|
Nu esti logat.
Rezultate ecografie#1 2008-04-23 13:59:20
Rezultate ecografieAm fost azi si am facut o ecografie si astea sunt rezultatele: If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2008-04-23 14:36:27
Re: Rezultate ecografieAndreea...nu or fi foliculi ovarieni???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-04-23 14:47:25
Re: Rezultate ecografieAsa scrie pe rezultat si asa mi-a zis si mie...ca-s chisturi si ca ar fi trebuit totusi sa dispara dupa 5 luni de AC. Acum nu stiu exact daca a vazut bine sau nu doctorita...dar parea destul de sigura ca-s chisti...initial la ovarul stang a zis aspect polichistic...apoi a mai masurat si a zis ca totusi e polimicrochistic. Nu stiu ce sa mai cred...in ultimul timp numai probleme am avut, ba dureri, ba hemoragii...incat nici nu mai stiu ce sa fac, la ce doctor sa ma duc, in cine sa mai am incredere. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-04-23 14:51:14
Re: Rezultate ecografiechisturile alea nu pun absolut nici o problema...singerarea abundenta de la menstra insa pune ceva probleme...vezi cum e cind termini folia de marvelon si decizi atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-04-23 14:56:27
Re: Rezultate ecografieAsa cred ca am sa fac. Multumesc. Oricum, asta ar insemna ca indiferent daca menstra va fi abundenta sau nu...in afara de folia asta sa mai iau inca una de marvelon (pentru ca menstra mi se termina cam sambata si tot sambata trebuie sa incep noua folie). Sau as putea sa maresc pauza...ca sa ajung si la ginecolog daca e nevoie...ca oricum nu protectia ma intereseaza pe mine. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-23 14:58:21
Re: Rezultate ecografiedin cauza chisturilor... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-04-23 14:59:07
Re: Rezultate ecografieandreea,eu nu am inteles ceva din c ai spus p aici.chistul ti-a aparut din cauza menstrei abundente?sau am inteles aiurea? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-04-23 15:04:00
Re: Rezultate ecografierrammonna, cred ca menstruatia abundenta a aparut din cauza chisturilor...sau nu are nici o legatura...chiar nu stiu. Eu din cauza menstruatiei abundente care nu trece nici macar cu AC am facut ecografia, pentru ca doctorita ginecolog a zis ca ea nu vede nimic in neregula...am zis sa aflu pe unde o fi problema. Acum nu stiu care o fi fost prima, menstruatia abundenta sau chisturile....dar tind sa cred ca chisturile. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2008-04-23 15:06:48
Re: Rezultate ecografiepai intrebam k si eu am menstra km abundenta si aveam si niste dureri oribile.dar nu mi-a trecut prin cap sa cer si un ecograf,sa vad dak am ceva.poate luna viitoare imi fac unul.sa stiu din timp.de aceea te intrebam Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #10 2008-04-23 15:17:28
Re: Rezultate ecografieeu zic sa faci si o ecografie...sa stii exact din ce cauza e abundenta menstra. La tine a fost mereu abundenta sau acum de ceva timp au aparut durerile si e mai abundenta ca de obicei? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2008-04-23 15:22:02
Re: Rezultate ecografieeu km mereu am avut menstra abundenta.in skimb,aveam in plus dureri oribile de practic ma lua cu lesin si vomitam in prima zi tot.m-am kinuit asa pana acum kteva luni knd am mers la ginekolog si mi-a dat un tratament cu orgametril kre mi-a facut tare bine,cel putin durerile au disparut de tot,de vomitat nici nu se mai pune problema.dar ma doare mai mereu ovarul drept si ma gandeam si eu la chist.dar eu nu am luat niciodata ac.sa speram k se rezolva si la tine si la mine Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #12 2008-05-09 06:00:35
Re: Rezultate ecografieSe pare totusi ca Marvelon mi se potrivesc. E a 3a zi de ciclu, si deocamdata totul e super bine (in sfarsit)...e mai putin abundenta menstruatia decat era de obicei cand nu luam antibebe, burta nu m-a durut deloc (ceea ce e chiar o minune...ca de durut tot ma durea si pe vremea cand luam yasmin)...cosuri noi nu au mai aparut, nici nu m-am mai ingrasat (am ramas la atatea kg cate aveam cand am terminat desorelle). Momentan sunt multumita. Totusi ar trebui sa mai ma duc la ginecolog cu rezultatele de la ecografie, sa vedem ce facem cu chisturile, sau daca ma simt cu Marvelon si nu mai am hemoragii (cel putin deocamdata) sa mai astept putin...si poate dispar si chisturile? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #13 2008-05-14 23:41:35
Re: Rezultate ecografieuf...vad ca inca nu a raspuns doctoressa, probabil nu a vazut topicul. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2008-05-15 12:24:49
Re: Rezultate ecografieAndreea, mai asteapta, asa cum spui, vreo 2-3 luni si mai faci apoi o echo sa vezi ce si cum cu chisturile...nu are rost sa bati mai multe drumuri deocamdata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-05-22 15:16:12
Re: Rezultate ecografieam si eu un rezultat ecografic, facut azi: There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #16 2008-05-22 18:31:59
Re: Rezultate ecografiela recomnadarea, voastra. si eu am fost la dna doctor niculescu si am fost foarte multumita Offline #17 2008-05-23 12:49:33
Re: Rezultate ecografieendometrul gros putea fi la ovulatie, grosimea lui depinde de ziua UM There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #18 2008-05-23 13:00:50
Re: Rezultate ecografiee normal daliana...uita de chistul ala de pe ovar...si calmeaza-te ca totul e ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2008-05-23 13:04:37
Re: Rezultate ecografiesa dea dumnezeu, ieri am fost la un dr ginecolog care a spus ca si tine ca sarcina ar fi dupa postinor si am fost azi la dr mea ginecolog de familie care a spus ca nu conteaza ca am ramas cu postinor, ca e ok si sa asteptam aparitia embrionului.....numai ca eu nu am greturi..., doar pipi noaptea si stare de nervozitate specifica, in rest....O fi bine, o fi rau? Peste 2 sapt am alta eco... si inca nu sunt hotarata cine sa imi urmareasca sarcina...., in dr. mea nu mai am incredere, cea care a zis sa avortez, in cea de ieri, recomandata, care mi s-a parut super ok si care e optimista si e medic de spital lucreaza la acelasi spital ca dr. mea, cum sa ma duc la ea??? ma simt ca mi-as fi tradat dr..Sunt intr-o mare dilema. Una peste alta, astept aparitia embrionului si atunci trebuie sa ma decid.Eventual sa ajung si la Municipal sau Giulesti, unde ai zis tu. Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-23 13:38:30) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|