|
Nu esti logat.
Vine vara - cum aranjati balconul, gradina-3#39 2008-05-19 12:24:38
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinamultumesc. cred ca mai am poze pe-acasa, o sa mai pun "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #40 2008-05-19 18:41:50
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaFrumoasa!!! Imi place si cum e varuita casa! Offline #41 2008-05-19 18:56:47
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaasta e numai partea din gradina a casei. e foarte frumoasa si curtea si fatada casei. poate va mai pun poze. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #42 2008-05-19 19:09:56
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaf frumoasa gradina si casa e misto baciu...frumos, imi place #43 2008-05-27 22:31:13
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinami-am plantat muscatele pe balcon si am descoperit ca toate vor avea flori roz iar eu credeam ca vor fi rosii. Busuiocul a crescut destul de marisor deja. In plus de asta am mai primit de la sora mea doua plante, una cu flori rosu cu alb iar cealalta cu floricele mici albastre. Peste aproximativ doua, trei saptamani va fi asa de placut la mine pe balcon. Abia astept sa-mi beau cafeluta in fiecare dimineata inainte de servici printre flori. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#44 2008-06-02 13:56:29
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaprima floricica de anul asta...nu am muncit degeaba...si langa acest crin mai am 2 fiecare cu cate 2 boboci roz..de abia astept sa sparga bobocii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #45 2008-06-03 23:30:19
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinafetele, cele care va pricepeti la plante...mi-am cumparat un bambus, adica un bat din ala care se tine in apa , am auzit ca nu se planteaza..stiti ceva mai mult despre ingrijirea lui? mie nu-mi plac florile, dar de asta "mic" m-am atasat mult si vreau sa-l pastrez Offline #46 2008-06-04 11:00:20
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradina
ba eu l-am plantat... mi-era mila de le sa-l tin in apa. astepti sa faca radacini si-l bagi in pamant Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #48 2008-06-04 14:41:03
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaBaciu...la tine acasa e foarte frumos, e paradisu verde ... si ce mult spatiu ai ...felicitari:vcool: Offline #49 2008-06-04 21:09:35
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinamultumesc. Pacat ca nu sunt tot timpul in aceasta gradina minunata. Dar si la mine pe balcon este foarte frumos. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #51 2008-06-09 08:52:05
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinace frumos...superbi bujorii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #52 2008-06-09 08:53:05
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinasunt extradordinar de frumoase florile. Sigur au inflorit si la noi in gradina bujorii si alte flori. Pacat ca nu sunt acolo sa le vad. Insa voi primi saptamana viitoare poze. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #53 2008-06-09 08:53:32
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaeu nu am vazut pozele lui baciu Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #54 2008-06-09 08:56:40Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinae curtea si gradina plina de bujori. avem in total 15 tufe ne sunt foarte dragi. si avem si multi trandafiri si tot felu de flori pe care nu stiu cum le cheama...mama ii experta...o sa mai fac poze si mai pun Cu zambetul pe buze... Offline #55 2008-06-09 09:01:53
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinada si eu am foarte multe soiuri de flori. De primavara devreme si pana toamna tarziu e plina gradina de flori. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #57 2008-06-09 09:19:02
Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradinaMica, mi-am luat si eu niste crini din aia, in stadiul de bulb si i-am plantat acum o luna, dar nu a rasarit nimic Cat trebuie sa mai astept? Sau trebuiau sa iasa de mult? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|