|
Nu esti logat.
HPV-33#609 2008-12-10 09:32:15
Re: HPVancaalina, din ce stiu eu tulpinile 39 si 62 nu sunt cu risc cancerigen deci nu e ft grav. totusi, pt toate pb pe care le ai tb sa iti faci o programare la ginecolog si el va sti care tb tratata mai intai si cum. 2-3 saptamani nu e asa de mult. pe aici astepti pana la 2 luni sa ajungi la un medic renumit. fa-ti o programare la un medic de care ai auzit ca e bun, iar intre timp, ca sa nu astepti, programeaza-te si la unul la care poti ajunge mai repede, vezi ce iti zice. Offline #610 2008-12-10 14:35:14
Re: HPVancaalina eu zic sa te duci sa porti o discutie cu un medic Offline #611 2008-12-10 18:43:32
Re: HPV
stiu sigur de la cineva care a patit-o! negii care apar in gura se numesc papiloame si pot provoca cancer. este adevarat ca nu toate tulpinile se manifesta dar si tulpinile care la nivel genital sunt low risk pot cauza cancer oral. Ultima oara a fost editat de whiterose (2008-12-10 18:45:48) Offline #612 2008-12-10 23:34:20
asa o sa fac,multumesc foarte mult! tot speram sa mai gasesc noutati.... Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #613 2008-12-10 23:38:48
asta tot speram sa mai gasesc ceva raspunsuri.....din tot ce citesc pe net sunt din categoria celor oncogene dar nu foarte grave....scuze ca insist ,dar...exista tratament pentru virusul asata? Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline Publicitateloading...
#614 2008-12-11 08:39:00
Re: HPVSingurul tratament pt HPV este sa ai imunitatea crescuta. Sa ai mai multa grija de tine. Sa speram ca in viitor poate se vor inventa. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #615 2008-12-12 00:40:25
Re: HPVmultumesc din suflet! Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #616 2008-12-12 19:28:17
Re: HPVmi-am facut si eu testul HPV si, din pacate, a iesit pozitiv asta este... macar acum stiu sigur o treaba si nu mai bajbai in intuneric... ce intrebare as avea: medicul meu ( este altul, pe cel anterior l-am schimbat si parca se vad imbunatatiri, parca cuiva ii pasa prin ce trec ), a spus ca este totul in ordine, in limitele problemei si ca trebuie sa refac Pap-ul la 3 luni, sa dau cu condyline daca mai apar condiloame. mi-au iesit tulpini HR 16, 31 si 56 si LR 6. e ok? nu mai tin minte care tulpini predispun la cancer cu preponderenta... daca poate sa-mi spuna cineva cum sta treaba... Cuvintele sunt soapte dintr-o lume a visurilor, care ne amintesc ca nu suntem singuri, ca nu traim o realitate proprie, precum ne-am dori...Si uneori pot rani, deci grija cum le folositi! Offline #617 2008-12-12 23:57:50
Re: HPVbebe 24 din cate stiu eu, tulpina 16 este cam periculoasa,nu vreau sa te sperii dar cel mai bine ar fi sa faci si o colposcopie sa nu ai rana pe col,si sa vorbesti serios cu medicul tau despre imunizare(am aflat si eu de la fete si de pe net) Daca nu risti nimic,riscul este mai mare! Offline #618 2008-12-13 08:45:51
Re: HPVBebe 24 tulpinile HR sunt periculoase. De-aia le si High Risk. Fa o colposcopie si ai grija de imunitate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #619 2008-12-13 11:14:56
Re: HPVDaca cumva imi reapar condiloamele...si nu am timp sa ajung la doctor...k sa nu creasca mai mari pot folosii eu vreo substanta?...sa aplic pe ele?...Am citit ceva despre Condyline...Cum se foloseste? Sau alta substanta? Offline #620 2008-12-13 12:20:05
Re: HPVBaby aici nu iti va recomda nimeni tratement sau ceva de genul. Insa, poti sa pui intrebarea asta medicului tau. El sigur va sti ce sa-ti recomande pentru astfel de cazuri. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #621 2008-12-14 15:37:16
Re: HPVEu tot am niste nelamuriri...Daca se ia si pe cale orala acest HPV nu ar trebui sa se ia si prin sarut??? Si atunci toata omenirea ar avea virusul ca doar sex oral nu face nimeni protejat, nu saruti protejat...Si daca se ia si de la un prosop cu care s-a sters o persoana bolnava cu ce ne mai ajuta prezervativul??? Offline #622 2008-12-14 18:36:03
Re: HPVse ia si prin sarut cu cineva care a facut sex oral unei persoane infectate. practic, virusul se localizeaza la nivelul cavitatii bucale si transmiterea este asemanatoare celei pe cale sexuala. n-ar fi exclus sa se transmita si prin folosirea tacamului unei persoane infectate. cred ca este posibil. nu stiu ce sa zic. Offline #623 2008-12-14 21:04:11
Re: HPVPai nu trebuie neaparat sa fac eu sau partenerul meu actual, dar daca el a facut-o cu alta si aceea cu altul si tot asa...sunt chiar curioasa sa vad daca am sau nu...cand m-am dus la medicover sa intreb de genotipare m-au intrebat daca vreau sa fac analiza prin recoltare de SANGE sau SECRETIE...deci...de asta am dedus ca se poate si prin sange...dar la cata incredere am in domnisoarele de la receptie...ce sa zic...o sa ma interesez la ginecolog...mersi mult de raspuns! Offline #624 2008-12-14 21:08:49
Re: HPVsincer eu cred ca domnisoarele de la receptie stiu ce posibilitati de analiza are forma pentru care lucreaza... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #625 2008-12-14 21:10:49
Re: HPVPai atunci se face analiza si de sange si secretie ca sunt parerile impartite?Si asa s-ar putea face si la barbati de ce doar la femei? Offline #626 2008-12-14 21:14:50
Re: HPVse poate si la barbati analiza de singe... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|