|
Nu esti logat.
Frumusetea adevarata nu tine de kilograme!#1 2008-04-16 19:15:59
frumusetea adevarata nu tine de kilograme!am gasit o chestie interesanta.un articol i mean. cititi si voi si dati-va cu parerea... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #2 2008-04-16 19:16:52
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!
parca ai mai pus undeva linkul asta, nu? sau visez? Offline #4 2008-04-16 19:17:28Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!si mie mi se pare k e adevarat Offline #5 2008-04-16 19:19:22
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!am mai zis,dar nush dak l-a citit cineva. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-16 19:19:29
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!traim intr-o lume prea superficiala...judecam oamenii dupa cate kg auce cont au in banca, ce masina conduc...etc..si uitam de alte lucruri mul mai importante. oricum, eu nu cred ca fata asta va reusi sa faca ce si-a propus, dar bravo ei ca macar incearca. cate fete nu au ajuns anorexice si unele au murit, dorind sa aiba 40 de kg ca un fotomodel? Offline #7 2008-04-16 19:20:29
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!E foarte adevarat. Fata aia chiar e frumoasa. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-04-16 19:20:58
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!sunt d acord...dar nu e sanatos sa fie asa grasa... umpik sa mai slabeasca.tot o grasutza frumoasa va ramane am mai cautat poze cu ea p net...e mai frumoasa decat in poza asta...e finutza i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #9 2008-04-16 19:21:43
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!primul manechin cunoscut a fost Twiggy. avea masurile 63/30/60. aia da anorexica...era dragutzica la fatza i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #10 2008-04-16 19:39:59Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!big girls you are beautiful....asa este, frumuseatea nu tine de nr. kilogramelor. eu sunt plinuta si ma simt frumoasa si fizic si psihic. nu-mi gasesc eu toate hainele la moda pe marimea mea...dar cu ce ma imbrac ma simt frumoasa. la fel si prin ce spun si fac ma simt la fel de frumoasa. totul e cum te percepi tu, in primul rand, si dupa aia ce imagine isi fac altii despre tine. am invatat sa ma apreciez si am lucrat mult la stima de sine pt ca la un moment dat eram obsedata ca sunt grasa. acuma mi-a trecut .... Cu zambetul pe buze... Offline #11 2008-04-16 19:43:21
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!eu sunt pufoasa si nu ma simt frumoasa. pe altele poate le mai vad frumoase, desi au kg in plus, pe mine nu... deci la mine e problema Offline #12 2008-04-16 19:47:06
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!pufoasaaa i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #13 2008-04-16 19:48:47
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!mersi, mersi, Balonase n-am multe kg in plus, dar sunt eu cam dusa cu capul Offline #14 2008-04-16 19:50:30
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!daaa a fi sexy tine si de atitudine,f mult. eu cand merg p stada dak stiu k arat bine in ziua aia par f hotarata p mine,merg drept si ma uit in fatza....si toti indivizii intorc capu dupa mine. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #15 2008-04-16 20:19:57
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!eu am mai scris undeva pe forum asta: de ce credeti ca multe femei "grase"/"urate" isi gasesc un partener de viata si sunt fericite, iar multe femei de tip "umeras rujat" raman frumoase si singure? conteaya enorm ceea ce EMANI... eu am vazut asta pe propria-mi piele. daca ea radiaza si se vede pe ea insasi frumoasa.... asa o vor vedea si ceilalti. si invers. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2008-04-16 20:52:42
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!katami stiu cum e,eu in generala eram asa,si clasa a 9a. nu indrazneam sa port pantaloni cu talie juasa k dak iese sunca? si vedeam grasanele cu pantaloni cu 3 nr mai mici si cu burta guala si cu suncile p`afara si ma gandeam : ele pot si eu nu kre arat ok?wtf?? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #17 2008-04-16 20:54:11
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!mie imi place fatuca aia Offline #18 2008-04-16 21:17:51
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!Cred ca Romania e si mai inchisa la minte in ceea ce priveste fetele/femeile mai plinute. Am fost in Anglia...si am vazut la colegiu fete grasute, cu bluze scurte fustite...si grasimea si celulita la vedere...nimeni nu se uita urat, nimeni nu comenta...iar ele se simteau bine in pielea lor...nu le interesa.... La noi in tara pun pariu ca ar comenta...macar 2-3 prosti pe strada...si e de ajuns sa te simti prost si sa nu-ti mai vina sa mai iesi din casa....mai ales la o anumita varsta cand de abia iti consolidezi increderea in sine. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2008-04-16 21:20:07
Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!eu intotdeauna am fost mai plinuta,dar destul de simetric,adica am si sani,si fund,burta e un pic mai exagerata Dar vreau sa spun ca mereu am avut in jurul meu 2-3 baieti care erau innebuniti dupa mine,iar altele ::"fotomodele" erau turbate ca de ce la ele nu se uita nimeni,adica scuze...se uitau dar atat !!!! iar eu atrageam pe toti in jurul meu...prin atitudine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|