|
Nu esti logat.
NEGII GENITALI-30#552 2009-11-18 20:58:37
Re: NEGII GENITALImultumesc din suflet... te inteleg perfect pt ca ti-am citit mesajele exact din momentul aflarii de virus si stiu ca simteam acelasi lucru. si eu am momente intunecate si stari de abandon pt ca mi-e frica nu de moarte ci de mutilare... :-((( Offline #553 2009-11-18 21:11:52
Re: NEGII GENITALIof..nu-mi doresc decat o viata normala si copii, si cand ma gandesc ce mofturi si fitze aveam in cap pana nu demult...acum tot ce-mi doresc e sa fiu sanatoasa si sa am copii sanatosi.. Offline #554 2009-11-18 21:52:47
Re: NEGII GENITALIoho... nu-mi vorbi de fitze... pana sa patzesc porcaria asta nu-mi ajungea nimeni cu prajina la nas... basca ca nu luam nimic in seama... Crede-ma ca nu am avut in viatza mea nimic... dureri, probleme genitale nici macar o candida... Acum insa innebunesc, gandeste-te ca eu am si discomfort oribil pelvin catre buric si imprejurul acestuia... Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-18 21:54:01) Offline #555 2009-11-18 22:07:50
Re: NEGII GENITALIo sa caut sa scanez undeva reteta; pot sa ti le si cumpar fara nicio problema, nu sunt scumpe; Offline #556 2009-11-18 22:32:54
Re: NEGII GENITALImersi mult, tzinem legatura :-) . mai zi-mi odata ce tulpina ai tu? cate genotipari ai facut pana acum? stii ca am citit ca ureaplasma are rol in infectzia si persistentza hpv? Offline Publicitateloading...
#557 2009-11-18 22:40:19
Re: NEGII GENITALI
eu sunt sigura ca m-am pricopsit cu hpv in timp ce aveam ureaplasma sau dupa; in fine de ureaplasma am scapat si dr mi-a zis sa nu-mi fac probleme; ne-am tratat si eu si prietenul meu si ne-am refacut amandoi analizele; deci nu cred ca ureaplasma e cauza; la tine am inteles ca e ureaplasma si hpv negativ; acum daca am scapat si de ureaplasma cred ca am sanse mai mari sa elimin la un mom dat si hpv; eu am 3 tulpini hr 16.31.56 plus 3 alte tipuri pe care nu le-am retinut si nu le-am dat importanta; m-am ales cu virus nu gluma; si un singur partener in ultimii 4 ani care se intampla sa mai plece in delegatii. bafta mea Ultima oara a fost editat de september (2009-11-18 22:50:23) Offline #558 2009-11-19 09:47:17
Re: NEGII GENITALIeu daca m-am pricopsit, m-am pricopsit cu amandoua de-odata... :-(( Offline #559 2009-11-19 14:05:51
Re: NEGII GENITALIstie cineva la cat timp dupa infectare apar aceste condyloame, acesti negi? aproximativ adica... Offline #560 2009-11-19 19:15:10
Re: NEGII GENITALImie cam asa mi-au aparut, la nici o luna, caci am sistemul imunitar praf; eu nu le-am simtit si nici nu i-am observat, nici acum nu se vad, mi-a descoperit dr care m-a analizat f atent; am inteles ca la un organism sanatos si puternic pot aparea tarziu, atunci cand imunitatea scade si organismul e slabit, nu e o regula; am inteles ca nu dor, in schimb mi-a iesit ceva in zona anala si nu pot sa-mi dau seama ce e; doare la atingere si e mai mare ca un bob de orez fiert; sex anal nu am facut si nici nu sunt curioasa; sper sa nu fie vorba de condilom. Offline #561 2009-11-19 19:16:49
Re: NEGII GENITALIpoate fi hemoroid...in cazul in care ai pb cu constipatia... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #562 2009-11-19 19:22:28
Re: NEGII GENITALI
probabil caci am mari probl cu constipatia; de cateva zile imi fac clisma in fiecare seara si s-a accentuat problema, e mai mare decat la inceput; nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca nu e condilom; exista tratamente naturiste pt hemoroizi? multumesc si sanatate Offline #563 2009-11-19 21:52:13
Re: NEGII GENITALIin primul rand ia cateva zile detralex... daca este ceva asa ca o vena mai intarita pe sub piele este hemoroid intr-adevar. Am citit azi tot topicul despre condiloame si am innebunit de spaima si de suparare... am venit si m-am uitat cu lanterna in oglinda pe fiecare centimetru patrat... :-(((( La mine n-au trecut decat 5 luni de la posibila infectare si inca nu am nimic... poate ca nu imi va aparea asa ceva... M-am inspaimantat si cand am vazut ca sunt fete cu genotiparea negativa care au condyloame... Pai.. genotiparea asta la catzi bani costa nu-i sigura????? Offline #564 2009-11-19 22:11:25
Re: NEGII GENITALIAdalberta, de ce insisti cu hpv-ul asta daca la tine a iesit negativ; de unde stii ca te-ai infectat? uite ce am citit eu referitor la modificarile celulelor de pe col: din ce vad aici ASCUS nu indica hpv: Ultima oara a fost editat de september (2009-11-19 22:19:14) Offline #565 2009-11-19 23:07:53
Re: NEGII GENITALIdetralexul este pastila de inghitzit si rezolva hemoroizii. eu asa m-am rezolvat... cat despre "varfurile de ac.." sigur sunt condiloame??? Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-11-19 23:08:48) Offline #566 2009-12-13 19:12:32
Re: NEGII GENITALIbuna.revin si eu cu noutati.am fost la alt medic,de data aceasta in bucuresti.sa uitat dupa ceea ce eu numeam condiloame,bubite...dar a spus ca nu vede nimic in afara structurii normale...i-am aratat zona unde eu simteam atunci a palpare,si ...nimic.colul a spus ca la vedere arata bine.mi-a luat probe pt pap si analiza a secretiei.urmeaza sa fac dupa sarbatori si chalmydia,micoplasma...astea pt ca le-am cerut eu.colposcopia a spus ca dupa ce vedem papul ,daca o fi nevoie...am intrebat daca nu erau condiloame atunci ce erau???mi-a spus ca propabil o ciuperca,ca daca erau condiloame nu trceau asa repede fara tratament(au aparut acum o luna si 2 saptamani).deocamdata nu ma mai gandesc la rele,ma gandesc ca doctorita aceasta sa uitat mai mult,a pus mai multe intrebari,mi-a raspuns la intrebari,nu ma expediat in 5 minute ca cealalta.astept sa vad papul care sper sa iasa bine.pana tunci am invatat ca trebuie sa gandesc pozitiv si sper sa faceti si voi la fel,ajuta mult. Offline #567 2009-12-16 14:58:15
Re: NEGII GENITALIacum aproximativ o lu mi-a iesit exact la anus.... unde sunt cutele alea.... o bubita... care ma jena numai la chilot dar nedureroas fara mancarimi. nu am bagat-o in seama.... am vazyt ca nu trece si am inceputs a caut pe internets a vad ce ar putea fi si asa am ajuns aici la negi.... nu a trecut inca dar am observat ca acum s-a mai marit putin e cat un bob de orez sau mai mica chiar rotunda pare a avea capul alb exact ca un cos...ieri s-a marit si azi parca sta sa explodeze.... e si lucioasa..dar suprafata nu e neregulata cum ati spus la negi... e neteda.si e una singura.. in rest alte bubitenu am... aveti vreo idee ce ar putrea fi? hemoroid nu cred ca este pentru ca nu am nici probleme cu constipatia... si oricum pare a fi cos...am observat ca a aparut dupa epilarea cu ceara... am uitat sa precizez ca citesc in fiecare zi ce apare nou aici....in special hpv negi deci stiu ce s-a discutat... multumesc mult daca ma puteti ajuta. Ultima oara a fost editat de diana_alberta (2009-12-16 15:00:07) Offline #568 2009-12-18 12:52:03
Re: NEGII GENITALIacum am observat ca e putin mai alungit si mai aspru..dar tot areun capat alb...acum 2 zile seara statea sa explodeze si cred ca s-a spart pt ca a doua zi nu mai avea capul alb.....acum este din nou... si ma ustura putin daca il ating.... credeti ca este neg? sau ce ar putea fi?mi-a aparut dupa epilat dar ma gandesc ca daca era cos trecea de o luna si jumatate nu? Offline #569 2009-12-18 16:44:10
Re: NEGII GENITALIacum am citit ca este de o luna,deci am rectificat...esti sigura ca nu este hemoroid?? Ultima oara a fost editat de wild_wind (2009-12-18 16:45:55) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #570 2010-01-01 12:33:17
Re: NEGII GENITALIAti mai auzit ca acesti negi sa iasa si in gura? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|