homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce le acundem parintilor..:))-4

#58 2008-04-13 14:20:07

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: ce le acundem parintilor..:))

eu le ascund ca fumez ca numai sunt virgina,ca raman acasa si nu ma duc la scoala cand raman singura acasa,ca injur destul de urat

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#59 2008-04-13 15:13:18

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

pai le ascund destul de multe...prima ar fi virginitatea mea pierduta(siar pierde amandoi increderea in mine..si sar supara tare pe mine deci nu trebe sa risc),de f multe ori cand ma certam cu dodo, ma separam in camera mea sa nu ma vada,si banii...facturile la telefon...ca tata urla ca platesc ditamai abonamentu de 6-7-8 sute de mii pe luna...toata iarna stiau ca ies afara sau prin club cu mai multi amici si de fapt eu eram in casa la dodo numai 2...zilele cand plecam, dimineata la scoala si ajungeam seara gaseam motive sa le zic ca am avut de mers nu stiu unde, ca am avut cine stie ce treburi..si ma intalneam tot cu dodo...vara trecuta am plecat la munte o saptamana doar in 2 si ai mei stiu ca am fost vreo 7-8...la fel si de craciun si revelion...eram la casa unor prieteni adunati vreo 15 si aveam si parinti si de fapt eram doar 2 +parintii lui...unele note le ascund...pt k ai mei au pretentii k cea mai mic anota sa fie 8 in cel mai rau caz 7....unele sedinte cu parintii...problemele mele...sunt o gramada rotfl2...nu le pot zice toate astea..pentru ca se enerveaza repede..nu ma lasa sami spun argumentele dc am procedat asa...si tot ei sunt cei suparati...deci e mai bien sa  nu stie..wink

#60 2008-04-13 15:17:54

andrutza
Vizitator

green pai nici eu nu i-am spus cum arata a lui, am zis ca doar asta mai lipseste sa ii spun mamei si in rest am vb cu ea despre tot smile

#61 2008-04-13 16:50:31

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu le ascund:
- ca iau ac (avand in vedere ca locuiesc cu iubi, e de prisos sa isi inchipuie ca mai sunt virgina... dar n-am discutat niciodata pe tema asta)
- tot ce-i "problema de familie" intre mine si iubi (de la relatia sexuala pana la eventualele certuri/chestii care nu-mi plac la el - incearca ei, saracii, sa ma tatoneze..."si cu prietenul cum iti mai merge?" dar eu ofer vesnicul raspuns, adevarat de altfel in majoritatea cazurilor: "foarte bine")
- cu banii.. eu sunt invers, incerc cat mai mult sa le ascund daca nu am bani, nu-mi place sa le zic ca-s leftera sau sa cer de la ei

cam atat in mare...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#62 2008-04-13 17:38:50

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

andrutza a scris:

green pai nici eu nu i-am spus cum arata a lui, am zis ca doar asta mai lipseste sa ii spun mamei si in rest am vb cu ea despre tot smile

da,am inteles...dar am ras pt k asa stau lucrurile si la mine tongue k vb despre tot,mai k nu stie cum arata "junioru" rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#63 2008-04-13 18:01:19

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

ankuzza a scris:

cati bani fac pe luna rotfl

asa si yo cati bani faceam...da eu le ascund mai multe maruntisuri care nici nu trebuiesc amintite...ei tre sa stie decat esentialul...atat tongue

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#64 2008-04-13 18:02:57

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Ca repet anul la facultate....offffff sad

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#65 2008-04-14 17:33:00

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

ai mei nu stiu ca fumez...de fapt nu vor sa recunoasca,dar nu imi mai zic nimic,s-au obisnuit,si ca am vreo 3 restante,m-ar stresa zilnic daca ar sti si si-ar inchipui ca repet anul daca nu le iua cand trebuie...is mai panicati de felul lor,dar ii inteleg,isi fac griji ca sunt sg copil si se tem sa nu dau gres

#66 2008-04-14 19:25:06

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ce le ascund, le ascund pt ca fie sunt intimitati fie sunt lucruri care ar da nastere la discutii sau conflicte (nu ma plang cand raman fara bani ca sa nu ma oblige sa iau de la ei, pt ca nici ei nu se descurca super si nu mai vreau sa fiu o povara).
despre sex nu vorbim, nu am facut asta niciodata. stiu ca mi-am inceput viata sexuala, in sensul ca au dedus, e evident..
de mama sunt mai apropiata, cu tata nu prea vbsc...

#67 2008-04-14 19:31:10

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

le ascund ca nu mai sunt virgina, ca fumez din cand in cand, mama stie ca iau AC pt niste pb de sanatate..si ma si crede:P...in rest, ca nu m-am apucat de licenta, ca am fost la munte cu prietenii mei adik 5 baieti si ca am stat toti intr-o sg camera si ca vom merge in aceeasi formula si la mare de 1 mai. pe bune ca suntem cuminti, dar mama cine stie ce si-ar imagina! si nu pot sa o condamn pt asta...cand eram in liceu, le ascundeam si eu note, absente...acu la facultate, nu ma mai intreaba asa de des big_smile

#68 2008-04-14 20:30:31

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

adina84 a scris:

ce le ascund, le ascund pt ca fie sunt intimitati fie sunt lucruri care ar da nastere la discutii sau conflicte (nu ma plang cand raman fara bani ca sa nu ma oblige sa iau de la ei, pt ca nici ei nu se descurca super si nu mai vreau sa fiu o povara).
despre sex nu vorbim, nu am facut asta niciodata. stiu ca mi-am inceput viata sexuala, in sensul ca au dedus, e evident..
de mama sunt mai apropiata, cu tata nu prea vbsc...

la fel si eu big_smile cu tata nu prea vb  insa cu mama aproape orice in afara de sex si supararile care le intampin cateodata.

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#69 2008-04-14 21:35:05

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu le mai ascund faptu ca imi da si sora'mea bani si le mai cer si lor big_smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#70 2008-04-14 22:24:12

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

si eu mai omit sa-i spun tatalui m eu ca imi mai da si mama un supliment financiar pe luna si invers...nu prea stiu unul de altul la faza cu trimisul banilor...dar ii primesc cu mare drag pe toti,nu refuz nimic rotfl

#71 2008-04-14 23:55:59

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

nimic

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#72 2008-04-15 18:44:04

notme
New member
Inregistrat: 2008-03-13

pana de curand povesteam tot cu mama (cu tata mai putin din doua motive: este cam foarte ... si apoi pt ca parintii mei au divortat de muuuuuulti ani si consider ca el nu trebuie sa stie asa de multe).
am cunoscut un barbat care imi place si mama a luat foc doar la gandul ca as putea sa o fac cu el (desi la o varsta de peste 20 de ani pana la care am fost virgina). principiile pe care ni le-a insuflat sunt exemplare si vad diferenta dintre noi si altii care fac lumea asta mai rea (nu ma laud, doamne-fereste!, si nici nu sufar de falsa modestie).
revenind: cand am deschis subiectul 'viata mea intima' a luat foc (mai a facut stop!), a ingalbenit, tremura ca am intrat eu in panica. desi nu e frumos, am infruntat-o si i-am spus ca am o varsta si ca imi asum consecintele deciziilor. asta face parte din viata, maturitate, responsabilitate, zic eu. si de la faza asta am decis ca e mai bine sa nu mai spun tot ca sa nu ii fac ei rau si apoi daca stiu ca nu voi fi inteleasa si voi avea parte doar de opozitie, mai bine nu. mi-a cerut sa nu il mai vad, dar nu se intampla (suntem impreuna) si nu prea ii spun ce facem noi. in rest vorbim de toate.

Ultima oara a fost editat de notme (2008-04-15 18:46:53)

,,La început a fost sărutul/ Şi el era pe gura ta .../ Depus pe gura mea sfinţi văzduhul,/ Şi lumea s-a născut atunci din duhul/ Sărutului ce ne unea ...''   Radu Stanca

#73 2008-04-15 18:50:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

acum ca sunt mai batrana, mai nimic, in afara de lucruri de genul : ma simt rau, am probleme de orice fel, ca nu vreau sa-si faca griji.
desi asa face si mama cu mine, nu-mi spune cand ii e rau si tare ma supara sad
le-am ascuns o vreme ca fumez, dar s-au prins ei oricum smile la fel si la alte chestii big_smile

#74 2008-04-15 20:58:14

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

mai nimic. mama stie 99% din ce fac. ii mai ascund atunci cand suparata, plang la mine in camera fara sa ma vada big_smile. si mai sunt unele maruntisuri pe care evit sa i le spun daca stiu ca nu e de acord si fac de capul meu. big_smile
cu tata am vb cand aveam vreo 16 ani (acu am 22) ultima data. nush daca mai traieste, nici nu ma intereseaza.

#75 2008-07-03 15:09:57

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu nu le povestesc alor mei despre certurile, conflictele pe care le am cu partenerul; noi oricum ne impacam dupa aia, dar in mintea lor se formeaza deja cratere, asa ca mai bine ramane doar intre noi doi si, din fericire, al meu imi impartaseste parerea. smile

#76 2008-07-03 15:10:39

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu le-am ascuns faptul ca le-am renovat apartamentul rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.