homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

NEGII GENITALI-36

#666 2010-09-03 10:33:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: NEGII GENITALI

Am fost la dermatolog si mi-a zis ca da, sunt si condiloame, dar si niste cosulete. Bun... si eu cum le "monitorizez" si asa sunt zapacita acum neutral
In fine, m-a dat cu o solutie (podo...) si mi-a zis sa revin marti.
N-a zis nimic de test, mi-a spus doar sa nu ma panichez ca se exagereaza cu cancerul yikes si ca nu e cazul.
Poate am eu o problema, dar tot nu cred ca sunt condiloame, si daca sunt vreau sa scap cat mai repede de ele!Ma enerveaza atat de tare situatia asta... pai ba de la epilat, ba nu stiu ce grater nu inteleg nimic, nimic sad
Vreau sa treaca..... sad

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#667 2010-09-03 11:10:45

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Of, imi pare tare rau, carmen. Uite, o sa faci tratament si o sa tii situatia sub control. Sper din suflet sa fie bine !

Daca vrei sa imi spui - daca nu, nu e obligatoriu, doar daca vrei, doar de curiozitate te intreb - ai avut mai mult de un partener ?

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-09-03 11:13:21)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#668 2010-09-03 15:09:19

carmen_21
Insomniac member

Nu kdeea neutral
Iar in ultimul an sunt 99% convinsa ca nu ma inselase, dar nu poti sa fii sigur de nimic  hmm
De asta nici nu pot sa accept ideea, si pt ca el n-avea nimic si pt ca n-am mai facut sex de 2 luni. Bine, stiu ca sunt imatura la faza asta dar pur si simplu nu imi vine sa cred.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-09-03 15:10:31)

#669 2010-09-03 20:37:58

Ady93
New member
Inregistrat: 2010-09-03

Buna seara tuturor. m-am inregistrat pe acest site deoarece am o intrebare neutral Acum 5-6 luni am avut negi genitali (candilomatoza) care au fost cauterizati. nu stiu exact de la ce s-au luat deoarece partenerul meu de atunci nu avea. probail sa se fi luat de pe mana , el nespalandu-se pe maini neutral asa. Deci.. am fost la doctor si mi-a spus cum sta treaba...mi ia electrocauterizat. am scapat de ei.inca imi este frica sa nu reapara..sau sa dau partenerului actual . specific ca , facem dragoste protejat . Intrebarile mele sunt : Va trece vreodata aceasta boala , sa pot face dragoste neprotejat ? si a doua intrebare... Se poate lua daac facem protejat , negii nu mai sunt acolo si el nu ma atinge cu mana ? As vrea un raspuns cat de repede posibil va rog mult.am nevoie de sfaturile si sustinerea voastra.
PS: o sa merg din nou la un control ginecologic , dar vreau parerea voastra. va rog

#670 2010-09-03 20:48:17

kdeea
Platinum member

carmen_21 a scris:

Nu kdeea neutral
Iar in ultimul an sunt 99% convinsa ca nu ma inselase, dar nu poti sa fii sigur de nimic  hmm
De asta nici nu pot sa accept ideea, si pt ca el n-avea nimic si pt ca n-am mai facut sex de 2 luni. Bine, stiu ca sunt imatura la faza asta dar pur si simplu nu imi vine sa cred.

Nu ca esti imatura, chiar nu esti, e normal sa vrei sa fie ALTA realitatea. Nu-s eu cea mai in masura sa zic asta, fiind pesimismul intruchipat, dar incearca sa nu iei lucrurile foarte in tragic ( stiu ca e usor de vorbit .. ). Ideea e ca situatia poate fi tinuta sub control, e important sa te monitorizezi si exista sanse sa elimini virusul din organism, daca iei medicamente pentru intarirea imunitatii. Mai vezi o parere, oricum. Si fa testul HPV si tipajul. Succes !

Publicitate

loading...

#671 2010-09-03 20:51:05

Ady93
New member

Ady93 a scris:

Buna seara tuturor. m-am inregistrat pe acest site deoarece am o intrebare neutral Acum 5-6 luni am avut negi genitali (candilomatoza) care au fost cauterizati. nu stiu exact de la ce s-au luat deoarece partenerul meu de atunci nu avea. probail sa se fi luat de pe mana , el nespalandu-se pe maini neutral asa. Deci.. am fost la doctor si mi-a spus cum sta treaba...mi ia electrocauterizat. am scapat de ei.inca imi este frica sa nu reapara..sau sa dau partenerului actual . specific ca , facem dragoste protejat . Intrebarile mele sunt : Va trece vreodata aceasta boala , sa pot face dragoste neprotejat ? si a doua intrebare... Se poate lua daac facem protejat , negii nu mai sunt acolo si el nu ma atinge cu mana ? As vrea un raspuns cat de repede posibil va rog mult.am nevoie de sfaturile si sustinerea voastra.
PS: o sa merg din nou la un control ginecologic , dar vreau parerea voastra. va rog

#672 2010-09-03 21:01:24

carmen_21
Insomniac member

Kdeea, mi-am luat acum baraka, cica ar fi bun pt imunitate... nu mi l-a recomandat nimeni, dar fiind din plante nu cred ca poate sa mi faca rau. Oricum o sa i spun doctoritei marti.
Acum astept sa vad ce o sa se mai intample, daca nu rezolv nimic ma duc la o clinica particulara si vad ce mi se spune si acolo, doar ca momentan sunt un pic in stare de soc si nu vreau sa ma stresez, am inteles ca stresul complic lucrurile. Plus ca nici nu stiu cum sa le explic alor mei de HPV, cum sa le spun ca am o bts... cum sa le cer atatia bani neutral I-am spus mamei ca probabil i am luat de la piscina, de pe prosoape, etc... adica stie ca am ceva si ca tb sa ma tratez sad

Ady, nu cred ca se puteau lua de pe mana. Eu stiam ca atata timp cat nu mai ai niciun condilom, virusul nu se transmite... dar nu sunt sigura de asa, am citit atatea pe net in ultimele zile incat sper sa nu le amestec!

#673 2010-09-03 21:06:04

Ady93
New member

carmen_21 a scris:

Kdeea, mi-am luat acum baraka, cica ar fi bun pt imunitate... nu mi l-a recomandat nimeni, dar fiind din plante nu cred ca poate sa mi faca rau. Oricum o sa i spun doctoritei marti.
Acum astept sa vad ce o sa se mai intample, daca nu rezolv nimic ma duc la o clinica particulara si vad ce mi se spune si acolo, doar ca momentan sunt un pic in stare de soc si nu vreau sa ma stresez, am inteles ca stresul complic lucrurile. Plus ca nici nu stiu cum sa le explic alor mei de HPV, cum sa le spun ca am o bts... cum sa le cer atatia bani neutral I-am spus mamei ca probabil i am luat de la piscina, de pe prosoape, etc... adica stie ca am ceva si ca tb sa ma tratez sad

Ady, nu cred ca se puteau lua de pe mana. Eu stiam ca atata timp cat nu mai ai niciun condilom, virusul nu se transmite... dar nu sunt sigura de asa, am citit atatea pe net in ultimele zile incat sper sa nu le amestec!

Pffffffff asa mi-a spus si mie doctorul ca nu se ia chestia asta decat daac este zona infectata cu candiloame . Dar nus itu ce sa cred:|
Adica am fost la doctor... Nu mi-au mai aparut de'atunci . dar tot imi e frica:| mai ales acum cum am un iubit . si imi este frica sa discut cu el despre asta deoarece nu stiu cum va reactiona. Ma gandeam ca mai intai sa merg la doctor..si apoi cand voi fi sigura sa vb cu el . Pfff . doamne , sunt speriata de moarte. imi e frica sa nu se ia..
Si cat despre faza ca nu crezi ca se poate lua de pe mana.... mi-au aparut dupa 3-4 zile dupa ce ma atins fostul pr in zona aceea. specific ca nu o facusem nicicum. El a venit cu taxiul..si probabil de pe bani... cum nu sa spalat pe maini sa fi luat ceva neutral doctorul a spus ca se poate lua de pe orice ... ce parere ai?cesafac

#674 2010-09-03 21:23:06

carmen_21
Insomniac member

Eu stiu ca se transmite doar sexual, sau ma rog, poate si prin lenjerie, haine, wc-uri... nici chiar de pe mana neutral totusi e ciudat ce mi spui, ca n ai facut nimic cu el si ai luat. Eu zic sa vb intai cu doctorul, apoi cu partenerul... fa-o protejat mai bine, ce, el e perfect sanatos?
Tu ti-ai facut testul hpv?
In orice caz, nu te mai stresa atat ca de-asta iti pot aparea!

#675 2010-09-03 21:25:38

Ady93
New member

carmen_21 a scris:

Eu stiu ca se transmite doar sexual, sau ma rog, poate si prin lenjerie, haine, wc-uri... nici chiar de pe mana neutral totusi e ciudat ce mi spui, ca n ai facut nimic cu el si ai luat. Eu zic sa vb intai cu doctorul, apoi cu partenerul... fa-o protejat mai bine, ce, el e perfect sanatos?
Tu ti-ai facut testul hpv?
In orice caz, nu te mai stresa atat ca de-asta iti pot aparea!

Normal ca o sa ma protejez in continuare..dar imi e frica sa nu ia si el chiar daca este protejat. eu cred ca el nu are nimic.. si nu, nu mi-am facut nici un test:(
Sunt ft speriata... Nu stiu ce sa faaac.
daca merg la un medic dermato-venerice poate sa imi dea sfaturi? adica chiar daca nu este medic ginecolog se pricepe la femei??

#676 2010-09-03 21:33:15

carmen_21
Insomniac member

Normal, ei sunt specializati in condiloame si chestii de genu. Du-te cu incredere.
Nu inteleg de ce mai esti speriata, bucura-te ca nu ii mai ai. Pe mine ma sperie ideea ca as putea sa ma lupt mult timp cu ei, adica as claca.. acum sunt optimista, dar sa vedem cat o sa ma tina.
Nu te baza pe faptul ca el n are nimic, poate sa para perfect sanatos si tu sa nu stii (acum nu zic ca o avea ceva, dar nu e cazul sa te simti prost).

#677 2010-09-03 21:39:48

Ady93
New member

carmen_21 a scris:

Normal, ei sunt specializati in condiloame si chestii de genu. Du-te cu incredere.
Nu inteleg de ce mai esti speriata, bucura-te ca nu ii mai ai. Pe mine ma sperie ideea ca as putea sa ma lupt mult timp cu ei, adica as claca.. acum sunt optimista, dar sa vedem cat o sa ma tina.
Nu te baza pe faptul ca el n are nimic, poate sa para perfect sanatos si tu sa nu stii (acum nu zic ca o avea ceva, dar nu e cazul sa te simti prost).

Pai nu sunt suparata..dar de cand sunt cu prietenul meu actual... tin la el.. si nu vreau sa ii fac rau si lui.. desii cred ca daca nu mai sunt negii nu se poate transmite asa ..mai ales protejat. si dinasta sunt speriata si suparata..cred ca voi trece printr-o depresie pana nu aflu adevaratul raspuns..si imi e ca daca ii voi spune ceva pana nu voi fi sigura probabil se va supara,...si asa ca mai bine astept... astept sa merg mai intai la dermatolog. Si o sa merg saptamana asta... sper sa fac rost de bani cat mai repede...intr-o zi o sa  merg sa ma interesez sa vad cam cat ar costa si cand pot merge... TREBUIE S FIM TARI acum daca , candva am fost naive.

#678 2010-09-04 17:59:28

carmen_21
Insomniac member

Cand am mers la ginecolog s-a uitat si in interior cu o lanterna si mi-a zis ca nu am nimic pe col. Se vede asa? Daca mai erau negi, imi spunea, nu?

#679 2010-09-04 18:35:53

kdeea
Platinum member

Pai in mod NORMAL si TEORETIC, da, trebuia sa iti spuna. Adica .. asa ar fi fost .. profesional din partea lui.

#680 2010-09-04 22:42:58

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Eu una am inteles ca negii se vad doar cu colposcopul (se vad si mai bine in urma aplicarii unei substante sau a unui amestec de substante, care sa ii albeasca), cel putin cei de pe mucoasa. Sa ma corecteze cineva daca gresesc. Posibil ca se pot vedea si cu ochiul liber, dar acuma nu stiu cat de atent se uita fiecare.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-04 22:48:07)

#681 2010-09-04 22:53:44

carmen_21
Insomniac member

Mai, eu am cat de cat incredere in doctora asta, adica nu cred ca s-ar fi uitat superficial hmm

#682 2010-09-05 17:00:15

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

fetelor, oare acesti negi se pot lua de la un epilat inghinal?cesafac

#683 2010-09-05 18:15:19

carmen_21
Insomniac member

Nu prea cred... cica nu se transmit chiar asa usor, desi daca tipa nu s-a spalat pe maini si a epilat inainte pe cineva care avea, e o sansa hmm

#684 2010-09-05 18:16:54

daenarys
Vizitator

orangina daca sunt suficient de mari se vad si cu ochiul liber.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.