe care am luat-o). Am refacut cultura si de data aceasta a aparut E coli.....si nici urma de streptococ. Tot in aceasta perioada mi-am facut analize de sange si au iesit perfecte, nici macar o valoare ne la locul ei care sa arate vreo infectie pe undeva. Offline #22 2009-06-01 09:03:52
Re: streptococcus agalactiaeMi-a iesit si mie acest streptococ la analiza de secretie. Diseara am sa primesc si reteta. Sunt curioasa - pentru ca am inteles ca tratamentul e cu antibiotic - daca acest tratament nu distruge si streptococii din intestin care am inteles ca e normal sa se afle acolo...La Papanicolau nu mi-a iesit candida, desi si medicul si asistenta imi zic mereu ca se vede cu ochiul liber dupa secretie... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #23 2009-06-01 09:08:20
Re: streptococcus agalactiaeEu zic ca nu are de ce sa distruga ce nu trebuie, asa si infectiile urinare sunt provocate tot de bacteriile din intestin si nu cred ca poti sa le distrugi de tot cu tratamentul, nu-ti face probleme. Nici la ex de secretie nu ti-a iesit candida ? Offline #24 2009-06-01 09:12:00
Re: streptococcus agalactiaedin ce am vazut eu, nu era candida nici la secretie. insa nu am analiza la mine, a ramas la cabinet pentru reteta si eu doar mi-am aruncat un ochi pe ea. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2009-06-01 09:24:59
Re: streptococcus agalactiaedaca nu a aparut la analize, inseamna ca nu e candida, ceea ce e ok Offline #26 2009-06-01 09:35:07
Re: streptococcus agalactiaehpv? am din asta...insa la tipare (acum 3 ani) nu a iesit o tulpina oncogena... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #27 2009-06-01 09:36:56
Re: streptococcus agalactiaepai hpv poate sa cauzeze modificari din astea la nivelul colului, insa daca zici ca nu ai tulpini high-risk e ok Offline #28 2009-06-01 09:40:29
Re: streptococcus agalactiaeda, pai ti-am zis ca era prea grabit medicul, numai de colposcopie nu-i ardea lui, ca i-am zis si a zis ca nu e necesar. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2009-06-01 14:29:22
Re: streptococcus agalactiae
ba ii distruge. eu am facut diaree dupa 2 zile de amoksiklav. Offline #30 2009-06-01 14:45:47
Re: streptococcus agalactiaeMersi anca. Deci sa ma astept si la chestii de genul asta. Intai astept sa vad ce tratament imi prescrie dr., sunt tare curioasa. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #31 2009-06-01 14:47:39
Re: streptococcus agalactiaePai oricum iei si Biotics odata cu antibioticul, mai ales cum ai tu probleme cu candida, chiar nu e cazul sa-l iei asa simplu. Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-06-01 14:48:05) Offline #32 2009-06-01 14:49:22
Re: streptococcus agalactiaeIn nici un caz nu-l luam asa, heim, chiar ma gandeam la biotics sau nizoral... Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-06-01 14:55:21) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #33 2009-06-03 16:03:00
Re: streptococcus agalactiaea fost sotul meu dupa reteta si...surpriza! cica "nu necesita tratament" streptococul asta . chiar la asa ceva nu ma asteptam de le dr asta. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2009-06-03 16:26:33
Re: streptococcus agalactiaeunii doctori decid sa nu-l trateze pt ca reapare usor. Offline #35 2009-06-03 16:47:36
Re: streptococcus agalactiaeNici eu nu-l mai am Offline #36 2009-06-03 17:00:07
Re: streptococcus agalactiaeinseamna ca se poate trata, chiar daca exista riscul sa reapara. ma gandesc totusi ca n-o fi bine sa ramana acolo atata timp... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #37 2009-06-03 17:01:33
Re: streptococcus agalactiaeasa am zis si noi soleil si l-am tratat. eu zic ca merita sa incerci. Offline #38 2009-06-04 09:26:55
Re: streptococcus agalactiaeda, intai sa gasesc un doctor care sa vrea sa-mi prescrie un tratament. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|