|
Nu esti logat.
Dragoste pe net???-2#20 2008-04-18 23:08:54
Re: dragoste pe net???eu zic ca exista. adica nu dragoste, dar din moment ce vbiti des si va sunati ajungi sa te atasezi de celalalt. dar dragoste-dragoste nu "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #21 2008-04-19 00:16:58
Re: dragoste pe net???exista. pt mine venea 16 ore cu trenul si statea maxim 2 zile. ne-am indragostit din 1 unul de altul. acum nu l-am vazut de 3 luni si jumatate dar stiu ca il iubesc si cred ca si el tine la mine. nu-i ii e totuna. oricum avem probleme grave ... nu intru in detalii ( asa ne-a fost soarta) dar asta nu inseamna ca nu poate tine o relatie cu o persoana cunoscuta pe net. daca i-ar fi doar sa se culce cu tine nu s-ar deplasa 6 ore cu trenul, foarte usor poate sa isi gaseasca una din orasul lui. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #22 2008-04-19 00:49:14
Re: dragoste pe net???exista! facem un an jumate peste nitelush timp.... si ne iubim sincer...si m'am culcat cu el dupa o sapt si nu m'a considerat in nici un fel.... conteaza enorm conceptiile Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #23 2008-04-19 01:04:27
Re: dragoste pe net???nu cred ca se poate numi dragoste acum...poate in timp..daca o sa va vedeti...o sa ajungeti sa va cunoasteti live..o sa stati impreuna si o sa fie totu ok...da...dc nu ? se poate infiripa o iubire ! mai greu cu distanta asta` Publicitateloading...
#25 2008-04-19 11:01:02
Re: dragoste pe net???
exita insa nu trebiue sa se rezume numai la asta,aia nu e relatie..pot fi insa si "vrajeli ieftine"de aceea,daca iti doresti sa incepi o relatie cu el e mai bine sa l vezi take me as i am or watch me as i go! Offline #26 2008-04-19 11:29:32
Re: dragoste pe net???noi pe net ne`am cunoscut,dar chestia era ca stam la 2 blocuri distantza..deci in situatia in care el e in alt oras sau e departe de tine,nush,eu nu prea cred in relatii la distanta,adica daca vrei o relatie calumea,eu zic ca tre` sa fie aproape de tine Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #27 2008-04-19 11:43:27
Re: dragoste pe net???lasa-l sa vina, va intalniti, un suc ceva o povesteala, numai asa iti poti face o parere despre el, si o sa vezi si ce vrea. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #28 2008-04-19 13:16:18
Re: dragoste pe net???am auzit si eu multe povesti frumoase de dragoste incepute pe net, dar sa fiu sincera sunt cam sceptica "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #29 2008-04-19 15:25:05
Re: dragoste pe net???eu pe internet mi-am gasit sotul.. dar trebuie multa atentie si precautie ca sunt multi dezaxati si nu cred ca e bine sa te bazezi pe faptul ca daca vrea sex gaseste si aproape fara sa mai parcurga multi km.. nu cred ca iti poate raspunde la intrebarea 'daca te place' cineva de pe aici ca numa el stie si poti afla si tu punandu-l la mici teste.. bafta! fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #30 2008-04-20 09:56:03
Re: dragoste pe net???Ms de sfaturi!Ma voi intalni cu el si va voi da de veste cum a mers totul.Sper sa nu ma dezamageasca Offline #31 2008-04-20 10:01:30
Re: dragoste pe net???Si eu zic ca exista,dar nu te increde in totalitate in el.Ai chiar toate motivele sa fii sceptica. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #32 2008-04-20 20:44:05
Re: dragoste pe net???am iesit si eu cu citiva pe care iam cunoscut pe net..doi din care nui cunoscusem la fata anterior..nici macar din poza..am ramas dezamagita un piculet..de lookul lor..dar pareau a fi baieti tare de treaba..dar totusi nu pe placul meu..si miam spus ca numai ies cu cineva care nu stiu cum arata..nici eu nu credeam in dragoste pe net, dar o prietena dea mea sa cunoscut cu un grec si sint acum foarte fericiti..probabil distanta ii apropie mai mult..se vad odata la trei luni..au deja 1.5 ani impreuna si se ubesc tare de tot..sincer nu am vazut om mai fericit pe planeta asta decit prietena mea..si ma bucur f tare pentru ea..apropo, nici macar nu mam pupat cu baietii cunoscuti pe net..nu mai vb de sex..cred ca e nevoie de citeva intilniri, daca nu mai mult pina sa vezi ce si cum..insa de mine vorbind, am nevoie de foarte mult timp pina sa dau un sarut.. mariah carey - bye bye Offline #33 2008-04-20 20:52:25
Re: dragoste pe net???si noi tot pe net ne-am cunoscut. si seara, daca nu era pe mess ii simtem lipsa...stateam si pana la 3 noaptea cu el de vorba. ne-am intalnit dupa 3 luni de vorbit pe mess ....si de 1 mai am fost cu el la mare...deci anu asta, pe 1 mai facem 2 anisi eu ma mir ce curaj am avut. a vost singurul cu care mi-am dat intalnire astfel... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #34 2008-04-21 01:40:35Re: dragoste pe net???te place... dar n-o sa dureze... Offline #35 2008-04-21 03:40:17
Re: dragoste pe net???Asa este. Consider ca increderea este cel mai important lucru intr-o relatie de orice fel. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #36 2008-04-21 15:35:05
Re: dragoste pe net???eu zic sa te intalnesti cu el nu de alta dar sa iesi la un pahar de vorba ar deslusi mai bine ceea ce vreti unul de la celalalt si u sa nu regreti mai apoi k n'ai incercat Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-04-21 15:36:11) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #38 2008-04-22 20:39:08
Re: dragoste pe net???noi ne-am cunoscut pe net...am avut curaj sa ma intalnesc cu el:)) (en nu e din oras cu mine) si acum suntem de 1 an jumate impreuna chiar cred ca se poate, cu putin noroc, desigur... And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|