|
Nu esti logat.
HPV-5#77 2008-05-21 07:43:40
Re: HPValdera se foloseste in tratarea negilor genitali.nu stiu ce a vazut medicul tau la colposcopie oricum daca era un papilom la interior nu cu aldera se trateaza.poate a vazut el ceva la exterior VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #78 2008-05-21 14:37:39
Re: HPV
eu nu inteleg cum sa-ti iasa pap perfect si la colposcopie sa descoperi toate astea...inseamna ca cine ti-a recoltat pap eraa... ...pacat ca se intampla si astfel de chestii baby Dragos Offline #79 2008-05-21 17:05:14
Re: HPVdeliv dupa ce am patit eu sincer cred ca cel mai bine e sa faci colposcopie! ea arata clar daca ai rana sau nu! si mie papanicolaul nu imi arata rana dar colposcopia da si destul de mare! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #80 2008-05-22 10:39:08
Re: HPVpff....uite asta nu-mi place delok...sa stii...dar cred ca o sa fac totusi o colposcopie ca si asa trebuie sa ma programez la control. ms evil baby Dragos Offline #81 2008-05-24 12:50:42
Re: HPVbuna! acum vreo 2luni am observat si eu ca au inceput sa-mi creasca 2 negi in zona genitala...am vb cu mama si din nestiinta de cauza mi-a zis ca mai apa la unele femeir. Dupa vreo luna d la aparitia lor(mentionez ca p unul l-am si rupt ca mi s parea inestetic:D)am vazut ca s-au inmultit.M-am speriat si am citit pe net ca e vb d hpv.am mers la ginecolog si mi-a dat tratament cu condyline. sex/petting cam dinainte cu 4 luni sa-mi apara negii, ceea c mi s pare ciudat pt ca din cate am citit p net negii apar cam la 2-3saptamani dupa c te-ai infectat.la el nu am vazut nimik sa aiba, ceea c nu e anormal dupa cate am citit eu. ginecologul a fost ff succint cu mine in a-mi prezenta modul d aplicare a condyline, d aceea eu cand m-am dat peste tot(imi vine si acuma sa rad d prostia mea) si m-am ales cu toata zona genitala pana la anus arsa d aceasta potiune minunata...deci atentie, daca citeste cineva, cum s da! Offline Publicitateloading...
#82 2008-05-24 12:55:48
Re: HPVnu se aplica peste tot ci doar local ca altfel iti arzi pielea.daca nu mai ai leziuni active adica negi.ai scapat acum trebuie sa ai grija de imunitatea ta .nu de alta dar ei pot recidiva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #83 2008-05-26 14:36:36
Re: HPVDeealena...acum ceva ani am avut si eu aceeasi problema! Am fost la vreo 4 medici care mi-au spus 4 chestii diferite (unul mi-a zis si ca sunt suspecta de sifilis!!!!). Intr-un final am ajuns la un doctor f bun venero-dermatolog care m-a "reparat". La momentul respectiv m-a tratat EL local cu o crema (banuiesc ca aceeasi) timp de 2-3 sedinte insa nu a functionat. Apoi a fost nevoie de cauterizare. Dupa vreo 2 ani mi-au reaparut insa am stiut din prima ce sunt si acelasi medic m-a tratat iar cu creme respectiva si mi-au disparut dupa prima sedinta. De vreo 4 ani nu am mai avut nimic insa am fost foarte stresata pe tema asta iar acum vreo luna mi-am facut si testul HPV care a iesit negativ. Am citit si eu pe net si am aflat ca daca ai virusul in corp nu inseamna neaparat ca o sa-l ai toata viata....poate sa treaca insa asa cum a zis evilpink tre sa ai grija de imunitate. Offline #84 2008-05-26 20:07:25
Re: HPVbuna sera,am si eu o problema ,poate ma puteti ajuta cu un raspuns,va rog:de apx2 saptamani am pe labia stanga in partea de sus o umflatura cat un bob de mazare aproximativ,nu chiar atat de rotund,ceva mai plat,nu ma doare si in momentul in care il strang pt al stoarce sa vad daca iese ceva,nu se produce nimik,intr-o seara cand imi faceam dus a iesit f.putin lichid alb ca si cand ar fii fost un cos dar nimik mai mult,aveti idee ce ar putea fii?nu am altele si nu am mai avut niciodata asa ceva,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns,poate vi s-a intamplat si voua,stiu ac atunci cand ma epilez mai apare cate un cosulet mic in zona inghinala in special dar nu sta umflat atat de mult,nu stiu ce sa fac,sunt speriata!! Offline #85 2008-05-27 00:23:13
Re: HPVdaca nu e dureros nu e foliculita deci ar fi cazul sa iti faci o programare la medic... happy with him...inlove with him... Offline #86 2008-05-27 14:46:51
Re: HPVbuna, am si eu o problema care ma macina... acum 6 luni am fost la ginecolog si mi-a zis ca am hpv. problema este ca inainte cu cateva saptamani colega mea de camera descoperise ca are molluscum... fara sa mi se faca analize mi-a facut tratament local pt negi... apoi am facut papa nicolau, test care mi-a iesit normal. dna dr la care am fost mi-a zis sa repet testul in 6 luni si apoi sa fac vaccinul acela pt cancer... daca intr-adevar am avut hpv pot face vaccinul? ca sincer nu ma pricep foarte bine... acum ma duc din nou la o consultatie sa vad dc mi-au mai aparut negi... sunt tare speriata... Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. Offline #87 2008-05-27 14:54:52
Re: HPVgfirox...primul lucru pe care trebuie sa-l faci e testul hpv sau tiparea hpv...depinzand de rezultatele obtinute poti face sau nu vaccinul...ce pot sa-ti spun sigur e ca diagnosticul de hpv nu se pune fara un test hpv... happy with him...inlove with him... Offline #88 2008-05-27 15:03:52
Re: HPVsi o recomandare pt a face testul ati putea sa-mi dati? eu voi merge joi la consultatie si ma voi interesa si acolo... dar sincer as vrea sa stiu la ce medic sa merg pt a fi sigura ca voi fi tratata bine si corect si analizele vor fi facute la un laborator bun Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. Offline #89 2008-05-27 15:19:24
Re: HPVsi inca o problema... azi am observat o modificare a secretiei foarte ciudata... erau ca niste fasii compacte de culoare alb-galbuie si in cantitate destul de mare... asta de la ce poate fi? Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. Offline #90 2008-05-27 15:51:15
Re: HPVBuna!!! Am si eu o problema am facut cauterizare, dar inainte de aceasta cauterizare mi-a facut testul papanic si a iesit CL 1 .... inainte sa inceapa cauterizarea mi-a sp ca am HPV dupe ce s-a uitat cu un microscop inauntru. Dupa ce a terminat cauterizarea m-a dat cu o crema maro care arde ( adevarul e ca ustura fffff tare) si mi-a spus sa vin o data pe saptamana sa ma dea cu acea crema sa o las sa actioneze 3 ore dupa care sa ma spal si sa introduc un ovul, mai mi-a dat si echinacea tablete 1 la 12 ore. Ca sa fiu sigura ca am acest virus trebuie sa fac un test anume ? Offline #91 2008-05-27 16:04:25
Re: HPVnu se poate pune diagnosticul de hpv fara sa faci in prealabil testul hpv sau tiparea hpv... happy with him...inlove with him... Offline #92 2008-05-27 16:13:22
Re: HPVSunt din Bucuresti.... deci v-a trebui sa ii cer sa-mi faca acest test....sper sa iasa bine ... merci din suflet pt aceasta informatie . Offline #93 2008-05-27 17:05:42
Re: HPVcu placere truty si multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #94 2008-05-27 17:15:52
Re: HPVtruty recomand laboratoarele Micomi pt.testul hpv VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #95 2008-05-27 22:05:29
Re: HPVoops, nu mi-am dat seama... sunt din bucuresti... legat de secretie imi puteti spune ceva? Life is a waterfall, We're one in the river, And one again after the fall. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|