homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un pic de ajutor, plizzz

#1 2008-04-04 21:08:02

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

un pic de ajutor, plizzz

fetelor, de vreo 2 ore m-a apucat o stare de slabiciune...Cand ma ridic din pat mi se cam intuneca si o data am avut si o stare de lesin. Ameteli nu, decat un pic simt ca respir mai greu...si parac si cand vorbesc se simte in vocea meda starea de slabiciune. Nu e atac de panica (ca asta stiu cum e, am avut mai demult).

Sa imi fi cazut tensiunea? Glicemia?

Azi am mancat un sandwich dimineata, un mar si apoi o pizza ( la microunde ) pe la ora 5 ...si ceva ca un iaurt cu ceva jeleu prin el (nu era expirat). Da nu stiu ce m-a lovit ameteala asta si starea asta de lesin.

Un sfat?

Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-04-04 21:08:40)

Nu avem probleme, ci doar solutii!

#2 2008-04-04 21:17:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: un pic de ajutor, plizzz

stai in pat ! papa cava dulce si daca ai prin casa o fiola de calciu nu strica sa iei!apropo cum se manifesta un atac de panica?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-04-04 21:19:48

blue.butterfly
Full member
Site

palpiatii, lipsa aerului, nu mai gandesti rational - ai impresia ca o sa mori, stare de greatza si un pic de emeteli...depinde de la ca la caz.

ideea e ca te sperii de ceva care e normal pentru altii dar pentru tine nu...

creierul tau percepe o situtie normala ca una periculoasa si actioneaza in consecinta.

Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-04-04 21:26:29)

#4 2008-04-04 21:21:01

evilpink
Banat

am citit mai multe definitii dar niciuna nu ma lamurit ce si cum. acum priceput si eu.

ms puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-04-05 01:01:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

la mine s a manifestat prin ameteli...lipsa aerului si vedeam multe puncte albe si negre in fata ochilor...ce ti face o vizita la dentist tongue
si blue...cand ti ai facut ultima oara analizele?

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-04-05 09:50:57

blue.butterfly
Full member
Site

in ianuarie crys...hemoleucograma, vsh, calciu, magneziu...de astea uzuale....acu ce sa zic? am facu 10 zile injectii cu calciu tot in ianuarie...dar probabil k foarte mult nu s-a prins (aveam calciu sub limita si eu sunt cam inalta - 1,72)

faza de ieri .... poate o fi fost din cauza ca nu prea am mancat....habar nu am....mai e o chestie care mi se intampla de vreo 1 luna...de cateva ori m-au trecut niste valuri de caldura ....de la ce o fi, dereglari hormonale, calciu, habar nu am.

#7 2008-04-05 10:36:17

naturalbody
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-07

10 injectii cu calciu..nu e de ajuns. continua sa iei calciu efervescent macar. Si incearca sa mananci regulat si sanatos. Cred ca niste vitamine nu ti-ar strica. Succes

#8 2008-04-05 11:44:52

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu cand am avut probleme cu calciu mi s-a dat si D3 pe langa calciu, pentru fixarea calciului in organism;si s-a vazut efectul

#9 2008-04-05 11:48:26

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

tratamentul cu calciu se face 3 luni. 10 injectii 20 de zile pauza. il asociezi cu vit D3 ca sa se fixeze in organism.

mananca multe fructe si legume si tot ce contine vitamine. se asimileaza mult mai usor din alimente decat din medicamente

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#10 2008-04-05 14:36:21

evilpink
Banat

crys mie imi suna a lesin  tongue

puss puss puss

#11 2008-04-05 22:28:37

blue.butterfly
Full member
Site

Iarasi m-am simtit groaznic toata ziua...am avut vreo 2 tentative de lesin azi la cat de rau m-am simtit...pur si simplu imi venea sa cad jos cand ma ridicam din pat, asa de slabita m-am simtit. Dar mancasem vreo 4 crenvusti de dimineata. Si niste arsuri la stomac (desi cica nu as avea gastrita ci doar un stomac mai lenes)...si un pic de ameteli....si greturi si stare de voma.

Daca nu mi-ar fi venit stopul saptamana trecuta si nu m-ar fi tinut 7 zile (cu 4 zile abundent ca de obicei), as fi spus ca sunt insarcinata.

Pe la 4 am luat niste vitamine - Ginsavit ( ca nu mai stiam ce sa iau si calciu nu am mai gasit prin casa) si parca un pic mi-a mai trecut starea de slabiciune. Am resuit sa ma plimb si prin oras un pic (desi tot imi era stomacul in gat). Acu, mai pe seara, m-au apucat niste dureri de oase (prin maini) si niste junghiuri in piept.

Ar semana un pic cu spasmofilia ce am eu (zic, habar n-am)...si eventual cu un pic de aciditate la stomac.

Ma gandesc ca se datoreaza asteniei de primavara si menstruatiei abundente de saptamana trecuta (la care am pierdut calciu si vitamine) si faptului ca nu prea mananc.

Uff....asa de aiurea ma simt...grater((

#12 2008-04-05 22:32:01

@adriana
Banat

si eu tot la o lipsa de calciu ma gandesc;ar trebui sa mergi la un medic care sa iti dea o reteta serioasa de vitamine smile
sanatate

#13 2008-04-05 22:45:51

blue.butterfly
Full member
Site

pai da...dar in ianuarie mi-am facut 10 injectii...si apoi am mai luat vreo 2 saptamani pastile...acu ce sa zic? Probabil ca am si o problema cu asimilarea calciului...ca de papat iaurt papa zilnic (cam 2 bucati) ..dar probabil nu e suficient...si nah, daca nici nu prea mananc, probabil ca imi lipsesc si vitaminele.
sa speram ca n-am nimic serios....

#14 2008-04-05 22:51:31

evilpink
Banat

eu zic ca mai trebuie facut calciu.iar un prim pas spre a nu avea stari de genul asta e sa manaci bine.am si eu stari de genul asta si apar cand nu manac ok.

puss puss puss

#15 2008-04-05 22:53:37

@adriana
Banat

nu e grav butterfly, doar ca trebuie insistat foarte mult pe alimentatie, cum a zis si evilpink;am avut si eu problema asta cu calciu, si m-am chinuit mult pana sa imi gaseasca medicul virtaminele potrivite si pe care sa le si asimilez;probabil ca acum intervine si astenia de primavara

#16 2008-04-05 23:10:31

blue.butterfly
Full member
Site

Pai eu stau fooooarte prost cu alimentati....mananc pe la 8 dimineata 2 iaurturi mici Activia si apoi mai mananc pe la 3-4 un sanwich si mai rontai ceva seara....

Sau , mananc dimineata asa putin (iaurt, poate 2 crenvusti ), pe la pranz o banana si un mar si mai pap pe la 6- 7 seara eventual niste cartofi piure cu ceva.

Sa mai spun ca am 1,72 si 55 de kg?

Evilpink, zici ca si tu cand nu mananci ai probleme?

Eu am observat ca in ultima vreme cand nu mananc incepe si ma doare capul....desi inainte nu aveam problema asta.

#17 2008-04-05 23:14:43

evilpink
Banat

dap.in primavara trecuta am am lesinat de 2 ori pt.ca nu mancam cum trebuie.si da blue asa pateam si eu cand nu mancam ok ma durea capul (scade glicemia).si acum daca nu manac bine ma doare dar se rezolva problema cu o friptura buna.nici eu nu am papat astazi bine si ma luat o stare de slabiciune dar a trecut cu o masa buna.blue tu nu manci bine deloc.de ce?incerci sa slabesti nu ai pofta de mancare? si esti slabuta exact ca mine.si eu probleme cu pofta de mancare in + sunt si tare peretebtioasa tongue

puss puss puss

#18 2008-04-05 23:47:56

blue.butterfly
Full member
Site

pai nu stiu de ce nu mananc...cred ca de lene, sincer...ca mi-e lene sa-mi fac de mancare cand sunt singura...

oricum, pap rau de tot

acu mi-am facut supa de pui...si o sa pap desi e cam tarziu la ora asta (aici e 11 aproape)...dar aia e usoara...

#19 2008-04-05 23:55:41

evilpink
Banat

ar trebui sa papi cava mai consistent.... si mie imi era lene cand eram singura sa imi fac dar m-am mutat cu pritenul si sa rezolvat tongue

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.