homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vine vara - cum aranjati balconul, gradina

#1 2008-04-28 16:54:32

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

vine vara - cum aranjati balconul, gradina

Eu ma gandeam sa cumpar pentru blacon niste muscate rosii insa nu din acelea care atarna si ceva verdeata ca sa ne simtim bine cand savuram o cafeluta in diminetile frumoase de vara. In gradina din Sighisoara am semanat si plantat diferite flori insa pentru balcon as vrea ceva super frumos. Poate aveti voi niste idei geniale.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#2 2008-04-28 17:33:50

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

Re: vine vara - cum aranjati balconul, gradina

eu am o gramada de ghivece cu muscate, am si 2 lamai mari, si primavara le scor pe terasa, le pun de jur imprejurul ei, muntez pavilionul, am o masa obisnuita de plastic alb si 4 scaune, eu una ma simt ca-n rai...pentru balcon eu as vedea palnte agatatoare, care sa vina din tavan, eventual un ficus sau planta uriasa, ceva wild!

#3 2008-04-28 17:45:44

baciu
Insomniac member

eu arunc plantele toamna pentru ca nu am unde sa le tin peste iarna si cumpar in fiecare primavara plante noi. Am o masa si scaune albe iar balconul e vopsit cu gri foarte deschis, aproape alb. Ma gndeam ca de o parte si alta a blaconului sa-mi cumpar cateva petunii care atarna pe perete sau muscate insa nu ma pot hotari. Cert este ca voi avea anul asta si busuioc, rozmarin, tarhon si cimbru pe balcon. Le-am semanat acum 12 zile si am plantute mici pe care o sa le pun in ghivece sau cutiute din plastic.

#4 2008-04-28 19:15:38

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Ce fain o sa fie balconul tau, baciu!smile Din pacate in RO la balcoane vezi sarme, lenjerie intima, termopane fara ambalaj luat, perdele comuniste, dulapuri pe post de camari pentru zarzavaturi, compoturi si alte provizii, in nici un caz jardiniere cum am vazut eu in Atena, spre exemplu.
Neaparat sa faci poze pentru a ne clati ochii! smile

#5 2008-04-28 19:33:09

baciu
Insomniac member

o sa fac poze si o sa vi le arat. pormit.

Publicitate

loading...

#6 2008-04-28 20:06:24

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

mai nou mi-am luat o tuie care e in ghiveci. nu e mare, e pui smile in rest, am multe multe ghivece cu flori. ah! si am plantat un sambure de lamaie mai demult si zilele astea a iesit o floricica mica alba care miroase a iasomie.

#7 2008-04-28 20:52:23

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu am balcon mare de 5 metri...la iesirea din bucatarie am intradevar un dulap facut pt a tine tot felul de conserve si altele...dar este ascuns privirii celor din exterior...
insa la iesirea din sufragerie am o oaza de verdeata...am multe plante si anul asta am luat bulbi asa:15 frezii, 15 bulbi de Allium, 10 brodiaea, un bulb de dalie, un bulb de begonie rosie, 2 de crin roz, 2 de crin portocaliu, 2 zambile, o jardiniera de juma de metru am plantat carciumarese din seminte, 2 cutii mari am plantat gilia tot din seminte si acum am plantute mici...in 2 farfurii mari am pus iarba pisicii si in a doua am pus grau care acum s-a facut de 10-15 cm inalt...si in casa am viloete de toate culorile...
cand vor iesi plantele din bulbi voi face poze...crinii deja au cresut mari si unul are boboc..voi scoate scaunele pe balcon sa iesim sa ne relaxam
balconul meu nu este inchis pt ca avem un tei in fata si ajunge pana la noi coroana lui si de aceea nu l-am inchis sa ne bucuram de aroma lui si de soare..acum ma bate gandul sa iau un balansoar din ala de la metro sau selgros cu umbreluta dar nu prea dispun de banuti pt el...insa mi-ar place si chiar incape pe balcon

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#8 2008-04-28 22:29:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu la balcon (si la toate geamurile de pe partea aia) am un fel de pervaz, de vreo juma de metru, sau chiar mai mult, si acolo am pus majoritatea florilor wink
si am pus si o masa si 2 fotolii din nuiele uscate. si la vara cred k ma voi mobiliza sa si pictez peretii wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2008-04-29 12:05:03

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

eu nu am balcon ca e inchis si facut ca e prelungire a sufrageriei...ma enerveaza ca asa mi-ar placea sa am si eu un balcon normal unde sa pot sta to relax :-<

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#10 2008-04-29 13:40:07

baciu
Insomniac member

si vecinii mamei mele si-au inchis balconul, deci au prelungit sufrageria. Eu gasesc balconul a fi foarte important, mai ales aici la mine unde am balconul intr-o gradina verde cu o gramada de mierle si pitigoi care canta asa de frumos si o gramada de pomi cu verdeata de nu te vad locuitorii blocurilor vecine cand stai pe balcon la soare. Avem si vreo doua veverite care locuiesc in gradina, una e roscata si cealalta maro spre negru. Iar dimineata, insa numai iarna vin pescarusi de pe lacul din apropiere sa primeasca mancare de la oameni. Este foarte frumos, chiar minunat.

#11 2008-05-01 10:02:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mama, baciu, cata pofta mi-ai facut de o gradina..... asa visez la casa pe pamant.... nu vreau vila (chiar nu vreau), ci o casa decenta, dar cu gradina maaaare si salbatica, asa cum povestesti tu.... cu multa verdeata, cu flori, arbusti, copaci........)

muscatele alea "curgatoare", cum e plin prin ardeal, nu merg decat la un balcon in care nu bate soarele direct/intr-o zona cu temperaturi mai scazute. la lumina si caldura puternica nu infloresc, ba chiar se usuca. eu as pune multe plante cu flori: begonii, crini, violete si soiul ala asemanator cu violetele, cu frunze carnoase si pufoase si flori mari, ca de campanula, care moare iarna (am un lapsus mare acum, eu am multe la mama acasa)... apoi as pune cativa copacei (ficus, yucca, palmieri de toate soiurile - astea ii plac lui iubi in mod special) si cactusi.... totdeauna mi-au placut florile cat mai diverse....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#12 2008-05-01 10:09:28

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu chiar azi am sa fac ordine pe balcon. Principiul meu e simplu... la ce balcon mic am duc tot in pivnita... cateva ghivece si cateva pietre mai las. (avem niste pietre imense pe balcon ... ai mei toti colectioneaza pietroaie lol )

iubesc+Camelia+Matei

#13 2008-05-01 10:18:56

micicutza
Banat

se spune ca unde vezi flori la ferestre acolo locuieste un om bun smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#14 2008-05-01 10:21:08

baciu
Insomniac member

micanarcisa a scris:

se spune ca unde vezi flori la ferestre acolo locuieste un om bun smile

oare chiar asa sa fie?

#15 2008-05-01 10:29:25

micicutza
Banat

pai asa cred...un om rau la suflet ce ar avea el grija de o floricica?.....pe cand un om bun are grija si le iubeste...dau si eu cu presupusul lol

#16 2008-05-01 10:35:07

baciu
Insomniac member

eu am primit de la o pacienta flori de nu ma uita si mi-am cumparat muscate rosii insa nu din alea care curg si  cateva craite. Deocamdata raman in ghivecele in care le-am cumparat pana ma intorc din concediu si apoi ma ocup de balcon sa arate frumos. Si acum e ordine insa vreau sa fie perfect pe cand vine vara.

#17 2008-05-18 12:01:57

micicutza
Banat

oaza mea din balcon...deocamdata e in crestere lol ...multe sunt rasaduri
scuzati ca nu e zugravit balconul si avand in vedere ca nu e inchis se scorojeste peretele...deci asa arata o jumatate din balconul meu:
http://i45.servimg.com/u/f45/11/65/79/79/img_3920.jpg
http://i45.servimg.com/u/f45/11/65/79/79/img_3921.jpg
astia sunt crinii care in doua luni asa au crescut de mari de la stadiul de bulbi..acum au fiecare cate 2 boboci
http://i45.servimg.com/u/f45/11/65/79/79/img_3922.jpg
aici am plantute mici tot din bulbi rasatite
http://i45.servimg.com/u/f45/11/65/79/79/img_3923.jpg
http://i45.servimg.com/u/f45/11/65/79/79/img_3924.jpg
urmeaza sa cumpar niste scaunele relaxante caci pe cele vechi le-am expediat
deci va place?

#18 2008-05-18 12:37:07

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pt mica http://www.pic4ever.com/images/meatballs.gif
http://www.pic4ever.com/images/289.gif

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#19 2008-05-18 13:01:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Ft. frumos! In fata balconului ai si copaci, nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.