homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frumusetea adevarata nu tine de kilograme!

#1 2008-04-16 19:15:59

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

frumusetea adevarata nu tine de kilograme!

am gasit o chestie interesanta.un articol i mean. cititi si voi si dati-va cu parerea...
http://www.petocuri.ro/sanatate-si-fami … arata.html

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2 2008-04-16 19:16:52

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Re: frumusetea adevarata nu tine de kilograme!

GreenBubbles a scris:

am gasit o chestie interesanta.un articol i mean. cititi si voi si dati-va cu parerea...
http://www.petocuri.ro/sanatate-si-fami … arata.html

parca ai mai pus undeva linkul asta, nu? sau visez? big_smile

#3 2008-04-16 19:17:08

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

si nu e adevarat?

#4 2008-04-16 19:17:28

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

si mie mi se pare k e adevarat

#5 2008-04-16 19:19:22

GreenBubbles
Insomniac member

am mai zis,dar nush dak l-a citit cineva.
da,e adevarat.dar e mult prea grasa.nu e grasutza... e grasa.nu obeza totusi.
eu sper sa castige!
ce comentarii sunt acolo rotfl
ptiu,proasta mai e contesa aia

Publicitate

loading...

#6 2008-04-16 19:19:29

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

traim intr-o lume prea superficiala...judecam oamenii dupa cate kg auce cont au in banca, ce masina conduc...etc..si uitam de alte lucruri mul mai importante. oricum, eu nu cred ca fata asta va reusi sa faca ce si-a propus, dar bravo ei ca macar incearca. cate fete nu au ajuns anorexice si unele au murit, dorind sa aiba 40 de kg ca un fotomodel? sad

#7 2008-04-16 19:20:29

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

E foarte adevarat. Fata aia chiar e frumoasa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2008-04-16 19:20:58

GreenBubbles
Insomniac member

sunt d acord...dar nu e sanatos sa fie asa grasa... umpik sa mai slabeasca.tot o grasutza frumoasa va ramane tongue am mai cautat poze cu ea p net...e mai frumoasa decat in poza asta...e finutza hjarta

#9 2008-04-16 19:21:43

GreenBubbles
Insomniac member

primul manechin cunoscut a fost Twiggy. avea masurile 63/30/60. aia da anorexica...era dragutzica la fatza

#10 2008-04-16 19:39:59

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

big girls you are beautiful....asa este, frumuseatea nu tine de nr. kilogramelor. eu sunt plinuta si ma simt frumoasa si fizic si psihic. nu-mi gasesc eu toate hainele la moda pe marimea mea...dar cu ce ma imbrac ma simt frumoasa. la fel si prin ce spun si fac ma simt la fel de frumoasa. totul e cum te percepi tu, in primul rand, si dupa aia ce imagine isi fac altii despre tine. am invatat sa ma apreciez si am lucrat mult la stima de sine pt ca la un moment dat eram obsedata ca sunt grasa. acuma mi-a trecut smile....

Cu zambetul pe buze...

#11 2008-04-16 19:43:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu sunt pufoasa si nu ma simt frumoasa. pe altele poate le mai vad frumoase, desi au kg in plus, pe mine nu... deci la mine e problema sad

#12 2008-04-16 19:47:06

GreenBubbles
Insomniac member

pufoasaaa hjarta
mai fetelor,eu cred k cel mai important e sa fi sanatos. si dak esti si grasuta dar nu asa d mult incat sa fi bolnava,e ok. si conteaza f mult sa fi proportionata,adik... nu sa nu ai sani mai deloc si sa fi ingusta d tot in umeri si sa fi de 10 ori mai mare in fund si piciuare...conteaza si asta.
oricum,a fi frumos nu inseamna a fi sexi si atragator!sunt chestii totaal diferite!
puss heimdall

#13 2008-04-16 19:48:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mersi, mersi, Balonase puss n-am multe kg in plus, dar sunt eu cam dusa cu capul
si nici prea sexy nu pot fi daca n-am incredere in mine... dar lucrez la asta smile

#14 2008-04-16 19:50:30

GreenBubbles
Insomniac member

daaa puss a fi sexy tine si de atitudine,f mult. eu cand merg p stada dak stiu k arat bine in ziua aia par f hotarata p mine,merg drept si ma uit in fatza....si toti indivizii intorc capu dupa mine.
cand nu ma simt bine(k mi-o aparut un cosh sau am paru nush cum lol ) merg cu o fatza posaca,k nici dreaq nu se uita la mine (numa puiu tongue )

#15 2008-04-16 20:19:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu am mai scris undeva pe forum asta: de ce credeti ca multe femei "grase"/"urate" isi gasesc un partener de viata si sunt fericite, iar multe femei de tip "umeras rujat" raman frumoase si singure? conteaya enorm ceea ce EMANI... eu am vazut asta pe propria-mi piele. daca ea radiaza si se vede pe ea insasi frumoasa.... asa o vor vedea si ceilalti. si invers.

v-am mai povestit.. prin liceu aveam si eu complexul asta, ca-s grasa (si nu eram, aveam doar soldurile ceva mai pline din conformatie, dar acum mi-as dori kilogramele de atunci... adica un 50 kg la 1,63 m). si ma imbracam doar in haine largi, aveam o obsesie sa slabesc, mancam numai frunze, nu puneam gura pe carne sau grasimi (rar imi permiteam cate o cana cu lapte de la tara dimineata). si intre oameni eram o inhibata... efectiv aveam sentimentul ca toata lumea se uita la mine cat sunt de obeza. iar mama imi alimenta aceasta obsesie, pt ca ma vedea ca nu mancam si non-stop ma chinuia cu: "ce mananci? uite, am facut... asta" (nici acum nu suport sa o aud "facand reclama" la mancare... mi-au ramas sechelele din trecut). prin facultate, am avut bafta sa intalnesc niste oameni super, dezinhibati si nebuni, cu care am simtit, pt prima data, ca nu sunt judecata pt modul "oribil" in care arat (asta pt ca in liceu am avut opusul, niste fitosi care comentau la modul urat orice detaliu... altele mai slabe cu psihicul plecau plangand de la scoala... eu doar nu-i bagam in seama si ma incrancenam in "lupta" mea).  deci in facultate am dat de gasca asta de prieteni... tot atunci l-am cunoscut si pe iubi... si, incet incet, am scapat de obsesia asta, am inceput sa nu mai vad o nenorocire in a manca seara la chefuri... si uite asa m-am ingrasat de-adevaratelea (adica vreo 7 kg). vreau sa spun ca EXACT in perioada aia am avut cei mai multi "pretendenti" (total absenti in liceu), atunci eram nelipsita la toate chefurile, iesirile si nebuniile, toti ma sunau si ma cautau sa vin in diverse locuri cu ei... atunci efectiv simteam ca ma impac bine cu mine si cu lumea... si de atunci mi-am dat seama ce forta are psihicul. pt ca, atunci, radiam cu adevarat dinauntrul meu incredere. si se vedea.

intre timp... m-am echilibrat de tot... am slabit la loc (nu chiar cele 7 kg, am dat jos vreo 4... si-s destul de multumita)... mananc naturist in continuare, dar fara excese (adica de la o ciocolata nu moare nimeni)... tin cont de kg doar in domeniu de SANATATE. si vad in jur cum aspectul fizic CHIAR nu conteaza, dar noi nu ne dam seama. am mai invatat unele chestii si de la iubi... chestii ce tin de energetica corpului uman... si imi place sa urmaresc, la o petrecere, cum "emana" fiecare. si exact cei care "stralucesc", absolut indiferent de cat de bine sau rau arata, atrag privirile si simpatia tuturor. cea mai buna prietena din facultate e grasuta... poate cam cat tipa aia... dar are in ea energie sexuala cu carul. fata aia niciodata n-a fost singura....

si, heimdall (mai mult tu m-ai facut sa-mi scriu aici "telenovela"....) stii ceva? uitandu-ma la oameni... stii ce frumosi sunt cand se bucura si-s impacati cu ei si cu lumea? ia un exemplu... o femeie insarcinata... nu-i 90-60-90... dar iti vine sa plangi cat sunt de frumoase.... asa ca renunta la complexul asta... te impiedica sa te bucuri de tine si de viata.... cu drag iti spun puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#16 2008-04-16 20:52:42

GreenBubbles
Insomniac member

katami puss stiu cum e,eu in generala eram asa,si clasa a 9a. nu indrazneam sa port pantaloni cu talie juasa k dak iese sunca?neutral si vedeam grasanele cu pantaloni cu 3 nr mai mici si cu burta guala si cu suncile p`afara si ma gandeam : ele pot si eu nu kre arat ok?wtf??
eu nu aveam probl cu grasimea,ci cu acneea...si relatiile mele cu baietii m-au ajutat sa depasesc treaba,ca ma credeam o uratanie (ei bine si acum ma vad dragutza in cel mai fericit caz:P ) si in liceu am vazut k nu e asa (ma rog,mi-a trecut acneea cu timpu,cred k o sa ma duc la laser pt urme) si k aveam indivizi ce se tineau dupa mine rodnar
si tot asa si eu,mergeam la chefuri,ma distram,ieseam cu pretenii,faceam tuate nebuniile...ma simteam super bine big_smile
apropo de frumusete,feminitate...m-as tunde scurt...cam ca si bruneta aia de la Tatu,dak o stiti...dar mi teama k n-o sa-mi stea bine. ce sa faaaaac?

#17 2008-04-16 20:54:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mie imi place fatuca aia

#18 2008-04-16 21:17:51

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Cred ca Romania e si mai inchisa la minte in ceea ce priveste fetele/femeile mai plinute. Am fost in Anglia...si am vazut la colegiu fete grasute, cu bluze scurte fustite...si grasimea si celulita la vedere...nimeni nu se uita urat, nimeni nu comenta...iar ele se simteau bine in pielea lor...nu le interesa.... La noi in tara pun pariu ca ar comenta...macar 2-3 prosti pe strada...si e de ajuns sa te simti prost si sa nu-ti mai vina sa mai iesi din casa....mai ales la o anumita varsta cand de abia iti consolidezi increderea in sine.
Si eu am pus cate kg de la Ac pe mine...si nu ma simt deloc bine in pielea mea. Mereu am fost slaba...am numai blugi cu talie joasa, bluze scurte....si acum ma simt prost sa mi se vada burtica sau aripioarele...mi se par inestetice...si da...as prefera sa fiu o slabatura...pentru ca pe fetele slabe orice haina sta mai bine...asa mi se pare mie.
Dar sunt constienta ca asta e vina revistelor, care promoveaza numai fete slabe, anorexice...si super frumoase. Putini stiu ca pozele din reviste mai mult lucrate cu photoshop...ca celulita si grasimea e ascunsa...ca machiajul profesionist face minuni....si asa multe fete intra in depresie ca ele nu sunt la fel de slabe si frumoase ca acele fete...iar baietii vor numai fete "Barbie"...ca asta e idealul de frumusete al secolului 21.
Mi se par foarte bune aceste actiuni...de ex dove au inceput cu campania pt femeile normale (cu cateva kg in plus, cele mai batrane...vazusem la tv ca niste femei trecute de 50 ani au aparut in recame la dove goale...pentru a promova campania...)...si aceasta fata e super draguta...si finuta...dar sincer nu cred ca ea singura poate schimba mentalitatea unei lumi intregi.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#19 2008-04-16 21:20:07

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu intotdeauna am fost mai plinuta,dar destul de simetric,adica am si sani,si fund,burta e un pic mai exagerata smile Dar vreau sa spun ca mereu am avut in jurul meu 2-3 baieti care erau innebuniti dupa mine,iar altele ::"fotomodele" erau turbate ca de ce la ele nu se uita nimeni,adica scuze...se uitau dar atat !!!! iar eu atrageam pe toti in jurul meu...prin atitudine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.