homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai proaste/bune diete-2

#20 2008-04-23 15:55:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Cele mai proaste/bune diete

pai esti perfecta, mai big_smile iti dau eu fund si tzatze daca vrei, ca eu am prea multe lol

#21 2008-04-23 15:58:16

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

fund dau si eu, ca tzatze n-am rotfl asa ca...cine mai doreste, cine mai pofteste?

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#22 2008-04-23 16:02:27

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

fund am si eu,dar sanishorii,n-am de unde.................

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#23 2008-04-23 16:50:03

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

daca va mai trebuie fund sa ma cautati si pe mine

acum trecand la subiect eu consider ca tb sa fi slaba atat cat sa te simti bine sa nu devina o obsesie. si mai tine si de conformatia fiecaruia acum daca eu am soldurile late logic ca nu voi arata belea niciodata. tin minte o reclma la un telefon destul de lat dar f subtire era ceva de genul din fata zimbru si dintr-o parte timbru.. ei cam asa sunt eu lol

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-04-23 16:50:43)

#24 2008-04-23 17:11:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cocoleta a scris:

daca va mai trebuie fund sa ma cautati si pe mine

acum trecand la subiect eu consider ca tb sa fi slaba atat cat sa te simti bine sa nu devina o obsesie. si mai tine si de conformatia fiecaruia acum daca eu am soldurile late logic ca nu voi arata belea niciodata. tin minte o reclma la un telefon destul de lat dar f subtire era ceva de genul din fata zimbru si dintr-o parte timbru.. ei cam asa sunt eu lol

si eu is la fel.am un mijlocel micutz,fara burtik,dar am niste solduri........sunt foarte lata si sunt constienta k nu am ce face.pot maxiim sa ma consolez cu faptul k asta nu pot skimba.nici o dieta nu face minuni in cazul asta

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#25 2008-04-23 17:13:13

Soleil
Addicted member

eu lata in solduri de felul meu nu-s....da s-au pus bine pernite acolo...burtica da, fund da...am de toate, oferta variata si completa. astept doritori in continuare!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2008-04-23 17:21:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dau si io big_smile moca big_smile de toate dau big_smile chiar si tate k nu imi mai plac asa mari

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#27 2008-04-23 17:22:15

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

da, da, solduri ofer si eu... funduletz daca doriti... burtica n-am de unde. primesc in schimb tzatze lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#28 2008-04-23 17:28:21

Soleil
Addicted member

katami a scris:

burtica n-am de unde.

in sfrasit cineva care recunoaste rotfl
eu am de toate, numai tzatze nu.

Thé à la menthe hjarta

#29 2008-04-23 17:40:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ei si tu.. oricand este de unde big_smile doar ca sunt impacata cu ea, e la un nivel acceptabil... in schimb soldurile si fundul le-as dona sigur wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#30 2008-04-23 17:49:17

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

mydy a scris:

heimdall a scris:

Cea mai ok pentru mine : South Beach
Cea mai proasta : asa-zisa dieta daneza, sau de schimbare a metabolismului

depinde de organism ...de exemplu la mine dieta daneza a avut super efecte...am tzinut-o anu trecut si de atunci nu am mai revenit la greutatea avuta in acel moment....mai pui si sport nemnacat dupa 6 juma dekt fructe....clar slabit wink n-a avut  incotro big_smile

si cum e dieta south beach??? dumbom visslar

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#31 2008-04-23 17:58:28

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dieta  disociata...cu  efect la mine  si  nici  nu m'am ingrasat smile

#32 2008-04-23 18:00:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

south beach e oarecum de bun-simt, zic eu, seamana cumva cu Montignac, dar e mai stricta la grasimi
in prima faza, care tine 2-3 saptamani n-ai voie grasimi, carne grasa, paine, paste, cartofi, orez, porumb, sfecla, dulciuri, fructe (aici o sa-mi sara lumea in cap, dar mie nu-mi plac fructele oricum); deci poti sa mananci branzeturi slabe, carne de pui, vita, peste, legume cate vrei, oua
in a doua faza incepi sa mai adaugi si paine integrala, cereale integrale, fructe, orez... deci e o mancare destul de sanatoasa

#33 2008-04-23 21:02:47

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

dau si eu fundulet...cui vrea. rotfl (nu va ganditi la prostii perverselor rotfl ). Sani nu am de unde...ca am si eu nevoie (m-am ingrasat dar numai la sani nu s-a pus...in rest peste tot unde nu trebuia s-a pus grasimea grater ). In schimb ofer si burtica, aripioare...cine mai doreste, cine mai pofteste...3 la zece mii. rotflrotflrotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.