|
Nu esti logat.
Idei despre majorat !-3#39 2009-06-22 00:54:30
Re: idei despre majorat !hellow people...sunt noua pe aici... Say I need you like the moon need the moon to shine, yeah every second you depon my mind. Say I need you like the moon need the moon to shine, yeah every second you depon my mind say, Offline #40 2009-06-22 01:01:58
Re: idei despre majorat !La multi ani, lessu! si have fun! Offline #41 2009-06-23 13:31:07
Re: idei despre majorat !iti multumesc...aseara a fost totul bine...m'am distrat, a dansat...bineinteles ca inevitabilul nu a putut fi inevitatau aparut 2 pers dintr'o data ...crezusem ca a venit impreuna cu cineva cand spre sfarsit a vrut sa se ia la harta cu fratele meu. am resuit sa calez apele reusind sa ma si enervez ceea ce nu vroiam sa se intmple la ziua mea...dar se mai intampla.in rest totul a fost bine.iar azi imi sarbatoresc ziua de nastere, fiind nascuta pe 23.06. Say I need you like the moon need the moon to shine, yeah every second you depon my mind. Say I need you like the moon need the moon to shine, yeah every second you depon my mind say, Offline #42 2009-06-26 15:17:40
Re: idei despre majorat !Buna....ziua mea e pe 20 Decembrie...implinesc 18 ....parintii mei nu au bani ca sa-mi organizeze o petrecere, eventual sa invite niste rude de Craciun, dar nu o sa primesc mare lucru .....Totusi e iarna si mie imi place tare mult sa merg la patinoar, din pacate aproape nimeni din prietenii mei cei mai buni nu merg si apoi eu vreau sa primesc multe surprize si urari, dar nu ma astept la asta decat din partea prietenilor mei cei mai buni Mia=ti da vreo idee, ceva? Iubesc un print:kära Offline #43 2009-06-26 15:19:33
Re: idei despre majorat !Apropo... La multi ani lessu! Iubesc un print:kära Offline Publicitateloading...
#44 2009-06-26 18:51:47
Re: idei despre majorat !ce v-ati agitat voi pt majorat... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #45 2009-06-28 00:22:52
Re: idei despre majorat !ene, stai linistita ca mai e pana in decembrie poti sa chemi cativa prieteni la tine si sa va distrati Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #46 2009-06-28 20:24:14
Re: idei despre majorat !si eu tot acasa.. dar fara pretentii... ca la o zi obisnuita.. am ras am glumit.. bine, eu nu am vrut sa fie ceva cu totul si cu totul special. a fost ca orice alta zi de nastere.. nu aveam atunci nici 15 mil sa ii dau pt o seara si nici 40 de invitati nu aveam.. asa ca m`am rezumat la 10 pers mai apropiate.. niste bautura si niste chestii de rontait. fara tort, fara lumanari, fara chestii "specifice" majoratului. nu mi se pare un pas foarte important Offline #47 2009-07-25 17:27:40
Re: idei despre majorat !Buna... sunt noua pe aici... vad ca se discuta despre majorate... ... pe 7 august fac si eu 18 ani... si nu prea stiu ce sa fac... nu dispun nici de mult prea multi bani . Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #48 2009-07-25 17:31:50
Re: idei despre majorat !eu am chemat acasa la mine si am dansat si mancat.bufet suedez si in nici un caz nush ce tinuta fancy Offline #49 2009-07-25 17:37:31
Re: idei despre majorat !uhm... am uitat sa zic ca nici acasa nu am cum ca tata a inceput curatzenia... si in + nu am sanse, am venici batrani in bloc... si copii mici... cum ti se pare ideea cu cortul? Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #50 2009-07-25 17:47:34
Re: idei despre majorat !Mie mi-ar placea sa merg cu cortul mai mult decat mi-ar placea o nu-stiu-ce petrecere in nu-stiu-ce locatie selecta. Chestia asta se face cam pe la orice majorat, deci nu e nimic nou, pe cand o noapte cu cortul e mai inedita. Asa ca go for it . The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #51 2009-07-25 17:58:51
Re: idei despre majorat !super cu cortul.eu de ziua mea nu prea pot face asta ca e in plina iarna dar voi acum vara..trebuie sa iasa super Offline #52 2009-07-25 18:21:39
Re: idei despre majorat !uhm... inseamna ca e o idee buna! treaba e ca m-am apucat sa fac o lista asa la plesneala si nu am decat 8 persoane pana acum... dintre care decat 2 fete [ una sunt eu ] chestie care ma cam deruteaza ... Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #53 2009-07-25 18:35:08
Re: idei despre majorat !
3 mil? ce sa faci cu asa mult la o iesire cu cortu? stai calma, eu toate zilele de nastere aproape mi le-am facut cu cortul... si iesea muuult mai putin. acu nah... depinde si ce vrei sa iei... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #54 2009-07-25 19:03:00
Re: idei despre majorat !aa... si mai tare . pi eu ma gandeam sa iau mai multa bautura... .. ca de... sunt mai multi baietzi. + daca ar fi vreo 15 persoane eu zic ca mi-ar ajunge banii. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline #55 2009-07-25 19:15:54
Re: idei despre majorat !aaa, pai in cazu asta va tre masina sa-l carati. da' e misto asa... "unii peste altele" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #56 2009-07-25 19:43:00
Re: idei despre majorat !parerea mea este sa te gandesti bine daca cei pe care vrei sa ii inviti sunt de acord cu asa ceva...eu personal nu m-as duce in ruptul capului la un astfel de majorat. Offline #57 2009-07-25 20:47:03
Re: idei despre majorat !
da... asta mi-a placut. Dacă vrei să zbori asemeni unui fluture, mai întâi trebuie să înveţi să te târăşti ca omida. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|