homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultate ecografie-2

#20 2008-05-23 13:38:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Rezultate ecografie

nu e obligatoriu sa ai greturi sau alte simptome. nu le mai cauta smile

mami de minuni hjarta

#21 2008-05-23 13:44:06

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

tot nu pot sa cred ca sunt insarcinata

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#22 2008-05-26 18:39:33

camy88
New member
Inregistrat: 2008-04-25

mie nu-mi spune nimeni nimic?grater

#23 2008-05-27 00:33:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

camy...daca medicul ti-a recomandat anticonceptionalele si te-ai inteles bine cu jeanine poti merge tot cu ele...multa sanatate smile

happy with him...inlove with him...puss

#24 2008-06-04 20:41:37

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Am fost azi la medicul de planning, ca mi se terminasera foliile de marvelon...si i-am aratat si ecografia cu chisturile pe ovar (rezultatele ecografiei sunt in primul post al acestui topic...)...si mi-a zis ca iau degeaba Marvelon, ca doar Diane dizolva chisturile. Eu stiam ca toate anticonceptionalele ajuta la chisturi...adica le micsoreaza...si asa mi-a zis si doctorita de familie...dar acum nu mai stiu ce sa cred. Dupa ce am avut atatea probleme cu anticonceptionalele (ingrasat, hemoragii, cosuri...), in sfarsit am gasit niste pastile cu care ma simt mai bine, nu mai am hemoragii, nu ma mai doare burta asa tare...eu zic ca Marvelon chiar mi se potrivesc...si acum vrea iar sa mi le schimbe? sad Plus ca Diane au concentraie mare de hormoni...si chiar nu as vrea sa le iau.
Din cate am inteles de la doctoressa, e posibil ca sa dispara chisturile de la Marvelon...dar doctorita asta de planning la care am fost mi-a zis ca doar Diane sunt bune pentru chisturi...si ca-mi da Marvelon si luna asta...dar luna viitoare sa vin cu bani la mine sa iau Diane.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-06-04 20:57:30

crys_ty_na
Platinum member

DOAR diane sunt bune pt chisturi = GRESIT (asta daca vorbim de chisturi functionale si atat)
de cat timp iei marvelon?

#26 2008-06-04 21:06:12

Andreea86
Hero member

am terminat a 2a folie de marvelon...sambata incep a 3a. Ecografia a fost facut in prima saptamana de marvelon, deci inca nu avusese timp sa-si faca efectul...eram dupa 4 luni de desorelle, cand aveam hemoragii...dar de cand iau marvelon hemoragiile au incetat, luna trecuta ciclu mi-a trecut in 3 zile (ceea ce e super repede...fata de inainte)...acum sunt in a 2a zi de ciclu dar nu e abundent...e chiar ok...fara dureri de burta, fara sa ma mai ingras (am ramas la aceleasi kg...ceea ce nu e neaparat bine, dar macar nu m-am mai ingrasat ca la desorelle), fara cosuri... Deci eu chiar ma simt bine cu Marvelon si nu as vrea sa incep cu diane (mi-e frica sa schimb iar apstilele, daca cu astea ma simt bine). Ma gandeam sa iau vreo 3-4 luni Marvelon si apoi sa fac iau o ecografie sa vad cum mai stau cu chisturile. Dar doctorita tot insista sa iau diane...ca cica doar alea sunt pentru chisturi (ceea ce stiu si eu ca nu e adevarat). Chiar am intrebat-o daca Marvelon sau alte anticonceptionale nu ajuta la dizolvarea chisturilor, si mi-a zis cica nu...ca doar diane sunt pt chisturi. Ce sa fac? Alt medic de planning nu exista (sunt 2 in tot Focsaniul si amandoi sunt la fel)...sa iau de capul meu Marvelon? Adica sa le iau de la farmacie si dupa ce se fac 3 sau 4 luni sa fac o noua ecografie si cu ea sa ma duc la ginecolog?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#27 2008-06-04 21:08:45

crys_ty_na
Platinum member

pai dupa luna asta vor fi 3 folii...mai ia eventual de la farmacie inca una sa ai 4...fa o eco si vezi cum stai...si mergi cu ea la "d-na doctor"...

#28 2008-06-04 21:19:46

Andreea86
Hero member

Ok...multumesc...asa ma gandeam si eu sa fac. Doar ca imi era frica sa nu fie vreo problema daca stau cu chisturile (asta in cazul in care marvelon nu le micsoreaza)...desi daca a trecut hemoragia ar trebui sa fie un semn ca e ok ,nu? am intrebat-o asta si pe doctorita...dar...mi-a zis ca nu...nu are nici o legatura ca eu ma simt bine cu marvelon cu chisturile mele.
Eu nu mai inteleg nimic... Hemoragiile (din septembrie pana acum 2 luni am tot avut hemoragii la ciclu...chiar si cand luam desorelle)...eu ma gandeam ca sunt din cauza chisturilor...si daca acum heoragiile au incetat e semn ca marvelon face bine si la chisturi...iar "d-na doctor" zice ca n-are legatura... Voia neaparat sa-mi dea diane...indiferent ce ziceam eu...plus ca era cam grabita...nah....am avut tupeul sa ma duc la ea cu 2 ore inainte sa inchida...si nah...se grabea si ea (ba chiar m-a lasat cu asitenta sa-mi dea pastilele si sa ma cantareasca...si a plecat...).

hjarta Eu si puiu hjarta

#29 2008-06-04 22:34:15

crys_ty_na
Platinum member

hemoragia inclin sa cred ca e era de la pilule...dar nu inteleg de unde graba sa te treaca pe diane...

#30 2008-06-04 22:59:15

Andreea86
Hero member

hemoragia am avut si inainte pastile...adica din cauza asta am inceput sa le iau (mi-a zis ginecoloaga ca ea nu vede nimic ginecologic...totul e ok...si tot ce-mi poate da sunt anticonceptionale...si a ales desorelle). dar nici de la ele nu s-a oprit hemoragia (plus ca am avut alte probleme...ingrasat, cosuri, dureri de burta)...asa ca am hotarat sa fac ecografia sa vad unde e problema.
Nu stiu de ce voia neaparat diane...poate pentru ca marvelon mi le da gratis si diane trebuie sa le platesc? ca mi-a zis sa le iau de la ea si cica costa 200mii. Alt motiv nu vad de ce sa insiste atat de mult sa-mi dea diane. Adica mi-a zis ca nu sunt anticonceptionale si ca sunt folosite ca tratament si doar au doar efect anticonceptional...inteleg ca sunt bune si diane pentru chisturi...dar de vreme ce i-am zis ca ma simt bine cu marvelon...si ca de abia am gasit pastile care sa mi se potriveasca si mie...nu inteleg de ce nu vrea sa ma lase sa vedem cum merg chisturile cu astea si abia apoi daca nu se micsoreaza sa incercam alte pastile? A fost foarte clara ca doar cu diane cica pot scapa de chisturi...cica sunt sigurele care dizolva chisturile...

hjarta Eu si puiu hjarta

#31 2008-06-04 23:07:26

crys_ty_na
Platinum member

acele sangerari s-ar fi putut datora chisturilor (e un fenomen destul de intalnit)...dar nu inteleg...prima oara ginecologul nu ti-a facut eco...doar a scos asa de la el...sau ti a facut si nu a vazut?

#32 2008-06-04 23:12:34

Andreea86
Hero member

prima oara nu mi-a facut eco....doar consult ginecologic. nici nu mi-a zis sa fac ecografie...doar m-a consultat, a zis ca totul e ok la mine (uter mic, fara scurgeri...asa s-a exprimat) si ca nu vede nici o problema. si tot ce poate sa-mi dea e desorelle ca sa-mi regleze fluxul sangerarii.
Ecografia am facut-o eu...dupa ce am vazut ca dupa 4 luni tot am hemoragii, dureri... m-am dus la doctorita de familie si am cerut trimitere...si tot la o doctorita de familie am facut ecografia (nu la ginecolog, ca cea la care ma duc eu nu are ecograf...si nici nu mi-a zis ca ar fi nevoie de ecografie).

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-06-04 23:13:17)

hjarta Eu si puiu hjarta

#33 2008-06-04 23:16:24

crys_ty_na
Platinum member

aaa...atunci imi e clar...cel mai probabil sangerarile de chisturi erau produse (nu mai comentez atitudinea d-nei doctor ca numa ma enervez)...iar desorelle nu a fost cea mai fericita alegere pt organismul tau...oricum e f bine cum ai zis tu...sa continui macar 4 luni cu astea...si apoi sa repeti ecografia...

#34 2008-06-04 23:22:43

Andreea86
Hero member

pai numa de doctori din astia am noroc...ginecologul imi da anticonceptionale din auzite (ca nu m-a intrebat nimic ca sa le aleaga...doar stia cati ani am...si cat m-a consultat ginecologic)...si din asta si-a dat seama ca am nevoie "de anticonceptionale cu doza mai mare de hormoni...desorelle sau diane...dar sa iau desorelle ca nu o sa mai am nici o problema, nici nu o sa mai simt ca sunt pe ciclul" (exact asa a zis)
Iar cei de la planning...unul ma intreaba de ce am venit la el daca ginecologul mi-a dat desorelle...cica sa ma duc iar la gineoclog sa mi le schimbe. si mi-a mai luat si 300 mii desi nu mi-a facut fisa (cica asa se plateste prima consultatie...si cealalta doctorita nu mi-a luat bani...nah...avea si omul nevoie de bani de tigari si m-a gasit pe mine mai fraiera).
Iar cealalta doctorita de planning e cea care tine neaparat sa-mi dea diane.
Ce sa zic...avem niste doctori in Focsani... :f?rv?nad:
Mercic Cristina...asa am sa fac atunci... puss

hjarta Eu si puiu hjarta

#35 2008-06-04 23:33:27

crys_ty_na
Platinum member

cu placere andreea...imipare rau pt experientele tale cu medicii...dar din pacate mai exista si de genul asta...te astept cu vesti cand mai sti ceva sau cu intrebari...multa sanatate iti doresc si sper sa treaca cu marvelon...sa nu te mai tot chinui cu ele smile

#36 2008-06-04 23:46:27

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Andreea86 a scris:

Ce sa zic...avem niste doctori in Focsani... :f?rv?nad:

Unde ai fost?

#37 2008-06-04 23:53:22

Andreea86
Hero member

la ginecolog la d-na Maghiaru...si la planning la Moise si Groza (cred ca sunt singurii de planning din oras...nu am mai auzit de altii).
ca ginecolog auzisem de Bogdana Lupu ca ar fi buna ca doctorita...dar nu stiu ce sa mai cred...ca si de Maghiaru am auzit ca e buna si se pare ca nu a fost tocmai ok (adicaa s-a purtat frumos...dar daca ma luam dupa ea nu faceam ecografie si nici acum nu stiam ca am chisturi).
Mandy, tu la ce doctori ai fost?

hjarta Eu si puiu hjarta

#38 2008-06-05 00:15:32

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

La planning am fost la Groza si mi s-a parut destul de ok...la ginecologi nu am experiente placute neutral.Imi spunea mama de o doctorita buna care are cabinet si in Panciu si la noi,dar trebuie programare din timp,face si echo.Daca vrei o intreb cum o cheama,ca a fost la ea si era multumita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.