HPV-30
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Re: HPV
cu placere si bafta
happy with him...inlove with him...
- bebe 24
- New member
- Inregistrat: 2008-11-20
mersi mult pt raspuns si eu! acum sunt mai linistita! adevarul este ca medicii cam trateaza unele lucruri serioase pt noi cu superficialitate, iar noi ramanem cu semne de intrebare, frica, etc... voi ce ne mai ajutati, ne ridicati moralul!!! mersi din nou
Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi!
- whiterose
- New member
- Inregistrat: 2008-10-12
bebe 24 a scris:Buna! am revenit, ceva mai increzatoare: azi am fost la un consult ginecologic si totul este ok!!! nu au mai aparut alte condiloame si nici pe col nu am vreunul! dar parca ar fi o mica nelamurire: mi-a aparut o bubitza in gura, pe peretele cavitatii si mi-e teama sa nu fie tot aceeasi provenienta! deocamdata o tratez cu glicerina boraxata si tinctura de propolis, iar dupa 1.12 am programare la dermatologie... se poate sa fie condilom? apar si in alte parti decat genital sau anal? multumesc!!!
singura posibilitate de a aparea condiloame la nivelul cavitatii bucale este in cazul in care se practica sex oral cu o persoana infectata cu hpv, chiar daca aceasta nu are niciun semn vizibil. in rest este exclus sa apara. si nu toate tulpinile se manifesta la nivelul cavitatii bucale. asa ca, fete si baieti, aveti grija cu cine practicati sexul oral!!!
Ultima oara a fost editat de whiterose (2008-11-25 08:37:43)
- complez
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
whiterose a scris:bebe 24 a scris:Buna! am revenit, ceva mai increzatoare: azi am fost la un consult ginecologic si totul este ok!!! nu au mai aparut alte condiloame si nici pe col nu am vreunul! dar parca ar fi o mica nelamurire: mi-a aparut o bubitza in gura, pe peretele cavitatii si mi-e teama sa nu fie tot aceeasi provenienta! deocamdata o tratez cu glicerina boraxata si tinctura de propolis, iar dupa 1.12 am programare la dermatologie... se poate sa fie condilom? apar si in alte parti decat genital sau anal? multumesc!!!
singura posibilitate de a aparea condiloame la nivelul cavitatii bucale este in cazul in care se practica sex oral cu o persoana infectata cu hpv, chiar daca aceasta nu are niciun semn vizibil. in rest este exclus sa apara. si nu toate tulpinile se manifesta la nivelul cavitatii bucale. asa ca, fete si baieti, aveti grija cu cine practicati sexul oral!!!
deci daca cineva sanatos face sex oral cuiva cu hpv , acea persoana sanatoasa se va alege cu hpv si condiloame in gura?
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
mai fetelo am o intrebare care e f importanta pt mine ....eu am hpv ...si dak voi face un copil ii transmit virusul ? adik se naste infectat deja cu hpv ??
..be the best ...fuck the rest ))
- You_and_Me
- Diamond member
nu mai e nimeni sa-mi rsp si mie ..?
- whiterose
- New member
valy_creata2000 a scris:mai fetelo am o intrebare care e f importanta pt mine ....eu am hpv ...si dak voi face un copil ii transmit virusul ? adik se naste infectat deja cu hpv ??
tratezi condiloamele, in timpul sarcinii imunitatea este mai scazuta dar mergi la medic sa-ti prescrie ceva care se poate lua in timpul sarcinii,(de preferinta ceva natural : miere, equinacea etc) dar nu mai iei dupa a7a luna de sarcina. apoi, faci cezariana si vei avea un copil sanatos. nu se stie deocamdata calea de transmitere a virusului de la mama la fat dar doctorii spun ca s-ar putea transmite prin placenta ( nimic sigur) dar cel mai sigur se transmite in cazul nasterii naturale. eu cred ca depinde si de gradul de avansare al infectiei. multa bafta!
si eu imi doresc foarte mult un bebe dar pana atunci trebuie sa ma ocup de HPV-ul asta nenorocit. vreau sa incerc cava naturist. am auzit ca marul - lupului se foloseste in multe afectiuni ginecologice, dar numai extern.as vrea sa incerc si apoi sa refac tipajul si pap sa vad daca apar schimbari.
Ultima oara a fost editat de whiterose (2008-11-26 15:06:21)
- bebe 24
- New member
- Inregistrat: 2008-11-20
Am o mare rugaminte!!! Am primit rezultatul recoltarii unei lame, are bifate niste casute, dar nimeni nu mi le-a si interpretat de la cabinet, caci erau prea ocupate! Va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna... Celule superficiale 2+ Celule intermediare 3+ Granulocite 1+ Histiocite 1+ Citoliza 1+ Bacili Doderlein 3+ Clasificare Papanicolau C II Clasificare Bethesda LSIL Astept raspunsul si va multumesc!
nu vreau sa par nu stiu cum, dar oare as putea primi rasp azi? mai intra cineva pe site? doctoressa?
Ultima oara a fost editat de bebe 24 (2008-11-26 16:09:14)
Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi!
- You_and_Me
- Diamond member
whiterose a scris:valy_creata2000 a scris:mai fetelo am o intrebare care e f importanta pt mine ....eu am hpv ...si dak voi face un copil ii transmit virusul ? adik se naste infectat deja cu hpv ??
tratezi condiloamele, in timpul sarcinii imunitatea este mai scazuta dar mergi la medic sa-ti prescrie ceva care se poate lua in timpul sarcinii,(de preferinta ceva natural : miere, equinacea etc) dar nu mai iei dupa a7a luna de sarcina. apoi, faci cezariana si vei avea un copil sanatos. nu se stie deocamdata calea de transmitere a virusului de la mama la fat dar doctorii spun ca s-ar putea transmite prin placenta ( nimic sigur) dar cel mai sigur se transmite in cazul nasterii naturale. eu cred ca depinde si de gradul de avansare al infectiei. multa bafta!
si eu imi doresc foarte mult un bebe dar pana atunci trebuie sa ma ocup de HPV-ul asta nenorocit. vreau sa incerc cava naturist. am auzit ca marul - lupului se foloseste in multe afectiuni ginecologice, dar numai extern.as vrea sa incerc si apoi sa refac tipajul si pap sa vad daca apar schimbari.
...mersi ...dar eu nu am condiloame ... si dak are efect ne dai de stire da ??...multa sanatate su bafta cu tratamentul
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
bebe 24 a scris:Am o mare rugaminte!!! Am primit rezultatul recoltarii unei lame, are bifate niste casute, dar nimeni nu mi le-a si interpretat de la cabinet, caci erau prea ocupate! Va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna... Celule superficiale 2+ Celule intermediare 3+ Granulocite 1+ Histiocite 1+ Citoliza 1+ Bacili Doderlein 3+ Clasificare Papanicolau C II Clasificare Bethesda LSIL Astept raspunsul si va multumesc!
nu vreau sa par nu stiu cum, dar oare as putea primi rasp azi? mai intra cineva pe site? doctoressa?
cam ciudat rezultatul...dupa clasificare papanicolu tind sa spun ca e totul ok...CII e bine pt a femeie activa sexual...dar dupa clasificarea bethesda (cele 2 se cam bat umpic cap in cap aici) trebuie sa tispun sa faci si o colposcopie si eventual si o analiza HPV...oricum lucrurile nu sunt grave...nu te ingrijora...doar ca sunt umpic ciudate...
happy with him...inlove with him...
- whiterose
- New member
valy_creata2000 a scris:whiterose a scris:valy_creata2000 a scris:mai fetelo am o intrebare care e f importanta pt mine ....eu am hpv ...si dak voi face un copil ii transmit virusul ? adik se naste infectat deja cu hpv ??
...mersi ...dar eu nu am condiloame ... si dak are efect ne dai de stire da ??...multa sanatate su bafta cu tratamentul
daca esti purtatoare de HPV pot sa-ti apara si condiloame , in functie de ce tulpini ai. nu-ti apar acum dar te poti trezi peste 10 ani ca-ti apar. depinde de la om la om.
- complez
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-09
daca cineva sanatos face sex oral cuiva cu hpv , acea persoana sanatoasa se va alege cu hpv si condiloame in gura?
later edit: girls, help! m-am uitat in oglinda si am observat ca am sangerat. apoi am vazut ca sangeram de la unul din condiloame.a curs f putin sange. este normal asa ceva???? m-am speriat foarte tare!
Ultima oara a fost editat de complez (2008-11-27 18:02:12)
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
complez a scris:daca cineva sanatos face sex oral cuiva cu hpv , acea persoana sanatoasa se va alege cu hpv si condiloame in gura?
later edit: girls, help! m-am uitat in oglinda si am observat ca am sangerat. apoi am vazut ca sangeram de la unul din condiloame.a curs f putin sange. este normal asa ceva???? m-am speriat foarte tare!
in legatura cu prima intrebare, se poate, dar destul de rar
- whiterose
- New member
complez a scris:daca cineva sanatos face sex oral cuiva cu hpv , acea persoana sanatoasa se va alege cu hpv si condiloame in gura?
1. hpv se transmite prin orice fel de contact sexual. sunt multi purtatori "sanatosi" care doar transmit virusul. in cazul in care se practica sexul oral cu o persoana infectata, virusul se transmite si se poate localiza in diferite zone ( pe limba, pe peretii cavitatii bucale, pe laringe, amigdale , corzi vocale). nu orice tip de hpv localizat in aceste zone se manifasta prin papiloame. se pare ca barbatii cu papilomatoza orala sunt mai predispusi la dezvoltarea celulelor canceroase decat femeile.
2. eu am avut un singur condilom. nu stiam ce este la inceput asa ca am amanat sa merg la medic iar pana am ajuns la doctor el incepuse sa se usuce singur. cu aproximativ 2 sapt inainte sa se usuce sangera foarte putin.
- whiterose
- New member
life a scris:Ma gandeam azi ca daca de ex eu si partenerul avem HPV si eu dupa un timp reusesc sa scap de el daca am in continuare relatii fara prez. cu partenerul respectiv poate sa'mi apara iar? Asta ar insemna ca daca acelasi partener toata viatza sa ai si HPV toata viatza
indiferent de partener HPVul, o data contactat, ramane toata viata in organism, nu ai cum sa scapi de el. poti sa ai si 100 de parteneri, poti sa ai si unul singur, daca ai contactat virusul il porti toata viata, fie ca se manifesta, fie ca nu
- ZARRAZA
- New member
- Inregistrat: 2008-11-28
credeti ca daca sunt suspecta chlamydia, trebie sa fac si testul HPV? pt ca in fisa mea nu scrie nimik despre asta......
- ZARRAZA
- New member
este posibil sa ai asa ceva de ani buni, adica 7-8 ani fara simptome......? simptomele sa apara dupa timpul asta?
spune-mi te rog cat costa testul hpv si unde l-ai facut..... ai facut la indrumarea medocului? pt ca eu am suspect chlamydia, dar nu se specifica nimik desspre hpv
Ultima oara a fost editat de Al Pacino (2008-11-28 22:32:05)
- Al Pacino
- Administrator
- Inregistrat: 2006-02-01
ZARRAZA a scris:spune-mi te rog cat costa testul hpv si unde l-ai facut..... ai facut la indrumarea medocului? pt ca eu am suspect chlamydia, dar nu se specifica nimik desspre hpv
draga mea, fa testul chlamidia si nu te mai stresa inutil cu testul HPV... teoretic, daca esti suspecta sau chair ai o boala cu transmitere sexuala(cum e chlamidia) esti suspecta de toate bolile din aceasta categorie(pina la sifilis si HIV)...asta teoretic...practic, eu zic sa nu iti complici viata inutil ah...si ca sa nu uit: editeaza mesajele si citeste cu atentie regulile forumului pentru a le cunoaste si a le respecta, altfel vei fi sanctionata
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- ZARRAZA
- New member
multumesc mult. in leg cu mesajel mii de scuze... dar nu imi dau seama unde fresesc. spune0mi te rog care sunt greselile? nu vreau sa persist in greseli
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|