|
Nu esti logat.
Nebunie...-3#39 2008-05-12 19:56:25Re: Nebunie...el nu stie ce sa imi mai faca...si vad ca il fac sa sufere si imi pare rau de asta, sufar si eu alaturi de el...si cand raman sigura ma iau iar gandurile...cateodata parca sunt mai puternice decat mine...si mis e pune un gol in stomac exact ca atunci cand ai emotii in legatura cu ceva... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #40 2008-05-12 20:30:52
Re: Nebunie...rabdare si intelegere reciproca.... si poate se rezolva! favorabil voua si relatiei voastre; Offline #41 2008-05-12 23:57:48
Re: Nebunie...stiti de la ce cred k se trage asta? de la prea mult bine.vb serios,fara glume sau asa... cand totul e mirific ti se pare prea dubios si deja iti faci rau singur/a... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #42 2008-05-13 16:20:58Re: Nebunie...GreenBubbles ai dreptate, am constientizat deja asta dar nu stiu cum sa ma bucur pur si simplu de relatie, fara a incerca sa imi fac singura rau Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #43 2008-05-13 16:27:26
Re: Nebunie...stiu cum e,asa faceam si eu...cautam nod in papura,deveneam paranoica si inventam chestii ce nu erau reale i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#45 2008-05-13 16:51:46
Re: Nebunie...eu ziceam "tu nu ma iubesti..." si el zicea "ce scuza penibila de a te desparti de mine" si eu : eu nu vreau sa ma despart de tine,k te iubesc " si el : pai si eu te iubesc" si iar o luam de la inceput "tu nu ma iubesti..." pana cand el nu a mai suportat si a zis k "eu te iubesc dar ma ranaste sa aud ca tu zici ca nu,inseamna k-s handicapat si nu-s in stare sa te fac sa te simti iubita asa k mai bine ne despartim" si am plans d am rupt si am facut un pact k eu nu mai spun k el nu ma iubeste si el nu mai zice k eu inventez scuze k sa ma despart de el. si a mers...mi-am scos din cap faza aia,mai ales k facea atatea chestii minunate incat nu mai puteam sa cred k nu ma iubeste...si am incetat. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #46 2008-05-13 16:56:14Re: Nebunie...a dar la mine nu e vorba ca am impresia k nu ma iubeste el pe mine, ci ca uneori nu il iubesc eu pe el. Si eu l-am adus la disperare de mi-a zis la un moment dat "Stii ce cred ca tu vrei sa zic eu gata ca sa nu te simti tu cu constiinta incarcata" si la faza asta si eu am plans de am rupt Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #47 2008-05-13 17:05:04
Re: Nebunie...cea mai buna metoda ca sa nu iti mai fuga mintea la un lucru, indiferent care, este aceea de a ignora gandul respectiv, pentru ca daca te vei lupta cu el el, va fi in continuare prezent in mintea ta, gandeste-te numai la ce vrei, si la ce iti face placere, si cand iti mai scapa si cate un gand negru, il ignori pur si simplu, la mine metoda asta a mers cel mai bine ..... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #49 2008-05-13 17:12:11
Re: Nebunie...pai dak ai plans nu ti-e indiferent...deci il iubesti i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #50 2008-05-13 20:51:11Re: Nebunie...acum m-am oferit sa ii scriu 20 de pagini de word...si in timpul asta iar m-a luat valul cu gandurile alea negre....ca mi-am adus aminte ca mai am 2 ani de facultate si oare rezistam, dar oare mai vreau sa fiu cu el...Nu inteleg ce e cu mine.... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #51 2008-05-13 21:38:10
Re: Nebunie...esti nebuna chiar nu inteleg dc iti faci atatea griji... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #52 2008-05-13 23:10:03Re: Nebunie...da, normal...ma doare si pe mine cand il vad suparat si ma inveselesc instant cand e si el happy...si ma gandesc tot timpul la el, ce face pe unde e, etc Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #53 2008-05-13 23:12:10
Re: Nebunie...atunci e dragoste zic eu... nu te mai stresa. nu ai mai iubit niciodata si te sperii k nu stii dak e dragoste sau nu? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #54 2008-05-13 23:23:22Re: Nebunie...e faza ca eu pana acum vreo 7 luni am fost intr-o relatie care a durat 2 ani si in care omul ala si-a batut joc de mine cum a vrut el....si mi-am inoculat ideea ca daca nu suferi nu iubesti... Stiu, e ciudat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #55 2008-05-13 23:24:52
Re: Nebunie...cred k invers ai vrut sa scrii...k dak nu iubesti,nu suferi. si eu am suferit din dragoste,dar nu-mi pare rau.am invatzat.si mai bine am suferit,decat sa nu simt nimic. nu-ti mai fa atatea probl,nu-s toti la fel.nu cred k feminism i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #56 2008-05-13 23:31:31Re: Nebunie...nu, am scris bine...mi s-a indus ideea ca iubirea = suferinta, ca tre sa stai sa suferi k o idioata ca el sa dea un semn si sa te bucuri k o nebuna la un simplu bip Si ca numai daca ai trairile astea iubesti cu adevarat, daca nu, nu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #57 2008-05-13 23:44:10
Re: Nebunie...nuuu fata,te inseli. nu e asa!! adik numa dak isi bate joc?termina cu prostiile si bucura-te de el,k e un baiat minunat cred,din ce ai scris la "de ce ii iubim" . iubirea inseamna si suferinta,dar inseamna si bucurie...asa k nu te mai stresa. chiar iti faci rau singura,si nu ai de ce!! i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|