homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV-20

#362 2008-10-04 13:52:41

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: HPV

sare de 3 mil ...dar dak e si genotiparea ....dak faci doar tipajul ecam 2 mil

..be the best ...fuck the rest smile))

#363 2008-10-04 14:06:21

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

dar cred ca mai bine ar fi sa le faci pe amandoua. si genotiparea si tipajul.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#364 2008-10-08 10:24:39

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Buna ziua,

Am fost si eu diagnosticata cu HPV cu risc crescut 59. Sperietura, nebunie, urlete, plansete, onomatopee etc. Dupa toata isteria de rigoare, dupa ce am schimbat 2 medici ginecologi, dupa ce mi-am golit buzunarele pentru tipaj, dupa ce am fost sa imi cauterizeze o mica rana pe col am ramas cu o singura nelamurire: barbatii cum se pot testa pt HPV? Mi s-a spus ca nu exista asa ceva, plus ca am mai citit pe net ca daca nu apar condiloame si la el nu se poate depista daca e purtator sau nu. Din cate imi aduc eu aminte nu am mai facut sex cu prietenul meu dupa ce am observat ca mi-au aparut condiloamele. Daca imi puteti da un link sau o informatie legata de acest aspect v-as ramane indatorata. Efectiv nu imi explic de unde am luat acest virus si dupa ce termin cu perioada de abstinenta de dupa cauterizare imi este frica sa mai am relatii cu prietenul meu de teama sa nu ma infectez din nou. Din cate am mai citit ar trebui sa ia si el ceva preventiv, dar ce? Si o alta intrebare, se poate lua acest virus din saloanele de cosmetica? Intreb pentru ca de obicei eu mergeam la epilat la un salon pana cand am facut candida si ma iritam mereu exact in locul unde mi-a aparut un neg denumit popular "creasta de cocos". Ma gandesc eu in ignoranta mea medicala daca nu cumva am contactat acest virus de acolo.
In afara de acel neg, am mai avut un condilom de forma conopidiforma (sper sa fi scris bine, am citit intr-un  articol ca asa se numesc deoarece seamana cu o conopida) dar acela a disparut dupa ce am luat un intaritor (Baraka). Cand am fost la cauterizare nu mi s-a spus daca trebuie sa il "ard" si pe cel asemanator cu o creasta de cocos, asa ca l-am lasat in pace si a inceput sa se mai micsoreze dar nu a disparut de tot.
In concluzie, HELP! smile

Va pup si va doresc multa sanatate pt ca intr-adevar este mai buna decat toate!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#365 2008-10-08 10:50:02

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Jessie...in primul rand barbatii nu au cum sa se testeze...exact asa cum ai citit este corect...daca nu le apar condiloame nu se stie daca sunt purtatori...in al doilea rand...nu trebuie sa-ti fie frica pentru ca odata ce ai virusul, ramai cu el toata viata, nu e motiv de criza, ci doar de grija sporita la sistemul imunitar (sa fie puternic) deci nu ai cum sa-l iei din nou pentru ca-l ai deja...eu sincer nu prea cred ca l-ai luat de la cosmetica...nu pot sa te asigur de asta dar parerea mea este ca nu l-ai luat de acolo...HPV (Human Papilloma Virus) este una dintre bolile cu transmitere sexuala cele mai raspindite, deci cam asta e principala cale de raspandire..parerea mea e sa-ti vezi de treaba, sa-ti faci papanicolau regulat...si sa ai grija la sistemul imunitar...si-o sa fie bine

baby Dragos hjarta rugaciune

#366 2008-10-08 11:07:07

Jessie
Platinum member

In primul rand iti multumesc pt raspunsul prompt, Deliav.
Imi imaginam ca nu poate fi de la cosmetica dar stii cum este evaluezi toate posibilitatile in speranta ca poate poate teama cea mare e falsa.
Stiu ca il voi avea toata viata si ca va trebui sa fiu extrem de atenta la sistemul imunitar (desi e ciudat, pt ca niciodata nu am avut probleme cu imunitatea, dar drept dovada niciodata nu e prea tarziu sa le incerci pe toate:) ).
Totusi daca lui nu i-a aparut nimic dar este purtator si am relatii cu el (in conditiile in care sistemul meu imunitar e acum puternic) exista posibilitatea sa imi reapara condiloame si sa o iau de la capat?
Imi cer scuze daca anumite intrebari par tampitele dar pana de curand habar nu aveam de HPV, m-a luat ca din oala.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Publicitate

loading...

#367 2008-10-08 11:49:14

Detzy
Insomniac member

Jessie a scris:

In primul rand iti multumesc pt raspunsul prompt, Deliav.
Imi imaginam ca nu poate fi de la cosmetica dar stii cum este evaluezi toate posibilitatile in speranta ca poate poate teama cea mare e falsa.
Stiu ca il voi avea toata viata si ca va trebui sa fiu extrem de atenta la sistemul imunitar (desi e ciudat, pt ca niciodata nu am avut probleme cu imunitatea, dar drept dovada niciodata nu e prea tarziu sa le incerci pe toate:) ).
Totusi daca lui nu i-a aparut nimic dar este purtator si am relatii cu el (in conditiile in care sistemul meu imunitar e acum puternic) exista posibilitatea sa imi reapara condiloame si sa o iau de la capat?
Imi cer scuze daca anumite intrebari par tampitele dar pana de curand habar nu aveam de HPV, m-a luat ca din oala.

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze..ma bucur sa pot macar sa incerc sa te lamuresc...de reaparut pot sa-ti reapara condiloame...de-asta spun...trebuie sa ai grija la sistemul imunitar...dar nu mai conteaza daca el este sau nu purtator (eu asta incerc sa-ti explic), tu oricum esti purtatoare...iar virusul pe care il ai deja...daca iti prinde sistemul imunitar scazut, isi face de cap...in sensul ca pot aparea condiloame din nou...prietenul tau poate sau nu sa fie purtator...dar nu te mai intereseaza odata ce tu ai deja virusul

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-10-08 12:09:04)

#368 2008-10-08 11:50:42

viviana31
New member
Inregistrat: 2008-07-16

Hpv Prezent,tulpina 31.ce Inseamana Asta Ca Am Cancer.urmeaza Sa Fac Cauterizare.nu Mai Inteleg.

#369 2008-10-08 11:52:22

Detzy
Insomniac member

nu inseamna ca ai cancer!!!! papanicolau ai facut??

#370 2008-10-08 12:04:29

viviana31
New member
Inregistrat: 2008-07-16

Am Facut 2: Prima Data A Iesit 2-3 Dupa Un Tratament Cu Ovule Meclon Si Polygynax A Iesit 3,infectie Hpv.am Facut Tipaj Viral Si Colposcopie. Urmeaza Sa Fac Cauterizare.doctora A Zis Ca O Sa Fie Bine.mi-e Frica Imi Doresc Tare Mult Un Bebe.

Ultima oara a fost editat de viviana31 (2008-10-08 12:13:11)

#371 2008-10-08 12:05:22

Detzy
Insomniac member

da-ne rezultatul detaliat ....ce scrie exact in buletinul de analiza

#372 2008-10-08 12:16:09

Jessie
Platinum member

Multumesc inca o data, Deliav.
Da, asa am sa fac, grija maxima la sistemul imunitar.
Oricum, indraznesc sa dau un sfat tuturor doamnelor si domnisoarelor si asta o fac din experienta: mergeti la consult, faceti Papanicolau + colposcopie anual. Este mult mai bine sa previi sau sa rezolvi problema de la inceput decat sa te chinui cand e prea tarziu. Cred ca totusi teoria o cunoaste toata lumea, dar e bine sa fie reamintita.
Cat despre problema mea, peste 6 saptamani merg la control sa vada daca totul este bine si ERAD-ul si-a facut datoria "magna cum laudae".smile Sper sa fie totul bine, important este ca am mare incredere in doctorul meu.

#373 2008-10-08 12:21:18

Detzy
Insomniac member

O sa fie bine sigur...stai linistita...si te asteptam cu vesti peste 6 saptamani puss

#374 2008-10-08 12:25:11

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Jessie , la ce doctor si la ce spital mergi? Daca e de stat, cam cat e onorariul pt un ERAD, si eu trebuie sa fac luna viitoare dupa menstra....

9 ani de copilarie ....

#375 2008-10-08 12:39:33

Jessie
Platinum member

Deliav, CU SIGURANTA am sa va dau vesti! Acum ca am intrat in aceasta familie numeroasa trebuie sa va tin la curent cu toate noutatile.smile

Adinagrig, am fost la Spitalul Clinic "Panait Sarbu", sau cum se cunoaste maternitatea Giulesti. Chiar la dl. profesor. Si oricum din cate am vazut acolo, sunt medici competenti, este curat si chiar au grija de tine si iti spun si o vorba buna daca te vad speriata (eu eram de-a dreptul terifiata, emanam disperare prin fiecare por smile ). Pt ERAD nu am dat nimic, m-am internat pt o zi (iti trebuie trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat sau student) si am plecat pe picioarele mele de acolo. Mi s-a facut anestezie totala iar toata operatia a durat 12 minute, am stat 30 de minute sa imi revin dupa anestezie, mi-am facut externarea si am plecat. Este o procedura simpla, fara dureri si batai de cap dar foarte important este sa nimeresti un doctor bun, aceasta este parerea mea, poate gresesc dar indemanarea si experienta doctorului sunt esentiale. Oricum, nu trebuie sa te ingrijorezi, nu este o interventie complicata sau dureroasa. Dupa aceea vei avea niste scurgeri (sa nu te sperii) si probabil va trebui sa mergi cateva zile la pansament (impropriu spus pansament, practic te curata de secretii) si iti va da sa iti pui niste ovule seara inainte de culcare. Iar dupa aceea (mie mi s-a spus sa vin la control peste 6 saptamani, nu stiu daca perioada variaza in functie de gravitatea ranii) va trebui sa mergi la control si cam asta este tot. Sper ca nu am dat informatii gresite, eu am spus evenimentele in ordinea in acre le-am trait pe propria piele.

Ultima oara a fost editat de Jessie (2008-10-08 12:42:10)

#376 2008-10-08 13:01:04

Detzy
Insomniac member

viviana31 a scris:

Am Facut 2: Prima Data A Iesit 2-3 Dupa Un Tratament Cu Ovule Meclon Si Polygynax A Iesit 3,infectie Hpv.am Facut Tipaj Viral Si Colposcopie. Urmeaza Sa Fac Cauterizare.doctora A Zis Ca O Sa Fie Bine.mi-e Frica Imi Doresc Tare Mult Un Bebe.

sunt sigura ca o sa fie bine...stai linistita...pap 3 nu inseamna cancer..dar intr-adevar tulpina 31 este cu risc crescut si la pap a aparut o modificare, deci trebuie luate masuri...ceea ce si faci...deci va fi bine cu siguranta si-o sa poti sa-ti faci si bebele dupa ce-ti rezolvi problema

#377 2008-10-08 17:20:52

help_me
Membru

buna ziua tuturor,

as vrea ajutorul vostru.anul trecut in martie am fost diagnosticata cu hpv, dar inca nu aflasem tipurile. am facut tot felul de cauterizari, am luat isoprinosine, mi-am intarit sisitemul imunitar, pana anul trecut in toamna cand in sept am facut din nou papanicolau si am primit rezultatul:celule scuamoase atipice de tip H-SIL. pt ca analiza o facusem in alt oras decat stateam, am luat rezultatul doar in noiembrie si in decembrie am ajuns sa fac colposcopie si biopsie, si spre norocul meu rezultatul a fost in favoarea mea , nu s-a descoperit nici o celula precanceroasa.  in luna aprlie am facut din nou papanicolau si rezultatul a fost celule scuamoase de tip L-sil, rare placarde si izolate celule scuamoase mari cu nuclei mariti in volum, contur nuclear neregulat, cromatina distribita neuniform, fondul frotiului este inflamator. in concluzie frotiu cu leziune scumoasa intraepiteliala de gard scazut H-sil.  ce inseamna mai exact acest diagnostic? in acelasi timp am depistat prin testul hpv si ce tipuri adn hpv am : 31,58,59 . astept un raspuns, va rog frumos.  Apoi am mai avut in iunie un control ginecologic pt o raceala dar doctotul nu mi-a mai facut nici o recomandare pt celelalte probleme. in prezent am fost la un consult si mi s-a dat urmatoarele diagnostice:colpovaginita mixta, col lezional, leziune labia stanga. mi s-a prelevat probe de urina si secretie pt papanicolau. Pt leziune am primit un unguent actovegin si mi-a spus sa revin in 2 sapt cu rezultatul analizelor. totusi dac in 2 saptamani mai patesc ceva? mi se pare putin sa primesc doar un unguent si sa stept 2 sapt timp in care lucrurile pot evolua negativ Eu nu am facut niciodata spalaturi vaginale pt ca nu mi-a recomandat nici un ginecolog. acum citind pe forum multe discutii, mi-am dat seama ca am nevoie. te rog doctoressa ajuta-ma si lamureste-ma. Sau oricine care ma poate pune in tema. va multumesc!!

#378 2008-10-08 17:24:30

Detzy
Insomniac member

nu cred ca ai nevoie de spalaturi vaginale...mai ales daca ai rana pe col...nu se intampla nimic in 2 saptamani...stai linistita...in rest iti vor mai spune fetele

#379 2008-10-09 08:46:16

Jessie
Platinum member

Buna dimineata!

Help-me, spalaturile vaginale nu cred ca sunt recomandate daca ai col lezional. Cel putin eu una nu am auzit ca se recomanda asa ceva. Poate ar fi bine sa mai consulti un alt ginecolog. Sanatate multa!

Va doresc o zi minunata!
Pupici!

#380 2008-10-09 11:14:43

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

diagnoticul de colpovaginita mixta ti a fost pus in urma unei analize de secretie?

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.