homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV-40

#742 2009-01-30 00:22:16

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

Re: HPV

rose , cred ca acele condiloame "noi"sunt aparute din cauza ca cele "vechi" fac pui nu? asa am inteles ca se multiplica daca nu le faci nimic. cele din anus le-am vazut in oglinda.faceam inspectia obisnuita.si am vazut ca atunci cand il largesc vad niste carne pe acolo.n-am avut curaj sa bag degetu.mi-a zis doctorita ca sa nu imi fac griji in privinta mersului la toaleta. si eu ma mir cum de apar altele tinand cont ca iau oricum si spirulina acuma....vesti bune? nu prea...

#743 2009-01-30 22:18:17

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

sad

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#744 2009-01-30 22:56:06

bubbles2683
New member
Inregistrat: 2009-01-30

salut. am fost diagnosticata cu hpv, asta dupa ce am fost la o gramada de doctori din februarie 2008. abia in luna octombrie mi-am dat seama ca e hpv, citind pe net. aparusera cateva condiloame. le-am tratat cu laser si cand nu au mai recidivat am facut testul hpv si pap. la hpv mi-au iesit 5 radacini, dintre care 3 high-risk si 2 care dau condiloame. nu au iesit 16 si 18 ceea ce e bine, dar oricum vestea nu a fost imbucuratoare. la testul papa a iesit endocervitita cronica, pe care nu o aveam cu 4 luni inainte. partea buna este ca ultima oara cand am facut testul a iesit c3, iar acum c2 si se specifica acolo ca nu sunt leziuni maligne. dr. m-a programat miercuri pentru o rezectie, zicea ca se poate sa nu iese din prima si sa mai faca inca una. depinde de testul de dupa. nu ma ingrozeste ideea interventiei, ci daca este bine sau nu pentru ca am auzit pareri impartite. din cate stiu eu organismul creeaza anticorpi, asta daca imunitatea este foarte buna. facand rezectia exista posibilitatea ca sa nu mai am probleme cu radacinile respective?

merci anticipat

#745 2009-01-31 20:58:22

complez
Full member

rose life goes on... important e sa nu mai am si alte belele primite de la respectivu wink
bubbles ce pot sa zic ma sperie faptu ca ai 5 tulpini.si eu tre sa-mi fac tipajul si am condiloame si ma ingrozeste gandul ca as avea mai mult de o tulpina sau chiar tulpini high risk. eu nu stiu ce-i aia rezectie asa ca nu pot sa te ajut

#746 2009-01-31 21:47:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

bubbles2683 a scris:

salut. am fost diagnosticata cu hpv, asta dupa ce am fost la o gramada de doctori din februarie 2008. abia in luna octombrie mi-am dat seama ca e hpv, citind pe net. aparusera cateva condiloame. le-am tratat cu laser si cand nu au mai recidivat am facut testul hpv si pap. la hpv mi-au iesit 5 radacini, dintre care 3 high-risk si 2 care dau condiloame. nu au iesit 16 si 18 ceea ce e bine, dar oricum vestea nu a fost imbucuratoare. la testul papa a iesit endocervitita cronica, pe care nu o aveam cu 4 luni inainte. partea buna este ca ultima oara cand am facut testul a iesit c3, iar acum c2 si se specifica acolo ca nu sunt leziuni maligne. dr. m-a programat miercuri pentru o rezectie, zicea ca se poate sa nu iese din prima si sa mai faca inca una. depinde de testul de dupa. nu ma ingrozeste ideea interventiei, ci daca este bine sau nu pentru ca am auzit pareri impartite. din cate stiu eu organismul creeaza anticorpi, asta daca imunitatea este foarte buna. facand rezectia exista posibilitatea ca sa nu mai am probleme cu radacinile respective?

merci anticipat

sincer nu vad cum ar reusi electrorezectia sa te ajute sa nu mai ai probleme cu tulpinile cu pricina...ea va rezolva leziunea de col(intr-un timp sau in doi timpi, dupa cum ti-a spus medicul tau)...atita tot. ce e sigur e ca e bine sa faci interventia, avunt in vedere leziunea de col si faptul ca ai avut si clasa 3 la papanicolau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#747 2009-01-31 23:32:44

bubbles2683
New member
Inregistrat: 2009-01-30

mi se pare trist faptul ca desi hpv-ul exista de f. mult timp,la noi si cred ca in multe alte tari nu exista o cultura in acest sens. in momentul in care am aflat mi-am sunat ultimul prieten, pentru ca mi s-a parut relevant sa afle. reactia a fost neasteptata...mi-e imi era jena sa ii spun si el mi-a replicat ca este bine ca nu e mai grav. a trecut o luna si m-a sunat din nou sa ma intrebe care e treaba cu acest virsu. mai schimbase 2 intre timp ambele au aflat ulterior... eu nu am mai avut curaj sa ma apropii de nimeni... mi-e teama deocamdata sa nu dau mai departe, nu stiu cum ar reactiona oamenii si mi-e teama sa nu iau si alte radacini...cand am aflat, in octombrie 2008 nu mi-am revenit o luna, apoi in ianuarie, dupa test, am aflat ca sunt 3 radacini cu risc ridicat. de o saptamana am zile in care planga incontinuu si ma intreb de ce eu...cateodata am senzatia ca nu mai am putere sa merg mai departe si mi-e teama de ce se poate intampla.

#748 2009-01-31 23:36:24

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

se poate trai si cu acest virus, nu te consuma. ca sa invingi virusul trebuie sa fii puternica, daca te consumi, stress nu faci altceva decat sa ii creezi un mediu favorabil.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#749 2009-02-01 02:32:57

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Bubbles, si mie mi-a spus doctora ca am HPV, am facut rezectie, dar nu am mai apucat sa fac si tipajul.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#750 2009-02-01 11:37:50

whiterose
New member
Inregistrat: 2008-10-12

complez a scris:

whiterose care sunt cele cu risc mare?

complez, tulpinile high-risk sunt 16, 18, 31 si 45. mai sunt niste tulpini cu risc intermediar: 33, 35, 39 51, 52 , 56, 58, 59, 68 iar restul sunt ori low-risk ori nu sunt detectabile de testul HPV si astfel sunt introduse in categoria celor neclasificate.

mie mi-au disparut condiloamele de aproape un an dar cam de o luna am niste dureri in zona ovarelor. ar putea fi de la HPV? pap-ul mi-a iesit bun, am facut tratament cu cervugid, dar nu-mi dispar durerile.nici vizita la medic nu m-a ajutat. ce sa fac?

#751 2009-02-01 11:50:16

complez
Full member

whiterose eu am avut dureri in zona ovarelor imediat ce am fost ultima oara la doctor.nu imi explic.mi-a gasit streptococu si cica de la asta ar fi durerile.nu cred. ti-au disparut singure? adica virusul din tine s-a negativat? ms pt tulpini

#752 2009-02-01 11:57:31

whiterose
New member
Inregistrat: 2008-10-12

nu au disparut singure, am folosit condyline, isoprinosine, equinacea, miere...... si nu mai stiu, am luat tot ce sa- putut. la ultimul control nu mi-a iesit nicio bacterie sa streptococ sau ceva de genul. doar C II. nu am facut tipajul inca. trebuie sa merg sa-l fac. sper sa se negativeze pana atunci. problema mea este ca prietenul care m-a "fericit cu minunea asta" nu a facut tratamentul complet, nu stiu de ce si ma cert cu el pe tema asta ca nu vrea sa mearga la doctor. nu as vrea sa ma despart de el dar daca el nu vrea sa faca tratamentul pana la capat cred ca e mai importanta viata mea.

printre tulpinile low risk sunt 6 si 11, cred.

am citit in revista "sanatatea de azi" ca sistemul imunitar poate distruge virusul. exact asa scria. nu prea imi vine sa cred.

Ultima oara a fost editat de whiterose (2009-02-01 12:06:37)

#753 2009-02-01 12:42:55

Khristall
Insomniac member

daca ai un sistem imunitar puternic poti ajunge sa il distrugi. multe boli provin de la un sistem imunitar slab. sistemul imunitar si stressul nu duc spre bine. de aceea e bine sa iti intaresti sistemul imunitar cand lupti cu un virus,boala.

whiterose, ar trebui sa discuti cu prietenul tau, pt o femeie e mai grav hpv`ul, rani pe col care mai tarziu, netratate fiind duc la cancer. sa nu se prosteasca si sa faca tratamentul pana la sfarsit, sa nu iti puna sanatatea in pericol.

#754 2009-02-01 23:07:49

complez
Full member

mie mi-au disparut singure 3 condiloame.iar cel care era cel mai mare inca nu a disparut, dar doctorita spune ca s-a miscorat."singure" defapt ...am luat baraka. condylineul ala ustura cand iti dai cu el? whiterose eu iti zic ceva. vezi-ti de sanatatea ta pt ca daca tu faci cancer peste un an( vorbind teoretic absurd si dand un exemplu doar) pe prietenul tau nu o sa-l doara nici macar in cot. o sa isi refaca viata si atat. eu l-am luat de la fostul meu prieten care a fost si my first and big love. am facut-o cu el la 7 luni dupa ce mi-a dat papucii si asta pt ca credeam ca mai e o sansa , ca inca ma mai iubeste bla bla bullshit-uri de-astea. si uite de fapt ce mi-a dat el.mi-a dat un virus.si posibil si herpes.si apoi nu s-a mai uitat la mine.s-a intors frumusel la tipa cu care era atunci si cu care inca  e si acum si si-a vazut de treaba. adica mai pe scurt, si-a bagat-o si a plecat.asta e urata realitate.ca nu vom avea niciodata acea dragoste/casnicie/familie/viata roz din fairy tale-urile americane...

#755 2009-02-01 23:24:19

Khristall
Insomniac member

complez nu fi negativista, o sa fie bine si cu hpv`ul asta...condyline cred ca ustura, pt ca practic arde negii aia.
si nu te gandi ca tipa cu care e fostul tau prieten acum e super haaapy, probabil i`a facut si ei cadou acest hpv minunat.

#756 2009-02-02 21:11:09

complez
Full member

nu sunt negativista, sunt doar realista.si la fel ar trebui sa fie toate fetele ca sa nu mai sufere.trebuie constientizat ca dragostea nu dureaza pt totdeauna si respectul nu prea exista. tipa cu care e fostu.... sanatate din partea mea.
deci sa inteleg ca aceste toate creme dau usturimi?

#757 2009-02-03 09:25:33

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

offtopic

complez a scris:

nu vom avea niciodata acea dragoste/casnicie/familie/viata roz din fairy tale-urile americane...

ft rar, exista si asa ceva. nu tb sa iti pierzi speranta.
doar ca vezi tu, cand ai acea dragoste ca-n filme, posibil sa nu te multumesti doar cu atat, sa vrei altceva. asa suntem noi oamenii, mereu nemultumiti.
(scuze de offtopic)

#758 2009-02-03 10:02:46

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

anca9 a scris:

offtopic

complez a scris:

nu vom avea niciodata acea dragoste/casnicie/familie/viata roz din fairy tale-urile americane...

ft rar, exista si asa ceva. nu tb sa iti pierzi speranta.
doar ca vezi tu, cand ai acea dragoste ca-n filme, posibil sa nu te multumesti doar cu atat, sa vrei altceva. asa suntem noi oamenii, mereu nemultumiti.
(scuze de offtopic)

offtopic foarte adevarat

#759 2009-02-03 11:12:18

complez
Full member

yes u're right
tttttt nu ai mai zis nimic de consultatia la micomi...

#760 2009-02-03 11:29:53

Khristall
Insomniac member

complez a scris:

nu sunt negativista, sunt doar realista.si la fel ar trebui sa fie toate fetele ca sa nu mai sufere.trebuie constientizat ca dragostea nu dureaza pt totdeauna si respectul nu prea exista. tipa cu care e fostu.... sanatate din partea mea.
deci sa inteleg ca aceste toate creme dau usturimi?

pai daca arde teoretic negul, cred ca ustura. dar stai linistita ca nu o sa fie insuportabil, desi daca ai negi eu zic ca mai bine ar fi daca ii indepartezi cu laser.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.