|
Nu esti logat.
Pilula uitata#1 2008-04-14 12:23:51pilula uitatasalut. o prietena de a mea ia diane de 3 luni. vineri a inceput a patra folie, vineri noapte spre sambata a avut contact neprotejat, iar sambata a uitat sa ia pilula. a luat-o ieri cand si-a adus aminte de ea. trebuie sa ia postinor? exista vreu risc de sarcina? Cu zambetul pe buze... Offline #2 2008-04-14 12:28:01
Re: pilula uitatatrecusera 12 ore de cand a uitat pilula? Offline #4 2008-04-14 12:39:35
Re: pilula uitataContactul de vineri nu pune probleme. Sa nu ia postinor, ina era protejata atunci. Insa acum trebuie protectie pana inghite corect 7 pastilute. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-04-14 12:43:51Re: pilula uitataasa i-am spus si eu, insa s-a dus la planing si d-na dr. i-a spus sa ia postinor pentru mai multa siguranta. eu insist pe faptul ca nu trebuie sa recurga la postinor chiar daca e vb despre o pastila din primele 7 de pe folie Cu zambetul pe buze... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-14 13:02:21
Re: pilula uitatasa nu ia postinor. cum a zis si andreea nu exista risc. parerea mea ca mai rau ar face. baga prea multi hormoni in ea Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #7 2008-04-14 13:07:30
Re: pilula uitataPai ce risc ar fi? Contactul a avut loc inainte sa uite pastila. Deci era protejata. Urmatoarele contacte trebuie protejate suplimentar. Postinorul nu-si are rostul. Doar daca vrea sa obtina vreo dereglare ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-04-14 13:50:29Re: pilula uitatapai pana la urma si-a cumparat postinor. s-a dus si la cabinet la SECS si si de acolo i s-a zis sa ia postinor pt siguranta. io nu mai stiu ce sa zic, nici nu vreau sa o conving sa nu il ia ca apoi Doamne fereste ! sa se intample ceva si sa fiu de vina, dar ma gandesc totusi ca baga in ea o bomba de hormoni...chiar nu stiu si vreau sa o ajut ca mi-e prietena buna...multumesc fetelor mult pentru raspunsuri Cu zambetul pe buze... Offline #9 2008-04-14 14:04:42
Re: pilula uitataE o cantitate foarte mare de hormoni postinor + ac. Insa fiecare decide ce e mai bine pentru el. Va avea de tras apoi cu dereglarile hormonale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2008-04-14 14:27:41
Re: pilula uitataTu poti sa ii spui cum stau lucrurile ca ea sa poata lua decizia in cunostinta de cauza. Mai mult de atat nu poti sa faci. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #13 2008-04-23 22:33:54
Re: pilula uitatanu are nimic...probabil o sa-i vina in pauza de 7 zile (cum e normal). Sangerarea aia dupa 5 zile nu e obligatorie...si absenta ei nu inseamna ca exista o sarcina...dar daca apare e clar ca nu esti insarcinata...iar daca nu apare nu ai de facut decat sa astepti apara menstra (asa zicea doctoressa). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-04-23 22:34:35) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2008-09-08 12:56:27
Re: pilula uitataAm o situatzie asemanatoare. Iau diane 35 d 6 luni. Am inceput a 7a folie intr-o zi d joi, iar vineri am avut contact. Sambata am uitat pastilutza, shi am luat-o duminik, dupa mai mult d 12 ore. Nu am luat Postinor, pt k am citit p forum k nu este cazul. Totushi p prospect scrie k dak am uitat o pastilutza din prima saptamana shi am avut contact inainte sa o uit, e posibil sa raman insarcinata. Din cauza asta, mi-am facut un test d sarcina la 8 zile dupa contact. A ieshit negativ. Totushi azi trebuie sa-mi vina menstra shi ink nu a venit shi disper :-S ... Credetzi k este vreun pericol? I'm in love with love ifself 8-> Offline #15 2008-09-08 12:59:39
Re: pilula uitatanu e niciun pericol..ca iti era protejat cointactul..faza cu in 1 saptamana si uitataul pastilei nu are de a face. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #16 2008-09-08 13:33:46
Re: pilula uitataPai d aia aveam un stres, k era facut testul prea devreme. Ms d raspuns I'm in love with love ifself 8-> Offline #17 2008-09-08 13:44:13
Re: pilula uitatada nu mai fa test ca nu ai de ce. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #18 2008-09-08 15:02:35
Re: pilula uitatanu mai fac ... doar k trebuie sa-mi vina odata ~X( I'm in love with love ifself 8-> Offline #19 2008-09-08 15:09:05
Re: pilula uitataO sa-ti vina. Stai linistita. E posibil sa mai intarzie din cauza pastilei uitate. Am patit si eu la fel. Mi-a venit in a opta zi, exact inainte sa incep urmatoarea folie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|