|
Nu esti logat.
Un pic de ajutor, plizzz#1 2008-04-04 21:08:02
un pic de ajutor, plizzzfetelor, de vreo 2 ore m-a apucat o stare de slabiciune...Cand ma ridic din pat mi se cam intuneca si o data am avut si o stare de lesin. Ameteli nu, decat un pic simt ca respir mai greu...si parac si cand vorbesc se simte in vocea meda starea de slabiciune. Nu e atac de panica (ca asta stiu cum e, am avut mai demult). Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-04-04 21:08:40) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #2 2008-04-04 21:17:31
Re: un pic de ajutor, plizzzstai in pat ! papa cava dulce si daca ai prin casa o fiola de calciu nu strica sa iei!apropo cum se manifesta un atac de panica? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-04-04 21:19:48
Re: un pic de ajutor, plizzzpalpiatii, lipsa aerului, nu mai gandesti rational - ai impresia ca o sa mori, stare de greatza si un pic de emeteli...depinde de la ca la caz. Ultima oara a fost editat de blue.butterfly (2008-04-04 21:26:29) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #4 2008-04-04 21:21:01
Re: un pic de ajutor, plizzzam citit mai multe definitii dar niciuna nu ma lamurit ce si cum. acum priceput si eu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-04-05 01:01:26
Re: un pic de ajutor, plizzzla mine s a manifestat prin ameteli...lipsa aerului si vedeam multe puncte albe si negre in fata ochilor...ce ti face o vizita la dentist happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-05 09:50:57
Re: un pic de ajutor, plizzzin ianuarie crys...hemoleucograma, vsh, calciu, magneziu...de astea uzuale....acu ce sa zic? am facu 10 zile injectii cu calciu tot in ianuarie...dar probabil k foarte mult nu s-a prins (aveam calciu sub limita si eu sunt cam inalta - 1,72) Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #7 2008-04-05 10:36:17
Re: un pic de ajutor, plizzz10 injectii cu calciu..nu e de ajuns. continua sa iei calciu efervescent macar. Si incearca sa mananci regulat si sanatos. Cred ca niste vitamine nu ti-ar strica. Succes Offline #8 2008-04-05 11:44:52
Re: un pic de ajutor, plizzzeu cand am avut probleme cu calciu mi s-a dat si D3 pe langa calciu, pentru fixarea calciului in organism;si s-a vazut efectul Offline #9 2008-04-05 11:48:26
Re: un pic de ajutor, plizzztratamentul cu calciu se face 3 luni. 10 injectii 20 de zile pauza. il asociezi cu vit D3 ca sa se fixeze in organism. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-04-05 14:36:21
Re: un pic de ajutor, plizzzcrys mie imi suna a lesin VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-04-05 22:28:37
Re: un pic de ajutor, plizzzIarasi m-am simtit groaznic toata ziua...am avut vreo 2 tentative de lesin azi la cat de rau m-am simtit...pur si simplu imi venea sa cad jos cand ma ridicam din pat, asa de slabita m-am simtit. Dar mancasem vreo 4 crenvusti de dimineata. Si niste arsuri la stomac (desi cica nu as avea gastrita ci doar un stomac mai lenes)...si un pic de ameteli....si greturi si stare de voma. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #12 2008-04-05 22:32:01
Re: un pic de ajutor, plizzzsi eu tot la o lipsa de calciu ma gandesc;ar trebui sa mergi la un medic care sa iti dea o reteta serioasa de vitamine Offline #13 2008-04-05 22:45:51
Re: un pic de ajutor, plizzzpai da...dar in ianuarie mi-am facut 10 injectii...si apoi am mai luat vreo 2 saptamani pastile...acu ce sa zic? Probabil ca am si o problema cu asimilarea calciului...ca de papat iaurt papa zilnic (cam 2 bucati) ..dar probabil nu e suficient...si nah, daca nici nu prea mananc, probabil ca imi lipsesc si vitaminele. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #14 2008-04-05 22:51:31
Re: un pic de ajutor, plizzzeu zic ca mai trebuie facut calciu.iar un prim pas spre a nu avea stari de genul asta e sa manaci bine.am si eu stari de genul asta si apar cand nu manac ok. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-04-05 22:53:37
Re: un pic de ajutor, plizzznu e grav butterfly, doar ca trebuie insistat foarte mult pe alimentatie, cum a zis si evilpink;am avut si eu problema asta cu calciu, si m-am chinuit mult pana sa imi gaseasca medicul virtaminele potrivite si pe care sa le si asimilez;probabil ca acum intervine si astenia de primavara Offline #16 2008-04-05 23:10:31
Re: un pic de ajutor, plizzzPai eu stau fooooarte prost cu alimentati....mananc pe la 8 dimineata 2 iaurturi mici Activia si apoi mai mananc pe la 3-4 un sanwich si mai rontai ceva seara.... Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #17 2008-04-05 23:14:43
Re: un pic de ajutor, plizzzdap.in primavara trecuta am am lesinat de 2 ori pt.ca nu mancam cum trebuie.si da blue asa pateam si eu cand nu mancam ok ma durea capul (scade glicemia).si acum daca nu manac bine ma doare dar se rezolva problema cu o friptura buna.nici eu nu am papat astazi bine si ma luat o stare de slabiciune dar a trecut cu o masa buna.blue tu nu manci bine deloc.de ce?incerci sa slabesti nu ai pofta de mancare? si esti slabuta exact ca mine.si eu probleme cu pofta de mancare in + sunt si tare peretebtioasa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-04-05 23:47:56
Re: un pic de ajutor, plizzzpai nu stiu de ce nu mananc...cred ca de lene, sincer...ca mi-e lene sa-mi fac de mancare cand sunt singura... Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #19 2008-04-05 23:55:41
Re: un pic de ajutor, plizzzar trebui sa papi cava mai consistent.... si mie imi era lene cand eram singura sa imi fac dar m-am mutat cu pritenul si sa rezolvat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|