|
Nu esti logat.
Oftalmologie#1 2008-04-12 13:04:10
oftalmologieSalut. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #2 2008-04-12 22:17:06
Re: oftalmologiepui acum nu stiu sigur ce e , dar si eu fac aceea ata la ochi dar doar dimineata cand ma trezesc si am miopie -3 . si pe mine ma mananca ochii dar nu e nimic grav. inaite ma mai dadeam cu kanamicina, dar sunt alergica la ea si am renuntat. de obicei eu mai torn si-mi clatesc ochi cu solutie de lentile de contact . eu si port lentile si la inceput ma deranja enorm , dar dimineata las ochiul vreo jumate de ora sa se acomodeze dupa somn si apoi il clatesc . mai mult de atat nu te pot ajuta. si totusi sper sa fie bine ca daca era ceva grav iti dadea medicul o reteta, ceva. Ultima oara a fost editat de minola (2008-04-12 22:18:32) ofera viata unui mic inger Offline #3 2016-11-21 12:58:11
Re: oftalmologieFetelor, am si eu o mare dilema. Nu ma pot acomoda cu ochelarii pe nas tot timpul. La PC, TV, la condus sunt ok cu ei...dar cand e vorba sa merg pe strada, sau sa mananac, sa fac curat cu ei pe nas...parca sunt intr-o cutie, asa ma simt. when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|