homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce le acundem parintilor..:))-5

#77 2008-07-03 15:13:59

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Re: ce le acundem parintilor..:))

Myutza a scris:

eu...le ascund k ma duc la iubi aksa...daca afla k am mai si facut cva...moor...
odata le-am ascuns k prietena mea era insarcinata....stiam d cand era in a 5a luna....si....nu le-am zis.,..pana nu a implinit copilul 4 luni..atunci l-au vazut p afara...
acum le mai ascund k o alta prietena de a mea....are bebe..dar...e in alta tara./....daca ar afla k are mi-ar tine iar morala..k sa nu fac si eu ca ele...
le ascundeam k ma intalneam cu iubi meu.....la inceput..cand nu stiau de el...
si nu mai stiu....aaa..le ascund site-urile p care intru....hi5....sau....asta..

pai ce-ar putea avea ei impotriva hi5-ului?

#78 2008-07-03 15:16:38

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

lol
pe maik-mea o incanta absolut orice modalitate de a cunoaste more and more people!.. la pol opus, deci..

#79 2008-07-03 16:11:11

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

eu le ascundeam amandurora ca mi9-am inceput viata sexuala, ca luam antibb si ca mai fumam asa din cand in cand... tongue dar acum mama a aflat totul, infara de faptul ca mai fumez big_smile tata nu stie nimic...doar daca nu i-a zis mama ceva...in rest sunt multe lucruri marunte pe care le mai ascund de ei cand e nevoie angel

#80 2008-07-03 17:16:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

hmm...ii mai ascund knd is suparata da in rest stie tot...tot...sunt ff deschisca q ea big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#81 2008-07-03 17:53:48

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

in timpul scolii , in legatura cu sedintele , notele , absentele lol intr-a 8 a cand faceam pregatire la romana , ea stia ca-s la prega yo eram aiureah si cheltuiam banii lol imi ies bani de la avon si nu-i zic , din contra , ii cer si ei si mai ales lu` taica-miu hjarta mai trag din tigara de 2 ori pe an , si atunci un fum ca ma ia o durere de cap de numa' numa' ... si cam atat ... lucruri importante nu-i ascund , decat ffff rar ( k atunci cand i-am lasat bilet , Sambata dimineata ca m-am dus la Biserica si de fapt eram la L lol ) .

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

Publicitate

loading...

#82 2008-07-03 17:59:14

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

le-am ascuns ca am luat antibebe lol

Sim y 

#83 2008-07-03 19:03:03

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

k mi am inceput viata sexuala...cateodata as vrea sa i spun mamei dar e imposibila in privinta asta...are ea ceva cu virginitatea...de aici rezulta mai multe minciuni...nu stie k iau ac, k ma duc la el...k am fost la munte cu el , cand trebuia sa fiu cu "clasa"...
in rest alteceva nu i ascund... iubi ma face sa mint big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#84 2008-07-03 21:48:05

skumpi
Vizitator

i`am ascuns acum restanta ca numa si`ar fi facut griji si dak nici nu a fost vorba k am picat examenu doar k s`a nimerit sa fie in timp ce eram la mare big_smile am zis sa nu`si mai faca griji
si tot asa...nu`i zic d fiecare data cand ma cert cu iubi k doar ne impacam rpd si decat sa`si faca griji big_smile
d obicei ii ascund lucruri care ar putea sa o faca sa sufere
in rest cu viata sex, anticonceptionale stie tot smile

#85 2008-07-03 21:50:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cu facultatea i-am ascuns.faza naspa la mine e ca mi-e nush cum sa o mint asa ca acum 3 sapt cand m-a intrebat daca am luat toate examenele i-am zis "nu"in fata pt ca se vedea pe fata mea cat eram de ingrijorata sa nu repet anul(am si de pe primul sem-mare noroc am avut ca atunci nu m-a intrebat)dar oricum am reusit pe cele de sem asta sa le iau cu ajutorul lui Dumnezeu

#86 2008-07-03 21:56:45

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu le mai ascund anumite lucruri, dar fara importanta. le-am ascuns si 2 restante, ca sa nu isi faca griji inutil si ca sa nu ma bata la cap toata vara big_smile
si l-am ascuns pe EL sad si asta imi pare rau. imi pare rau ca nu am putut sa le spun ce om minunat e, cat de mult il iubesc si ma iubeste...dar asta e...daca relatia ar fi mers, le-as fi spus inainte de nunta probabil...

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-03 21:58:18)

#87 2008-07-03 22:05:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

in cazul meu,intrebarea ar fi:ce nu le ascundeti parintilor? smile eu nu le spun nik

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#88 2008-07-04 00:48:23

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

ce sa le fi ascuns? le-am ascuns o prostioara made by Me cand eram prea mica sa judec, ceva legat de un imprumut de bani pe care nu l-am achitat never ever pt ca respectivii oameni au fost finutzi si intelegatori cu mintea mea de copil panicat care stricase paletele de badminton unei copile si trebuia sa ii dea banii pe ele pt ca era hartzuita, da, hartzuita, de mama acelei fete! nu au aflat niciodata! in rest le spuneam tot pt ca stiam ca ei ma iubesc si ma sfatuiesc de bine!

#89 2008-07-04 00:50:42

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pai..muulte.... de-a lungul timpului ca mi-am luat chestii f scumpe, le ziceam ca sunt cadou ca sa ma justific.. le-am zis ca ma duc la pregatiri cand eu de fapt faceam altceva cu banii si cu timpul ...ca iau antic si multe altele, mai grave sau mai putin grave..cu cat stiu mai putine e mai bine de cele mai multe ori ca altfel isi fac griji aiurea

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-07-04 00:51:06)

#90 2008-07-04 06:50:42

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

eu sunt pe principiul:mai bine sa nu stie prea multe si sa fie ei linistiti cu conceptiile lor pe care cica ''le respect intru totul'' (sunt virgina pana la casatorie  angel  rotfl )Momentan le mai ascund  si faptul ca am terminat sesiunea pt a mai putea sta cu prietenu inca un timp...la noi e problema ca nu suntem din acelasi judet si e f posibil sa nu ne mai vedem pana in septembrie sad

#91 2008-07-04 09:41:01

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

ori amanunt care i-ar supara sau intrista.prefer sa ma descurc singura cum pot si sa nu le dau mai multe batai de cap.cu cat stiu mai putine cu atata au mai putine motive de ingrijorare smile

#92 2008-07-04 11:31:26

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

lorely puteti cauta ceva pe vara si sa ramaneti aman2 in iasi. si la mine e aceeasi probl numai ca el a term facult acum s-a angajat in domeniu....eu abia am terminat anul 4 si in domeniu...cam greu de gasit. dar imi caut ceva si raman cu el aici smile
si ca sa fiu ontopic: alor mei le-am mai ascuns cat costa plata la camin ...le ceream cu vreo 3-400mii mai mult pt ca stateam cu iubitul si trebuia sa platim locul colegului sau jumi juma ca sa nu aduca pe altcineva in camera; ca ne-am luat pisica in camera; ca m-am mutat cu totul la el de un semestru. noi stam in camine legate, trebuia doar sa cobor si sa urc cateva etaje dar am stabilit sa stam in aceeasi camera pt ca plecase colegul lui. si cam atat.mama stie ca iau pilule...stia de mult de la fostul prieten..tata nu stiu daca stie da oricum au incredere in mine.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#93 2008-07-04 11:34:44

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

ce le ascund eu parintilor?hmm pai ca iau anticonceptionale,ca nu mai sunt virgina logic,lu tata ca mai dorm la iubi meu,si chestii mai marunte in rest intotdeauna le-am spus adevarul despre note si altele

#94 2008-07-04 11:54:32

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

ai mei au aflat k am facut patfierbinte cu bytu

antibebe le-a gasit mama acum cateva zile shi a facut o panarama de imi venea sa plec de aks...
momentan ei cred k eu dorm la "o colega" din cand in cand

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#95 2008-07-04 12:23:10

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

blue girl..stai de vb cu mama ta.si a mea o luase razna cand mi-a gasit pilulele da am calmat-o si de atunci nu mai am nici o problema cu ea.a mea incepuse cu chestii invechite lol vb cu ea explica-i ca acu e altfel bla bla si o sa fie ok

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.