homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Streptococcus agalactiae-3

#39 2009-06-04 09:42:28

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: streptococcus agalactiae

pai daca e "cultura+antibiograma", unde a antibiograma? nu scrie la ce e sensibil/rezistent?
eu ma gandesc ca daca tot e in "cantitate mare", tb tratat.
desi e ciudat ca la examenul microscopic ai "Foarte rari diplococi gram-pozitivi"... deci pe de o parte "cantitate mare", pe de alta "foarte rari" va

#40 2009-06-04 09:44:01

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Doar atat scrie pe buletin, ce v-am scris. Deci, teoretic exista o legatura intre diplococii gram+ si streptococcul asta?

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#41 2009-06-04 09:46:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

n-as vrea sa vb prostii, dar eu am citit odata ca diplococ e denumirea invechita pt streptococ. si ca streptococii au "obiceiul" de a sta in perechi, deci in forma de "diplo". mai mult, la un pap mi-au iesit diplococi si la culturi din col streptococ (recoltarile facute in aceeasi zi).
nu mai stiu acum cum e cu gram-pozitivi si gram-negativi... nu aia negativi erau rai?

#42 2009-06-04 09:51:15

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

aia negativi parca erau cu gonoreea... de astilalti habar n-am.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.