HPV-25
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Re: HPV
maiiris du-te si fa un test hpv cel mai bn si cu analixele in manuta du-te la alt doctor .... ce chestie bai frate cu doctorii astia....si eu am hpv si rana pe col ...fac intai tratament si apoi iar colposcopie si in ultima faza ....cauterizare sa ... ce-o fi nevoie ...multa sanatate iti doresc
..be the best ...fuck the rest ))
- complez
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
salut... as vrea sa va zic povestea mea, evident... am fost la ginecolog si mi-a zis ca am hpv dupa ce s-a uitat acolo. m-a trimis la medlife pt examen.pe foaia de trimitere scrie tipaj viral.sper ca asta trebuie sa fac mai intai. ce m-a mirat a fost ca mi-a zis ca se face analiza de sange.iar eu stiam ca se face analiza secretiei. condiloamele sunt mici, doar unul anume a crescut un pic mai mult de cand m-a vazut ultima data. as vrea sa stiu daca este posibil sa am si la anus.pt ca m-a atins acolo in timpul contactului sexual. daca aveti detalii despre clinica asta, daca este ok, si ce credeti voi ca ar mai trebui sa fac, astept orice sfat.orice imi spuneti imi este de ajutor. cred ca va dati seama ca sunt cam disperata...tinand cont ca am doar 20 de ani privesc lucrul asta ca pe un 'sfarsit'al vietii normale.mai ales daca iese la examen vreo tulpina cancerigena.... va multumesc anticipat! ps: condiloamele din vagin cum trec?
Ultima oara a fost editat de complez (2008-11-09 21:04:13)
- maiiris
- New member
- Inregistrat: 2008-11-07
Fii barbata! Eu iti voi putea spune mai multe dupa ce aflu rezultatul la testare, sau cel putin parerea doctorului meu. Am citit in ultimele zile intr-una despre subiect, iar acest forum m-a ajutat sa inteleg si problemele altora.... poti sa iei si tu la rand toate discutiile pe tema HPV. Macar iti va raspunde la unele intrebari legate de implicatiile si complicatiile acestui virus. Apropo, tot cautand de acest subiect, si despre virusi in general, mai am si eu cateva nelamuriri: eu am si virusul herpetic. cel bucal, nu genital. Stiu ca in momentul eruptiei unui herpes la gura, pe interiorul organismului sunt eruptii similare. pot avea legatura, avand in vedere ca in mom colposcopiei, aveam herpes bucal?
- whiterose
- New member
- Inregistrat: 2008-10-12
Buna, fetelor! mie mi-a aparut un neg dar pana am ajuns eu la doctor a trecut singur, fara sa aplic ceva pe el. se mai cunostea foarte putin. este posibil ca doctora sa fi confundat papilomatoza cu o alta BTS? negul era in forma de conopida si sangera la atingere. Si eu am patit la fel ca maiiris; m-a chemat pentru vaccin fara sa fac o genotipare. Nici macar rezultatul la pap nu venise cand mi-a spus sa fac vaccinul.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
se poate...cel mai bine ar fi sa faci testul hpv...asa vei sti cu siguranta...si nu fa vaccinulpana nu sti exact cum stau treburile...
happy with him...inlove with him...
- maiiris
- New member
Salut, Am vorbit azi telefonic cu doctorul meu, cel care mi-a facut Pap, care iesise bine. Mi-a spus sa ma linistesc, sa-mi iau recipient pt colectare de la Bioclinica (din Timisoara) si sa merg sa-mi ia proba.
Mi-a spus ca nu se poate pune diagnostic de HPV fara testare si ca vom vedea. Analizele costa in jur de 260 lei, testare si genotipare si dureaza cam o saptamana rezultatele. Maine ma duc pt. recoltare.
Va urez si voua succes!
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
crys_ty_na, stii cumva daca a citit doctoressa postul meu de la pagina anterioara?
http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 42#p776442
nu am primit niciun raspuns daca stie cineva, macar o parte din intrebari... prima ma streseaza cel mai tare. ms.
- complez
- Full member
hello again.please raspundeti-mi la intrebari...astept cu nerabdare...
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
complez a scris:salut... as vrea sa va zic povestea mea, evident... am fost la ginecolog si mi-a zis ca am hpv dupa ce s-a uitat acolo. m-a trimis la medlife pt examen.pe foaia de trimitere scrie tipaj viral.sper ca asta trebuie sa fac mai intai. ce m-a mirat a fost ca mi-a zis ca se face analiza de sange.iar eu stiam ca se face analiza secretiei. condiloamele sunt mici, doar unul anume a crescut un pic mai mult de cand m-a vazut ultima data. as vrea sa stiu daca este posibil sa am si la anus.pt ca m-a atins acolo in timpul contactului sexual. daca aveti detalii despre clinica asta, daca este ok, si ce credeti voi ca ar mai trebui sa fac, astept orice sfat.orice imi spuneti imi este de ajutor. cred ca va dati seama ca sunt cam disperata...tinand cont ca am doar 20 de ani privesc lucrul asta ca pe un 'sfarsit'al vietii normale.mai ales daca iese la examen vreo tulpina cancerigena.... va multumesc anticipat! ps: condiloamele din vagin cum trec?
din cate stiam depistarea de hpv se face prin test special la analiza de secretie nu la sange. daca ai condiloame stai calma, ca nu este hpv high risk care duce la cancer ce col unterin. condiloamele pot aparea si in zona anusului, ia o oglinda si uita`te poata zaresti ceva. condiloamele trec fie cu o solutie f puternica care arde, fie prin cauterizare. fa analiza de detectare a hpv`ului si pe urma o sa primesti si tratament si o sa iti zica medicul ce sa faci. nu te mai farma pt ca nu e sf vietii.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- whiterose
- New member
- Inregistrat: 2008-10-12
analiza pt depistarea hpv-ului e dureroasa? in ce consta?
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
whiterose.. e scris pe prima pagina, primul post al acestui topic. citeste acolo.
- complez
- Full member
Danae a scris:complez a scris:salut... as vrea sa va zic povestea mea, evident... am fost la ginecolog si mi-a zis ca am hpv dupa ce s-a uitat acolo. m-a trimis la medlife pt examen.pe foaia de trimitere scrie tipaj viral.sper ca asta trebuie sa fac mai intai. ce m-a mirat a fost ca mi-a zis ca se face analiza de sange.iar eu stiam ca se face analiza secretiei. condiloamele sunt mici, doar unul anume a crescut un pic mai mult de cand m-a vazut ultima data. as vrea sa stiu daca este posibil sa am si la anus.pt ca m-a atins acolo in timpul contactului sexual. daca aveti detalii despre clinica asta, daca este ok, si ce credeti voi ca ar mai trebui sa fac, astept orice sfat.orice imi spuneti imi este de ajutor. cred ca va dati seama ca sunt cam disperata...tinand cont ca am doar 20 de ani privesc lucrul asta ca pe un 'sfarsit'al vietii normale.mai ales daca iese la examen vreo tulpina cancerigena.... va multumesc anticipat! ps: condiloamele din vagin cum trec?
din cate stiam depistarea de hpv se face prin test special la analiza de secretie nu la sange. daca ai condiloame stai calma, ca nu este hpv high risk care duce la cancer ce col unterin. condiloamele pot aparea si in zona anusului, ia o oglinda si uita`te poata zaresti ceva. condiloamele trec fie cu o solutie f puternica care arde, fie prin cauterizare. fa analiza de detectare a hpv`ului si pe urma o sa primesti si tratament si o sa iti zica medicul ce sa faci. nu te mai farma pt ca nu e sf vietii.
nu e nimic la anus.si chiar m-am tot uitat de frica sa nu am si acolo. bine ca macar acolo nu sunt. acum stau si ma gandesc ce fel de medic e de mi-a zis ca analiza e la sange si nu la secretie... tratamentul e in functie de ce tulpina am?
- Khristall
- Insomniac member
medicul te va lamuri si iti va da el tratament.
- maiiris
- New member
Salut fetelor!
Am fost la doctor pentru recoltare proba - testare HPV, si trebuie sa astept pana luni rezultatul. E groaznica asteptarea. Am vorbit si cu doctorul meu vis-a-vis de acest subiect si m-a sfatuit si el sa STAU LINISTITA, SI VOM VEDEA. Sarcina nu are treaba cu HPV-ul, decat in momentul nasterii, cand se recomanda cezariana. Puteam avea virusul si eu din nastere, sau luat pe parcurs. Am inceput tratamentul cu Cerviron pentru rana, si evident am amanat subiectul "bebe".....
As vrea sa sfatuiesc toate fetele care au rani pe col, sa le trateze... sa nu amane in speranta ca vor trece de la sine!
Sper din tot sufletul sa nu am nimik.... sa-mi vindec rana cu acest tratament si sa trec la pasul urmator - un copilas! Va tin la curent cu vestile!
- Khristall
- Insomniac member
o sa fie bine maiiris. te asteptam cu vesti bune.
- ralu_pop
- Membru
- Inregistrat: 2008-11-13
complez a scris:Danae a scris:complez a scris:salut... as vrea sa va zic povestea mea, evident... am fost la ginecolog si mi-a zis ca am hpv dupa ce s-a uitat acolo. m-a trimis la medlife pt examen.pe foaia de trimitere scrie tipaj viral.sper ca asta trebuie sa fac mai intai. ce m-a mirat a fost ca mi-a zis ca se face analiza de sange.iar eu stiam ca se face analiza secretiei. condiloamele sunt mici, doar unul anume a crescut un pic mai mult de cand m-a vazut ultima data. as vrea sa stiu daca este posibil sa am si la anus.pt ca m-a atins acolo in timpul contactului sexual. daca aveti detalii despre clinica asta, daca este ok, si ce credeti voi ca ar mai trebui sa fac, astept orice sfat.orice imi spuneti imi este de ajutor. cred ca va dati seama ca sunt cam disperata...tinand cont ca am doar 20 de ani privesc lucrul asta ca pe un 'sfarsit'al vietii normale.mai ales daca iese la examen vreo tulpina cancerigena.... va multumesc anticipat! ps: condiloamele din vagin cum trec?
nu e nimic la anus.si chiar m-am tot uitat de frica sa nu am si acolo. bine ca macar acolo nu sunt. acum stau si ma gandesc ce fel de medic e de mi-a zis ca analiza e la sange si nu la secretie... tratamentul e in functie de ce tulpina am?
si mie mi s-a spus pe un ton destul de urat ca am Hpv in momentul in care mi-au aparut acele condiloame,mi-au fost arse cu podofilina si nu e deloc placut.De doi ani ,de cand am avut aceste condiloame pentru prima data,nu mi-au mai aparut.Insa mi-a fost recomandat sa refac testul Papanicolau la 6 luni.Din neglijenta uite ca au trecut 2 ani si ieri ,la control mi-am primit portia de mustrari.In cazul condiloamelor mi s-a prescris Aciclovir pastile,minunata Podofilina si pastilute pentru cresterea imunitatii.Acu astept rezultatul la Pap .Nu e de disperat ,tulpina care produce acest tip de condiloame nu e cancerigena,dar trebuie tinuta legatura cu ginecologul si repetat testul Pap de 2 ori pe an.Bafta!
- maiiris
- New member
Buna fetelor!
Sunt fericita si atat de usurata! Mi-au venit rezultatele de la analiza HPV!!!!
Scrie: "Human Papilloma Virus Proba ADN HPV negativa Prelevat: epiteliu endocervical Urmatoarele tipuri HPV au fost testate: - HR-HPV: 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 68 73, 82 (tipuri cu risc crescut) - LR-HPV: 6, 11, 40, 43, 44, 54, 70 (tipuri cu risc scazut) - posibil HR-HPV: 26, 53, 66 - alte tipuri HPV: 69, 71, 74 (PCR, hibridizare ADN) In neoplazii manifeste, datorita schimbarilor marcante in materialul genetic al HPV este posibila aparitia rezultatelor fals negative."
Inseamna ca nu am, nu?????? Am plans de fericire.......Nici nu imi vine sa cred inca..... Pot sa sfatuiesc pe toata lumea care trece prin asa ceva.....ma refer la doctori care pun diagnostice ca sa vanda vaccinuri - sa nu dispere si sa faca acest test! Va scapa de o gramada de intrebari si nelinisti. Va multumesc pentru sustinere, oricum si am sa fiu alaturi de voi in continuare.....
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
da maiiris...nu ai
happy with him...inlove with him...
- complez
- Full member
ralu_pop a scris:complez a scris:Danae a scris:din cate stiam depistarea de hpv se face prin test special la analiza de secretie nu la sange. daca ai condiloame stai calma, ca nu este hpv high risk care duce la cancer ce col unterin. condiloamele pot aparea si in zona anusului, ia o oglinda si uita`te poata zaresti ceva. condiloamele trec fie cu o solutie f puternica care arde, fie prin cauterizare. fa analiza de detectare a hpv`ului si pe urma o sa primesti si tratament si o sa iti zica medicul ce sa faci. nu te mai farma pt ca nu e sf vietii.
si mie mi s-a spus pe un ton destul de urat ca am Hpv in momentul in care mi-au aparut acele condiloame,mi-au fost arse cu podofilina si nu e deloc placut.De doi ani ,de cand am avut aceste condiloame pentru prima data,nu mi-au mai aparut.Insa mi-a fost recomandat sa refac testul Papanicolau la 6 luni.Din neglijenta uite ca au trecut 2 ani si ieri ,la control mi-am primit portia de mustrari.In cazul condiloamelor mi s-a prescris Aciclovir pastile,minunata Podofilina si pastilute pentru cresterea imunitatii.Acu astept rezultatul la Pap .Nu e de disperat ,tulpina care produce acest tip de condiloame nu e cancerigena,dar trebuie tinuta legatura cu ginecologul si repetat testul Pap de 2 ori pe an.Bafta!
cum poti fi sigura ca nu e vreo tulpina cancerigena? as vrea sa stiu si eu... o sa imi fac testul curand. dupa cum am mai zis , nu reusesc sa scap de depresii si stari naspa.de abia astept sa ma linistesc.desi o sa fie un chin continuu cateva luni de acum incolo (probabil) sper macar o veste buna sa am.si anume sa nu am tulpini cancerigene. poate candva, peste cativa ani se va elimina hpv-ul din corp... ps: aciclovir nu era pt herpes?
Ultima oara a fost editat de complez (2008-11-13 21:55:57)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|