|
Nu esti logat.
Nebunie...-2#20 2008-04-07 20:36:30
Re: Nebunie...mai... am avut si eu stari din astea... dar de la un timp nu le-am mai simtit.. cred ca se datoreaza si vechimei relatiei.. cel putin in cazul meu.. cu cat inaintam mai mult, cu atat devine din ce in ce mai indispensabil si legatura dintre noi se face din ce in ce mai puternica si il iubesc foarte mult Offline #21 2008-04-07 22:20:22
Re: Nebunie...wildhoney, si eu trec prin astfel de stari... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #22 2008-04-08 10:44:54Re: Nebunie...Acum sunt relativ ok...nu m-am mai gandit aiurea, aseara am adormit cu gandul la el, m-am trezit cu gandul la el si la cat de mult il iubesc...sper sa ma tina cat mai mult starea asta Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #23 2008-04-08 10:55:37#24 2008-04-08 12:06:01
Re: Nebunie...stii cum se verifica, wild? cel putin la mine a mers... pleci vreo cateva zile singura undeva. preferabil undeva unde te distrezi bine, cu prietenii etc. daca te simti bine cu adevarat si traiesti din plin zilele alea, fara sa-ti fie dor de el... atunci e cu semn de intrebare. la mine a fost invers... am plecat 3 zile cu colegii de la fac la munte... mi-a stat in gat toata distractia, adica a fost frumos, am ras, am mers pe munte, am baut si am cantat etc etc... dar, parca, o bucatica din mine il cauta (la propriu) printre colegii cu care eram... erau momente in care uitam efectiv ca nu-i cu mine si trebuia, constient, sa-mi spun: "nu, iubi e acasa, doar tu esti aici". foarte ciudat... pe bune ca m-am speriat. atat de tare ma obisnuisem sa fim mereu impreuna, incat nu concepeam altceva. si asta nu-i tot (asta verifica atasamentul si obisnuinta fata de o anumita persoana, dar nu neaparat iubirea)... ma distram si radeam, dar era o senzatie stranie in care nu traiam 100% acolo, ci ma vedeam de deasupra... nush cum sa explic... parca o parte din mine, mereu serioasa, matura, constienta... tragea spre casa, spre el... spre telefonul pe care-l caram si la buda... a fost prima data cand am mers pe munte cu telefonul in mana, doar-doar prind un pic de semnal... numai cat sa-i zic ca-l iubesc si dup-aia pot sa inchid... in alti ani radeam de aia care faceau asa... dar mi-a venit si mie vremea. am mai mers la munte cu oamenii aia, imi erau toti foarte dragi si, de obicei, efectiv uitam de tot, ma rupeam de tot si traiam momentul ala, acolo, in munte si cu ei. acum nu... imi placea mai mult sa ma bucur de bucuria lor, zambeam cand ii vedeam cum se distraza, dar... non-stop o parte din mine era acasa... si s-a vazut, mi-a zis un prieten bun, care ma "simte": "tu nu esti aici"... i-am zambit... avea dreptate. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-08 12:13:02Re: Nebunie...pai katami...eu acum sunt la bucuresti, el in galati pentru 3 saptamani...si aseara dupa ce i-am spus toate prostiile posibile incat l-am adus la disperare...i-am zis sa ma sune macar ca sa ii aud vocea, imi era dor sa ma tina in brate, sa il simt langa mine....uff Simt nevoia sa vorbesc cu el, sa stiu ca e acolo...acum mi-e frica sa nu fi facut o prostie si sa il fi indepartat de langa mine Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #26 2008-04-08 12:26:26
Re: Nebunie...atunci... e o faza trecatoare si cred ca normala pt toata lumea, adica in orice relatie de durata cred ca apar intrebari de genul: "cum ar fi daca as pleca bla bla"... ideea e ca in relatiile "serioase", adica adevarate, in care chiar exista ceva intre cei 2... toate astea raman la nivel de teorie... Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-08 12:27:00) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2008-04-08 12:32:47Re: Nebunie...nu cred ca am facut ceva ireparabil insa el mi-a spus ca nu stie cat mai rezista la starile mele de te iubesc/nu te mai iubesc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #28 2008-04-08 12:39:03
Re: Nebunie...la un moment dat o sa se sature....o sa fie confuz si oricine s-ar satura...ai grija ca nu e de joaca. #29 2008-04-08 12:42:25
Re: Nebunie...si asta ar trebui sa ramana la nivel de teorie... desi, sincer, daca ma pun si in pielea lui oleaca... intr-adevar, e cam aiurea sa ti se zica ba "te iubesc", ba "nu te mai iubesc". eu n-as putea sa-i zic lui iubitzoiu "nu te mai iubesc", decat daca as fi sigura ca vreau, in momentul ala, sa ma despart de el pe veci amin. adica, daca totusi nu esti hotarata sa-i dai papucii, "cosmetizeaza" si tu putin ce ai de zis... in sensul in care sa fii sincera, dar sa nu dai cu parul. e destul de grav sa auzi de la omul iubit: "nu te mai iubesc"... parca e o sentinta nerezolvabila". dar daca auzi: "te-ai schimbat in ultimul timp... sau poate m-am schimbat eu, dar relatia noastra parca nu mai are aceeasi culoare, ce putem oare sa facem, iubi?"... te mobilizezi sa fie totul mai bine pt amandoi. in fond, ideea e aceeasi... doar ca ranesti mai putin. (ce scriu aici e jum si pt mine, si eu am obiceiul de a fi "prea sincera"... ca, dup-aia, sa-mi para si mie rau). are sa fie bine... daca va iubiti cu adevarat, veti fi impreuna Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-08 12:44:45) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2008-04-08 21:17:31
Re: Nebunie...eu cred ca e vb de toane...si in cazul asta n-ar tb sa-i spuna lui pt ca il deruteaza, n-o sa mai stie ce sa creada saracul om...iar daca ea chiar are o pb ar tb sa se analizeze singurica sa-si dea seama ce si cum si sa-i spuna decizia, dar asta in timp. eu cred ca la ea e pb si ea singura tb sa-si dea seama ce simte. #31 2008-04-08 21:18:39Re: Nebunie...azi am fost ok, nu m-am mai gandit al tampenii...abia asteptam sa vorbesc cu el...i-am dat 100 de mesaje de la un mom dat m-a intrebat "Ce-i cu tine azi?"...nush simteam asa nevoia sa stiu ce face....cred ca am vindec de fapt sper, acum parca imi e si frica sa ma intorc in Galati cine stie ce idei imi mai vin Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #32 2008-04-08 21:21:58
Re: Nebunie...wildhoney e clar ca tre sa analizezi la rece situatia si sa vezi de unde provin gandurile astea...nu e ok, orice pers are momente cand nu sta cu sufletul la gura sa se intalneasca cu iubitul, iubita, e normal intr-o zi sa nu fi asa entuziasmata ca il vezi, dar de aici pana la a te ingrijora si at-i face u sange rau e cale lunga...u practic iti induci starea singura, asa mi se pare...normal ca daca te gandesti ce idei iti mai vin, pai o sa-ti vina. nu lasa gandurile sa te controleze, controleaza-le u pe ele. #33 2008-04-08 21:23:13Re: Nebunie...
Noi obisnuim sa ne spunem totul...si in plus nu puteam sa ii ascund pentru ca ma simte cand nu sunt ok si sa ma intrebe ce am si sa ii spun ca sunt ok ar insemna de fapt sa il mint...asa ca mai bine i-am spus ce simt am tinut sa specific ca e o toana...oricum mi-a parut rau dupa ce i-am spus ca nu il iubesc, am inceput sa plang langa el.... Sunt o proasta cateodata, stiu...dar m-am simtit atata de rau ptr ac stiu ca mai bine ii dadeam cu ceva in cap decat sa ii spun ca nu il iubesc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #34 2008-04-08 21:44:13
Re: Nebunie...
asa patesc si eu de f multe ori, imi complic existenta singura. chiar spunea o prietena a mea :" daca ai gandi mai putin, si ai analiza lucrurile nu chiar in amanuntul amanuntului...poate nu ti-ai da batai de cap singura" si sincer chiar asa e...pana la urma ne facem rau singure Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #35 2008-04-08 22:49:06
Re: Nebunie...sunt de acord cu ce am citit pana acum.tu esti sigura de relatia asta si cred ca uneori te simti sufocata de toate astea si incepi oarecum sa il respingi fara sa vrei...plus ca te gandesti prea mult la asta...nu trebuie sa simti in permanenta ca ti-e dor de el sau ca-l iubesti de nu mai poti.avem perioade in care suntem mai distanti si perioade in care suntem mai "lipiciosi"...si cred ca atunci cand nu simti ca ti-e dor de el si ca nu mai pot rezista fara el sau atunci cand v-ati vazut nu a fost prea grozav ,tinzi sa crezi ca nu il mai iubesti:(...si dupa cateva minute zici "sunt proasta,cum sa nu-l mai iubesc?".stii trebuie sa te gandesti la faptul ca nu trebuie sa simti mereu ca ti-e dor de el si ca il iubesti de nu mai poti,sentimentele tale sunt acolo dar uneori sunt mai accentuate alteori mai putin accentuate...eu cred ca asta devine normal intr-o relatie dupa un anumit timp. Because maybe You're gonna be the one who saves me ? And after all You're my wonderwall Offline #37 2008-05-12 19:45:36Re: Nebunie...iar m-a apucat ieri...l-am dus la gara si imi dadeau lacrimile pe peron si imediat cum am ajuns acasa m-au luat gandurile cu "il iubesc/nu il iubesc" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #38 2008-05-12 19:51:43
Re: Nebunie...Eu cred ca dc mai postam experiente proprii pe aici o mai relaxam; poate asa e normal; si mie mi s-a intamplat in primele luni; cand am fost in orasul unde am eu apartament a zis ca numara pasii ca sa stie unde ma cauta dc ma apuca sa plec de la el fara sa ii spun; adica sa fug... mhm... cate toane am avut si eu.... uhuuu.... depinde totusi cat de matur este el si de cum stie sa iti indeparteze aceste stari; culmea e ca desi il atacam spunand ca nu il mai vreau si ca plec el ma apropia si imi vorbea; e un dulce; a luptat mai mult pt relatie; acum nu imi pare rau decat de egoismul meu dus la extrem.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|