|
Nu esti logat.
Vine vara - cum aranjati balconul, gradina#1 2008-04-28 16:54:32
vine vara - cum aranjati balconul, gradinaEu ma gandeam sa cumpar pentru blacon niste muscate rosii insa nu din acelea care atarna si ceva verdeata ca sa ne simtim bine cand savuram o cafeluta in diminetile frumoase de vara. In gradina din Sighisoara am semanat si plantat diferite flori insa pentru balcon as vrea ceva super frumos. Poate aveti voi niste idei geniale. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #2 2008-04-28 17:33:50
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu am o gramada de ghivece cu muscate, am si 2 lamai mari, si primavara le scor pe terasa, le pun de jur imprejurul ei, muntez pavilionul, am o masa obisnuita de plastic alb si 4 scaune, eu una ma simt ca-n rai...pentru balcon eu as vedea palnte agatatoare, care sa vina din tavan, eventual un ficus sau planta uriasa, ceva wild! Offline #3 2008-04-28 17:45:44
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu arunc plantele toamna pentru ca nu am unde sa le tin peste iarna si cumpar in fiecare primavara plante noi. Am o masa si scaune albe iar balconul e vopsit cu gri foarte deschis, aproape alb. Ma gndeam ca de o parte si alta a blaconului sa-mi cumpar cateva petunii care atarna pe perete sau muscate insa nu ma pot hotari. Cert este ca voi avea anul asta si busuioc, rozmarin, tarhon si cimbru pe balcon. Le-am semanat acum 12 zile si am plantute mici pe care o sa le pun in ghivece sau cutiute din plastic. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2008-04-28 19:15:38
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaCe fain o sa fie balconul tau, baciu! Din pacate in RO la balcoane vezi sarme, lenjerie intima, termopane fara ambalaj luat, perdele comuniste, dulapuri pe post de camari pentru zarzavaturi, compoturi si alte provizii, in nici un caz jardiniere cum am vazut eu in Atena, spre exemplu. Offline #5 2008-04-28 19:33:09
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinao sa fac poze si o sa vi le arat. pormit. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-28 20:06:24
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinamai nou mi-am luat o tuie care e in ghiveci. nu e mare, e pui in rest, am multe multe ghivece cu flori. ah! si am plantat un sambure de lamaie mai demult si zilele astea a iesit o floricica mica alba care miroase a iasomie. Offline #7 2008-04-28 20:52:23
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu am balcon mare de 5 metri...la iesirea din bucatarie am intradevar un dulap facut pt a tine tot felul de conserve si altele...dar este ascuns privirii celor din exterior... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2008-04-28 22:29:57
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu la balcon (si la toate geamurile de pe partea aia) am un fel de pervaz, de vreo juma de metru, sau chiar mai mult, si acolo am pus majoritatea florilor http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2008-04-29 12:05:03
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu nu am balcon ca e inchis si facut ca e prelungire a sufrageriei...ma enerveaza ca asa mi-ar placea sa am si eu un balcon normal unde sa pot sta to relax :-< "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #10 2008-04-29 13:40:07
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinasi vecinii mamei mele si-au inchis balconul, deci au prelungit sufrageria. Eu gasesc balconul a fi foarte important, mai ales aici la mine unde am balconul intr-o gradina verde cu o gramada de mierle si pitigoi care canta asa de frumos si o gramada de pomi cu verdeata de nu te vad locuitorii blocurilor vecine cand stai pe balcon la soare. Avem si vreo doua veverite care locuiesc in gradina, una e roscata si cealalta maro spre negru. Iar dimineata, insa numai iarna vin pescarusi de pe lacul din apropiere sa primeasca mancare de la oameni. Este foarte frumos, chiar minunat. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #11 2008-05-01 10:02:54
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinamama, baciu, cata pofta mi-ai facut de o gradina..... asa visez la casa pe pamant.... nu vreau vila (chiar nu vreau), ci o casa decenta, dar cu gradina maaaare si salbatica, asa cum povestesti tu.... cu multa verdeata, cu flori, arbusti, copaci........) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #12 2008-05-01 10:09:28
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu chiar azi am sa fac ordine pe balcon. Principiul meu e simplu... la ce balcon mic am duc tot in pivnita... cateva ghivece si cateva pietre mai las. (avem niste pietre imense pe balcon ... ai mei toti colectioneaza pietroaie ) iubesc+Camelia+Matei Offline #13 2008-05-01 10:18:56
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinase spune ca unde vezi flori la ferestre acolo locuieste un om bun N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #14 2008-05-01 10:21:08
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradina
oare chiar asa sa fie? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #15 2008-05-01 10:29:25
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinapai asa cred...un om rau la suflet ce ar avea el grija de o floricica?.....pe cand un om bun are grija si le iubeste...dau si eu cu presupusul N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #16 2008-05-01 10:35:07
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu am primit de la o pacienta flori de nu ma uita si mi-am cumparat muscate rosii insa nu din alea care curg si cateva craite. Deocamdata raman in ghivecele in care le-am cumparat pana ma intorc din concediu si apoi ma ocup de balcon sa arate frumos. Si acum e ordine insa vreau sa fie perfect pe cand vine vara. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #17 2008-05-18 12:01:57
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaoaza mea din balcon...deocamdata e in crestere ...multe sunt rasaduri N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #18 2008-05-18 12:37:07
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinapt mica Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #19 2008-05-18 13:01:20
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaFt. frumos! In fata balconului ai si copaci, nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|