|
Nu esti logat.
Dragoste pe net???-3#39 2008-04-22 23:14:35
Re: dragoste pe net???eu cred ca exista, poate fi si netul un inceput.....de ce nu? Offline #40 2008-04-24 10:16:29
Re: dragoste pe net???Am vesti noi...din pacate nu tocmai bune...nu m-am mai intalnit cu el pt ca am aflat ceva:este insurat:f?rv?nad: si cica voia si el sa-mi spuna pt ca a ajuns sa tina prea mult la mine(am aflat singura jucandu-i o farsa),in fine...asta este...voiam sa va spun pt ca asa v-am promis Va pupacesc pe toti Offline #41 2008-04-24 10:31:25#42 2008-04-24 11:12:32
Re: dragoste pe net???bine ca ai aflat acum si nu te-ai implicat emotional! clar tipul nu avea ganduri prea serioase zic eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|