|
Nu esti logat.
HPV-38#704 2009-01-23 10:30:42
Re: HPVacum , eu intreb , ca sa aflu si eu , poti sa te infectezi azi cu hpv si sa apara la pap peste 3 - 4 ani ? Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 10:32:12) Offline #705 2009-01-23 10:31:19
Re: HPVPt tttttt -eram in ziua a 9 de la inceputul menstruatiei. Offline #706 2009-01-23 10:34:38
Re: HPV
, nu cred ca ai citit bine , eu vorbeam in general , si crede-ma eu nu prea am cum sa te ajut , nu sunt foarte bine informata , uite eu nici nu stiam ca trebuie sa faci colposcopia in anumite perioade , si eu am facut colposcopie si nu mi-a zis doctora de vre-o perioada , noroc cu voi Offline #707 2009-01-23 10:43:06
Re: HPV
raspunsurile ar fi cam asa: da. depinde. da Offline #708 2009-01-23 10:50:26
Re: HPVDaca e sa fie hpv ,la faptul asta m-am gandit si eu ,ca sotul meu este purtatorul.Eu colposcopia am facut-o in spital ,dar nu as mai face-o acolo,astepti ffff mult .La cabinete particulare ,oare cat costa? Offline Publicitateloading...
#709 2009-01-23 11:15:12
Re: HPV1 mil sau 1 ml si ceva Offline #710 2009-01-23 11:29:11
Re: HPVeu am dat 160 (parca). la o clinica privata. Offline #711 2009-01-23 11:42:14
Re: HPVNici eu nu merg de obicei in spitale ,dar am cunoscut doctorita mai dinainte si am incredere in ea, e o tipa care se implica fff mult,si in situatii de astea chiar ca ai nevoie. Offline #712 2009-01-23 22:50:03
Re: HPVfetelor am vazut ca toata lumea vorbeste de tratamente, imunitate, negi etc etc...dar mai e o problema....ce facem noi cu psihicul nostru? eu cel putin traiesc foarte greu cu ideea ca am hpv... mai ales cand anumite lucruri imi reamintesc de el. eu locuiesc cu prietena mea cea mai buna care stie ce problema am. si uite un exemplu de intamplare care m-a facut sa ma simt oribil. si-a pus lucrurile la spalat in masina si apoi a descoperit ca acolo fusese o pereche de-a mea de chiloti.ce mai conteaza ce pe chiloti era doar putin cervugid....i s-a schimbat fatza dintr-o data, mi-a zis ca tre sa isi fiarba lucrurile.ea saraca nu a vorbit urat ba chiar a incercat sa fie cat se poate de ok dar pe mine m-a distrus aceasta chestie. am plans toata noaptea pt ca mi-am dat seama ca....indiferent ce as face eu tot ramana " aia bolnava de hpv". stau si ma gandesc ca am aproape 20 de ani dar nu ma mai pot comporta ca la 20. stau in depresii , ma simt singura si uneori imi vine sa tip si parca as lua un cleste sa scot virusul din mine. voi cum treceti psihic peste existenta acestui virus in copurile voastre? oare voi mai avea o relatie vreodata? nenorocitul care mia-a dat hpv este fostul meu prieten si singurul cu care am avut relatii sexuale. si chiar te gandesti. ce ghinion. altele schimba iubitii ca pe sosete si n-au nici pe naiba iar altele n-au decat un iubit si ala le face beleaua. cum as putea la 20 de ani sa consider ca voi mai avea o viata normala? si chiar daca voi avea un prieten, ce o sa-i spun? voi cum reusiti sa faceti fata? poate unele dintre voi sunteti casatorite si e altceva cu sotul ca na...acum va impartiti zilele. dar restul? cele care au pana in 30 de ani si care nu au sot si poate au relatii sau se termina relatia respectiva si trebuie sa ia de la capat si sa ii explice noului partener problema...cum reusiti? cum sa fac sa...trec peste intr-un fel? sa ma simt si eu studenta, sa ies , sa fiu plina de energie....sa nu imi fie frica de orice atingere ca nu cumva sa imbolnavesc pe altii... nu stiu cum sa va mai zic....dar as vrea sa stiu cum faceti fata acestei probleme...pe plan psihic... Ultima oara a fost editat de complez (2009-01-23 22:51:57) Offline #713 2009-01-24 00:07:04
Re: HPVcomplez in primul rand trebuie sa realizezi ca acesta nu e cel mai rau lucru care ti se poate intampla...deci nu are rost sa catastrofezi si nici sa ai stari depresive...cum sti si tu nu esti nici prima si nici ultima...eu nu ma confrunt cu asa ceva dar poti sa ti zic ce as face eu daca as fi in locul tau... happy with him...inlove with him... Offline #714 2009-01-24 02:02:01
Re: HPVmultumesc pt raspuns cristina....nu imi spal lucrurile o data cu ea doar ca nu s-a uitat in masina cand si-a pus lucrurile...oricum aceeasi masina trebuie sa o folosim pt ca nu avem doua....tot ce sper e sa nu se simta ea nasol. eu m-am mai pus singura pe picioare cat de cat din punct de vedere psihic dar aseara pur si simplu m-a daramat intamplarea in sine....e un pic greu sa gasesti oameni intelegatori mai ales ca la noi educatia medicala lipseste cu desavarsire mai ales in randul celor de varsta mea. ca stau eu cu prietena asta a mea care e studenta la medicina si o data cu ea invatz o gramada de chestii asta e norocu meu. nu stiu cum ar intelege cineva de 20/ 20 si ceva de ani o astfel de problema... acum nu mi se pare sfarsitul lumii ce am eu...doar ca uneori clachez si simt ca nu mai pot. mi-am dat seama ca-s cu moralu la pamant chiar azi. m-a sunat un fost coleg de liceu care are mari probleme, sa imi dea o veste buna ce are legatura cu el.m-am bucurat atat de mult si atat de sincer incat am simtit acea bucurie adevarata, nu doar zambete false, pentru prima data in ultimul an...e atat de minunat sa fii cu adevarat fericit. acel sentiment mi-l doresc mai des....crezi ca niste sedinte la psiholog ar ajuta? stii, perspective diferite.... Ultima oara a fost editat de complez (2009-01-24 02:03:41) Offline #715 2009-01-24 11:54:02
Re: HPVse poate transmite pe verticala (de la mama la fat) dar din cate stiu eu doar daca mama are veruci...altfel nu cred ca are cum patrunde bariera placentara... happy with him...inlove with him... Offline #716 2009-01-24 20:36:27
Re: HPVai mare dreptater in ce priveste reasigurarea celor din jur. ma simt mult mai bine acum decat cand am scris acel mesaj. psihologul intr-adevar poate sa imi dezvaluie alte perspective pe care eu nu le pot vedea singura. conteaza foarte mult sa avem pe cineva apropiat in astfel de probleme. daca nasterea se face prin cezariana se mai transmite hpv-ul? cu siguranta nu imi doresc sa-i transmit asa ceva viitorului copil ( vorbesc de copilul ce va veni peste multi ani caci acum am 19 si mi-am inchipuit ca suna cam ciudat faptul ca insist cam mult pe ideea de bebe ) nu imi doresc sa treaca prin niste lucruri prin care am trecut eu. va fi un pic mai trista viata mea dar bine ca nu am alte nenorociri si doamne ajuta sa nu am tulpini high risk! multumesc mult pt sfaturi cristina! Offline #717 2009-01-25 14:31:20
Re: HPVpoate fi si naturala atata timp cat nu ai negi in momentul nasterii (desi 100% nu se poate spune ca se transmite sau nu chiardaca sunt prezenti)...dar daca ai atunci cred ca merita facuta cezariana...pentru a fi sigura...si iti tin pumnii ca sa se opreasca aici sirul vestilor neplacute happy with him...inlove with him... Offline #718 2009-01-25 14:57:00
Re: HPVm-am linistit putin dak zici k doar dak ai veruci se poate transmite la bebe ....eu n-am ...si sper sa nu se mosteneasca intr-un fel doamne fereste virusul asta nenorocit... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #719 2009-01-25 17:27:19
Re: HPVHello fetelor , de 2 luni am observat ca am o formatiune care semana cu un neg . Am fost la control , mi-a spus ca da , ca in afara de acela mai sunt 3 mici si ca ar fi condiloame . Bun , mi-am facut analizele , rezultatele sunt urmatoarele : Offline #720 2009-01-25 18:16:04
Re: HPVca ai sau nu condiloame nu iese la analizele astea (care sunt oricum bune)...ar trebui facuta tiparea hpv... happy with him...inlove with him... Offline #721 2009-01-25 20:21:16
Re: HPVdeci nu pot sa cred.cred imi mai apar condiloame. mi se pare ca am acum in afara labiilor si vaginului , pe pielea din jurul organului genital cum ar veni cateva mici punctuletze de carne. initial am crezut ca imi creste parul dupa epilat si se mai intampla uneori sa se mai umfle un pic acolo unde trebuie sa iasa un fir. nu stiu exact daca sunt condiloame dar cam asta par ar fi si sunt cateva. de la ce sa-mi reapara oare? acum sunt la cura cu spirulina si cele pe care le aveam imi disparusera de la sine. care ar fi explicatia unei noi aparitii de negi? iarasi incep sa disper... Ultima oara a fost editat de complez (2009-01-26 00:49:14) Offline #722 2009-01-26 10:42:28
Re: HPVdoctora badea o gasesti la micomi , dar vezi ca e foarte aglomerata , trebuie sa faci din timp programare la dansa , mai mult nu am cum se te ajut , imi pare rau Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|