homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dragoste pe net???-2

#20 2008-04-18 23:08:54

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Re: dragoste pe net???

eu zic ca exista. adica nu dragoste, dar din moment ce vbiti des si va sunati ajungi sa te atasezi de celalalt. dar dragoste-dragoste nu

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#21 2008-04-19 00:16:58

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

exista. pt mine venea 16 ore cu trenul smile si statea maxim 2 zile. ne-am indragostit din 1 unul de altul. acum nu l-am vazut de 3 luni si jumatate dar stiu ca il iubesc si cred ca si el tine la mine. nu-i ii e totuna. oricum avem probleme grave ... nu intru in detalii ( asa ne-a fost soarta) dar asta nu inseamna ca nu poate tine o relatie cu o persoana cunoscuta pe net. daca i-ar fi doar sa se culce cu tine nu s-ar deplasa 6 ore cu trenul, foarte usor poate sa isi gaseasca una din orasul lui.
cum au zis si fetele. cel mai bine va intalniti si vorbiti si vezi despre ce e vorba si ce vrea de fapt

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#22 2008-04-19 00:49:14

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

exista! facem un an jumate peste nitelush timp.... si ne iubim sincer...si m'am culcat cu el dupa o sapt si nu m'a considerat in nici un fel.... conteaza enorm conceptiile
bafta!

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#23 2008-04-19 01:04:27

skumpi
Vizitator

nu cred ca se poate numi dragoste acum...poate in timp..daca o sa va vedeti...o sa ajungeti sa va cunoasteti live..o sa stati impreuna si o sa fie totu ok...da...dc nu ? se poate infiripa o iubire ! mai greu cu distanta asta` roll

#24 2008-04-19 01:08:35

skumpi
Vizitator

ei vezi retas

Publicitate

loading...

#25 2008-04-19 11:01:02

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

baby_doll29 a scris:

Exista dragoste pe net?Vb cu un baiat de aprox 1 luna pe net si la telefon(ne-am cunoscut pe net si nu suntem din aceeasi localitate),vorbim cateva ore chiar si saptamana urmatoare vrea sa vina sa ma cunoasca doar ca eu sunt sceptica.Ma gandesc ca vrea doar sa se culce cu mine si apoi sa ma lase balta,apoi ma razgandesc si spun ca nu ar calatori 6 ore pt atat si ca si-ar gasi si acolo o tipa pt sex.Voi ce credeti?Sunt doar vrajeli ieftine sau chiar ma place?Pusy puss

exita insa nu trebiue sa se rezume numai la asta,aia nu e relatie..pot fi insa si "vrajeli ieftine"de aceea,daca iti doresti sa incepi o relatie cu el e mai bine sa l vezi smoke2

take me as i am or watch me as i go!

#26 2008-04-19 11:29:32

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

noi pe net ne`am cunoscut,dar chestia era ca stam la 2 blocuri distantza..deci in situatia in care el e in alt oras sau e departe de tine,nush,eu nu prea cred in relatii la distanta,adica daca vrei o relatie calumea,eu zic ca tre` sa fie aproape de tine

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#27 2008-04-19 11:43:27

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

lasa-l sa vina, va intalniti, un suc ceva o povesteala, numai asa iti poti face o parere despre el, si o sa vezi si ce vrea.
Imi amintesc am cunoscut un baiat pe net, tipu era din Nigeria, disperat, auzi ca el vrea sa se insoare cu mine   :f?rv?nad: , dar de la prima conversatie cu el mi-a zis asta, mi-am dat seama ca nu am ce vorbi cu el, ca el ma iubeste, si ca sa il sun, eu .. sa il sun... pe el... in Nigeria rotfl , de fiecare data cand vb wai ca ce frumosa esti ca hai sa ne casatorim, ca eu te iubesc, i-am dat ignore si l-am lasat in pace, ma intreba cica.... ti dor de mine?   :f?rv?nad: , cum poate sa imi fie dor de cineva pe care nu il cunosc, ma rog... foarte disperat baiatu', imi era mila de el la un moment dat...

auzi sa sun eu in nigeria rotfl rotfl rotfl

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#28 2008-04-19 13:16:18

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

am auzit si eu multe povesti frumoase de dragoste incepute pe net, dar sa fiu sincera sunt cam sceptica

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#29 2008-04-19 15:25:05

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

eu pe internet mi-am gasit sotul.. dar trebuie multa atentie si precautie ca sunt multi dezaxati  si nu cred ca e bine sa te bazezi pe faptul ca daca vrea sex gaseste si aproape fara sa mai parcurga multi km.. nu cred ca iti poate raspunde la intrebarea 'daca te place' cineva de pe aici ca numa el stie si poti afla si tu punandu-l la mici teste.. bafta!

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#30 2008-04-20 09:56:03

baby_doll29
Full member
De la: Hunedoara
Inregistrat: 2007-12-03

Ms de sfaturi!Ma voi intalni cu el si va voi da de veste cum a mers totul.Sper sa nu ma dezamageasca wink

#31 2008-04-20 10:01:30

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Si eu zic ca exista,dar nu te increde in totalitate in el.Ai chiar toate motivele sa fii sceptica.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#32 2008-04-20 20:44:05

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

am iesit si eu cu citiva pe care iam cunoscut pe net..doi din care nui cunoscusem la fata anterior..nici macar din poza..am ramas dezamagita un piculet..de lookul lor..dar pareau a fi  baieti tare de treaba..dar totusi nu pe placul meu..si miam spus ca numai ies cu cineva care nu stiu cum arata..nici eu nu credeam in dragoste pe net, dar o prietena dea mea sa cunoscut cu un grec si sint acum foarte fericiti..probabil distanta ii apropie mai mult..se vad odata la trei luni..au deja 1.5 ani impreuna si se ubesc tare de tot..sincer nu am vazut om mai fericit pe planeta asta decit prietena mea..si ma bucur f tare pentru ea..apropo, nici macar nu mam pupat cu baietii cunoscuti pe net..nu mai vb de sex..cred ca e nevoie de citeva intilniri, daca nu mai mult pina sa vezi ce si cum..insa de mine vorbind, am nevoie de foarte mult timp pina sa dau un sarut..

mariah carey - bye bye

#33 2008-04-20 20:52:25

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

si noi tot pe net ne-am cunoscut. si seara, daca nu era pe mess ii simtem lipsa...stateam si pana la 3 noaptea cu el de vorba. ne-am intalnit dupa 3 luni de vorbit pe mess pc ....si de 1 mai am fost cu el la mare...deci anu asta, pe 1 mai facem 2 anisi eu ma mir ce curaj am avut. a vost singurul cu care mi-am dat intalnire astfel...

#34 2008-04-21 01:40:35

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

te place... dar n-o sa dureze...
eu mereu evit sa ma conversez cu fete din alte localitati...
incearca sa-l uiti... asta e parerea mea

#35 2008-04-21 03:40:17

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Asa este. Consider ca increderea este cel mai important lucru intr-o relatie de orice fel.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#36 2008-04-21 15:35:05

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eu zic sa te intalnesti cu el smile nu  de  alta dar sa iesi la un pahar de vorba ar deslusi mai bine ceea ce vreti unul de la celalalt si u sa nu regreti mai apoi k n'ai incercat
eu de ex l'am intalnit pe netlog, am vb pe mess cam 2,5 luni dupa care m'am intalnit cu el... ne'am placut de la prima intalnire, ne'am combinat, si cam la 2 luni am facut dragoste (eu fiind virgina) desi stam aman2 in buc tot  ne despart 25 km si  suntem impreuna de 8 luni smile... plus k eu nu m'am combinat niciodata cu vecini de bloc, cartier, scoala ... un principiu inca de cand eram mai mica smile
bafta multa si curaj !!

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-04-21 15:36:11)

#37 2008-04-21 20:35:24

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

eu m-am indragostit de prietenul meu pe net.... visslar

#38 2008-04-22 20:39:08

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

noi ne-am cunoscut pe net...am avut curaj sa ma intalnesc cu el:)) (en nu e din oras cu mine) si acum suntem de 1 an jumate impreuna hjarta chiar cred ca se poate, cu putin noroc, desigur...hjarta

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.