|
Nu esti logat.
HPV-4#58 2008-05-11 16:56:23
Re: HPVbiopsia s-a facut dupa cauterizare sau in timpul sau s-a trimis proba la laborator? mami de minuni Offline #59 2008-05-11 23:51:30
Re: HPVbiopsia s-a facut in timpul cauterizarii. atunci mi-a taiat putin din rana respectiva si dupa 3 saptamani am avut rezultatul. are vreo importanta asta? sorry da chiar nu ma pricep. Offline #60 2008-05-14 14:43:23
Re: HPVIn urma examenului Papanicolau mi-a iesit PAP C II Offline #61 2008-05-14 14:44:59
Re: HPVc2 este ok ce ma ingrijoreaza pe mine este ASCUS-ul ala ma duce cu gandul ori la o rana ori la hpv.asteapta sa vezi ce zice si eu_vrea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #62 2008-05-14 15:02:07
Re: HPVbuna ziua! Offline Publicitateloading...
#63 2008-05-14 15:02:44
Re: HPVMedicul care m-a consultat azi mi-a scris pe raportul medical: Offline #64 2008-05-14 15:07:17
Re: HPVpai ai candida Offline #65 2008-05-14 15:11:45
Re: HPVMi-a dat azi tratament pentru Candida si tot azi mi-a facut recoltare pentru determinare genotipuri HPV. Problema mea este ca rezultatul acesta e gata abia peste 21 zile lucratoare si pana atunci eu stau..... ma gandesc la ce-i mai rau....iar medicul la care am mers nu prea m-a lamurit la ce sa ma astept. Offline #66 2008-05-14 15:11:59
Re: HPVieemeliy papanicolaul tau e bun VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #67 2008-05-14 15:15:05
Re: HPVdaca e bun de ce trebuie sa fac vaccinul?? Offline #68 2008-05-14 15:16:15
Re: HPVprobabil vrea medicul sa te scape de neplaceri.nu iti recomanda oricum sa faci vaccinul daca era suspiciune d ehpv VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #70 2008-05-14 15:25:45
Re: HPVpentru ca vaccinul e ca sa previna infectarea cu HPV, daca ai deja virusul degeaba faci vaccin. Offline #71 2008-05-18 03:05:21
Re: HPVBuna! Offline #72 2008-05-18 10:47:07
Re: HPVcare hpv l-ai facut? low sau high risk? happy with him...inlove with him... Offline #73 2008-05-18 19:51:58
Re: HPVbiopsia a iesit bine.nu ai cancer.iar CIN 1 nu inseamna obligatoriu prezenta hpv-ului.din cate vad eu procedura asta este o cauterizare deci nu vad de ce sa nu faci un copil dupa ce te vindeci. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #74 2008-05-20 12:14:46
Re: HPVIntradevar....... CIN 1 nu inseamna ca ai cancer.... ci doar ca primele straturi ale colului sunt afectate de rana. E bine totusi sa mai refaci acel test Hpv. Eu in luna august a anului trecut am aflat ca partenerul meu are acele veruci determinate de hpv. Au urmat luni de controale in care nu s-a depistat nimik, plus o testare Hpv. In martie am facut Papanicolau. A iesit perfect.... absolut nimik anormal. Si totusi am continuat investigatiile si am facut si o colposcopie unde am descoperit o rana pe col. Am hotarat sa reiau testul de hpv.... cel complet. Rezultat.... Virus Hpv prezent 2 tulpini low risk, 2 tulpini high risk. Am avut norocul sa nimeresc la o doamna doctorita foarte buna care pe langa faptul ca este ginecolog este si chirurg oncolog. Mi-a recomandat o biopsie la rana de pe col. Nu intrasem in panica..... testul papanicolau facut cu o luna in urma nu arata nici prezenta virusului , nici a rani. Mare surpriza odata cu rezultatul de la anatomie patologica. Cancer de col uterin Nivel 0, displazie usoara ( cin 1) la marginile ranii, displazie moderata si severa ( cin 2 si 3) in unele zone. Sfatul meu este sa refaci testarea hpv si daca rezultatul este tot negativ sa iti faci antivirul ( cel ptr hpv nu cel ptr cancer de col uterin). Din cate stiu eu acest antivirus costa in jur de 15 mil, consta in trei injectii care se fac in decursul a 6 luni : prima, dupa 2 luni a doua, dupa 6 luni a treia. Protejeaza organismul ipotriva hpv timp de 4-5 ani. Deci trebuie refacut odata la 4-5 ani. Bafta multa si iti doresc din tot sufletul un rezultat negativ. Offline #75 2008-05-20 12:26:30
Re: HPVla ce dr ai mers roxana? Offline #76 2008-05-20 23:02:43
Re: HPVbuna... cine poate sa ma lamureasca si p mine? am fost astazi la doctor pentru colposcopie si mi s-a spus k sunt bine. k mai am o pata mica alba care trebuie tratata cu aldara. eu am facut erad in octombrie anul trecut. pap a iesit si el bine...hpv a iesit negativ... eu am inteles k aldara e pt virusul hpv... iar dak mie mi-au iesit analizele cat de cat bune... c stiti despre tratamentul cu aldara? plus k am inteles k nu se gaseste la noi si sa vad cum am sa fac rost de el... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|