|
Nu esti logat.
Life care#1 2008-04-08 19:28:03
life caree cineva consultant life care?ma poate lamuri si pe mine in anumite probleme,intr-o discutie privata pe mess,ca sa nu afcem reclama? Offline #2 2008-04-08 19:55:08
Re: life careeu sunt reprezentant dar nu pot sa-ti spun de bine decat pt alifiile alea la borcane mari pt tratarea diferitelor afectiuni...si lotiuni...alte produse nu pre-s bune...aaa si extraordinare sunt cele pt curatenie N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-04-08 19:57:25
Re: life caresi mama are o alifie de la life care si e foarte multumita de ea Offline #4 2008-04-08 20:01:29
Re: life carealea sunt foarte bune...de picioare de masaj antireumatice...dau randament...socrul meu are reumatism infectios, i se umfla pcioarele si are dureri mari si i-am dus o jumate din crema mea aia puternic antireumatica cu puterea ursului cam asa ceva si cand se da ii trec durerile...iar eu cand ma dau cu cea cu vita de vie si castan la picioare imi usureaza durerea la varice...si toate sunt bune...cu aia de galbenele si cu cea de arnica se trateaza victor la ten N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-04-08 20:09:15
Re: life careexista un link? sau numai de pe catalog se poate comanda/ mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-08 20:13:08
Re: life carepai nu stiu sa se comande de pe net... www.life-care.ro au si catalogul online aici...dar cred ca trebuie tot asa prin reprezentant...nu stiu sigur ca nu-s asa bagata cu ei...eu doar comand rar cand mi se termina alifiile...poate au un nr de tel ceva Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-04-08 20:13:28) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2008-04-08 22:32:24
Re: life caremerci. e cam buleala pe site-ul ala...n-am inteles mare lucru mami de minuni Offline #8 2008-04-09 10:05:41
Re: life careda da am vazut...sincer nu stiu cum poti sa cumperi ceva daca ai vrea...tre ca cauti un reprezentant la tine in oras...eu nu cunosc nici unul pe nicaieri in afara de asta care m-a inscris pe mine N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #9 2008-04-09 21:43:51
Re: life carestiu ca, cremele alea sunt super bune,ca am si eu...ufff,ma gandeam ca stie cineva de cum se calculeaza bonusurile,ca am mai inscris pe cineva si ma toy bate la cap ca sa ma informez daca vreau sa fac o afacere cu ea...dar eu nu asta vreau...ma rog. produse de curatenie nu am incercat ca nu am decat o comanda la activ,dar bidoanele laea de crema sunt super si nici nu sunt scumpe:))) Ultima oara a fost editat de ionela (2008-04-09 21:47:54) Offline #10 2008-06-26 10:50:04
Re: life careieri am cumparat si eu o alifie antireumatica puterea ursului, dar de ce te arde pielea dupa ce te dai? adica e de bine? produse pt celulita au? Offline #11 2008-06-26 11:41:02
Re: life carepai asa trebuie sa arda ca e cu efect puternic de incalzire. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #12 2008-06-26 12:25:08
Re: life caredeci nu trebuie sa-mi fac probleme Offline #13 2008-09-05 13:19:29
Re: life carebine v-am gasit; pot sa spun ca mai stiu cate ceva despre afacerea si produsele life care; astept cu interes intrebarile voastre! Offline #14 2010-02-03 23:31:14
Re: life carepentru inscrieri in compania life care , contacta'ti'ma , oamenii astia chiar m-au scos dintr-un impas inscriindu-ma ca reprezentant Offline #15 2010-03-21 12:42:15
Re: life caream si eu o intreb legata de samponul pt par gras d la life care ..este unul de la Logona , insa am mai vazut un sampon cu musetel si unul cu urzica Krauter (Lifecare)..a incercat cineva??..sunt bune??..eu am parul care se ingrasa f repede si as vrea sa gasesc un remediu .. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #16 2010-03-21 15:55:53
Re: life care
buna Offline #17 2010-03-21 16:12:00
Re: life caremc d rasp...stii cumva dak pot gasi si in magazine sau farmacii??..am nevoie d un sampon bun si as vrea sa incerc si p astea d la life care..a vazut k sunt mai mult decat ok in ceea ce priveste pretul si plus k au o cantitate mare.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #18 2010-03-21 16:55:50
nu poti cumpara decat de pe site lor sau de la un reprezentant de al lor de aceea e vmai bine sa te inscrii. asa cumperi si cu 20% mai ieftin. daca vrei poti folosi codul meu de reprezentant numai ca trebuie sa faci com minima de 130 lei Offline #19 2010-03-21 17:14:02
daca esti din bucuresti, sunt farmacii unde poti gasi produse life care, la preturi de catalog Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|