|
Nu esti logat.
Ce le acundem parintilor..:))-5#77 2008-07-03 15:13:59
Re: ce le acundem parintilor..:))
pai ce-ar putea avea ei impotriva hi5-ului? Offline #78 2008-07-03 15:16:38
Re: ce le acundem parintilor..:))
Offline #79 2008-07-03 16:11:11
Re: ce le acundem parintilor..:))eu le ascundeam amandurora ca mi9-am inceput viata sexuala, ca luam antibb si ca mai fumam asa din cand in cand... dar acum mama a aflat totul, infara de faptul ca mai fumez tata nu stie nimic...doar daca nu i-a zis mama ceva...in rest sunt multe lucruri marunte pe care le mai ascund de ei cand e nevoie Offline #80 2008-07-03 17:16:49
Re: ce le acundem parintilor..:))hmm...ii mai ascund knd is suparata da in rest stie tot...tot...sunt ff deschisca q ea Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #81 2008-07-03 17:53:48
Re: ce le acundem parintilor..:))in timpul scolii , in legatura cu sedintele , notele , absentele intr-a 8 a cand faceam pregatire la romana , ea stia ca-s la prega yo eram aiureah si cheltuiam banii imi ies bani de la avon si nu-i zic , din contra , ii cer si ei si mai ales lu` taica-miu mai trag din tigara de 2 ori pe an , si atunci un fum ca ma ia o durere de cap de numa' numa' ... si cam atat ... lucruri importante nu-i ascund , decat ffff rar ( k atunci cand i-am lasat bilet , Sambata dimineata ca m-am dus la Biserica si de fapt eram la L ) . Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline Publicitateloading...
#82 2008-07-03 17:59:14
Re: ce le acundem parintilor..:))le-am ascuns ca am luat antibebe Sim y Offline #83 2008-07-03 19:03:03
Re: ce le acundem parintilor..:))k mi am inceput viata sexuala...cateodata as vrea sa i spun mamei dar e imposibila in privinta asta...are ea ceva cu virginitatea...de aici rezulta mai multe minciuni...nu stie k iau ac, k ma duc la el...k am fost la munte cu el , cand trebuia sa fiu cu "clasa"... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #84 2008-07-03 21:48:05
Re: ce le acundem parintilor..:))i`am ascuns acum restanta ca numa si`ar fi facut griji si dak nici nu a fost vorba k am picat examenu doar k s`a nimerit sa fie in timp ce eram la mare am zis sa nu`si mai faca griji #85 2008-07-03 21:50:51
Re: ce le acundem parintilor..:))cu facultatea i-am ascuns.faza naspa la mine e ca mi-e nush cum sa o mint asa ca acum 3 sapt cand m-a intrebat daca am luat toate examenele i-am zis "nu"in fata pt ca se vedea pe fata mea cat eram de ingrijorata sa nu repet anul(am si de pe primul sem-mare noroc am avut ca atunci nu m-a intrebat)dar oricum am reusit pe cele de sem asta sa le iau cu ajutorul lui Dumnezeu Offline #86 2008-07-03 21:56:45
Re: ce le acundem parintilor..:))eu le mai ascund anumite lucruri, dar fara importanta. le-am ascuns si 2 restante, ca sa nu isi faca griji inutil si ca sa nu ma bata la cap toata vara Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-03 21:58:18) Offline #87 2008-07-03 22:05:49
Re: ce le acundem parintilor..:))in cazul meu,intrebarea ar fi:ce nu le ascundeti parintilor? eu nu le spun nik Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #88 2008-07-04 00:48:23
Re: ce le acundem parintilor..:))ce sa le fi ascuns? le-am ascuns o prostioara made by Me cand eram prea mica sa judec, ceva legat de un imprumut de bani pe care nu l-am achitat never ever pt ca respectivii oameni au fost finutzi si intelegatori cu mintea mea de copil panicat care stricase paletele de badminton unei copile si trebuia sa ii dea banii pe ele pt ca era hartzuita, da, hartzuita, de mama acelei fete! nu au aflat niciodata! in rest le spuneam tot pt ca stiam ca ei ma iubesc si ma sfatuiesc de bine! Offline #89 2008-07-04 00:50:42
Re: ce le acundem parintilor..:))pai..muulte.... de-a lungul timpului ca mi-am luat chestii f scumpe, le ziceam ca sunt cadou ca sa ma justific.. le-am zis ca ma duc la pregatiri cand eu de fapt faceam altceva cu banii si cu timpul ...ca iau antic si multe altele, mai grave sau mai putin grave..cu cat stiu mai putine e mai bine de cele mai multe ori ca altfel isi fac griji aiurea Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-07-04 00:51:06) Offline #90 2008-07-04 06:50:42
Re: ce le acundem parintilor..:))eu sunt pe principiul:mai bine sa nu stie prea multe si sa fie ei linistiti cu conceptiile lor pe care cica ''le respect intru totul'' (sunt virgina pana la casatorie )Momentan le mai ascund si faptul ca am terminat sesiunea pt a mai putea sta cu prietenu inca un timp...la noi e problema ca nu suntem din acelasi judet si e f posibil sa nu ne mai vedem pana in septembrie Offline #91 2008-07-04 09:41:01
Re: ce le acundem parintilor..:))ori amanunt care i-ar supara sau intrista.prefer sa ma descurc singura cum pot si sa nu le dau mai multe batai de cap.cu cat stiu mai putine cu atata au mai putine motive de ingrijorare Offline #92 2008-07-04 11:31:26
Re: ce le acundem parintilor..:))lorely puteti cauta ceva pe vara si sa ramaneti aman2 in iasi. si la mine e aceeasi probl numai ca el a term facult acum s-a angajat in domeniu....eu abia am terminat anul 4 si in domeniu...cam greu de gasit. dar imi caut ceva si raman cu el aici Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #93 2008-07-04 11:34:44
Re: ce le acundem parintilor..:))ce le ascund eu parintilor?hmm pai ca iau anticonceptionale,ca nu mai sunt virgina logic,lu tata ca mai dorm la iubi meu,si chestii mai marunte in rest intotdeauna le-am spus adevarul despre note si altele Offline #94 2008-07-04 11:54:32
Re: ce le acundem parintilor..:))ai mei au aflat k am facut cu bytu ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #95 2008-07-04 12:23:10
Re: ce le acundem parintilor..:))blue girl..stai de vb cu mama ta.si a mea o luase razna cand mi-a gasit pilulele da am calmat-o si de atunci nu mai am nici o problema cu ea.a mea incepuse cu chestii invechite vb cu ea explica-i ca acu e altfel bla bla si o sa fie ok Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|